Eşimi yüklü borca sokmak istiyorum, sırf ailesine para göndermemesi için. Bu sefer olan bize mi olur diye düşünüyorum, ne yapsam daha mantıklı olur?
2 ay
Eşinin annesine babasına para göndermemesi için onu borç altına sokma fikri uzun vadede seni sıkıntıya sokabilir çünkü sonuçta o borç ikinizin borcu olacak ve uzun bir süre o borcu ödemek için almak istediği şeyleri ertelemiş olacaksın yani bir planlama yapman gerekiyor Parayı idareli kullanmak için para göndermesinden rahatsızsan bunu tatlı bir üslup ile anlatabilirsin
Evet yüklü borca sokmak mantıklı bence... Üzülerek söylüyorum ki engellenmiyor bu durum... Bazı erkekler ailesinin evlendiği kişi olduğunu idrak etmekten uzaklar.
Eşini borca sokmak seni de çocuklarını da yaralar 😔 Bu yöntem güveni zedeler ve evliliğine büyük hasar verir. Sorun para değil sınır meselesi aslında.
Onunla sakin bir zamanda konuşup hislerini net anlat. Ortak bütçe planı yapın, önce sizin eviniz sonra imkân varsa ailesi için net bir limit belirleyin. Gerekirse birlikte online danışmanlık da alabilirsiniz 💬❤️💰
Cevap
15Cevap
bunu böyle çözmeye çalışmak ikinize de zarar verebilir gibi duruyor sorunla açıkça yüzleşmek daha zor ama daha sağlıklı bir yol olabilir ❤️🌹
olan sana olacak , eşinle konuş neden gönderiyon vs vs
Göndermiyorum dedi ama gizli gizli gönderiyor anlıyorum
İstiyorlar paraları var ama iki çocuk okutuyormuş para istiyorlar
ailesine neden para gönderme isteği var önce onu bir netleştir amadan neden yapıyor bunu
Birincisi sana harcamayıp ailesine mi gönderiyor ondanmı kızgınsın detay anlat
maalesef ailesini düşünüyosa bunu englleyemezssin engellemeye çalışrısan huzur kalmaz
Bu yaşa kadar akillanmayan bu yaştan sonra akillanmaz
bncede vermesin sana katiliyorum gizli gizli veriyodur buyuk ihtimal
Araba aldır kendine ya da ev
Ev aldı araba aldırayım haklısın
Son model zaten 3-4 milyon sifr
Böyle saçma bir şey olabilir mi? Soktun ne olacak?
Onlara para vermeyecek
Faizsiz ev kredi sistemi dahil et
Anadolu tipik kadın profili
Ev alın peşinatınız varsa
Çok yanlış olur bence düzgünce konuşun
Tehtit et
Araba alın :)
Ev aldır
Sende eşine verme 😃
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?