Eşim kendi kuzenine , ailesine para verirken iyi ben aileme ama para veremem 😏 kendisi kaç defa kuzenine para vermiş, bir kere bize geldiklerinde de elinde para vardı , ben ondan para almıştım onu verdim diye söyledi ama bende yemedim tabi 😏
bu sene babam vefat etti, kuran okuttuk hayr vs herseye para gitti, kardesler arası paylaşırız dedik. Konu açılınca bir akşam üstü, herkesin önünde banada keske deseydiniz dedi.. o çalışmıyor haliyle ben ödemem lazım dedi 😒 bende dedim çalıştim ya dedim Şu an cenaze işimiz var gidemedim sadece.. herkesin önünde öyle demesi çok gücüme gitti 😒
kendisi ama gizli saklı kaç kez verdi kim bilir 🤔
Allah kocalarin eline düşürmesin …
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
İğrenç biriymiş kime ne kadar nasıl vereceğin onu ilgilendirmez
Vallah şaşırdım kaldım o gün beni ailemin yanında rezil etti 😏
Normaldir rezil ettiyse anca kendisini karaktersizliğiyle eder
Öyle yaptı zaten … ama bende onun ailesinin yanında yapmaszam
Uğraşmaua değmez
Canım onu her istediğinimi yapıcaksın? Eğer para kendininse bunu karışmaya hakkı bile yoktur. Gizlince ver sende
Akşamüstü oturunca duyunca öyle dedi.. he birde ben çalışıyordum ozaman param vardı yani bir anlık öfkeyle öyle şeyler söyledi 😏
Onu var ya ben neyse aşkım sende gizlince ver. Onun ruhunun duymuycağı bi şekilde kendinde sır olarak sakla
Bundan sonra zaten öyle yapacağım. Nerden bilirdim vcenaze vakti öyle şeyler diyecegini 😔
Off var ya yemin ederim şu zamanda evlilik pişmanlıktır net. Ben kendime söz verdim zaten evlenmicem. Kendi hayatım yaşıycam. Allah Allah bana elin adamınan, zengi birisi olursa dahil evlenmiycem. Evlilik pişmanlıktır nett
İlerde yalnız kalmak istemiyorsun 🙁 bende geç evlilik yaptım ama keşke annemin yanından ayrilmasaydim 😓
Hayır ben aksine yalnız kalmaya aşırı baylıyorummm
Geçmiş olsun ne diyiyim
Tak ederim
Kendi veriyor iken sana laf etmesi saçma
Dimi ama birde yalan söylüyor bana , borcu varmis.😏
Aman geçecek borç harç işini veriliyir ise senin benim aile diye bir şey olmaz ,👍
Kendisi böyle yapıyor.. ailemi hiç kendi ailesi olarak görmüyor. Ama ben ailesiyle yaşadım , bana gelince mecburmusum gibi hissettiriyor
Çok yanlış hareketler bunlar bence gereksiz aile içi sinir
Kendi yapıyor 😔
Aynen o yüzden sen de takma derim 😎
Nasıl takmim ailemin önünde küçük düşürdü…
O işte yapılmış ayıp senden ve onlardan konu için özür şart
Hiç düşünmüyor kiriyormiyum diye 😏 geçenlere bir konu çıktı kendi kuzeni için , gücenir falan. Diyor bende dedim benim ailemde güveniyor kırılmıyor dedim sen hiç düşünüyormuşum bunları? Ama yok kendi tarafı güvenmesin küsmesin.. dedim herkese istediğin şeyleri satıyorsun ya dedi ona neden diyemiyorsun ozaman 😏
Vay be niye evlendik sen hala ailenle yaşıyorsun desene 😅
Benim ailemi kendi ailesi olarak görmüyor sorun burada …
İşte bu konuda bende onu diyorum aile nasıl senjnle birlikte ise onları da kabullenerek düşünecek hatta olur da aramız bozulmasın diye bir tık daha fazla düşünecek seni iki kez kazanacak 🧿👍
Ben öyle düşünüyorum herzsman aman saygıda kuşe etmim aman kirilmasin diye diye , o benim ailemi kiriyor. Ben onun ailesine hiç saygısızlık etmedim
Dengeyi sen kurmuş ama eşin kalın kafa belli ki
Öyle 😏 egoist bir insan
Valla yerim egoyu 😂🤣 birileri üzülüyor ise gereksiz ego
işin zor belli ki adam edeceksin ama:D
İki tarafda vermemeli
Ben babami toprağa verdigim gün bunları söyledi 🥺 siz mevlidi olsun biseyini karşılamak istemezmisiniz
Mevlid sağlık başka bir şey tabiki verilir
Günlük hayatta diyorum
Günlük hayatta o veriyor verdi.. benim babam vefat etti ya onun söylediğine bakın 😓
Kocan anlayışsız karaktersiz biri
Öyleymis yeni anlıyorum