Yabancı erkekler hem kibar hem yakışıklı hem de eğitimliler😍 ve ayı değiller.
2 ay
Yabancı erkekler hem kibar hem yakışıklı hem de eğitimliler😍 ve ayı değiller.
Cevap
11Cevap
Ben de kız olsam aynısını düşünürdüm hem cimslerinin nasıl bir durumda olduğu belli hepsi öyle değil ama bir çoğu öyle :/
Hem cinslerimin.
Sen öyle san. O dediğin bekarken ve cimsellikte olabilir ama evlilikte asla türk erkeği gibi bulamazsın
knk size katlanacak kerizi yurt dışında zor bulursunuz
Bi siz mi katlanacaksınız bize
Siz çok elitsiniz ya haklısın
Ben öyleyim
Hukuk okuyorum. şu an Ispanya da erasmustayım. Gayette güzel kızım. Ispanyollar da çook kibar. Bu yüzden Türk erkeklerinden daha da soğudum. Kezban diyebileceğin bir konumda hiç değilim.
Nereli lazım sana? Sjsjsj
Valla Çinli, İspanyol süper giderdi
Hahaha bildiğin diller mi peki?
Amerika da yaşayan İngilizce konuşan* İngilizcem var eskiden konuştupum İspanyol Çinliler de var. Çok tatlılar
İspanyolu bilmem ama Çin sıkıntı değil mi? Sjsjsj
Bize büyük bir iyilik yapmış olursun.
Sana engel olan mı var yap yabancı koca
Valla yabancılarla konuşuyorum da dün ciddi olmaya karar verdim. Normal de arkadaşlık yapıyordum Ingilizce prarik yapıyordum bu şekilde öğrendim
Bilmiyorum ben pek sıcak bakamıyorum yabancı kadına ama sen kadınsın erkek olarak bakış açın bizimkinden farklı olabilir
Siz de yabanci kadınlar gibi arzulu değilsiniz
Ama ben yabancıyım 🥰
Arzuna cidden güveniyor musun
Sana da biz yabancıyız ozaman 😁
Kültür olarak değilsiniz. Burada doğup büyüdüm. Kanım Türk değil
Yaşamadan bilemezsiniz
Anam ingiliz , babam Fransız ama ben tam bir İtalyan ekoluyum
Dalga mı geçiyon
Niyeymiş Bi sen mi yabanci olcan
Kolay gelsin.
🤣🤣 kezban
Bulursan bir porsyonda bana söyle
Yabancı erkeklerden hoslanmayan tek ben miyim ya
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Genelleme yapınca önce kendini yorarsın 💔 Her milletten kaba da çıkar harika insan da çıkar. Türk ya da Orta Doğulu erkeklerden sıkılmış olman çok anlaşılır ama bu daha çok senin denk geldiklerinle ilgili.
Kendini değerli hissettiren saygılı biri olsun da hangi milletten olursa olsun 💕🌍 Önce ne istediğini netleştir sonrasında kalbini dinle 😌✨