Gizli Üye(36-45)+1 yılNedense bu 20 li yaslardaki bizim türk kizlari sünnetsizlere cok merakli.
Romantikmis, yok deger biliyorlarmis, yok cok medenilermis. Hayatinda yabanci biriyle iki kelime konusmamis kisiler burada adamlari kral ilan ediyor.
Kadina siddetin en cok yasandigi ülkelerin basinda avrupanin gelismis ülkeleri geliyor. Ve bunlar basina yansimadigi icin bihaber yasiyorsunuz.
Kültür farki olan birisyle yasamak zor.
Bu yabanci ya da türk olmasi farketmiyor.
En basiti yurtdisinda dogup büyüyen türk kökenli birisiyle türkiyede dogup büyüyen kisilerin evliligi cok gecmeden bosanmayla sonuclaniyor. Bunun milyonlarca örnegi var. Bizzat tecrübemde oldu.
Kendi dilinden dininden olan insanla anlasamadiktan sonra baskasiyla zor anlasirsin.
Ben iki tane yabanciyla (ikiside alman) ayni evi paylastim 1 yil boyunca. Disardan baktiginda ne kadar iyi insanlar dersin ama adamlar tuvaletten cikinca ellerini bile yikamiyor. Temizlik düzen adab sifir. isleri gücleri alkol sigara kari kiz. Baska bir halt bildikleri yok. Yemek yerler bulasiklari 2 hafta boyunca mutfakta kalir küflenirdi. evi temizlemezler, banyoya girer yikanir pis haliyle birakir cikarlardi, pis insanlardi.
Ben erkek oldugum halde onlara dayanamadim tasindim bir yil sonunda, sen birde ayni yatagi paylasip beraber yasamayi istiyorsun vay haline.
Hayat senin hayatin, tercih senin tercihin. Bize saygi duymak düser.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılNişanlım yabancı. Babası hollandalı. Annesi hollandali ve türk melezi. Hayatimda verdigim en iyi kararlardan biri. Benim icin avantajı turk genininde olması. Bu yuzden kültür, dil sıkıntısı yaşamiyorum fazla. Sorumluluk sahibi, kibar, karsisindakini mutlu etmeyi, kadina deger vermeyi bilen biri. Daha once 2 tane turk sevgilim oldu arada gercekten cok fark var. O iliskilerimde o kadar yormuşlar, baski altinda birakmislar ki beni. En basitinden yemek yapmayi bilmemek bile sorun olmuyor, normal oluyor yabanci erkekler icin.
Yetisirken ataerkil degil anaerkil sekilde yetisiyorlar biraz. Bu yuzden kadina verdigi deger daha fazla oluyor. Mutlaka kadinin fikri alınıyor. Özel günler unutulmuyor, ben unutsam kendi hatırlıyor. Iltifat etmekten, sevdigini soylemekten, bugun cok guzel olmussun demekten asla gocunma yok. Ev isleri benim gorevim degil herkesin sorumluluğu. Yani bircok avantaji var yalan yok. Turk erkegi ne kadar medeni olursa olsun kafasinda bir yerlerde kadını ezme, kadini kucuk görme zihniyeti var ne yazik ki.
Yani turk erkekleriyle beraber olunca ve evlenince hayat yoldaşliginda biraz yalniz kaliyorsunuz. Yükün fazlasi kadinda biraz daha fazla oluyor turk evliliklerinde. Yabanciyla beraber olunca yükü paylastiginizi, yoldaş oldugunuzu fazlasiyla hissediyorsunuz. Her yabancı da boyle olmaz tabi ama illaki yetistirme, kültür farkini görüyorsunuz. En basitinden kaynana tribi, egosu vs cekmezsiniz. Ben benim kaynana turk tarafina cektiyse diye korkmadim degil ama cok şükür annesi de cok iyi biri. Benim en begendigim sey yukarida dedigim gibi gercekten hayatin zorluklarini esit paylasiyorsunuz, yük size binmiyor, sizden kadin oldugunuz icin cok sey beklenmiyor.
Ve bence en onemlisi sizinle gercekten sevdigi icin beraber oluyorlar. Seks yapayım, evleneyimde duzenli seks hayatim olsun, yemegimi/hizmetimi etsin, arkamı toplasın diye evlenmiyorlar. Gercekten kalbinde, aklinda yerinizin oldugunu hissediyorsunuz bu yüzden. Elbette yabancilarin hepsi iyi degil, turk erkeklerinin hepsi kötü değil. Yabanci erkekle evleneyim diye takintimda yoktu. Boylesi nasip oldu ve boyle ilerliyor. Kendisi olmasa baska biriyle, bir türk erkegiyle illaki yuva kuracaktım. Sadece arada bariz farklar illaki var. Kultur, yetistirme, ulkenin refah duzeyi, zihniyet, kadina bakış açısı vs vs fazlasiyla etkili.23 Yorumla- +1 yıl
Hep mutlu olursunuz İnşallah.
Cevap sahibi+1 yıl@mutsuzben47 amin teşekkür ederim güzel dileğiniz icin. Gonlunuzdekini buldunuz mu bilmiyorum ama insallah sizde bulur ve mutlu olursunuz😊
- +1 yıl
Ben öyle şeyler yaşamadım ve yaşayamayacağım ama iyi dilekleriniz için teşekkür ederim.
+1 yılYa bu hayat çok kısa ve yabancı bir adamla evlenmek çok mantıklı. Bir kere başka bir kültürün içine atıyorsun kendini, adam senin aynı zamanda yurt dışı biletin de oluyor, onların kültürünü tanıyorsun, bu bir aksiyon bence şu monoton hayatımızda. Yeni bir lisan da öğrenebiliriz daha kolay ve eğlenceli bir şekilde. Bence çok eğlenceli ama adam sırf yabancı diye evlenmek mantıksız olur🙂
00 Yorumla
+1 yılÇok ama çok dikkat ediyorum Neden son zamanlarda böyle yabancılara karşı bir istek bir eğilim var Ben anlamıyorum ya arkadaşlar bakın şu olayı Herkes bir kafasına solütfen beynine bir işlesin birincisi her ırkın kötüsü vardır iyisi vardır bir ırkı aşağılamak bir ırkı yerin dibine sokmak Bunu senin için söylemiyorum yanlış anlama bunu böyle çok yapanlara Ben burada karşılaşıyorum Ama artık yeter yani Söyleyeceğim Söyleyeceğim isteyen yanlış anlarsın hiç umurumda bile değil kendi ırkına yerin dibine sokup da başka ırkları yüceltmek gerçekten büyük ama büyük bir karaktersizlik örneğidir Tamam sen sadece onlarla beraber olmak istiyor olabilirsin bunu söylüyorsan sana saygım son derece sonsuzdur ama bunun için bir ırkı kötüleyen insan müsveddeleri ne hiçbir zaman adam yerine bile koymamışımdır bu Birdi şimdi gelelim ikinci olaya yabancılar bu kadar iyi gidiyorsun ama tarihini bir otur araştır Hala daha Türklere karşı duyulan düşmanlık devam ediyor Hatta son 5 yılda Felaket derecede artmış halde ellerinde olsa Türkleri bir kaşık suda boğacaklar olaya birde bu açıdan bak He tabii şunu da ekleyeyim şimdi bazı sivri zekalılar benim orada Avrupa Birliği bayrağı koyduğumu beni kimin Rusça olduğunu söyleyecekler o sivri zekalılar konuşmadan ben hemen söyleyeyim oraya ne yazdım Ne Koydum 11 hiçbir şekilde önemi yok Benim zaten Dünya ile alıp veremediğim hiçbir şey yok ben onlar gibi bir hırka aşağılayıp bir ırkı hiçbir zaman Yücetmiyorum Onu da söyleyeyim
17 Yorumla- +1 yıl
Neden yabancılara eğilim, istek var diye soran kişinin nick ve pp'sini görüyoruz. Bir insan ancak bu kadar kendisiye çelişebilir. Ayrıca boş duyar kasmışsın, alt tarafı yabancıyla evlenmek ya da beraberlik yaşamak isteyen kişinin kendisidir, ne bir ırkı gömüyoruz, ne yüceltiyoruz. Yazında da dediğin gibi saygı duy geç. Eğer sen bu kadar ilgileniyorsan bu konuyla ve karşıysan evlenmezsin. Ne abartmışsın taa tarihi katıyorsun işin içine. burada yeniden devlet kurmuyoruz alt tarafı iki kişinin beraberliği.
- +1 yıl
@elomokko Bir de ben başıma geleceğini bildiğim için zaten yukarıda açıkladım Benim dünyanın hiçbir derdimin olmadığını orada üstüne basa basa anlattı böyle değil mi Hemen profil fotodan vernikten yargılamayı önce bir kesin tamam mı Benim zaten yukarıda dünyanın hiçbir derdimin olmadığını o programın içinde yazmışım biraz okursan göreceksin güzel insan ben Sadece anlatmak istediğim yabancıların eline gerçek Bize hala kan banyosunda bu olacağını söylüyorum bunları ben değil zaten onların ta kendisi yapıyor Bunu anlatabildim mi Sen Avrupa'da yurt dışında kaç tane Türk öldürüldüğünü biliyor musun bir araştır bakalım öyle tarih deyip geçme adamların bize bir kini var ve bu bir gerçek
- +1 yıl
Tabii Beni sakın yanlış anlama lafım aynı zamanda bizim erkeklere de bi Rus hayranlığıdir gidiyor benim ne kim Rusça diye ben Ruslari da savunmuyorum Ukrayna'da ve Rusya'da kaç tane Türk öldürüldüğü ortada kabul et ya o tarihi işte hala daha var Bunu zaten ben yapmıyorum onların ta kendisi yapıyor
- +1 yıl
Sen önce bir düzgün yazmayı öğren, sonra kendinle çelişmemeyi. Dünya ile problemin olmadığı söylüyorsun, ama nefret kusuyorsun. Bir ırkı kötüleyen insan müsveddelerini hiçbir zaman adam yerine koymadığını söylüyorsun ama yorumlarında yine sen kötülüyorsun. Avrupa'da Türklerin öldürülmesini ben de istemem, keşke yaşanmasa bu tür olaylarlar ama bu konuyla ikili ilişkinin bir alakası yok. Ayrıca konumuz "ikili ilişki". Irkçılık yapacak, derdini anlatacak yer bu soru değildir. Bilgilendirme bitmiştir.
- +1 yıl
- +1 yıl
İkili ilişki deniliyor o ikili ilişkilerde etkileniyor işte örnek vereyim benim kuzen kiz ve çift anadal için isvece gitti kendini yetiştirmek için daha o an hava limanına indiğinde o iğrenç muamele başladı hadi yetmedi orada kalayım dedi Türk olduğu için hep mobbinge maruz kaldı Türksun Müslüman teröristin diye kızı inim inim inlettiler ağlaya ağlaya geri döndü benim bi arkadaş is için yurt dışı gezisi yaptı şirket yolladı kanadaya afamturk diye almadilar şirket ne yapacağını şaşırdı Bulgaristan da kaç Türk oldu işte bak bakalım kini kusan kimler komşu komşu dediğiniz Yunanistan elinde olsa ülkeni yerle bir edecek güzel kardeşim herif Türk bayrağı yırtıyor kursude hadi gel onlarla ikili ilişkiler kur ben 5 yıldızlı bir otelde çalışıyorum burada da bi dünya yabancı var turklerin suratına bakmıyor adamlar senin ülkene yatırım yapıyor bizonlarin afedersin bi taraflarindamiyiz evet bende isterim dünya barışı olsun ama biz ırk olarak çoktan dişlanmişiz
- +1 yıl
Iste hadi ikili ilişki kuralim bunlarla bakalım
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
102Cevap
Soru mu bu tabiki yabancı erkek :d
Neden Türk erkeği değil m
Çünkü:
Aşırı kıskançlar
Sevmesini bilmiyorlar
Romantizm anlayışı sıfır
Senden güzelini bulduğu an aldatır diğer kıza koşar, sadık değiller
Giyim tarzı kötü
Kadın ruhundan anlamıyorlar
Cebinde akreple geziyorlar
Karşısındakinin fikirlerine değer vermiyorlar
Sadece kendi sözünü geçirmeye çalışıyorlar
Daha da sayacak birsürü özellikleri var ama bu kadarı bile yeter.
Linçlemede önce söyleyeyim genelleme yapmıyorum hepsi öyle değil tabi sjksj512 Yorumla- +1 yıl
Yuhh diyorum….
- +1 yıl
Herkesi aynı kefeye koyamazsın güzelim.
- +1 yıl
cebi akrep derken :d bir tek türkiyede hesabın erkeklerin ödediğinden bir habersin, yurt dışını gördüğün yok asıl yabancı kızlar türk erkekleri hesabı ödeyince şaşırıyor görmedikleri için...
Giyim tarzı kötü diyorsun çünkü türk kızlarının yarısının fiziği ya kilolu kendilerine balık etli diyorlar.
ya da memesi bile yok dal gibi... - +1 yıl
Türk kızlarınıda görüyoz
Kocamı aldatıcam çok ihtiyacım var bahane bunlar
Zengin koca düşkünüler
Ego kasıyolar
Kendilerini prenses sanıyolar
Çok üstün müş gibi davranıyolar
Benim dediğim olsun istiyolar
Hava atmaya bayılıyolar
Bide dünyanın en güzel kızı gibi tribe giriyolar falan filan daha da yazabiliriz
(Hepsi için geçerli değil tabi bu durum)
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBen kız olsam ben de Yabancı biri ile evlenirdim TR De insanla evlenmek mantıklı değil hiç. a q
41 Yorumla
Soran+1 yılÇok haklısın
Gizli Üye(25-29)+1 yılYurtdışında yaşamadıysan ve yabancı biriyle gerçekten baş başa vakit geçirmeden bu yorumu yapıyorsan mantıksız olabilir aksi halde her insan farklı olduğu için doğru veya yanlış denemez. Gerçekten mutlu bir evlilik de olabilir, hiç evliliğe varmayabilir de. Farklı kültürlerden gelmek empati kurmakta güçlük çekmeye neden olabiliyor. Mizah çok farklı yönde geliştiği için bazen hayat görüşünün aynı olduğunu düşündüğün insanla aynı şeye gülmek bile imkansız olabiliyor.
00 YorumlaTürk erkeklerinin suyu çıktı zaten 😒 meh gavurlar da bayılıyodu size 😂
Nerde yabancı bir elemana rastlasam TR'de, bu sizin kızların neden bu kadar iğrenç bir tavrı var diyor 😂14 Yorumla
Soran+1 yılÖyle mi bana yazan Alman seni gördüm daha iyi oldum diyordu :)))
Soran+1 yılSana kim baksın ya? Hiç de bile öyle değil Türk kızlarının öyle olduğunu düşünenler genelde Türk erkekleri
00 Yorumla
+1 yılAyy bende ingiliz istiyorum 😢 bu türk erkeklerinden ginaği geldi , ayrıca düzgün türk erkeği kalmadı yakışıklı ve iyilerde kafayı yemiş içi, dışı g*tüm gibi kızlara yapıyorlar nerden bulucam ingiliz birini? Hiç bilmiyorum
00 YorumlaTürk olarak değerlendirmek yanlış olur elbette.. Fakat yabancı uyruklu biri ile evlilik yaşamak istiyosan bu tabi ki kisinin hür iradesi... Ve sonuçta karşındaki kisinin kişiliği ile evleniceksin... Bu sebeple uyruğunun ne olduğu önemsiz
00 Yorumla
+1 yılEvet böyle kumral renkli gözlü erkek çok çekici Romanya vs tarafı ruslar uuuuuuuwww iskoçlar... 🧚🏻♀️🧚🏻♀️🧚🏻♀️😘😘😘😘
11 Yorumla
Soran+1 yılOff 🥵
+1 yılYabancı adam sizin tribinizi, egonuzu çekemez. Avrupalıların çoğu sizlerden güzel hem kendi ülkesindeki kızları bırakıp size niye baksın?
06 Yorumla
Soran+1 yılYabancılar yazıyor demek ki değillermiş
- +1 yıl
Aynen yazıyorlardır kesin. Yazıyorlarsa bile biraz konuştuktan sonra ne b*k olduğunuzu anlar.
Soran+1 yılHoşt
- +1 yıl
Yol al ergen seni
Soran+1 yılHoştt
- +1 yıl
Sege
Birbirinizin hayatlarına uyum sağlamakta güçlük çekmeyeceğini düşünüyorsan mantıklı. Dilinden iyi anlaman, farklılıklara rahatlıkla uyum sağlayabilmen şart. Aksi takdirde ilişkiniz yürümez.
00 YorumlaEvet isterdim de yorumlar türk erkeklerinin sitemleriyle dolmuş jsjdjs size ne abi belki türk erkeklerinin suyu çıktı bize göre kdkdkx
03 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle canım kendileri Rus istiyorlar zaten türk kızlarını aşağalayıp duruyorlar işlerine gelmesi lazımdı
- +1 yıl
Nickim Rusça olabilir profil fotomda farklı bir bayrak olabilir ama işte ben hiç kimseyi aynı kefeye koymuyorum ve hiçbir ırka karşı özellikle bir ilgi duymuyorum sadece şunu bilmenizi istiyorum son 5 yılda artan Türk düşmanlığını araştırmanızı istiyorum Avrupa'da kaç tane Türk'ün öldürüldüğünü bilmenizi istiyorum daha havaalanına indiğiniz zaman polisin Türklere yapmış olduğu aşağılık iğrenç muameleyi kimse bilmiyor böyle hani çok yabancı Sevda alırsınız ama ondan ellerine bir Düştüğümüz Zaman hepimizi kan banyosunda bogacaklarini bilmenizi istiyorum benim dünya ile alıp veremediğim bir şey yok ama onların bizimle alıp veremediği çok şey var
+1 yılYaşasın türk erkekleriiiii😀😀😀😀Hiçbir yabancıya değişmem😀😀
422 Yorumla- +1 yıl
Sana ayılar denk gelms demek kiiii ben kendi halimle kendi hyatmda gayet iyi mutluym
- +1 yıl
Benm hayatmda olan kisiler oldu ama hic o derece yaklasmadilar yani hic iliskiye girmedm benc kisiden kisiye degisiyo bunlar
- +1 yıl
Yani erkeklere hemen güvenip kendini teslim edip iliskiyi seksten ibaret sananlarn dusunceleri olur anca bu
- +1 yıl
O zaman türk erkekleri hakknda ayi deyip dograrlar nasl diyebiliyosn
- +1 yıl
Siz gibi abuk subuk işler peşinde deglm derken beni tanimiyosn bile
- +1 yıl
Noldu köylü insanlarla mi dalga gecmeye baslicaksn
- +1 yıl
Ergen mi insanlar hakknda çok ön yrgilisin ama
- +1 yıl
Neyse hadi senin dedigin gibi olsun
- +1 yıl
@missyxx sen bu kafayla daha çok şey yaşarsın.
- +1 yıl
@Makinecame boş ver ne istiyosa desin
- +1 yıl
Yarası olan gocunur onun icin sknti degl ben alinmam oyle seylere sorun yok
- +1 yıl
Bence de boşvermek gerek bunun gibileri 😄
- +1 yıl
Aynen
Mantıklı bir seçim sonun da ölüm yok. Ama bir Türk erkeğiyle evlendiğiniz de ölme riskiniz daha yüksek.
30 Yorumla"Siz ister misiniz kızlar" ben fake im diye bağırıyor
20 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,6b cevap paylaştı.
+1 yılNesi mantıklı sence? Yabancı erkekler eşlerine değer vermezler hep aldatıyorlar
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısın Türk erkekleri değer verip öldürüyorlar
- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılSevgiyle evlilikle mensup olunan milletin nasıl bir alakası var, açıkçası bilmiyorum. Karşındaki kişiyi seviyorsan evlenebilirsin.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 993 cevap paylaştı.
+1 yılMantıklı ya da değil bu senin kendi tercihin olacak ama şunu bil ki hiç bir ırk kendi milleti kadar sevemez bence.
00 Yorumla
+1 yılYabancıyla evlilik hazırlığı içindeyim. Ama bunu sevdiğim için yapıyorum bir tercih olarak ya da kurtuluş olarak gördüğüm için değil.
00 YorumlaBende öyle türk kızıyla evlenmek yerine yabancı kızla evlenecem
20 Yorumla
+1 yılBende Türk kadınıyla evlenmek istemiyorum karşılıklı valla
10 Yorumla
+1 yılDolarla maaş alan biriyle evlen mantık evliliği arıyor isen 😎
00 Yorumla
+1 yılMantık işi değil de, gönül işi ya bunlar.
İyisi denk gelirse neden olmasın?00 YorumlaBöyle zihniyete sahip bir insanin türk çocuklari olmayacağini görünce sevindim
51 Yorumla
Soran+1 yılAğla
senin hayatın senin yaşamın bu senin kararın hangisini istersen yap
00 YorumlaHayat senin kimi seçeceğin sana kalmış
Umarım mutlu olursun
Allah gönlüne göre versin00 Yorumla
+1 yılYani dil biliyorsan evlen tabi ama bi yerden sonra sarmaz
00 Yorumla
+1 yılVallaha yabancılarda sizin gibi onlarla da konuşur iken geriliyorum öyle güvensizler.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. saygı duyulması gerek.
herkes istediğiyle evlenebilir.00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenmeyi düşünen siz olduğunuz için bana göre çokta problem yok.
00 Yorumla İsterdim. Daha fazla kadın ruhundan anladıklarını düşünüyorum
00 Yorumla
+1 yılTürk veya yabancı farketmez eğer anlaşabildigin biriyse evlen
00 Yorumla
+1 yılBen istemem. Kültür farkından dolayı anlaşamam. Tanıdığım yabancı çiftlerde öyle oluyor hep zaten.
00 YorumlaAnlaşmakta sorun çekmeyeceğini düşünüyorsan evlenebilirsin, anlaşmak derken dil konusunda yani
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 872 cevap paylaştı. Şimdi kabuk lu yu seven var kabuksuzu da terçih meselesi
00 YorumlaÇok mantıklı kardeşi kuzeni falan varsa beni unutma 😂
01 Yorumlamantıklı, abdli manitam vardı iyi kızdı kültürler arası diyalog önemli sddfsf
00 Yorumla
+1 yılMantıklı bende yabancı bir kızla evlenmeyi düşünüyorum Kore ya da Baska bir ülke
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Bende istiyorum yabanci yaa soyle alman sarisin falan😫😫
03 Yorumla- +1 yıl
Avrupanin Türk düşmanlığını eskiden beri biliyor musun
- +1 yıl
Dikkat et kendi menfaatleri olduğu zaman bizi kan banyosunda bogarlar
+1 yılNiye beni sev , beni alın türk kızları ben ben ben müthiş
00 Yorumla
+1 yılmerhaba bende sevgilimden ayrıldım ve şu an başkasıyla görüşüyor, çok zoruma gitti intaharı bile düşünüyorum ona yıllarımı verdim, Allah aşkına izmirdeyim bi hoca falan yokmu bunu geri döndürecek gerçekten çok zoruma gitti ne yapacağımı bilmiyorum
12 Yorumla- +1 yıl
yahu yokmu biri canım çok yanıyor
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn güzeli bence. Bir oduna ömrünü vereceğine ince ruhlu romantik bir erkekle bir gün geçsin daha iyi.. Korelileri çok beğeniyorum şahsen ben mesela 🤤
11 Yorumla- +1 yıl
Ben böyleyim de noldu koca bir hic..
Gizli Üye(25-29)+1 yılSenin yaptığın tercihden banane kiminle evleniyorsan evlen
13 Yorumla
Soran+1 yılSanane ise görüş atma
Cevap sahibi+1 yılSorduğun soru bile değil ikincisi mantığı yok kişi kiminle olmak isterse olur yabancılarla evlenin kizlar saçma sanane milletin kiminle evlenecegindeb
Soran+1 yılSoru değilse site kaldırır sanane? Şikayet edersin soru değilse o kadar. Sanane benim görüşümden evlensinler aynen
Anana babana da danis sonucta kendiliğinden gelmedin bu hayata
13 Yorumla
Soran+1 yılSaygı gösterirler ancak
Soran+1 yılTeşekkür ederim 😊
Gizli Üye(25-29)+1 yılMüslüman kadınla gayrimüslim erkeğin nikahı geçmiyor yani zina demek bu
06 Yorumla
Soran+1 yılMüslüman olduğumu belirtmiş miyim? Ya da karşıdakinin gayrimüslüm olduğunu?
Cevap sahibi+1 yılÜlkenin yüzde 90ı Müslüman olduğu için genele göre yorum yaparım🌸
Soran+1 yılGenel olarak seni alakadar etmez o zaman
Cevap sahibi+1 yılAlakadar etmiyorsa sormasaydın😘
Soran+1 yılSana gelip de kimse özelden sormadı herhalde di mi hadi yaylan
Cevap sahibi+1 yılSen de gelip kimse özelde cevap versin diye belirtirtmemişsin. Yaylanmak ne ahır mı burası
Gizli Üye(36-45)+1 yılBen de Türk bir kadınla evlenmek istemiyorum ego kendini beğenmis çirkef kezo oluyorsunuz
12 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBak kezo gelmiş hemen 😂
Kızınla yurt kurasın, oğlunla ordu olasın bu kadar net böyle olun
#Hükümdar00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılBunun ırkla ilgilisi yok sadece guvenecegin insanı bulmak zorlaştı
00 Yorumla
+1 yılBazen düşünmüyor degilim dahami bagli oluyorlar dahami guzel seviyorlar bilmiyorum. Lakin kendi milletimin erkeklerinide seviyorum hani. Herseye rağmen irazcik durust olsalar daha iyi olurda neyse
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAma Türk erkekleri gibi seven * iyi aldatn olamaz bak söyleyim 😂😂
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılİngiliz bi erkekle evleneceğim umurumda değil param da var
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılYabancı erkekler , Türk erkeklerinden bin kat iyi kimse boş yapmasın
13 Yorumla- +1 yıl
Değil erkek her yerde aynı
Cevap sahibi+1 yılOrada daha az knka
- +1 yıl
Peki
Bunu bilemezsin ki belki Türk birini seversin belki başka ülkeden birini.
Mantık evliliği yapacağım diyorsan tafsiye etmem açıkçası ama yabancı olabilir00 Yorumla
+1 yılmantıklı keske bende yabancı birini bulsam en azından egoları yok
00 YorumlaÇok mantıklı ben tek bir çiçeğe bile bakamadım adam gibi maalesef
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılEvlenin kızlar çünkü çapınız türk erkeklerine yetmiyor
1105 Yorumla
Soran+1 yılAynen Türk erkeklerinin penisi ufak olduğu İçin çapımızı dolduramıyor bakire olsak bile
- +1 yıl
😂😂😂Harbiden 7 cm ne yaaa mdndnd
Soran+1 yıl@Nanana98na ha ha haaa 😂 dur gelir şimdi bizim sitenin 25 cm erkekleri
- +1 yıl
😂😂😂Allah günah yazmasında boylarına bakmadan Türk kızlarına laf atıyorlar.
Soran+1 yıl@Nanana98na bak aşırı doğru söyledin o konuda
- +1 yıl
Senin memen büyük mü? Üstelik penisi problem eden birisinden bir şey olmaz zaten.
Soran+1 yıl@Makinecamee ince belliyim. Avuç dolusu memelerim var 46 kilo ve 1.65 boyunda olduğum İçin gayet güzel duruyor.
- +1 yıl
Acuç dolusu meme yeterli değil bana göre çoğu de küçük sevmez zaten demekki sen de işe yaramazsın senin tabirine göre
Soran+1 yıl@Makinecamee kimin avucu olduğuna göre değişir dert etme
Soran+1 yıl@Makinecamee senin dert etmene gerek yok yabancı erkekler dert etsin hadi gülüm
- +1 yıl
@Makinecamee kime dedin gögüslerin büyük mü diye?
- +1 yıl
165 göre avuç dolusu dediğin meme 1.80 için mandalina gibi oluyor yalnız hanım abla 😉😘
Soran+1 yıl@Alphaboy18 46 kiloya göre dedim yalnız? O kiloya portakal gibi oluyor ama sizin işinize geldiği gibi tabi.
- +1 yıl
Türk kızları ilk önce şu 1.65 boydan bi kurtulsunlarda sonra 1.80 ortalaması olan yurt dışı kızlarına rakip olsunlar 😀😂😀😂
- +1 yıl
@Nanana98na soran arkadaşa ama sen de aşağılamşsın Türk erkeklerini senin de geçerli sorum artık
Soran+1 yıl@Alphaboy18 1.65 boyumla 1.90 erkekler yazıyor sen kendi dertlerine bak hiç de boyumdan gocunmuyorum fizik güzellik kapatıyor
- +1 yıl
Avuç ne kadar değişebilir canım kendini avutma böyle küçük işte. Yabancıların da çoğu küçük sevmiyordur. Yani sadece Türk erkeklerinin aradığı bir özellik değil.
- +1 yıl
Sana göre portakal çünkü ellerin küçük gel koyalım bakalım aynı portakalı benim elime nasıl mandalina oluyor 😂😀😂🤝
Soran+1 yıl@Alphaboy18 ben senin yüzüne bilr bakmam mememe bakacakmış he 😂
- +1 yıl
@Alphaboy18 uzun boylu kadınlar kadınlığı ve cazibesi yok 170 altı bodur erkek tiplemesi neyse 180 kadınla erkek erkeğe takılırsınız sonuçta ne gögüs var ne kalça...
- +1 yıl
46 kiloya göre benimki de portakal gibi durur djslspfpsğf kilo alınca dümdüz gözükür o
- +1 yıl
@Makinecamee benim gögüslerim iri ve büyük dikkat çekici derecede hemde sen. Hemcinslerinde yapıyor biz kızlara neler söylüyor niye zorunuza gidiyor?
Soran+1 yıl@Alphaboy18 ben silikon taktırırım hadi de sen o yfak pipiyi napacaksın
- +1 yıl
La bana burada bi ton kadın saydırmayın şimdi yok uzun kadının fiziği olmazmış felan filan diye
Soran+1 yıl@Makinecamee sırt ölçüm 70 göğüslerimin ölçüsü 87 b takıyorım sorun?
- +1 yıl
@Nanana98na hemcinslerimin de söylediklerini savunmuyorum zaten.
- +1 yıl
Lan soran neyin ne olduğunu bilmeden konuşma madem o kadar iddialısın hadi çıkalım meydana senin le şöyle bi güreş tutalım 😂😀😂 neyin ne olduğunu gör
- +1 yıl
Ameliyat olur o da. Hem Türk erkeklerininki küçük değil orta. Araştırabilirsin istersen. Bir daha böyle bilmediğin bir şey hakkında yorum yapmasan iyi olur.
- +1 yıl
Yok uzun kadın erkeksi olurmuş felan filan ulan yıllardır at gibi karıların boşuna mu hastası oldu middilli atları sizi
Soran+1 yıl@Alphaboy18 asıl sen bilmiyorsun sırt ölçücü ne cup ölçüsü nr gayet iyi biliyorum? Neyi bilmediğimi söyle böyle kaçak dövüşme diyorsun ya? Söyle bakalım neyi bilmiyor muşım? Az bir onur hassiuetin var ise açıklarsın
- +1 yıl
@Alphaboy18 saysan kaç yazar kadın gibi vucudu yoksa al başına çal 1 80i😂
Soran+1 yıl@Nanana98na ya bırak onlar ds o boyda kadını taşıyacak boy var da sanki
- +1 yıl
Penis hakkında bilmiyorsun dedim. Türkiye penis ortalaması yaklaşık 14 cm Dünya penis ortalaması da 13 küsürlerde yani ortalama küçük değil anladın mı şimdi?
- +1 yıl
Kardeşim benim bunlar gibi kanıtlayacak bi şeyin yok yiyen varsa çıkar karşıma alır boyunun ölçüsünü burdan yazmak kolay yiyen varsa gelsin hadi
Soran+1 yıl@Makinecamee sana demedim ki etiket bile yaptım
Soran+1 yıl@Makinecamee sen öyle san ayrıca
Soran+1 yıl@Alphaboy18 onurun hassiyetin var ise neyi bilmediğimi söylersin demiştim kanıtladın çok güzel
- +1 yıl
Sorancım ikna edemezsin adamlar dünya ortalaması ile geliyor ama o da yalan.
- +1 yıl
Sen öyle san ayrıca ne ya burada benimle tartışacağına araştırabilirsin penis boylarını. Sanki uyduruyorum
- +1 yıl
Ya kızım sen 7 cm den eminsen çık karşıma bende diyorumki seni mutlu edecek olay bende beklentilerini karşılarım ben senin hadi çık karşıma
Soran+1 yıl@nanana98na burada gördükleri her kıza yavşarlar bırak ne bekliyorsun ki
Soran+1 yıl@Alphaboy18 @makinecamee hadi alın işe yaramaz kendilerinizi yaylanın buradan. Çöp ararsak belediye her sokağa koyuyor zaten
- +1 yıl
Çoğu fake foto alıp atıyor buradan kimseyle sohbet etme sorunu sor cevaplasınlar geç. 😂
- +1 yıl
@Nanana98na aynen o da yalan her şey yalan o kadar araştırma yapılmış hepsi uydurma gidin o kara pussy lerinizi beyazlatın önce sonra laf edersiniz bize
Soran+1 yıl@Nanana98na evet canım tabiki de öyle. Sakın buradan kimseye de foto atma %99 u Abaza
Soran+1 yıl@Makinecamee dedi kara s*kli
- +1 yıl
@Makinecamee herkesin vajinasını niye giridklerin gibi sanıyorsun ki. Ayrıca pembe vajinası olan seni ne yapsın? 😂
- +1 yıl
S*kte renk önemli değilki
Soran+1 yıl@Makinecamee tabiki de önemli.
Soran+1 yıl@Nanana98na sence önemsiz mi? Kararmış am= kararmış penis
- +1 yıl
Pembe pussy her erkeğin hayali ama
Soran+1 yıl@Makinecamee demek ki eşim olavak kişi her erkeğin hayalini yaşayacak
- +1 yıl
Benim kararmış değil o yüzden ben istemem kara penis çok reddettim öyle olanları yakışıklı da olsa...
- +1 yıl
şu an boş atıyorsun penis rengine takan biri görmedim sırf ben kara pussy istemiyoruz diyince kudurduğundan böyle dedin. Hem büyük penis istiyorsan çoğu kara zaten. Yani hem büyük isteyip hem de kara olmamasını istemen ironik.
- +1 yıl
Kadının olmadığı yerde kadınlar bunlar işte bunlar sade bacağını açıp gel demesini bilen tipler sorsan hepsi bi P⭐ kadar iyi seks yaparlar.
Soran+1 yıl@Makinecamee yooo rengi ile alakası yok Afrikalıların da öyle p*rno lanse edilmiş nir şey sadece renk sadece pigment ile alakalıdır
- +1 yıl
Aynen kesin pembedir sjdksldpspf
- +1 yıl
@Alphaboy18 yawww kardeşim kadına köpek gibi tapan sizsiniz herşeyiniz çok Düzgün de biz mi göremiyoruz kadınlara laf atmayın kendinize bakın.
- +1 yıl
Ya ne biliyorsun da yorum yapıyorsun daha ortalamadan haberin yok burada boş boş atıp tutuyorsun.
- +1 yıl
Ben şimdi burada size mi taptım
- +1 yıl
@Nanana98na seninki de sallama geliyor hem büyük meme hem pembe pussy hiç inandırıcı gelmiyor ya da sen kendininkini pembe veya büyük sanıyorsun. Penisi kara diye birisinden de ayrılıyorsan beynin yok zaten
- +1 yıl
Yaa meydanı boş buldular sallıyolar işte
- +1 yıl
@Alphaboy18 kezban bunlar yolda görsem tiplerine bakmayacağım kişilerdendir ikisi de ama kendilerini bir halt sanmaları komik
Soran+1 yıl@Makinecamee ben sana bakmam asıl
- +1 yıl
Lan tam bitti gittiler artık diyorum 😂😀😂😀 geri geliyorlar 😀😂😀😂
- +1 yıl
Seni bilmem ama ben sana bakmam muhtemelen o yüzden senin de bana bakıp bakmaman çokta umrumda değil.
- +1 yıl
Ya kızım sizde hiç mi utanma arlanma yok bi gitsenize yaa 😂😀😂
Soran+1 yıl@Makinecamee sen beni görsen köpek olursun peşimde köpek
- +1 yıl
Ya soran Allah'ını seversen özelden bana bi yaz seni bi göreyim vallahide billahi eğer dediğin gibiysen yemin ederim buraya gelip kız doğru söylüyormuş dicem makinayıda alıp gitcem 😂😀😂
Soran+1 yıl@Alphaboy18 neyimi göreceksin mememi mi? Ben kendimin farkındayım gayet
- +1 yıl
Yazamazsın çünkü bahsettiğin kadın sen bile değilsin ancak senin hayalin 😂😀😂😀
- +1 yıl
Çok güzel bile olsan köpek olmam. Olmadığına da adım kadar eminim.
- +1 yıl
Lan ne memeni görcem
Sende ne meraklısın memeni göstermeye ama dediğin kadar güzelsen hani diyosun ya makina ya sen benim peşimde köpek olursun diye eğer dediğin gibiyse objektif olarak yazacağım buraya her şeyi
Soran+1 yıl@Alphaboy18 hayalim değil gerçeğim @makinecamee kendini sen ne sanıyorsan göbekli kıllı nir şeysin
- +1 yıl
7 cm diyen nerde daha onun boyunun ölçüsünü alacağım
Soran+1 yıl@Alphaboy18 ha ha haa bücüre bak
- +1 yıl
Ya tamam gerçeksen yaz bana özelden görelim seni eğer dediğin gibiysen ben burada nasıl bi şey olduğunu yazcam buraya ama yazamazsın çünkü sende o özgüven yok 😄😀😄😀😄😀
- +1 yıl
Göbekli falan değilim senin kendini göstermeye cesaretin varsa ben de gösteririm kendimi.
- +1 yıl
Neyse ben senin gibi başıboşla uğraşamıyacağım sorunu kaldırırsan iyi olur saçma sapan bildirimler gelsin istemiyorum
Soran+1 yıl@Alphaboy18 @makinecamee sizin benim fotoğraflarımı paylaşmayacak kadar karakterli insanlar olduğunuzu bilemem değil mi?
- +1 yıl
Ya kızım yazıp durma sen bu yalanları babana yuttur
Ayrıca bahane popo gibidir herkes de bulunur - +1 yıl
Senin fotoğrafını niye paylaşıyım elime ne geçicek? Bahane bulmana gerek yok çirkinsen çirkinim de utanılcak bir şey değil 😄
- +1 yıl
Hayır çirkin olması önemli değilde hem kezban olup hemde bu kadar sallayıp kanıtlayamaması gerçekten acı olur 😀😄😂😀😄😂😀😂
- +1 yıl
@Alphaboy18 ikisi de ortadan kayboldu baksana 😄
- +1 yıl
Bi gitsşnler artık zaten ya harbş kafa sıktılar ya
Soran+1 yıl@Alphaboy18 @makinecamee sitede miyiz sürekli nr kaybolması soru benim burdayım
- +1 yıl
Neyse ya çok uzattın atmıyorsun bu kadar iddialı konuşma gören de güzelsin falan sancak
Soran+1 yıl@Makinecamee öyleyim zsten kendine güvensiz insanlar kanıtlama ihtiyacı duyar
Soran+1 yıl@Alphaboy18 neden ettiğin onca laf İçin mi?
- +1 yıl
Aynen kesin öyledir 😄
Soran+1 yıl@Makinecamee sen benim gğzel olmadığımı düşünüyorsun ve bu kadsr görmek istiyorsun sorarlar adama?
- +1 yıl
Hayır artık yazmamanı rica edicektim çünkü artık sıktı yani buradan artık noolursun yazma
- +1 yıl
Ben senin bu kadar havalı konuşup nasıl bir tip olduğunu merak ettim sadece güzel olmadığını düşünüyorum evet. Bu özgüvenin nedeni ne görmek istedim konuşmalarına bakılırsa çok normal görmek istemem.
- +1 yıl
@Makinecamee sana neden yalan borcum olsun laf olsun diye söylemedim. Çok mutluyum ayrıca bu özelliklere sahip olduğum için kadınlar neler çekiyor binlerce para yatırıyorlar bende ise bedava 🥳🥳🥳💃🧚🏻♀️
Soran+1 yıl@Makinecamee sana kendimi atınca benim elime nr geçecek? Cidden bu sitede o kadsr güvenilmez kişi varken? Ben aynı tip fizikte kalacağım?
- +1 yıl
@Nanana98na sen dediğim gibi kendininkini pembe ve büyük sanıyorsun o zaman. Kaç beden giyiyorsun?
- +1 yıl
Güvenip güvenmemelik bir durum yok ortada ama sadece yüzünü merak ettim, başka bir şey atmanı istemedim zaten. Sen atarsan ben de atarım dedim hatta ama sen bilirsin.
Cevap sahibi+1 yılKızlar ne boş yaptınız beni bekleyen 3 Rus 2 brezilyalı 1 tanede Norveçli var şu an ama sizde haklısınız ciğere ulaşamayan kedi ciğere mundar dermiş hadi dağılın dükkanın önünü kapamayın
Soran+1 yılHshehuzhwidiwihd kafaya bak
Cevap sahibi+1 yılHadi canım hadi kendi seviyeniz de birini bulun mariana çukurunun dibinde belki kendi seviyeniz de biri vardır
Soran+1 yılNe kudurdun sen
Cevap sahibi+1 yılKuduran sensin
- +1 yıl
Kardeşim o zaman onlara git seni kucağımıza alıp pışpışlayıp meme emdirecek değiliz... 😂
Soran+1 yıl@Nanana98na 😂😂😂
Cevap sahibi+1 yılEmen emiş seni zaten naşnaş
+1 yılçok mantıklı , bizimkiler abaza yobaz ve geri kafalı
33 Yorumla
Soran+1 yılKöpeğin çok garip bakmış gece gece ciğerimi dağladı
- +1 yıl
yeni veterinerden almıştım o fotoğrafta
Soran+1 yılYaaa 🥺
Yani bi kere kendi dilini konuşamıycaksın hep başka bi dil bide eşin yani bence zor olur ama böyle şeyler kısmet
00 Yorumla
+1 yılBen ne zaman Türk kızlarına deger verdigimi soylesem o kadar asagiladilar beni siz de haklisiniz yani ben Olsam kendimi ben de asagilardim
00 YorumlaMantikli da nerden bulacaksin? Bulursan bana da soyle ben de evleneyim sjskkssk. Kardesi falan vardir hani kim bilir...
00 Yorumla
+1 yılbosa evlenmeyin masraf etmeyin zaten nikah gecerli olmuyor yabanci damat musluman degilse
04 Yorumla
Soran+1 yılSanane insanların dininden
- +1 yıl
ben sizi dusundum masraf etmeye gerek yok diye yoksa dedigin gibi banane
Soran+1 yılMerak etme Türkiye’deki ateist erkek sayısı artışta o yüzden dert etme
- +1 yıl
tamam
- Devamını Gör (114)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler