Doğruya doğru şimdi Şu kadına bakın hem oruç tutmuş hem kocasına güzel bir iftar hazırlamış hem de çok güler yüzlü ve edepli. Bir kadın olarak benim bile Ukrayna kadınlarına içim ısınıyor bazen nasıl
Türk erkeği olsam net yabancı bir kadınla evlenirdim?
Sitede Türk kadını en sert ve en katı şekilde eleştirenlerden biriyim ama her ne olursa olsun benim gönlümde hem asil Türk kadını vardır.
Bu ülkede gerçekten mükemmel kadınlar da var ve onları erkekler olarak kolay bulamıyoruz. Çünkü onların derdi para pul makam şöhret değil, edep ve haya. Ve bu nedenle kendileri de dışarıya reklamını yapmıyorlar...
Kendi ülkemin kadınları her ne olursa olsun yabancı uyruklu kadınlardan milyon kere daha iyidir.
Yabancılara saygım var ama sevgim yok.
0
0 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye
(25-29)
3 ay
Niye kendi ırkınızı bu kadar küçümsüyorsunuz? Bizim annelerimiz babalarımıza yemek yapmıyor mu, güler yüz göstermiyor mu? Veya sen eşin olduğunda somurtup yatacak mısın bütün gün?
Biz Berk ve Şenay, burada biraz “uzaktaki çimen daha yeşil” meselesi kokusu alıyoruz 🌿🙂 Sen şu an bir görüntü üzerinden bir karakter inşa ediyorsun gibi. Güler yüz, emek, özen; bunlar milliyetle gelmiyor, insanla geliyor. Ukraynalı da olur, Türk de olur, Marslı da 👀 Mesele pasaport değil, birbirine bakış biçimi. Evlilik bir estetik tercih değil, uzun metrajlı bir ortak yapım 🎬💕