igrenc domuz yiyen kadinlarla nasil evleniyorlar? düsünsenize öperken domuz degmis o dudaklara iyy hic yakismiyor yabanci kadinlar türk ailelerine akrabalar falan ayiplar cok komik görünüyor gercekten kimsenin istemedigi erkekler kendeine yabanci kadin buluyor onlarda türkiyede antalyada falan güzel güzel yasamak icin geliyor zaten :) kiskanma falan yok komik buluyorum :) yurtdisinda yasiyorum ve burdaki gencler hep yabanci kiz arkadaslari var herkesin önünde öpüsüyorlar falan hic terbiye kalmamis yazik
Cevabın nedir?
+1 yılallahin helal kildigina sen kimsinki karsi cikiyorsun.
ayrica yurtdisindaki türk kizlari burunlarini yere indirmedigi sürece daha cok kisi yabanciyla evlenir. Cünkü türklerin cogu kapris kibir ve ego kurbani olmus zavalillar. Evlilikten anladiklari yok.
Ikincisi sen sadece yabancilari görmek istedigin icin görüyorsun o kötü yanlari. Öpüsmek felan yani. Git tramvaya trene bin bak türkler neler yapiyor. gece cluplerinde yabnci kizlardan cok türk kizlari var. Hani nerde örf adet?
Yabancinin agzina domuz degiyorsa türk kizinin agzinada sigara icki degiyor.06 Yorumla
Soran+1 yılgece clublara gitmede ne var simdi erkekler gidiyor kizlar gitmesin mi? :) yabancilar hem domuz yiyor hem de sigara icki :))
- +1 yıl
yabancilarin domuz yedigini nerden biliyorsun? Yanindamisin hergün? Ben bircok yabanci taniyorum domuz yemiyor. Sigara ickide kullanmiyor.
ayrica öpüsüyorlar heryerde hic terbiye kalmamis diyorsun gece kulubüne giden kizlarda ne var diyorsun. Onlar eglenmeye gidiyor sanki oraya. Her halti yiyorlarorda tabi sen sadece görmek istediklerini görüyorsun. Biraz cuvaldizi kendinize batirmayi ögrenin. Bircok Türk kizlarinin neler yaptigini herkes biliyor. Hic bosa yabancilari suclama sadece.
Soran+1 yılbende birkoc sigara icki icmeyen türk kizi taniyorum :)) ee yabanci kizlar clube gitmiyor mu? hahah ben belcika da yasiyorum bir görsen yabancilari :))
- +1 yıl
almanya kadar kötü degildir belcika emin ol ;)
Soran+1 yılkötü tabi burdakileri görsen
- +1 yıl
Gelip görelim ozaman :)
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)+1 yılbencede edp ve haysiyet yok yabancılarda olmaz o iş
22 Yorumla
Soran+1 yılaynen
Cevap sahibi+1 yılteşekkür edrim
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu nasıl mantıktır arkadaş ya.
Milletin din'inden inancından sanane ki yani?
İsteyen inanır , isteyen kendi cinsiyetinden birisinden hoşlanır. Ucu sana dokunan birşey mi var burda? Onlar katilmi, suçmu işliyorlar?
Şu yazıma din'i karıştırmadan mantıklı bir yorum yapabilirmisin lütfen?01 Yorumla
Soran+1 yılkendi fikrimi söyledim canisi yasak mi:))
+1 yılHahah aynen bende turk erkekleriyle evlenen yabancilara sinir oluyorum herkes kendi irkindan biriyle evlense daha mantikli
26 Yorumla
Soran+1 yılaynen canim :D
- +1 yıl
- +1 yıl
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
9
Cevap
49Cevap
türk bayanları çekilmez yabancı bayanlar her konuda iyiler erkeğine sahip çıkıyor harika sevişiyorlar sizin gibi evlenince kendilerini bırakmıyorlar her daim bakımlılar hele siz türk bayanları bir çocuk yapım darma duman oluyorsunuz, sevişmeyi bilmiyorsunuz devamlı başınız beliniz ağrır, tripleriniz çekilmez yemek yapmayı bilmezsiniz yabancı bayanlar 50 yaşınada gelse güzel ve alımlıdırlar en az üç yabancı dil bilirler sizin gibi tatile gidince saçmalamazlar kültürlüdürler saygılıdırlar erkeğine bağlıdırlar daha devam edeyimmi Kalmış aptalın biride domuz eti ile örnek veriyor en azından müslüman olunca dinlerini yani müslümanlığıöğreniyorlar siz müslümansınız lakin rezilliklerinize baksanıza
03 Yorumla
Soran+1 yılhe he kac yabanci tanidiysa sanki 😂 hayallerinde belki
Soran+1 yılben de inandim
Ben Türküm ve Milliyetçi biriyim büyük konusmayim da asla öyle bişey yapmam istesem de yapamam zaten hani ne dil biliyorum ne de biriyle muhattap olmuslugum var öyle yani..
21 Yorumla
Soran+1 yıl👍🏻👍🏻👍🏻
+1 yılNe alakası var çoğu kisi dusunce tarzi nedeniyle yabancilar ile avlenmek istiyorlar. Ama bazi kadin gormemis sapiklar ahah yabancilar güzel olur diyip ben yabanci ile evlencem diyorlar. Ama bende olsa yabanci ioe evlenmek isterdim. Bizimkiler acaba bacak tuylerimizi almak gunah mi ya da niye aliyoruz dinde bu var mi diye küçük seylerde takililar. Onlar kisisel yemizlik icin alinir.
04 Yorumla
Soran+1 yılyabancilar daha iyi sanki kac tane tanidiysan
- +1 yıl
Bak ben Türk ile de evlenirim sevdikte ve anlastiktan sonra. Benim dediğim şu. Benim gibi bazı kisiler sadece düşünce yapısından dolayı yabancı ile evlenmek istiyorum. Benim hayallerim ve düşünce yapımı yabancılarda daha clk bulabiliyorum.
Soran+1 yılne hayallerin varmis
- +1 yıl
Öyledir.
- Aile & Toplum konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılbelki gerçek manada karşılaşabileceği doğru insan odur, doğru eş seçiminde yerli veya yabancı ırk cinsine girilmemeli eğer niyet her iki insan için gerçek bir hayat kurmak ise. . önüne gelen insanla öpüşmek farklı yabancı bir Insanla evlilik kurmak farklı eylemdir..
02 Yorumla
Soran+1 yılhic sanmiyorum
- +1 yıl
fikir ayrılıkları olabilir..
Birgün papazin birisi ayinden sonra konuşma yapmış ;
Müslüman kızları ile hristiyan kızlarını ayırt edemiyoruz artık bizim kızlardan farksız giyinişleri de hareketleride bizim kızların boynuna haç lı kolye takalım da ayırt edelim en azından .
Demiş papaz00 Yorumla
+1 yılsonre esı der sen ıstıyor duj verecek 100 dolar ayrıca sabah aksam ıcıyolar onlar ne ara cocuk buyutecek
11 Yorumla
Soran+1 yılcok dogru :D
+1 yılHahaha dudaklarına domuz değmiş ne ya. Tamam haramlığı filan bir yana da dudaklarına domuz değmiş ne arkadas.
Baska erkeğin dudağına değmediği sürece ister domuza değsin ister maymuna.
Senin dudakların orda biton erkeğinkine değmiştir şimdi , gelip yok domuza değmiş yok bilmem ne. Senin gibi cahil gerzrk müslümana o Hristiyan kızı tercih ederim08 Yorumla
Soran+1 yıltürk kizi seni istemez zaten tipe bak
- +1 yıl
Sen öyle san.
Soran+1 yılsaniyorum zaten
- +1 yıl
Kezban oldugun her halinle belli zaten.
- +1 yıl
Hiç bir erkekle öpüşmedin mi sen. Bak bu soruma cevap vermedin çünkü bunu yapmışsın. Namahmremle öpüşünce iyi dudağa domuz değince kötü
Soran+1 yılsoru sormadin ki görüsünü tekrar oku istersen :) ve o kadar cok merak ediyorsan: hayir, opüsmedim ne diceksin simdi :))
- +1 yıl
Tamam da dudaklarına domuz demiş nedir yahu. Burada müslüman Türk kızlarının hatta kapalı müslüman Türk kızlarının dudaklarına bırak erkek dudağını erkeğin organı giriyor çıkıyor. domuz değince domuzla mı öpüşmüş oluyoruz Saçmalığa bak yani.
Soran+1 yılee yabancilar hic öpüsmüyor sanki.. onlar icin bakirelik faan da hiic önemli degil :))
Gizli Üye(30-35)+1 yılBana göre evleneceğin kişi Müslüman olacak ağa. Bir de Türk olmalı kendi örf ve adetlerine bilen. : )
31 Yorumla
Soran+1 yılaynen
ilk defa burda bir kız doğru bişey yazdı tebrik ederim seni
12 Yorumla
Soran+1 yıl:D tesekkur ederim
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılher yabancı kız yemez öyle seyler
bazılar yemiyor yani
et bile yemeyen vardır
ayrıca
emin ol avrupadan kızlar gelse hepsi onları secer
buradaki sacma sapan takıntılardan dünyanın en güzel kızı benim gibi tavırlardan gereksiz triplerden cekti bu Türk erkekleri09 Yorumla
Soran+1 yılhee yemez :))
Soran+1 yılsizi gercekten sevdikleri icin sizinle evleniyor yabancilar zatenn 😂
Cevap sahibi+1 yılsen ne zannediyorsun ki?
yurtdışındaki erkeklerde genelde sevgi yok
ama Türk erkeklerinde sevgi cok. ve bu yurtdısındaki kızlar sevgiye aç
Soran+1 yılsen öyle düsün :)) sevgi icin degil para icin hepsi
- +1 yıl
bu arkadas hayall dunyasinda
Cevap sahibi+1 yılneyin parası arkadaş
yabancı kızlar kat kat iyi
paraymış kimin erkegin parası mı* kızın mı?
merak etme ordaki kız da enayi değil yani parası icin geleni anlamayacak kadar aptalsa bişey diyemem ama cogunluk para icin degil
arkadaşlarım var yahu ordan biliyorm boş boş konuşmayın bilmeden etmeden
parasıymış neyin parası
esas paragözler burda zaten
evin var mı düzgün işin var mı araban var mı yok bilmemnen var mı yoksa kız vermiolar
, sacmalık
paragözlüge bak
Soran+1 yılevde kalmissin zaten git burdan
Cevap sahibi+1 yılnerden biliyorsun
belki yabancıyla evliyim ya da sevgiliyim
korktum gerceklerden tabi
hep böyle zaten klasik kız tribi
Soran+1 yılhe he yabancilar hep seni bekliyordu
Aile & Toplum konusunda 11,7b cevap paylaştı. O domuz kokulu dudaklar o kadar güzeller ki bir bilsen.. Onların hatırına bütün domuzu bile yerken eşlik edebilirim.. Ama sizinle kuzu pirzola bile yenmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılçok kötüsün
Soran+1 yılay igrnc yazdim ksduzeltmis
+1 yılSanki Türklerden domuz yiyen ylk ayrıca domuz belki güzel bişey bilip bilmeden nasıl iyyy diyosun? Yoksa yedin mi?
27 Yorumla
Soran+1 yılbirde güzel birsey diyor Allahim ya😂
- +1 yıl
Belki Allhımız yok
- +1 yıl
Yemeden nasıl karar veriyorsun? Ayrıca bazı Türkleri görünce avrupalilar bile daha edepli diyorum. Boşuna çatlama
Soran+1 yılgit sende ye o zaman yakisir sana zaten
- +1 yıl
Senin dirdirini çekeceklerine domuz yiyen bama dirdiri olmayan birini çekerler daha mantıklı ^^
Soran+1 yılcok komiksin canim :D
- +1 yıl
Yavrum @Erzincan6224 be :D
Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı. Türkiyedekilerden hayır gördük müde ayrıca onları aşağılamaya hakkın yok hepiniz kezbansınız bunu kabul edin öncelikle merhaba ayyy sapık var veya merhaba ayyy salak veya merhaba yürü git be triplerindesiniz hepiniz
012 Yorumla
Soran+1 yıltürkiyedeki kizlar niye öyle düsünsene biraz hic haber izlemiyormusun
Soran+1 yılevet dogru korkuyorlar ist türk erkeklerden hersey beklenir :))
Soran+1 yılturk kizlari seni istemiyordur ondan sinirlenmis :D
Soran+1 yılannende türk :)
Soran+1 yılolsun hala türk:)) evet benim ki de türk noldu? ben türk kadinlara birsey mi dedim :)
Soran+1 yıloff yorma insani git baska soru bul kendine
Benimde en büyük hayalim. Müslüman, batı ellerinden bir hanımla evlenmek.
Mesela Müslüman olmuş bir İtalyan Hn.02 Yorumla
Soran+1 yılmüslümanlara birsey demiyorum
Camur atmak ya da baskarini elestirmek kolay muhim olan kendini elestirebilmek. Bence once kendine karsi samimi ve objektif ol sonra yabanci kiz isteyen adamlari anlamaya calissan daha faydali olur.
02 Yorumla
Soran+1 yılne varmis bende :))
+1 yılGayet haklısın da tövbe edip bu tarafa geçenleri ayrı tutmak lazım.
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 8,9b cevap paylaştı. ecnebı hatunları kucumsemıyorum karalamıyorum fakat bızım hatunlar her yönden daha ıyıler
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yıltürk kızları ağzı içki kokan erkeklerle beraber?
yabancı kızlar sizin gibi dış görünüşe cok önem vermez kapris ego hava civa yok
kalkıpda agzında domuz varken öpcek değiliz yinede yabancı istemem ama gercekler00 Yorumla
+1 yılTr' de istediğimi bulamazsam diğer Türk ülkelerine de bir bakarım. onlarla evlenmek serbest dimi 😄
00 Yorumla
+1 yılEnteresan birisin. İsteyen istediğini yapsın bize ne...
00 Yorumlatamamda domuzla ne alakası varki :D
içki ile aynı hesap ikisi yani ağzına domuz değil ama içki değmiş biriyle eşit oranda düşünebilirsin :D00 Yorumlaevlenebilir ne yediklerine göre insanlar ayırılmamalı
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılKız arkadaşım yabancı ve domuz eti de yemiyor. :)
Türk kızından da daha sadık belarus diye aratabilirsiniz size göre çok güzel ve insancıllar :)04 Yorumla
Soran+1 yılönceden yedi ama :)) he he sadikmis :)
Cevap sahibi+1 yılÖnceden de yemedi :) Türk kızlarından bin kez sadık. Kendini geliştiriyor. Evlendikten sonra gri pijama altında, elinde kumanda koca beklemiyor evde. Dırdırı yok. Kıskançlık krizleri yaşamıyorum. Beni sadece ben olduğum için seviyor. Paraya Türk kadını kadar düşkün değil. Kültür olarak çoğu türk kızını gömer :) Benimle aynı kaliteye sahip.
Cevap sahibi+1 yılDipnot belarusda çoğu insan, et yemez :) Bitkisel beslenirler. Almanların çoğu domuz eti yer bilgine ;)
Soran+1 yılhahaha sen öyle san :)
Gizli Üye(25-29)+1 yılboşver be canım isteyen istediği ypsın kendini boşuna üzme sanki 1-2 Türk erkeği yabancıyla evleniyor diye sana Türk erkeği mi kalmıyor kalmazsa sende en kötü bir yabancıyla evlenirsin.
00 Yorumla
+1 yılCanımcım rahatlar ve en azından namus bekçiliği yapmıyorlar. Bizimkilerden iyi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 397 cevap paylaştı.
+1 yılOnlara göre de sen b. k (kokoreç, mumlar) yiyorsun 😉
09 Yorumla- +1 yıl
Mumbar olacaktı
Soran+1 yıliyy yemiyorum bunu nerden cikarttin
- +1 yıl
Benim tanıdığım çoğu Türk kızı yiyor
Soran+1 yılben yemiyorum
- +1 yıl
O zaman kimin ne yediğini bilmeden herkese genelleme yapma lütfen. Yurtdışında yaşayıp burdaki insanları yargılamak hoş değil
Soran+1 yılsanane :))
- +1 yıl
Kimin kiminle evlendiğinden sanane o zaman :)) sen evlenmezsin olur biter. Sana in-out ne var 😂
Soran+1 yılkendi fikrimi yazdim yasak mi :))
- +1 yıl
Yaw he he
Kafasının etini yiyen kadınla evlenmektense domuz yiyen kadınla evlenmek çok daha mantıklı.
20 Yorumla
+1 yıltürk kızlarıda bize bakmıyo 4 yıldır tekim kimsem yok :)
00 Yorumlanasıl bir zihniyetse sendeki seninle evlenilmeyeceği kesin...
01 Yorumla
Soran+1 yılsanki seninle evlenilecek seni kimse istemez
+1 yılHer yabancı da domuz Eti yemiyor ki keza yiyen Türk'lerde var.
00 YorumlaTürkiyedekilerin bazıları domuzla kalsa ne haltlar ne bohlar yiyolar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılsen oral yaparken ağzına penis değiyor o zaman da seninle öpüşen de penisle öpüşmüş gibi oluyor. mantığın çok sığ arkadaşım üzgünüm
01 Yorumla
Soran+1 yılyuhh bunlari yaptigimi nerden cikardin kiz igrncsin
sabah sabah ya :D :D kızım sen kendi kısmetine bak boşver sanane :D
00 YorumlaKızlarımız böyle olduğu sürece, hak ediyor. Fora yabancılara çalışalım 😂😂😂😂😂😂😂😆😆😆😆😆
00 YorumlaBende kızların yabancılarla evlenmesine sinir oluyorum, Napıcaz :(
00 Yorumla
+1 yılSinir olmuyorum..
Kendi fikirleri.
Önemli olan benim olan00 YorumlaO zaman egonuz tembelliginiz ve cenenizi gozden gecirin
00 Yorumla
+1 yılTürk kızının egosuyla mı uğraşsınlar?
33 Yorumla
Soran+1 yıltürk kizi seni istemez zaten
- +1 yıl
Eminim öyledir
Soran+1 yılöyle
+1 yıliyi sevistikleri için başka amaç yok bende rus alıcam kokmuş türk kızlarından gına geldi
00 Yorumlatürkiye kizlarini sevmiyorum bana azeri avrupa turkleri lazim
02 Yorumla
+1 yılSana noluyo abla alan memnun satan memnun 😄
16 Yorumla
Soran+1 yılkomik buluyorum iste :))
- +1 yıl
Bunun neresi komik 😄 onlar hayatı yaşarken sen pencereden bakıp seyrediyosun. Seyretme ablacım hayatı yaşa 😄
Soran+1 yılhic yakismiyor cünkü :) yasiyorum canisi merak etme :))
- +1 yıl
Fıstık gibi ukraynalı kızlar olucakki 😊 bende evlenirdim
Soran+1 yılgit evlen evde kalmissin zaten
- +1 yıl
Seni almadan gitmem 😊
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Adamları ne kadar bunalttığınızı anlayın işte..
20 Yorumla
+1 yılYurtdışı tam olarak neresi?
03 Yorumla
Soran+1 yılbelcika
- +1 yıl
Hmm.. Bende daha çok türk kızlarının birçok yabancıyla birliktelik yaşayıp sonra türk erkeklere yöneldiğini gördüm.. Ama erkekler bunları bildiği için evliliğe yanaşan olmuyor
Soran+1 yılerkeklerde öyle :))
+1 yılDinini bilseler yapmazlar
20 Yorumla
+1 yıldomuzu çiğ yemiyorlar ya söylim dedim
04 Yorumla
Soran+1 yılolsun yiyorlar ama
- +1 yıl
tamamda domuz etinin ne kötülüğü var yenme açısından birşey yok domuz kendi annesi ile çiftleştiği ve pislik yediği için haram olan bir hayvan
Soran+1 yılsende ye o zaman
- +1 yıl
inancım bunu haram kılıyor maalesef
+1 yıldusunmesi sana mi kaldi domuz eti diyosun once kendinize bakin
02 Yorumla
Soran+1 yılhahah russiangirls geldi hahahha
Reyizin tespiti güzel :D
00 YorumlaAllaha şükür bir yabancıyla evleniyorum
18 Yorumla
Soran+1 yılsanane :))
Soran+1 yılkendi fikrim sadece :) bir kerr daha iyy diyorum sana
Soran+1 yılhhaha cok komik :)
Gizli Üye(36-45)+1 yılhaklisin bende gicik oluyorumpzevenlklere
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 9b cevap paylaştı. sinir olmanı anlayamadım tercih meselesi
00 Yorumla
+1 yılTemiz bir tsne bulsaam bende alirjm
00 Yorumla
+1 yılYa sen ne diyin ya Off tez elden öl
00 YorumlaErkek dediğin rurk olxan kadının yee
00 Yorumla
+1 yılAynen
10 Yorumla
+1 yılSenlemi evlenecez
02 Yorumla
Soran+1 yıltipe bak
- +1 yıl
Sen hiç aynaya baktınmı?
+1 yılSanane a q
01 Yorumla
Soran+1 yılsikayet ettim :))
- Aile & Toplum konusunda 5,9b cevap paylaştı.
+1 yılkıskanclıga bak :D
00 Yorumla :D kiskandin mi
00 Yorumla
Devamını Gör(43)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Türk erkeklerin yabanci kadinlarla evlenmesine sinir oluyorum?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler