En çok yabancı kadınlar olarak suriyelilerle evleniyorlar ayrıca evlenen kesim daha çok alt tabakadan oluyor hastanelerde tavşan gibi ürüyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Bilinçsiz ve eğitimsiz insanlardaki üreme yüzdesi bilinçli ve eğitimli ailelerden kat ve kat daha fazla. Keşke ülke gelişimini olumsuz etkileyecek grupların Türkiye içerisindeki üreme oranını kısıtlayabilseler..
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. daha masrafsiz , trip yok, hani turk kizlari gibi hizmet etmem meselesi vs yok, kaynana ile ayni evde yasarlar
hani biraz kafam agrimasin diyen erkeklere hitap ediyor bence aslinda
cokta mantiksiz buldugum soylenemez gerci ingilizler gibi uzakdoguyu tercih etmek daha mantikli olabilir 😂112 Yorumla- +1 yıl
He ingiliz koreli de sizin kahrinizi ananizin kahrını çekecekti
- +1 yıl
bahsettigim o degildi ingilizlerde ozellikle yaslilar ayni mantikla taylandli cinli falan alirlar maksat hizmetci gibi kullanmak bana baksin yani
burdan gider taylandli alirsin mesela bir tane getirirsin evde her ihtiyacini karsilar hizmetci gibi
suriyelilerde de ayni degil mi iste. baslik parasini veriyorsun aliyorsun yani. cogu es olarak almiyor ki hizmetci niyetine aliyor. gercek bu. adam gidip istedigi gibi yine gonul eglendiriyor nasil olsa. hatta cogu resmi nikahina bile almiyor.
turk erkeginin her zaman harem hayali vardir yani 😂 bes tane suriyeli al mesela basligi ver kim ses cikaracak 😂 - +1 yıl
ayrica baslik ile alacaksan afgan suriyeliden daha avantajli mesela 😂
bes bin dolara afgan alabiliyorsun ama yaninda afganistanda arsa da veriyorlar. suriyeli de yalnizca baslik aliyorlar. taylandli daha pahaliya gelir biraz.
hani bahsettikleri insan ticareti var ya iste bu olay onun basit bir bolumu. mal olarak aliyorsun yani kisaca es degil - +1 yıl
Bunun neresi güzel doğru hayat adil değil bu olaylar yaşanıyor ama bunu gülüp anlatman mantıklı değil ben de diyorum böyle orta doğulu türk erkeklerine asil sekuler türk kadinlari evlenmemeli siz eş değil köle istiyorsunuz
- +1 yıl
gercekler bunlar cunku ister gul ister agla bir sey degismez yani
bu insan ticaretinin buyuk kismi senin modern dedigin amerika ve avrupa ya gidiyor. biliyorsun eskiden beri sevmislerdir kolelik sistemini.
zaten adam turk kadini ile evlenmek istemedigi icin suriyeli , afgan vs aliyor. evet dunyadaki cogu erkek es degil kole istiyor yani bu bir gercek. bunlar istedigi surece de satan insanlar olacak.
almanyadaki turklerde ayni mantikla zamaninda turkiyeden gelin aliyorlardi. bir ara baya su yuzune cikmisti bu sistem ustunu kapattilar mesela. burdan almanya ya gelin gidenlerin buyuk kismi zamaninda satildi mesela - +1 yıl
Evet sizin orta doğu zihniyetli tipler bayılırlar cariyeye ayrıca her erkek sizin gibi değil gayet eğitimli aklı selim insan köle değil eş arar yol arkadaşı arar kendini iyi temsil edecek birini arar
- +1 yıl
bu orta dogu zihniyeti degil ki artik dunya degisiyor
aslinda tam tersi egitimli insanlar bu tarz seyleri daha cok tercih ediyor
aska inanan insanlar genelde senin egitimsiz cahil dedigin kitle. okumus kendini gelistirmis insanlarin cogu aska inanmiyor ki. mantik evliligine yoneliyor.
simdi mantikli olarak dusunelim
turk kizi ile evlenirsen masraf yapacaksin hadi onlari gecelim cok buyuk rakamlar degiller. ancak turk kizlarinin cogu zengin koca derdinde bu bir gercek. bosanirken cogu nafaka isteyecek. mallarinin pesine dusecek. evliyken aldigin her seyi boleceksin. cocuk varsa onu sana karsi kullanacak. evliyken surekli bir seyler isteyecek. bu liste boyle uzar gider.
ancak yabanci alirsan. hic bir seye ses cikarmiyor. her dedigini yapiyor. bosanma olayi zaten yok. resmi nikah kiysan da kiymasan da bir talebi yok.
turk kizinin baya adi cikti bu konuda. zengin olan ya da parasi olan turk kizina yaklasirken bir dusunuyor ister istemez. - +1 yıl
bu eskiden de vardi aslinda gerci
eskiden aileler arasinda evlilikler olurdu bilmem biliyor musun
evliligin tek amaci mal varliklari bolunmesin idi. akraba evliligi sakincali olmasa su an tukiye de cogu kisi akraba dan kiz alirdi mesela en basiti. mallari bolmemek icin
en azindan benim cevremde yapacak cok kisi olurdu - +1 yıl
Akraba evliliği bizde ayıp karşılanır ayrıca cidden o zengin dedigin insanlar sonradan görme olanlardan bahsetmiyorum cemiyette kendilerini temsil edebilecek insanlarla evlenirler hiçbirşeyin anlamayan cariyelerle değil ben de aşka inanmıyorum en azından uzun süreli birşey olacağıni düşünmüyorum ama ten uyumu saygı önemli şeyler ilişkiyi ilerleten şeyler evlilik sözleşmesi diye birşey var kendi geleceklerini bu kadar düşünüyorlarsa biraz haklarını araştırsınlar ayrıca çocuk 2 kişinin sorumluluğu baştan savilacak birşey değil zamanında toprak zengini olup sonradan şehire gelen ailelerde cariye olayı yasansa da cemiyette böyle şeyler olmuyor
- +1 yıl
ya kizdan zaten kendini temsil etmesini kimse beklemez ki
adamin ihtiyaci ne? evde yemek yapacak evi duzenleyecek bu. kizdan baska bir beklenti yok.
senin cemiyet dedigin kitle de zaten gidip normal turk kiziyla da evlenmiyor yani simdi. onlardan bahsetmiyorum tabii ki. ancak onlarin cogu da o hesabi yapiyor emin ol. aile birlesmesi yapiyorlar sonra sirket birlesmesi yapiyorlar mesela. yani ask iliskisi degil onlarin ki de cogunlukla. istisnalar vardir tabii ki.
sonradan gorme veya degil zengin diye bakiyor iste herkes sonucta. turk kizlari sonradan gormesin deyip geri cevirirler mi sence.
evlilik sozlesmesi olsa da cocuk olursa sorun. cocuk disari giderse problem. kadin nikah uzerinden hak yiyemese de cocuk uzerinden hak yer vs vs. yonetir yani cocugu. bunlar hep olan seyler bu arada😂
akraba evliligi bizde normal karsilaniyor mesela garip bir sekilde 😂 niyesini bende bilmiyorum ama. eski bir gelenek gibi bir sey yani. aile icinde varmis eskiden.
ancak dedigim gibi iste kendini gelistiren ve dunyaya biraz bakan insanlarin cogu aska inanmiyor zaten. ancak erkek icin evlilik bir ihtiyaca donusuyor. ev isleri, cocuk vs vs bu ihtiyaci da bu bir sekilde oyle ya da boyle karsiliyor.
senin dedigin gibi okumamis insanlar gidip suriyeli almiyor yani. zaten baslik parasi varken fakir biri o olaya girmez ki - +1 yıl
Hepsi başlık parasıyla evlenmiyor direkt evlenen de var ayrıca fakirlerin çoğu krediyle evleniyor para birsekilde bulunuyor ben hastanede hiç zengin bir türkün çocugunu doğuran hiç görmedim çevrende ve dışarıda yanında kimlerin olduğu senin hayatını ve imajinida etkiler içinin almadığı insanla da ömür geçmez sen biraz materyalizmi fazla kaçırmışsın abicim sana köle ve cariyelerinle başarılılar dilerim umarım biraz akıllanırsın
- +1 yıl
bende cevremde gordugume gore yorumluyorum hastane de doganlari bilemem. hepsi de oyle olacak degil sonucta her zaman istisnalar vardir.
kendi cevremde en basit amcam turk ile evliydi bosandilar mesela. bosanirken bir ev kaptirdi yuklu miktarda para verdi isi bozuldu hatta batti. sonra yeniden is kurmak zorunda kaldi. evin yarisini esi almisti gitmis satmis baska adama. o mahkemeleri de biliyor musun bilmem. acilis on bin lira ile basliyor mahkemenin 😂 uc cocuga da bakmam dedi. baya bildigin ortada kaldi yani. sonra gitti bu sekilde ozbek aldi evlenmedi de kadinla. ayni evde yasiyor cok rahatim boyle diyor. ama ev icin mahkeme hala suruyor mesela ki daha bir sekiz sene surer 😂
o tarz mal davalari cok uzun suruyor. anca yuklu miktarda para cikarinca hizli bitirebiliyorsun.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
2
Cevap
21Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılKalite önemli kimi kendine yakıştırdığınla alakalı bi durum
11 Yorumla- +1 yıl
Doğru
Bunun cevabı sizde bende bir düşünün baş ağrısı dış ağrıdı kıç ağrısı kapris ego almış başını gidiyor sonrda şikayet ediyorsunuz durumda
15 Yorumla- +1 yıl
Vizyonsuz zaten konuşamadıgin Dünya gündemini tarih felsefe konusamadigin kızını napcaksan anca tavşan gibi ürersin
- +1 yıl
Yoo kültürsüz insanla arkadaş bile olmam bu egodan değil muhabbet etmekten keyif almam zaten erkeklerin çoğuda kadın sussun hizmet etsin birde çocuk yapsın yeter diyor kimseyi küçümsediğim yok olanı söylüyorum o küçük dediğin çocuk mülteciler türkler ortak duzenlenen bir uluslararasi organizasyona katıldı ona göre gözlem yapıp olanı söyledim bide bana bezli diyor dünya adil değil öyle baktigim için bu yorumu yapıyorum
- +1 yıl
Benim öyle bir iddiam yok hala öğrenmem gereken çok şey var ki öğrenmek bitmez bilgi sonsuzdur burası yorum sitesi değil mi herkes kendine göre yazıyor
+1 yılYanı sizden daha sadakatliler paraya düşkün değiller bide karakterleri güzel.
08 Yorumla- +1 yıl
Sadakatten kastın? Annen türk değil mi saçmalıyorsun?
- +1 yıl
Bizim annelerimiz Türk evet. Fakat asıl turk kadını bizim annelerimizin genç kizlik zamanlarında olan birseydi. Şimdiki genç kızlar annelerinin izinden ne kadar gidiyor? Hepsi Avrupa-i ozentisi olmuş buna yalan diyenin kafasına vururlar. Yanı şimdiki turk kızlar aile bağlarından, adetten, gelenekten, saygıdan, sadakatten, fedakarlıktan çok çok uzaklar. O yüzden şimdiki zamanın turk kızları bizim annelerimizin devriyle kendilerini karıştırmasınlar onlarla kendini bir tutmasınlar.
- +1 yıl
Benim annemde anneannemde gayet sekuler ve avrupai yaşıyorlar şu an hiç sadakatsiz yaptıkları olmadı 21. yy saçma sapan geleneklerlerden hangisi mantıklı kadınlar yıllarca fedakarlık yapti zaten siz ne kadar atalarınızın izinden gidiyorsunuz şu an hizmet bekleyen anakuzularina dönüştünüz
- +1 yıl
Ben annelerimizi kast etmedim zaten asıl turk kadını onlar şimdiki zamanın kızları degil dedim
- +1 yıl
Orta doğulu hizmetci cariye gibi yaşanmayacağıma türk ve batı medeniyetini ilerleten hür kendini ayakları üzerinde duran asil türk kadınıyım bizi sakın çöl fareleriyle karıştırma gelipte sadakatsiz diye çamur atma
- +1 yıl
Malesef %85-90 niniz öyle bi tüm turk erkeklerinin düşüncesi sadece benim degil.
- +1 yıl
Bende orta doğulu türk erkeği kovalamıyorum zaten
- +1 yıl
Bizde turk kizlarini öyle valla
+1 yılTürk kızlarından daha samimi ve dürüst olduğu kesin ne yazık ki
013 Yorumla- +1 yıl
Vizyonsuz jdjdjsksksms
- +1 yıl
Farkındaysan ne yazık ki dedim. Dürüst olmak da suç oldu🙄
- +1 yıl
Aynı dili bile konusmuyorsunuz ne dürüstu xjjdmdksjjsis
- +1 yıl
Iste senin gibileri olduğu için yaşasın CEHENNEM DIYORUM!!
- +1 yıl
Kdkdkdjdjdjdjd eğer varsa müslim kardeşim peri masallarına inanmıyorum insanlık tarihi size öğretilenden daha farklı da işte idare ediyoruz sizi
- +1 yıl
Yazık imanını yitirmişsin.. ALLAH ıslah eylesin..
- +1 yıl
Dünyanın yüzde 16 sı müslüman sence insanlık tarihi nasıl size anlatılan gibi mi bana burda kafir diyeceğine biraz araştır belki kıyısından köşesinden birşeylere ulaşırsın
- +1 yıl
Yalancı ben sana kâfir demedim
- +1 yıl
İmansız kafir demektir
- +1 yıl
Yitirmişsin dedim. Yanı şeytanlar seni uyutmuş
- +1 yıl
Sonuçta müslüman bir aileden doğmuşsun
- +1 yıl
Off ya şeytan nerde kim uyutmuş inanıyor musun masallara gerçi sizlere gerçek anlatılsa yine aynı olcaksiniz asıl siz uyuyorsunuz matrixte hiçbirşeyden haberiniz yok
- +1 yıl
Ne güzel demiş usta oyuncu Necati şaşmaz cahile ne dersen cahil yine cahildir...
+1 yılTürklestirmek. lazim Ukrayna ve Rusya da favorilerimiz arasında 😂
05 Yorumla- +1 yıl
Parası olan rus kızı napsın sizi artık onlarda avrupali erkek buluyorlar sizde anca suriye pompalarsınız
- +1 yıl
Parası olan Türk erkeği karıyı napsin?
Üzgünüm ama türk erkekleri çok popüler özellikle kıyı kesimlerinde yabancı gelin kaynıyor
Suriyeli işte 2. El gibi 3-4 tane al dursun evde çalıştırirsin asagssgs - +1 yıl
Anca hizmetçi gibi görürsünüz o popüler kıyı kesiminde ben de yaşıyorum üç kuruşa kadınları neyse konusmucam bu kafadan çok birşey beklenmez
- +1 yıl
Suriyeli alsak suç! Rus alsak suç ! Kısacası bütün evliliklerde erkek olmak kan kusup kızılcık şerbeti içtim. demek hep
- +1 yıl
Bak istediğin milletten al ama bir kadına yok 2. el yok hizmetçi yok evde calistiririm dersen orda suçlu olursun
- Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.
+1 yılTürk kızları düğün ister altın ister çok uğraştırır o yüzden
01 Yorumla- +1 yıl
Surilerde başlık parası istiyor
+1 yılBekar kalmamak için evleniyorlar. Bir Türk kızıyla tanışmak istesek taciz etmişiz gibi tepki veriyor. Sanaldan yazsak yüzlerce mesaj aldıkları için cevap vermiyorlar. Evlenmek için tek seçenek yabancı kadınlar oluyor.
03 Yorumla- +1 yıl
Çıkan haberleden dolayı haklıyı değil miyiz? eğer önceden bir ortamın yoksa ortak arkadaşın da yoksa tanımadığın birine tel numarani vermek ya da konusmak ne kadar güvenli?
- +1 yıl
Hayır, haksızsınız. Türkiye'de kadına şiddetin, cinayetlerin ve tacizlerin nüfusa oranı çoğu Avrupa ülkesinden düşük. Bu konuda Almanya ve Kanada gibi ülkelerle aynıyız. Ama 80 milyon gibi büyük bir nüfusumuz olduğu için erkeklerin 0.01%'inin sorunlu olması her gün birkaç farklı haber duymamıza yetiyor. Bunun için masum olan 99.99%'a suç atmak çok yanlış.
- +1 yıl
Evef haklisiniz ama parkta otururken yanıma tel nomu isteyen birine vermem yani ama azarlamam da tercih meselesi
Yok be ne işimiz olur çöl maymunlarıyla
Rusların suyu mu çıktı 😅00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.
+1 yılTamam arkadaşlar yokluktayoz ama o kadar değil yani
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılNe yapsınlar Türk kızları uzaya çıkmak istiyorlar onlarda mütavazi bir bütçe ile evleniyorlar Suriyelilerle
06 Yorumla- +1 yıl
Suriler başlık parası istiyor
Cevap sahibi+1 yılEvet ama yinede ucuza geliyorlar hemde seçme hakkıda yok parayı veren alıyor
- +1 yıl
Ucuza gitmek lafı ancak ucuz bir beyin söyleyebilir
Cevap sahibi+1 yılKendine öyle deme anlıyorum beyinin zayıf ama yinede deme kendine öyleşeyler
- +1 yıl
Caz yapma kadınları hizmetçi gibi görüyorsunuz işte klasik
Cevap sahibi+1 yılNe alaka benmi alıyorum suriyeliyi benmi veriyorum alıyorum onları başlığa karşıyım ben sadece olanları anlatıyorum
Ne olacak am@k karı sesini çıkaramıyor ki bide genç oluyorlar hep ondan
00 Yorumlane güzel işte kurtuluyoruz
15 Yorumla- +1 yıl
He valla gelsin italyan ispanyol koreli erkekler
- +1 yıl
@tamircik 24 te evde mi kalınıyor jxjdndjsjsjs
Gizli Üye(30-35)+1 yılEv araba altın düğün şatafat zart zurt istemiyorlar
04 Yorumla- +1 yıl
Başlık parası veriyorsun dolarla
Cevap sahibi+1 yılKim veriyor nerede veriyor
- +1 yıl
Gidip evlenecek misin?
Cevap sahibi+1 yılEvlenirim ev istemiyor araba istemiyor 50k bilezik istemiyor yani
+1 yılÇünkü çoğunun hiçbir talebi yok. Barınayım, karnım doysun yeter diyor
03 Yorumla- +1 yıl
Bizimkilerde vizyonsuz aynı dili konuşmadığı kızı alıyorlar
- +1 yıl
İstekleri bitmiyor Türk kızının ve dış görünüş ile uzun boy sevdası var. Haliyle ben yadırgamıyorum
- +1 yıl
Asıl türk erkeklerinin bitmiyor evde hizmetçi sokakta hanımefendi yatakta bacım olsun diyorsunuz bunu bir avrupali asla çekmez
Türk erkekleri pek iç açıcı değil egolarını suri ler tatmin ediyor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılTürk Erkekleri Müslüman Araplaştı normal bence hahahah Mini etek sorusunu soran ben anlarsın ya ama bende bu konuda baya rahatsız biriyim
013 Yorumla- +1 yıl
Aynen ben de rahatsız oldum türk ve avrupaliyken arap olduk bildiğin :/
Cevap sahibi+1 yıl10 milyon suri alırken kimse ses çıkartmadı kültürümüzü benliğimizi kaybettik şimdi de peçeli siyahlı yaratıklar geziyor çoğunluklu Arap Erkekleri bu ülke 10 yıl toparlanmaz koyun çok
- +1 yıl
Valla güzelim ege akdeniz kaldı şu an sekuler onlar da elden gidecek
Cevap sahibi+1 yılOrası da gider adamlar 10 çocuk getiriyor ürüyorlar delice bizim Türklerde Araplaşdı yani böyle giderse Açık bir Kız ya da normal tayt giyen bile sokakta gezemeyecek ülke Orta Doğu çöplüğüne döndü Müslümanlar keşke nesli yok olsa
Cevap sahibi+1 yılBu Kadın tacizi cinayeti nerden geliyor İslam kültürü Arapşma etkileri
- +1 yıl
Akıllı adam 1 2 çocuk yapıyor salaklar 10 çocuk benim çocuğumla onların tavşan yavruları bir mi?
Cevap sahibi+1 yılOnlar üremiyor ki çiftleşiyor Araplar çok sapık ama çocuklara yazık çocukların kaderini belirliyorlar onlar suçsuz
- +1 yıl
Çocuklar da bunlar gibi olacak zaten
Cevap sahibi+1 yılBilinç altı etkilenme olacak tabi Araplar ne geride kalmıl ırktır
- +1 yıl
Bilinçaltı genelde 7 yılda şekilleniyor tabii sonrası da önemli gerçi
Cevap sahibi+1 yılÇocuklar genelde Anneye Babaya bakar ne yaparsa Müslümanlıkta korkutmuşsa o çocuk büyüse bile aklında kalacak başörtü takmazsan cehennemde yanacaksın derse çocukken o çocuk büyüdüğü aklında kalır ya da başkalarına da dayatır tabi bu insana göre değişir ama genel olarak fazla
- +1 yıl
Hemen hemen aynı düşünürüz senle
Cevap sahibi+1 yıl😂😂😂 Bide beni beğenmiyorsun
+1 yılDaha sadiklar sanirim
02 Yorumla- +1 yıl
Ne alakası var badana gibi geziyorlar sokakta kırıta kırıta
- +1 yıl
Badana gibimi 😂😂😂😂
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBi çok nedeni var. Hangi birini söyleyelim ki.
01 Yorumla- +1 yıl
Söyle bakim
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanları istiyodur bize ne ki size ne ki
01 Yorumla- +1 yıl
Olabilir insanlarin fikrini almak istedim
Çünkü buradaki kızlar kadar şart koşmuyorlar
05 Yorumla- +1 yıl
Erkekler zaten çok masum çoğu ana kuzusu ergenler beklentileri bitmiyor arizona kertenkelelerinin
- +1 yıl
Ülkenin zeka ve kültür seviyesini yükseltmeye çalışırken birde bunlar çıktı şimdi benim beyaz türk çocuğumla bunların bebeleri bir mi olacak
- +1 yıl
Mantıklı ve doğru olan o zaten
Gizli Üye(30-35)+1 yılNeden olacak masraftan kaciyorlar
020 Yorumla- +1 yıl
Olabilir zaten kız tarafı hiç masraf yapmıyor hep erkek tarafı mübarek
Cevap sahibi+1 yılGenelde erkek tarafi yapiyor yani 😅 ama ben sirf bunun icin evlenmem suriyeliyle Sence ögretmenlik mi iyi polislik mi?
- +1 yıl
Polislik daha iyi bence öğretmenlik sınav falan filan zor iş en azından polislikte eve gelince kafan rahat
Cevap sahibi+1 yılAynen onu düsünerek polis oldum iyi mi yapmisim 😊
- +1 yıl
Evet hayırlı olsun
Cevap sahibi+1 yılSaolun hanimefendi 😊 tabisabilir miyiz?
- +1 yıl
Abicim senin yaşın bana büyük ya biraz büyük ablalarla takılsan
Cevap sahibi+1 yıl25 yasindayim 7 yas var arada cok mu fark yani sübyanciymisim gibi davrandiniz 😔
- +1 yıl
Ben sana yanlış birşey demedim sadece daha 18im yani üzülme nxndjdjsks
Cevap sahibi+1 yılTabismak istedim ne var 18 20 25 önemli olan akil yasi degil mi
- +1 yıl
Bence sen acemisin sana tavsiye veriyim çoğu 18lik kıza bulaşma ergen olurlar falan senin idealin 21 22 23 bunlara yönel
Cevap sahibi+1 yılAcemi degilim yasa bakmam bak akillisin belli acemi toy degilsin benide salak sanma iliskilerim oldu 😀
- +1 yıl
Estağfurullah jdjdndksksj ilişkin olman iyi bir avcı olduğun anlamına gelmiyor bu siteden bulamazsın çevrendeki kizlara bak daha iyi iletişim kurarsın
Cevap sahibi+1 yılNe alakasi var burdan tanismak istedim sevgili olalim demedim tc kizi yorma 🤦♂️
- +1 yıl
Yav hep aynı bahane sanki kanka olmak için tanışalım diyorsunuz neden tanışalım dediginizi biliyoruz sie
Cevap sahibi+1 yılSie mi sacma sacma konusma arkadasca tanirim herkesi bel alti sapik zihniyetliler gunahimi aldin ya Allah acisini cikarir insallah iyi geceler ergen dusunceli
- +1 yıl
Her flört amaçlı konuşan kişiler belalti konuşmuyor ayrıca günah ne neyini aldım anlamadın daha acemisin bari bu sitede konuşmayı sırtlanlara bırak jdjfjjdjd
Cevap sahibi+1 yılBu sitede duzgun flort ettigin biri oldumu sanmiyorum bu nasil tabir önce insan gibi davranmayi ogren sirtlanlara birak ne ya kendini et parcasi kezban olarak görmen ilgincmis iyi geceler bana yazma rahatsiz etme
- +1 yıl
Ahahahaha of abicim yorma lütfen neyim kezban sana o kadar taktik verdim erkek dilinden olayı betimledim denmeyen hakaret kalmadı yazık valla jdjdjdjs
Cevap sahibi+1 yılVar sayalim tecrubesizim bu sekilde bu üslupla yardim olmaz böyle yardim edilmez belli erkeklere sirtlan demenden ne oldugun iyiki kabul etmemissin lütfen uzatmayin iyi geceler sidik yaristirmaya gerek yok kafa yapimiz ayni degil
Güzeller evlenmeden öncede veriyorlar
00 YorumlaBılemedım
00 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri