• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • GündemGündem
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • YKS2026YKS2026
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Gündem Gündem
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • YKS2026 YKS2026
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Neden türk erkekleri bu kadar suriyeli kadınla evleniyor?

Kirazimsiseftali
Kirazimsiseftali Takip Et
Xper 7 Yaş: 23
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
01
Yapay Zekaya Sor
En çok yabancı kadınlar olarak suriyelilerle evleniyorlar ayrıca evlenen kesim daha çok alt tabakadan oluyor hastanelerde tavşan gibi ürüyorlar
Neden türk erkekleri bu kadar suriyeli kadınla evleniyor?
Evlilik Soruları Erkek Soruları Kadın Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • xerdi
    xerdi Takip Et
    Guru Yaş: 28
    +1 yıl

Bilinçsiz ve eğitimsiz insanlardaki üreme yüzdesi bilinçli ve eğitimli ailelerden kat ve kat daha fazla. Keşke ülke gelişimini olumsuz etkileyecek grupların Türkiye içerisindeki üreme oranını kısıtlayabilseler..

2
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• wimpi
    wimpi Takip Et
    Guru Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

daha masrafsiz , trip yok, hani turk kizlari gibi hizmet etmem meselesi vs yok, kaynana ile ayni evde yasarlar

hani biraz kafam agrimasin diyen erkeklere hitap ediyor bence aslinda

cokta mantiksiz buldugum soylenemez gerci ingilizler gibi uzakdoguyu tercih etmek daha mantikli olabilir 😂

1
    12 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

He ingiliz koreli de sizin kahrinizi ananizin kahrını çekecekti

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

bahsettigim o degildi ingilizlerde ozellikle yaslilar ayni mantikla taylandli cinli falan alirlar maksat hizmetci gibi kullanmak bana baksin yani

burdan gider taylandli alirsin mesela bir tane getirirsin evde her ihtiyacini karsilar hizmetci gibi

suriyelilerde de ayni degil mi iste. baslik parasini veriyorsun aliyorsun yani. cogu es olarak almiyor ki hizmetci niyetine aliyor. gercek bu. adam gidip istedigi gibi yine gonul eglendiriyor nasil olsa. hatta cogu resmi nikahina bile almiyor.

turk erkeginin her zaman harem hayali vardir yani 😂 bes tane suriyeli al mesela basligi ver kim ses cikaracak 😂

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

ayrica baslik ile alacaksan afgan suriyeliden daha avantajli mesela 😂

bes bin dolara afgan alabiliyorsun ama yaninda afganistanda arsa da veriyorlar. suriyeli de yalnizca baslik aliyorlar. taylandli daha pahaliya gelir biraz.

hani bahsettikleri insan ticareti var ya iste bu olay onun basit bir bolumu. mal olarak aliyorsun yani kisaca es degil

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bunun neresi güzel doğru hayat adil değil bu olaylar yaşanıyor ama bunu gülüp anlatman mantıklı değil ben de diyorum böyle orta doğulu türk erkeklerine asil sekuler türk kadinlari evlenmemeli siz eş değil köle istiyorsunuz

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

gercekler bunlar cunku ister gul ister agla bir sey degismez yani

bu insan ticaretinin buyuk kismi senin modern dedigin amerika ve avrupa ya gidiyor. biliyorsun eskiden beri sevmislerdir kolelik sistemini.

zaten adam turk kadini ile evlenmek istemedigi icin suriyeli , afgan vs aliyor. evet dunyadaki cogu erkek es degil kole istiyor yani bu bir gercek. bunlar istedigi surece de satan insanlar olacak.

almanyadaki turklerde ayni mantikla zamaninda turkiyeden gelin aliyorlardi. bir ara baya su yuzune cikmisti bu sistem ustunu kapattilar mesela. burdan almanya ya gelin gidenlerin buyuk kismi zamaninda satildi mesela

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Evet sizin orta doğu zihniyetli tipler bayılırlar cariyeye ayrıca her erkek sizin gibi değil gayet eğitimli aklı selim insan köle değil eş arar yol arkadaşı arar kendini iyi temsil edecek birini arar

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

bu orta dogu zihniyeti degil ki artik dunya degisiyor

aslinda tam tersi egitimli insanlar bu tarz seyleri daha cok tercih ediyor

aska inanan insanlar genelde senin egitimsiz cahil dedigin kitle. okumus kendini gelistirmis insanlarin cogu aska inanmiyor ki. mantik evliligine yoneliyor.

simdi mantikli olarak dusunelim

turk kizi ile evlenirsen masraf yapacaksin hadi onlari gecelim cok buyuk rakamlar degiller. ancak turk kizlarinin cogu zengin koca derdinde bu bir gercek. bosanirken cogu nafaka isteyecek. mallarinin pesine dusecek. evliyken aldigin her seyi boleceksin. cocuk varsa onu sana karsi kullanacak. evliyken surekli bir seyler isteyecek. bu liste boyle uzar gider.

ancak yabanci alirsan. hic bir seye ses cikarmiyor. her dedigini yapiyor. bosanma olayi zaten yok. resmi nikah kiysan da kiymasan da bir talebi yok.

turk kizinin baya adi cikti bu konuda. zengin olan ya da parasi olan turk kizina yaklasirken bir dusunuyor ister istemez.

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

bu eskiden de vardi aslinda gerci

eskiden aileler arasinda evlilikler olurdu bilmem biliyor musun

evliligin tek amaci mal varliklari bolunmesin idi. akraba evliligi sakincali olmasa su an tukiye de cogu kisi akraba dan kiz alirdi mesela en basiti. mallari bolmemek icin

en azindan benim cevremde yapacak cok kisi olurdu

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Akraba evliliği bizde ayıp karşılanır ayrıca cidden o zengin dedigin insanlar sonradan görme olanlardan bahsetmiyorum cemiyette kendilerini temsil edebilecek insanlarla evlenirler hiçbirşeyin anlamayan cariyelerle değil ben de aşka inanmıyorum en azından uzun süreli birşey olacağıni düşünmüyorum ama ten uyumu saygı önemli şeyler ilişkiyi ilerleten şeyler evlilik sözleşmesi diye birşey var kendi geleceklerini bu kadar düşünüyorlarsa biraz haklarını araştırsınlar ayrıca çocuk 2 kişinin sorumluluğu baştan savilacak birşey değil zamanında toprak zengini olup sonradan şehire gelen ailelerde cariye olayı yasansa da cemiyette böyle şeyler olmuyor

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

ya kizdan zaten kendini temsil etmesini kimse beklemez ki

adamin ihtiyaci ne? evde yemek yapacak evi duzenleyecek bu. kizdan baska bir beklenti yok.

senin cemiyet dedigin kitle de zaten gidip normal turk kiziyla da evlenmiyor yani simdi. onlardan bahsetmiyorum tabii ki. ancak onlarin cogu da o hesabi yapiyor emin ol. aile birlesmesi yapiyorlar sonra sirket birlesmesi yapiyorlar mesela. yani ask iliskisi degil onlarin ki de cogunlukla. istisnalar vardir tabii ki.

sonradan gorme veya degil zengin diye bakiyor iste herkes sonucta. turk kizlari sonradan gormesin deyip geri cevirirler mi sence.

evlilik sozlesmesi olsa da cocuk olursa sorun. cocuk disari giderse problem. kadin nikah uzerinden hak yiyemese de cocuk uzerinden hak yer vs vs. yonetir yani cocugu. bunlar hep olan seyler bu arada😂

akraba evliligi bizde normal karsilaniyor mesela garip bir sekilde 😂 niyesini bende bilmiyorum ama. eski bir gelenek gibi bir sey yani. aile icinde varmis eskiden.

ancak dedigim gibi iste kendini gelistiren ve dunyaya biraz bakan insanlarin cogu aska inanmiyor zaten. ancak erkek icin evlilik bir ihtiyaca donusuyor. ev isleri, cocuk vs vs bu ihtiyaci da bu bir sekilde oyle ya da boyle karsiliyor.

senin dedigin gibi okumamis insanlar gidip suriyeli almiyor yani. zaten baslik parasi varken fakir biri o olaya girmez ki

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Hepsi başlık parasıyla evlenmiyor direkt evlenen de var ayrıca fakirlerin çoğu krediyle evleniyor para birsekilde bulunuyor ben hastanede hiç zengin bir türkün çocugunu doğuran hiç görmedim çevrende ve dışarıda yanında kimlerin olduğu senin hayatını ve imajinida etkiler içinin almadığı insanla da ömür geçmez sen biraz materyalizmi fazla kaçırmışsın abicim sana köle ve cariyelerinle başarılılar dilerim umarım biraz akıllanırsın

Yorumla
    • wimpi
      wimpi
      +1 yıl

bende cevremde gordugume gore yorumluyorum hastane de doganlari bilemem. hepsi de oyle olacak degil sonucta her zaman istisnalar vardir.

kendi cevremde en basit amcam turk ile evliydi bosandilar mesela. bosanirken bir ev kaptirdi yuklu miktarda para verdi isi bozuldu hatta batti. sonra yeniden is kurmak zorunda kaldi. evin yarisini esi almisti gitmis satmis baska adama. o mahkemeleri de biliyor musun bilmem. acilis on bin lira ile basliyor mahkemenin 😂 uc cocuga da bakmam dedi. baya bildigin ortada kaldi yani. sonra gitti bu sekilde ozbek aldi evlenmedi de kadinla. ayni evde yasiyor cok rahatim boyle diyor. ama ev icin mahkeme hala suruyor mesela ki daha bir sekiz sene surer 😂

o tarz mal davalari cok uzun suruyor. anca yuklu miktarda para cikarinca hizli bitirebiliyorsun.

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

2

Cevap

21

Cevap

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Kalite önemli kimi kendine yakıştırdığınla alakalı bi durum

1
    1 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Doğru

Yorumla
  • Yaşam90
    Yaşam90 Takip Et
    Guru Yaş: 35
    +1 yıl

Bunun cevabı sizde bende bir düşünün baş ağrısı dış ağrıdı kıç ağrısı kapris ego almış başını gidiyor sonrda şikayet ediyorsunuz durumda

1
    5 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Vizyonsuz zaten konuşamadıgin Dünya gündemini tarih felsefe konusamadigin kızını napcaksan anca tavşan gibi ürersin

Yorumla
    • Yaşam90
      Yaşam90
      +1 yıl

Şurada bile tepeden bakıyor insaları hor giriyorsun vizyonsuzlluk insani küçük görmektir çünkü aşağılık kopleksi vardır kendinde daha dünkü çocuksun hayat ve yaşamın ne olduğunu annenin bağladığı bezle gezensin dünyana görecek gözle bak

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Yoo kültürsüz insanla arkadaş bile olmam bu egodan değil muhabbet etmekten keyif almam zaten erkeklerin çoğuda kadın sussun hizmet etsin birde çocuk yapsın yeter diyor kimseyi küçümsediğim yok olanı söylüyorum o küçük dediğin çocuk mülteciler türkler ortak duzenlenen bir uluslararasi organizasyona katıldı ona göre gözlem yapıp olanı söyledim bide bana bezli diyor dünya adil değil öyle baktigim için bu yorumu yapıyorum

Yorumla
    • Yaşam90
      Yaşam90
      +1 yıl

Maşallah çok kültürlüsün

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Benim öyle bir iddiam yok hala öğrenmem gereken çok şey var ki öğrenmek bitmez bilgi sonsuzdur burası yorum sitesi değil mi herkes kendine göre yazıyor

Yorumla
  • snanekrds34
    snanekrds34 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 100%
    +1 yıl

Yanı sizden daha sadakatliler paraya düşkün değiller bide karakterleri güzel.

0
    8 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Sadakatten kastın? Annen türk değil mi saçmalıyorsun?

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Bizim annelerimiz Türk evet. Fakat asıl turk kadını bizim annelerimizin genç kizlik zamanlarında olan birseydi. Şimdiki genç kızlar annelerinin izinden ne kadar gidiyor? Hepsi Avrupa-i ozentisi olmuş buna yalan diyenin kafasına vururlar. Yanı şimdiki turk kızlar aile bağlarından, adetten, gelenekten, saygıdan, sadakatten, fedakarlıktan çok çok uzaklar. O yüzden şimdiki zamanın turk kızları bizim annelerimizin devriyle kendilerini karıştırmasınlar onlarla kendini bir tutmasınlar.

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Benim annemde anneannemde gayet sekuler ve avrupai yaşıyorlar şu an hiç sadakatsiz yaptıkları olmadı 21. yy saçma sapan geleneklerlerden hangisi mantıklı kadınlar yıllarca fedakarlık yapti zaten siz ne kadar atalarınızın izinden gidiyorsunuz şu an hizmet bekleyen anakuzularina dönüştünüz

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Ben annelerimizi kast etmedim zaten asıl turk kadını onlar şimdiki zamanın kızları degil dedim

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Orta doğulu hizmetci cariye gibi yaşanmayacağıma türk ve batı medeniyetini ilerleten hür kendini ayakları üzerinde duran asil türk kadınıyım bizi sakın çöl fareleriyle karıştırma gelipte sadakatsiz diye çamur atma

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Malesef %85-90 niniz öyle bi tüm turk erkeklerinin düşüncesi sadece benim degil.

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bende orta doğulu türk erkeği kovalamıyorum zaten

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Bizde turk kizlarini öyle valla

Yorumla
  • ALFABerkann
    ALFABerkann Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 100%
    +1 yıl

Türk kızlarından daha samimi ve dürüst olduğu kesin ne yazık ki

0
    13 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Vizyonsuz jdjdjsksksms

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Farkındaysan ne yazık ki dedim. Dürüst olmak da suç oldu🙄

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Aynı dili bile konusmuyorsunuz ne dürüstu xjjdmdksjjsis

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Iste senin gibileri olduğu için yaşasın CEHENNEM DIYORUM!!

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Kdkdkdjdjdjdjd eğer varsa müslim kardeşim peri masallarına inanmıyorum insanlık tarihi size öğretilenden daha farklı da işte idare ediyoruz sizi

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Yazık imanını yitirmişsin.. ALLAH ıslah eylesin..

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Dünyanın yüzde 16 sı müslüman sence insanlık tarihi nasıl size anlatılan gibi mi bana burda kafir diyeceğine biraz araştır belki kıyısından köşesinden birşeylere ulaşırsın

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Yalancı ben sana kâfir demedim

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

İmansız kafir demektir

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Yitirmişsin dedim. Yanı şeytanlar seni uyutmuş

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Sonuçta müslüman bir aileden doğmuşsun

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Off ya şeytan nerde kim uyutmuş inanıyor musun masallara gerçi sizlere gerçek anlatılsa yine aynı olcaksiniz asıl siz uyuyorsunuz matrixte hiçbirşeyden haberiniz yok

Yorumla
    • ALFABerkann
      ALFABerkann
      +1 yıl

Ne güzel demiş usta oyuncu Necati şaşmaz cahile ne dersen cahil yine cahildir...

Yorumla
  • thebadluck
    thebadluck Takip Et
    Xper 6 Yaş: 39 , eic 35%
    +1 yıl

Türklestirmek. lazim Ukrayna ve Rusya da favorilerimiz arasında 😂

0
    5 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Parası olan rus kızı napsın sizi artık onlarda avrupali erkek buluyorlar sizde anca suriye pompalarsınız

Yorumla
    • thebadluck
      thebadluck
      +1 yıl

Parası olan Türk erkeği karıyı napsin?
      Üzgünüm ama türk erkekleri çok popüler özellikle kıyı kesimlerinde yabancı gelin kaynıyor
      Suriyeli işte 2. El gibi 3-4 tane al dursun evde çalıştırirsin asagssgs

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Anca hizmetçi gibi görürsünüz o popüler kıyı kesiminde ben de yaşıyorum üç kuruşa kadınları neyse konusmucam bu kafadan çok birşey beklenmez

Yorumla
    • thebadluck
      thebadluck
      +1 yıl

Suriyeli alsak suç! Rus alsak suç ! Kısacası bütün evliliklerde erkek olmak kan kusup kızılcık şerbeti içtim. demek hep

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bak istediğin milletten al ama bir kadına yok 2. el yok hizmetçi yok evde calistiririm dersen orda suçlu olursun

Yorumla
  • Müsavirbeeeyyy
    Müsavirbeeeyyy Takip Et
    Xper 7 Yaş: 40 , eic 71%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 615 cevap paylaştı.

Türk kızları düğün ister altın ister çok uğraştırır o yüzden

0
    1 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Surilerde başlık parası istiyor

Yorumla
  • asosyalyıkık
    asosyalyıkık Takip Et
    Xper 2 Yaş: 30
    +1 yıl

Bekar kalmamak için evleniyorlar. Bir Türk kızıyla tanışmak istesek taciz etmişiz gibi tepki veriyor. Sanaldan yazsak yüzlerce mesaj aldıkları için cevap vermiyorlar. Evlenmek için tek seçenek yabancı kadınlar oluyor.

0
    3 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Çıkan haberleden dolayı haklıyı değil miyiz? eğer önceden bir ortamın yoksa ortak arkadaşın da yoksa tanımadığın birine tel numarani vermek ya da konusmak ne kadar güvenli?

Yorumla
    • asosyalyıkık
      asosyalyıkık
      +1 yıl

Hayır, haksızsınız. Türkiye'de kadına şiddetin, cinayetlerin ve tacizlerin nüfusa oranı çoğu Avrupa ülkesinden düşük. Bu konuda Almanya ve Kanada gibi ülkelerle aynıyız. Ama 80 milyon gibi büyük bir nüfusumuz olduğu için erkeklerin 0.01%'inin sorunlu olması her gün birkaç farklı haber duymamıza yetiyor. Bunun için masum olan 99.99%'a suç atmak çok yanlış.

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Evef haklisiniz ama parkta otururken yanıma tel nomu isteyen birine vermem yani ama azarlamam da tercih meselesi

Yorumla
  • tanlıyx
    tanlıyx Takip Et
    Xper 7 Yaş: 33 , eic 99%
    +1 yıl

Yok be ne işimiz olur çöl maymunlarıyla
    Rusların suyu mu çıktı 😅

0
    0 Yorumla
  • sKrivNostna
    sKrivNostna Takip Et
    Xper 6 Yaş: 34 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı.

Tamam arkadaşlar yokluktayoz ama o kadar değil yani

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Ne yapsınlar Türk kızları uzaya çıkmak istiyorlar onlarda mütavazi bir bütçe ile evleniyorlar Suriyelilerle

0
    6 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Suriler başlık parası istiyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evet ama yinede ucuza geliyorlar hemde seçme hakkıda yok parayı veren alıyor

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Ucuza gitmek lafı ancak ucuz bir beyin söyleyebilir

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendine öyle deme anlıyorum beyinin zayıf ama yinede deme kendine öyleşeyler

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Caz yapma kadınları hizmetçi gibi görüyorsunuz işte klasik

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne alaka benmi alıyorum suriyeliyi benmi veriyorum alıyorum onları başlığa karşıyım ben sadece olanları anlatıyorum

Yorumla
  • sekso076
    sekso076 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 85%
    +1 yıl

Ne olacak am@k karı sesini çıkaramıyor ki bide genç oluyorlar hep ondan

0
    0 Yorumla
  • αtҽιst
    αtҽιst Takip Et
    Master Yaş: 25
    +1 yıl

ne güzel işte kurtuluyoruz

1
    5 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

He valla gelsin italyan ispanyol koreli erkekler

Yorumla
    • αtҽιst
      αtҽιst
      +1 yıl

ohh harika hxbxvz

Yorumla
    • tamircik
      tamircik
      +1 yıl

Yaş 24 evde kaldım sorusu sormasınız inş🤓

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

@tamircik 24 te evde mi kalınıyor jxjdndjsjsjs

Yorumla
    • tamircik
      tamircik
      +1 yıl

Bazen dek geliyorum 18 yaşında evde kalmış 🤓

Yani bende doğal olarak yazıyorum korona sebebiyle hepimiz evde kaldık 🤓

Yani söyle şimdi sen evde kalmıyor musun 🤓

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Ev araba altın düğün şatafat zart zurt istemiyorlar

0
    4 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Başlık parası veriyorsun dolarla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kim veriyor nerede veriyor

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Gidip evlenecek misin?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Evlenirim ev istemiyor araba istemiyor 50k bilezik istemiyor yani

Yorumla
  • HinchAmarillo
    HinchAmarillo Takip Et
    Master Yaş: 30
    +1 yıl

Çünkü çoğunun hiçbir talebi yok. Barınayım, karnım doysun yeter diyor

0
    3 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bizimkilerde vizyonsuz aynı dili konuşmadığı kızı alıyorlar

Yorumla
    • HinchAmarillo
      HinchAmarillo
      +1 yıl

İstekleri bitmiyor Türk kızının ve dış görünüş ile uzun boy sevdası var. Haliyle ben yadırgamıyorum

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Asıl türk erkeklerinin bitmiyor evde hizmetçi sokakta hanımefendi yatakta bacım olsun diyorsunuz bunu bir avrupali asla çekmez

Yorumla
  • Procter12
    Procter12 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 31
    +1 yıl

Türk erkekleri pek iç açıcı değil egolarını suri ler tatmin ediyor

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Türk Erkekleri Müslüman Araplaştı normal bence hahahah Mini etek sorusunu soran ben anlarsın ya ama bende bu konuda baya rahatsız biriyim

0
    13 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Aynen ben de rahatsız oldum türk ve avrupaliyken arap olduk bildiğin :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

10 milyon suri alırken kimse ses çıkartmadı kültürümüzü benliğimizi kaybettik şimdi de peçeli siyahlı yaratıklar geziyor çoğunluklu Arap Erkekleri bu ülke 10 yıl toparlanmaz koyun çok

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Valla güzelim ege akdeniz kaldı şu an sekuler onlar da elden gidecek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Orası da gider adamlar 10 çocuk getiriyor ürüyorlar delice bizim Türklerde Araplaşdı yani böyle giderse Açık bir Kız ya da normal tayt giyen bile sokakta gezemeyecek ülke Orta Doğu çöplüğüne döndü Müslümanlar keşke nesli yok olsa

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu Kadın tacizi cinayeti nerden geliyor İslam kültürü Arapşma etkileri

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Akıllı adam 1 2 çocuk yapıyor salaklar 10 çocuk benim çocuğumla onların tavşan yavruları bir mi?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Onlar üremiyor ki çiftleşiyor Araplar çok sapık ama çocuklara yazık çocukların kaderini belirliyorlar onlar suçsuz

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Çocuklar da bunlar gibi olacak zaten

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bilinç altı etkilenme olacak tabi Araplar ne geride kalmıl ırktır

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bilinçaltı genelde 7 yılda şekilleniyor tabii sonrası da önemli gerçi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Çocuklar genelde Anneye Babaya bakar ne yaparsa Müslümanlıkta korkutmuşsa o çocuk büyüse bile aklında kalacak başörtü takmazsan cehennemde yanacaksın derse çocukken o çocuk büyüdüğü aklında kalır ya da başkalarına da dayatır tabi bu insana göre değişir ama genel olarak fazla

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Hemen hemen aynı düşünürüz senle

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

😂😂😂 Bide beni beğenmiyorsun

Yorumla
  • kelimemuhendisi88
    kelimemuhendisi88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 37 , eic 79%
    +1 yıl

Daha sadiklar sanirim

0
    2 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Ne alakası var badana gibi geziyorlar sokakta kırıta kırıta

Yorumla
    • kelimemuhendisi88
      kelimemuhendisi88
      +1 yıl

Badana gibimi 😂😂😂😂

Yorumla
  • Powerstrike
    Powerstrike Takip Et
    Yoda Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.

Bi çok nedeni var. Hangi birini söyleyelim ki.

0
    1 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Söyle bakim

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Canları istiyodur bize ne ki size ne ki

0
    1 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Olabilir insanlarin fikrini almak istedim

Yorumla
  • taytayko1
    taytayko1 Takip Et
    Master Yaş: 37
    +1 yıl

Çünkü buradaki kızlar kadar şart koşmuyorlar

0
    5 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Erkekler zaten çok masum çoğu ana kuzusu ergenler beklentileri bitmiyor arizona kertenkelelerinin

Yorumla
    • taytayko1
      taytayko1
      +1 yıl

Sen bu durumdan neden sikayetcisin

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Ülkenin zeka ve kültür seviyesini yükseltmeye çalışırken birde bunlar çıktı şimdi benim beyaz türk çocuğumla bunların bebeleri bir mi olacak

Yorumla
    • taytayko1
      taytayko1
      +1 yıl

Ayrıcalıkli olsun istiyorsan , zeki ve iyi eğitimli bir çocuk yetiştireceksin, çok kazanıp onu , eğitimi için harcayacaksin

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Mantıklı ve doğru olan o zaten

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Neden olacak masraftan kaciyorlar

0
    20 Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Olabilir zaten kız tarafı hiç masraf yapmıyor hep erkek tarafı mübarek

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Genelde erkek tarafi yapiyor yani 😅 ama ben sirf bunun icin evlenmem suriyeliyle Sence ögretmenlik mi iyi polislik mi?

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Polislik daha iyi bence öğretmenlik sınav falan filan zor iş en azından polislikte eve gelince kafan rahat

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Aynen onu düsünerek polis oldum iyi mi yapmisim 😊

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Evet hayırlı olsun

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Saolun hanimefendi 😊 tabisabilir miyiz?

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Abicim senin yaşın bana büyük ya biraz büyük ablalarla takılsan

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

25 yasindayim 7 yas var arada cok mu fark yani sübyanciymisim gibi davrandiniz 😔

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Ben sana yanlış birşey demedim sadece daha 18im yani üzülme nxndjdjsks

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Tabismak istedim ne var 18 20 25 önemli olan akil yasi degil mi

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Bence sen acemisin sana tavsiye veriyim çoğu 18lik kıza bulaşma ergen olurlar falan senin idealin 21 22 23 bunlara yönel

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Acemi degilim yasa bakmam bak akillisin belli acemi toy degilsin benide salak sanma iliskilerim oldu 😀

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Estağfurullah jdjdndksksj ilişkin olman iyi bir avcı olduğun anlamına gelmiyor bu siteden bulamazsın çevrendeki kizlara bak daha iyi iletişim kurarsın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Ne alakasi var burdan tanismak istedim sevgili olalim demedim tc kizi yorma 🤦‍♂️

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Yav hep aynı bahane sanki kanka olmak için tanışalım diyorsunuz neden tanışalım dediginizi biliyoruz sie

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Sie mi sacma sacma konusma arkadasca tanirim herkesi bel alti sapik zihniyetliler gunahimi aldin ya Allah acisini cikarir insallah iyi geceler ergen dusunceli

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Her flört amaçlı konuşan kişiler belalti konuşmuyor ayrıca günah ne neyini aldım anlamadın daha acemisin bari bu sitede konuşmayı sırtlanlara bırak jdjfjjdjd

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu sitede duzgun flort ettigin biri oldumu sanmiyorum bu nasil tabir önce insan gibi davranmayi ogren sirtlanlara birak ne ya kendini et parcasi kezban olarak görmen ilgincmis iyi geceler bana yazma rahatsiz etme

Yorumla
    • Kirazimsiseftali
      Kirazimsiseftali
      +1 yıl

Ahahahaha of abicim yorma lütfen neyim kezban sana o kadar taktik verdim erkek dilinden olayı betimledim denmeyen hakaret kalmadı yazık valla jdjdjdjs

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Var sayalim tecrubesizim bu sekilde bu üslupla yardim olmaz böyle yardim edilmez belli erkeklere sirtlan demenden ne oldugun iyiki kabul etmemissin lütfen uzatmayin iyi geceler sidik yaristirmaya gerek yok kafa yapimiz ayni degil

Yorumla
  • spitzbub
    spitzbub Takip Et
    Guru Yaş: 66
    +1 yıl

Güzeller evlenmeden öncede veriyorlar

0
    0 Yorumla
  • Karaboyy
    Karaboyy Takip Et
    Master Yaş: 32
    +1 yıl

Bılemedım

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(8)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Neden türk erkekleri bu kadar suriyeli kadınla evleniyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk kadınların en çok suriyeli erkeklerle evlenmesi garip değil mi? 4 cevap verildi
Türk erkekleri suriyeliler ile neden evlilik yapıyor? 35 cevap verildi
Türk erkekleri türk kadınlarıni sevmedikleri soyluyorlar sevmiyorsa neden hala türk kadınları... 8 cevap verildi
Türk erkekleri neden özbek, azeri kızlarla evleniyor? 31 cevap verildi
Türk insanı kadını erkeğiyle niye bu kadar sapık? 12 cevap verildi
Erkekler türk kadınlarını istemediği halde türk kadını yabancıyla evlenince niye sinirleniyorlar? 15 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Utanmak bir kusur olabilir mi, ne derece masum ne derece saflık sizce?
  • Engelli bir çocuğunun olacağını bile bile onu dünyaya getirmek ister miydin?
  • Ait olmadığın masallardan kalkabildin mi?
  • En koyu renkler benimle olsun! Siyah saç her kadına yakışır mı?
  • Dudak içine dövme yaptırmak absürt mü?
  • En son hangi yeni diziyi bitirdiniz, şu aralar ne izliyorsunuz?
  • Evli biriyle görüşür müsünüz?
  • Çok mu dolusunuz?
  • Sizce sağlık nedir?
  • Her şeyi içine atan insanlar gerçekten güçlü müdür?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨