- Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
+1 yılMesele görünüş meselesi ise her millette yakışıklı veya orta görünümlü insanlar var ama çoğu kişi hayatında hiç şehrinden bile dışarı çıkmadığından TV de gördüğü modellere bakarak o ülkenin her erkeğini o tarzda zannediyor.
Mesela Türkiyede bir meydana çıksın bir de çok övülen İtalyada bir meydana çıksın ne demek istediğimi oraları görürse daha iyi anlar.
Yabancı kadın veyahut erkek farketmeksizin evlilik yaptığında doğacak olan çocuğun ve kendi yaşantını başka bir milletin kültürüyle yetişmesine neden oluyorsun bu bana ters olan bir durum olduğundan yabancı birisiyle evliliğe sıcak bakmam keza din faktörü de var.
Gerçi bizim ülkemizde de Türk kültürünü bilen kaç kadın tartışılır ama hala bilen birileri vardır elbette.00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBence tam tersi yabancı kadınlar dururken Türk kadınları ile evlenmek bence saçmalık, zaten Müslüman olan bir kadın gayrimüslim alan bir erkekle evlilik yapamaz evlilik yapmayı kafaya koyduğu andan itibaren müslümanlıktan çıkar, bunun yanında bir erkek Yahudi Hristiyan gayrimüslim bir kadınla evlenebilir
İşin dini boyutunu açıkladıktan sonra şunu da söylemek isterim ki benim amcamın oğlu alınan bir kadınla evlendi aynı zamanda ağabeyim de Urfalı Türk bir kızla evlendi aralarında dağlar kadar fark var hani o beğenmedikleri gavur dedikleri Avrupalı var ya bizim Türk kızlarına on basar, bizim Türk kızlarına fesatlık desen var ondan sonra israf desem fazlasıyla var bir defa evleniyorum diye erkeğin burnundan getirirler ondan sonra bir laf söylemeye kalkarsın dakika başı polis çağırırlar ondan sonra evlenirsin seni ailenden uzaklaştırmak için elinden geleni yaparlar, bence Türk erkekleri ile değil de Türk kadınları ile evlenmemek daha güzel05 Yorumla- +1 yıl
Türk kadın düşmanlığını açık ve net bir şekilde ortaya koymussun evlenmeyin kardeşim çok beğendiğiniz yabancı kızlar sizlere bakarmi çok merak ediyorum.
- +1 yıl
Ben zaten yabancı kadınların bana bakması açısından bir şey söylemedim evlenmek ya da evlenmemek benim umrumda değil sadece kadınlar nasıl yabancı erkek Hayır ya ne oluyorsa Türk erkeklerini aşağılıyorsa Türk kadınlarının de eksikliklerini söyledim
- +1 yıl
Aslında bu yazdıklarımın genel Türk kadınları ile bir ilgisi yok son dönemde yaşadığım bazı şeyler bana böyle düşünmeye sevk etti bundan dolayı yanlış anlamayın eğer bir terbiyesizliğe mi oldu ise size karşı özür dilerim
- +1 yıl
Hayır beyfendi özür dilemenizi gerektirecek bir şey yok birtakım şeyler yaşamış olabilirsiniz tabikide kimsenin ne yaşadığını bilemeyiz benim belirtmek istediğim kadın olsun erkek olsun düşmanca konuşmamak kıyas yapmamak sonuçta hepimiz aynı ırktan geliyoruz bir nevi kendi ırkimizi kotulemis oluyoruz.
- +1 yıl
Haklısınız teşekkür ederim.
Evlenilir ama benim gibi biri ♿ ile evlenilmez bu devirdeki kızlar bizim gibilere o gözle bakmazlar yaşıtıma uygun birisini hep istedim ama olmadı olmayacak da bizi bir tek yabancı kadınlar kabul eder onlar Türk kızları gibi dış görünümümüz den yargılamazlar
00 Yorumla
+1 yılEvlenilir tabii ki 😊 Allah'ım görüşleri okurken kendimi o kadar kötü hissettim ki nasıl bu kadar rahat bir şekilde kötü sözleri söyleyebiliyorsunuz Türk erkeklerine ve kızlarına... Biz kendimize bu şekilde konuşabiliyorsak dışarıdan insanlar kim bilir daha ne kadar kötü konuşur.
İsteyen Türkle isteyen Rusla isteyen İtalyanla evlenebilir ama kimse kimsenin ırkını kötüleyemez.
Lütfen bize sahip çıkalım. Çünkü bizim bizden başka köşeniz yok. Biz herkese kucak açabilirken bize hiç kimse kucak açmaz.04 Yorumla- +1 yıl
Katılıyorum lakin biz diye bir şey kaldi mı? O konuda emin degilim
- +1 yıl
@Mesafeli27 Ben umudumu kaybetmiyorum. 😊
- +1 yıl
Ah o umutlarda olmasa! İyi ki varlar... Neyse Sağlık sizinle olsun
- +1 yıl
@Mesafeli27 iyi ki varlar hakikaten, sağ olun
Sağlık sizinle de olsun neye ihtiyacınız varsa o sizinle olsun 😊🙏
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
105Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 28,4b cevap paylaştı.
+1 yılSon günlerde görüyorum ki hayır zibilyon çeşit erkek varken Türkiye aslında Seçenekler içinde yer almamalı😂
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 37,4b cevap paylaştı.
+1 yılYabancı erkek Türk kızıyla evleniyor mu ki sister? Hani akmıyor ki damlasın Türk kızlarına İtalyan erkeğini İtalyan kızlar kapar :D
05 Yorumla- +1 yıl
Evlenir elbette ama öyle çok olduğunu pek sanmam.
- +1 yıl
@IAmarPresterAen İtalyan erkeği bence türkiye'de çok abartılıyor ama inan yabancılar türk kadınıyla evleniyorlar. Bir Türk kadını sempatizanlığı yok ama tanıyınca cidden bırakmak istemiyorlar. Ya da ben gelip iskandinavya'nın en evlilik meraklısı adamını buldum bilemiyorum. Senin dışında kimseyle evlilik düşünemezdim falan diyor. Üstelik beğendiği kadın tipine zerre uymuyorum. Asyalı kadınları çok beğeniyor ve benim yusyuvarlak mavi gözlerim var :/
- +1 yıl
Sigaran var mı hayırlı muruvvetler. Evet İtalyanlaralda olduğundan daha fazla yakışıklıymis gibi gösteriliyor ama o derece değil elbette. Yabancıyla da evlenen Türk kızlarımız var. Yabancı gelin alan damatlarimiz var. Bu şu dönemde artmış bile olabilir. İstatistiklere bakmak lazım
- Aşk İlişkileri konusunda 261,5b cevap paylaştı.
u +1 yılBence yabancı kızlar daha güzel ben türk kızı tercih etmezdim
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yılBen Türk erkeği olarak değil kaderimdeki erkek olarak bakıyorum benim tek kişilik tek bir ırk var;âşık olacağım ve evlendiğim erkek/ kaderimdeki erkek olarak bakıyorum Türk diye sevmediğim biriyle evlenecek değilim, esasen hiçbir erkek umrumda değil, aşk ve kader ırkından tek bir erkek olsun amiiin 😅😅🍀🍀
#OZamanEtkileşimBaşlasınn 💗💗
#OZEB 💗💗
#BuBizimOZEBimiz 💗💗31 Yorumla
+1 yılKusura bakma ama saçma bi soru olmuş istemiyosan evlenme senin kararın ama şunu unutma bu ülkenin insanları ve erkekleri dünde bugünde hatta yarında dünyanın en onurlu insanları olucak hiç bir millet ülkesi için şehit düşmeyi ödül olarak görmez ama biz şehadet için yaşarız.
30 YorumlaÇevremde yabancı ile evlenen kızlar var, hiç biriside evlendiginden memnun değil, aralarında yarısıda bosandılar, adam gitti ülkesine çocuklara bakmak turk kızına kaldı, yabancı kadınla evlenen türk erkekleride var soruyorum eşine veya kayinvalidesine bayılıyoruz damağımızda, onu çok seviyoruz diyorlar, benim Çevremde izlenimim böyle takdir sizindir
00 Yorumla
+1 yılevlenilmez. bir kere 1 ev kirası asgari ücretten fazla.. kocan 8000 tl de alsa illa ki sıkıntı yaşayacaksın. tipten bahsedemiyorum artık. kaldı ki artık erkeklerimiz de ilişki istiyor ama yaklaşmayanı çok maddiyat yüzünden.7000-8000 tl'den ev kiraları başlıyorsa zaten Türk erkeğinin.ötü yemez siz yabancı erkeklere gidin. bizden bi bok olmaz artık...
00 YorumlaDoğduğun toğrağın önemi var tabii inkar edilemez ama kişi sahip olduğu karakteri kendi belirliyor ama mesele sadece dış görünüşse o bahsettiğin italyan erkeği gerçek değil muhtemelen çünkü doğuştan epilasyonlu baklavalı yüzücü fiziği olanlar genelde ekrandan gördüklerin aslında türkiyede görebileceğin gibi kıl yumağı olmaları gibi gerçeklere sahipler
00 YorumlaÜnlü fizyokrat Adam Smith’in de dediği gibi “Bırakınız yapsınlar, bırakınız geçsinler” yani kim ne istiyorsa onu yapsın.
Evliliğin gönül birlikteliği olduğunun, milliyet, gelir, fiziksel özellikler ile ilgili olmadığının farkına varmış, tüm bireylere selam olsun. Sevdiğiniz ve sevdiğiniz kişi tarafından sevildiğiniz günlere🍻00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılBak şimdi şöylr bi sorun var yabancı erkekler sıkıntı ya kolay kolay gelmez emin misin yabancı erkekle evlenme konusunda. Yabancı erkeklerin tercih olarak ilk 5 te eminim ki türk kızları yoktur.
Ama yabancı kızların ufakta olsa türk erkeğiyle münakası olanlar %99 bir türk erkeğiyle evlenmek istiyor.00 Yorumla
+1 yılYabancı kökenliyim. İnsan olması önemli bana göre. Her ırktan pislik mevcut.
50 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSize bu kadar toleranslı ve her şeyini sömürebileceğiniz başka ırkın erkeği bulmanız zor.
Zaten bunu başaranlar genelde ilişkinin iki taraflı olduğunu bilen bilinçli kadınlar oluyor.
Gayet güzel ilişkilerini yürütüyorlar. Böyle biri değilseniz işiniz zor.00 Yorumla
+1 yılMesele Türk erkeği İtalyan erkeği değil
Düzgün birisi iyi anlaştığın birisi.
Türk erkekleri arasında da düzgün kişiler var veya yabancı erkekler arsında da çekilmeyecek ya da düzgün olmayan kişiler var. Mesele millet değil kişinin kendisi.14 Yorumla- +1 yıl
Kader vb kavramlara girdiğinize göre musluma siniz bu minvalde Anadolu yahut ortadogu kafkaslar ile sinirlisinız ya da kestirmeye ikna edeceginiz x bir bölgenin erkeği hakkınızda hayırlısı 😄😁
- +1 yıl
Kader kavramına falan girmedim. Dediğiniz gibi şeyler de yok.
- +1 yıl
Tamam benim yanlış anladım diyelim. Kısaca kafama uysun gönlüm sevsin diyorsunuz ya da her neyse ben olmayacağıma göre sıkıntı yok 😅 her şey gönlünüzce olsun 👋
- +1 yıl
Evet yanlış anlamışsınız.
Aşk İlişkileri konusunda 4,4b cevap paylaştı. Yabancı kizlar varken Türk kızıyla evlenilirmi asıl doğru düzgün kendine bakım yapmayı bilmez sevişmeden anlamaz trip desen ne ala oysa yabancı kızları öyle mi trip atmaz sevişirken delirtir bakımlı güzel ateslidir sexidir pürüzsüz vücudu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. İnan bana çevremde o kadar yabancı insan var ki ama erkeklerin davranışlarına ve karakterlerine dayanır mısınız bilmem. Onlar için ilişki ya geçici ya ömürlük ne denk gelirse. Bu arada benim eşim de yabancı 😁
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 6,7b cevap paylaştı.
+1 yılTr nin Ke*ko kızlarıb tribi, saçma sapan egosu, ve yatak da kurbanlık dana gibi uzanırken zaten yabancılarla evlenin.
Neyse ki değerimizi bile kadınlar var.
İşte bu yüzden kuzey kadınları her zaman öndedir. 😏
02 Yorumla- +1 yıl
Yooo gerçekler...
Öyle bir şey olmuş ki artık, dışarı da yol tarifi isteyen birine bile saçma sapan yorum yapıyorsunuz.
Önce kendinize bakın.
Takmışlar bir İtalyan erkekleri.
Bir kaç filmde görüp ağızlarından İtalyan erkeği diyip duruyorlar.
Dünya da hiç bir millet bizim gibi kadınlarına sahip çıkmıyor.
+1 yılYeni bir kültür, bilemediğin bir hayat ve sonuçta iki farklı kültürle yaşamak istiyorsan tercih edilebilir. Ben kendi kültürünü seviyorum. Birde tabi bu işin inanç yönü var ❗ Herkesin inancı kendine tabiki.
00 YorumlaBu sorundan sonra hiçbir Türk erkeği de seninle evlenmez, acaba Türk kızları ile evlenir ni? Misal bu kazayı yıllar önce, düğünden önce gecirseydim de o exeşimle evlenmeseydim mesela
02 Yorumla
+1 yılNe gözünüz yükseklerde ya. Onlar da türk kızı alayım diye gece gündüz hayal kuruyordu zaten. Önce bi dil öğrenin de ondan sonra ingiliz ya da italyan erkek bakarsınız.
10 YorumlaTürkün Türkten başka dostu yoktur 🤘❤️🇹🇷
Ben Türkle evlenmek isterim kısmetse 🫠41 Yorumla
+1 yılTürk erkeği varken yabancı ile evlenilmez 😄
84 Yorumla- +1 yıl
@KayaJuan hiç yabancı hayranı olmadım olanları da anlamam
Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı. Erkek kadın fark etmez kültür çatışması olur bu yüzden kendin ırkından biriyle evlenmek mantıklı ama ekonomi böyleyken Alman ya da İngiliz kadın bulursam kültür umrumda olmaz evlenirim
00 YorumlaHayat görüşüm benzer olduktan, beni sevip saydiktan, mutlu ettikten, bana kendimi değerli hissettirdikten sonra hangi uyruktan olduğu çok da mühim değil.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılbacım ,
aynı dualist yaklaşımdayız bizde .
batı avrupa , slav ırkı var iken , egosu ailesi tribi derken un kurabiyesi türk kızı ile ne diye evlensinler?00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 809 cevap paylaştı. Evlenilmez. Gidip yurtdışında evlenin orada yaşayın. Türk erkeğinin Türk kadını ile evlenmesi ne haddine yani aa
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 10,9b cevap paylaştı. La manyak mısın ne işin olur Türk erkeği ile. Evlenip bizden birinin başını yakma :D :D
22 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılTürk erkeği dururken yabancı erkekle evlenilir mi asıl? Bence turk erkeği iyidir yabancıların ne kadarına nasil güveneceksin. Tabi Türk erkeklerinde de saçma ve kötü tipler var ama güvenilir ve sadık olanlarından bahsediyorum
10 YorumlaYabancı kadınlar varken türk kadınıyla evlenilir mi? Kapısına çıkar bu:) Gayet de güzel evlenilir hayırlı bir yazgıysa
10 YorumlaYorumları okudukça iğreniyorum. Irk, millet veya cinsiyet üzerinden karşılaştırmalardan nefret ederim ve sürekli bazı hesaplarda bunları görüyorum -_-
11 Yorumla- +1 yıl
Sonunda birisi şunu yazmış 4m. k
+1 yılTürk erkeğinin suyu mu çıkmış ki yabancı erkek ile evleneyim? Ve ayrıca bu yabancı erkekleri gözünüzde büyütmeyin.
10 Yorumla
+1 yılYanancılar Türk Kızlarını beğeniyorlar evet ama tanıyana kadar işte… Hintli, Pakistanlı, Afganlıysa sorun yok onlarda aynı kafadan 😛😛😛
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 623 cevap paylaştı.
+1 yılTürkler birbiriyle evlenip üremezse ülke Türkiyelikten çıkıp surkiye olur malum suriyeli bir kadın sürekli yumurtlar gibi doğuruyor.
00 Yorumla
+1 yılYabancılardan çekiniyorum.
Çok iyi ingilizce (ya da dili her neyse) bilmediğim sürece yabancı biriyle olamam.00 Yorumlatürkiyeye dair her şeye mesafe koymak lazım hatta ileri aşamaya geçip ortadoğuya dair her şeye diyelim. yani evlenilmez
00 YorumlaBu troll soruya tek bir troll soruyla karşılık veriyorum reisim : Rus kızları dururken Türk kızları sevilir mi?
00 Yorumla
+1 yılRus kızları varken yahut ukraynalılar Türk kızları ile neden evlenilsinki? ( Not: Gerçek bayır köy kızları hariç onların yeri başka..)
00 Yorumla
+1 yılyabancı erkeklerin durduğunu bir şey yapamadıklarını itiraf ediyorsun zaten, Türk erkeğinden başka seçeneğin yok, bozdur bozdur harca 😒
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı.
+1 yılBu konuda bir karşılaştırma yaparsak kızlar zararlı çıkar Avrupada at hırsızlarının yanında bile melek gibi kızlar var
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 704 cevap paylaştı. bu muhabbet türk erkeğinin rus / ukraynalı sevdasına benziyor, insanın karakterini ırkın belirlemediğini hala öğrenemedik
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyabancı erkekler zaten pakistanlı afganistandalı mısırlı falan sizi beğenen... mesela bir alman taş gibi norveçli kızlar varken dışı paris zihniyet bağdat olan Türkiyedeki kızlarla ne işi olur lan mazoşizm eğilimli olmalı ahaha :D
00 YorumlaÇevrende kaç tane yabancı erkekle evlenen kız var? :))
04 Yorumla- +1 yıl
Ben Türk kadınlarıyla evli yabancı erkekler tanıyorum ikisi Rus (biri kuzenim hatta) diğer ikisi Yunan. 😀 En çok Korelilerle evleniyorlar ama sizin kadınlar
- +1 yıl
@AmiraMarchenko napiim :))
Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı. erkeklerin yorumları ahhaha aynısını onlar yazdığında hoş oluyor tabi aşk nerede çıkar bilinmez yabancı sevdam yok düzgün olsun yeter
00 YorumlaAynı pencereden Türk erkek gözüyle bakın yabancı kadınlar dururken Türk kadınlarla evlenilir mi? sorusunu sorun alayına kapışır bu iki soru🙂👍🏻
00 YorumlaBen aynı dili konuştuğum insanla anlaşamıyorum ki yabancı biri ile anlaşabileyim. 😂
00 YorumlaYabancı erkek bir anlık hevestir. 🤣 Günün sonunda türk erkeği ağır basar arada çürükler çıksa da türk erkekleri başkadır.
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 339 cevap paylaştı.
+1 yılMusluman bir kadının musluman olmayan bir erkekle evlenmesi haramdır. Bu hususa dikkat edilirse yabancı erkek olabilir.
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 15,5b cevap paylaştı.
+1 yılAsıl soru şu. Yabancı kız varken Türk erkeği seni ne yapsın ki evlenebilesin
02 Yorumla- +1 yıl
Hmm ok.
+1 yılHe canım evlenilmez. Olayın, ırka değil sadece karaktere baktığını anlamadınız hala... Eğer söz konusu tip diyorsan, TC erkekleri de gayet yakışıklı..
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 8,7b cevap paylaştı.
+1 yılAynen yabancı kadınlar dururken Türk kadını ile evlenilirmi, birisi öyle dedi bana geçen hafta yabancı kadınla evlensen evdekini dama bile bağlamazsın dedi demekki o kadar iyiler
02 Yorumla- +1 yıl
O genelleme yaparak konuştu
Justin Bieber'ın bir sözü vardı "Türk kızları ter kokuyor" 🤣🤣
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 412 cevap paylaştı.
+1 yılTürk erkeği yabancı erkeklere bin basar bence.. Daha sahiplenici ve kıskanç olur 🙂
10 Yorumla
+1 yılTürk erkeği varken bu soru sorulur mu diyorum bende
10 Yorumla
+1 yılEvlenilmez lütfen yabancılarla evlenin de kurtulalım sizden yeterince çektik csfsfs
12 Yorumla- +1 yıl
Noldu
- +1 yıl
Ney
+1 yılValla yabancıların kadınları da güzel erkekleri de 🤌
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Senin baban bir türk. Eğer annen başkasıyla evlenseydi belki sen de olmazdın. Milyarda bir ihtimaalle oluyorsun
00 YorumlaTanışmıyorsak ben de senin için bir yabancıyım, evlen benimle 😂
03 Yorumla
+1 yılYabancı kadınlar dururken Türk kadınları ile evlenilir mi?
00 YorumlaPaylaşabileceğin şeyler azalır yabancı ülkeden olduğunda🇹🇷🇹🇷
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle katılıyorum. Evlenilmez. Evlenmeyin ki rahat edelim 😂😂😂
00 YorumlaYabanci erkekerde egolu türk kızlarıyla evleniyordu zaten shshsjsn
00 Yorumla- Devamını Gör (120)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Cinsel Yaşam