• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (34) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • YKS2026YKS2026
  • GündemGündem
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Kadın EmeğiKadın Emeği
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Dünya KupasıDünya Kupası
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(34)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • YKS2026 YKS2026
  • Gündem Gündem
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Kadın Emeği Kadın Emeği
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Dünya Kupası Dünya Kupası
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Kızlar Bir Adım Öne Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer +28
Aşk İlişkileri

Yabancı erkekler varken Türk erkeğiyle evlenilir mi?

_ΛqresiF_
_ΛqresiF_ Takip Et
FenomenMaster Yaş: 31
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
1214
Yapay Zekaya Sor
Bi yanda biscolata erkeği bi yanda Türk erkeği : D
Evlenilir mi hığğ?😃
Evlilik Soruları Erkek Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
26 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • AxDEATHxANGEL
    AxDEATHxANGEL Takip Et
    Xper 5 Yaş: 23 , eic 88%
    +1 yıl

Valla ben kahve ye giden, kağıtta müslüman fakat yemdiği halt kalmış ve bakire isteyen zinaci ile işim olmaz... öyle odun insanla ya da ayı gibileri dolu -_- sokaya çıkmaya korkuyorum Türkiye de... her erkeke bakıyor kim olduğu da artık beli değil... herkes aynı değil tabi fakat benim ruhum uymuyor şımarık da sevmemem odunda iğrenç... benim kafa yapısını uymuyor ve Avrupa'da yaşadım için ben tek başıma harseyi yapmayı öğrendim sokaya daha rahat çıkarım, okula tek başıma, dağlara ya da ormana giderim yürüyüş için kız başıma yaaaaa yıldızlar bakarım : D xD ben dünya bakışım bile başka , olmuyor işte özgürlügü :) seviyorum ömrümse zaten pek erkekler ilgilenmez dim hiç. Pas vermezdim : / ... aşka da inanmaz dım... dışarda da olduğum için başka birisini buldumak daha yüksek fakat buradaki türleri de konuşmuyorum :/ daha çok kıskançlık var her neyse :) en önemlisi ruh eşini bulmak allah hayırlısını versin gönlünüze amin ❤️ 😊
    Cevap: hayır Türkle evlenmez dim : D fakat Türkiye Çanakkale li olarak hayata bırakmam

0
    0 Yorumla

En İyi Cevaplar

• Thecollector200906
    Thecollector200906 Takip Et
    Bilge Yaş: 24 , eic 100%
    +1 yıl

Ama Siz Yabancı erkeklerle evlenirseniz biz sap gibi kalalım mı? Oldu mu böyle 😅 evliliğin türkü yabancısı olmaz efendi dürüst namuslu kızı mutlu edecek erkek ise evlenilir önemli olan o erkek seni seviyor mu Kızlar Evlilik de sizi çok seven erkekle Evlenin çünkü sizi sevenden size kötülük zarar gelmez sevmek bu İnsan sevdiğine nasıl kötülük düşünebilir onun saçının teline kiyamaz

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Kabuklu yemiş sevdiğin belli oldu. Gene ayarsızlığın tuttu. Sen git kabuklu yemiş yemeye. Kaç kere iyi düzgün erkeği nereden bulabilirim diyorsun. Aha bulmuşsun, al eline tuzluğu koştur git yabancı erkeğe. Çok tuhafsın. Ayarın yok yani. Türk erkeğini kıymet bilenlere bırakmış olursun

1
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Bir şey diycem o kadar Türk erkeğine atıp tutuyorsunuz hiç Twitter da Türk ifşa yazdınız mı bu kadar yadırganan Türk erkeğinin altında ne işiniz var milyonlarca ifşa var bir bak istersen ondan sonra Türk erkeğine laf yap Türk erkeğinin popon yalayan yabancı kadınlar bile var

1
    5 Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Cogu türk erkekde rus kadini rus kadini diyip duruyor, herkes farkli kisilerdne hoslanir ne var bunda?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Hayır özellikle bu sitede çok var ama emin ol bunu yazanlar Türk erkekleriyle ilişki yaşıyordur

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Olabilir rus kadini diye tutturan erkeklerde türk kizla iliski yasiyordur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Bu konuda hemfikiriz ama iğrenircesine yazmaları beni sinirlendirdi

Yorumla
    • AvaLee
      AvaLee
      +1 yıl

Sinirlencek birsey yok

Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Hilal
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

93

Cevap

129

Cevap

• PolyannaLisa
    PolyannaLisa Takip Et
    FenomenGuru Yaş: 27
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Türk, yabancı farketmez seviyorsam dünyanın en yakışıklısı gelse gözüm görmez.
    İsterse biscolata erkeği olsun.😄

1
    0 Yorumla
  • MustiEmre u
    MustiEmre Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 3,9b cevap paylaştı.

Ya niye evlenilmesin Türk erkeğiyle hımm hımm 😂

1
    0 Yorumla
  • Osmanlı-Beyefendısı
    Osmanlı-Beyefendısı Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 99%
    +1 yıl

Genelde bu tarz soruları kendi milletinden beklediği ilgi ve alakayı göremeyen kişilerin tercih ettiği yöntem ve seçenek. Söz konusu yabancı kişiler ise, eminim ki Türk erkeğinin yerli yersiz trip atan, egoda Adriana Lima'yı bile yerle yeksan eden Türk kızlarını tercih etmek olmazdı.

Bence bu tarz kaos ortamı yaratmak, birilerini kışkırtmak veya ezmeye çalışmak, sadece kendini yetersiz ve eksik görenlerin tavrıdır. Belki de amacı daha farklıdır.

Benim ilk tercihim her zaman Türk kızından yana olur çünkü, en azından kendi kültürümü, örf adetimi, saygıyı sevgiyi, sıcakkanlı olmayı ve en önemlisi anaç yapısı ön planda olduğu için.

Sizler bizler ile dalga geçmeye devam edin😄

2
    2 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Hımm demek erkekler kendini yetersiz ve eksik gördüğü için Türk kadınını sürekli aşağılıyor..
      Beni aydınlattığın için teşekkür ederim. Hıahh 😃

Yorumla
    • Osmanlı-Beyefendısı
      Osmanlı-Beyefendısı
      +1 yıl

Kişi kendinden sorumlu agro. Ben öyle bir zihniyette olmadığım için sıkıntım yok 😄

Yorumla
  • EuroYaKulum
    EuroYaKulum Takip Et
    Xper 7 Yaş: 32 , eic 99%
    +1 yıl

Objektif şekilde cevaplayayım. Sen google'a italyan erkeği yazınca karşına Türkiye'nin Çağatay Ulusoy gibi erkekleri çıkıyor. İtalyan erkekleri içinde de çirkinler var ama gidip görmen lazım. İnternetten bakınca zaten hep yakışıklı olanları görürsün. Türk erkekleri yazınca Çağatay Ulusoy , Kıvanç Tatlıtuğ , Tarkan gibi erkekleri gören yabancı kızlar da senin gibi düşünürdü. Bir de şöyle bir mesele var. Sen 1 tanesiyle evleneceksin çoğunluğunun nasıl olduğu seni ilgilendirmemesi gerekmez mi? Yabancı erkekler yakışıklı olsun hepsiyle mi evleneceksin? Yakışıklı istiyorsan yakışıklı bulur evlenirsin. Ama dediğim gibi yabancı ya da yerli fark etmiyor pek. Gidince görürsün zaten.

1
    8 Yorumla
    • ÜtopikJane
      ÜtopikJane
      +1 yıl

Meselenin yakışıklılıktan çok davranış biçimleri ile alakalı olduğunu düşünüyorum. Buna girdiğimizde de yine genelleme yapma mecburiyeti doğar. Her insan farklıdır kendine ait bir kimliği ve yapabildiği ölçütte kendini geliştirmişliği vardır. Ama doğup büyüdüğü ortam öyle ya da böyle bireyi oldukça etkiler. Maalesef ki çoğu erkeğin sorumluluk alma sorunu var. Bu sadece para kazanıyorum ile bitmiyor. Ama belirttiğim gibi bizim erkeklerimiz sorumluluk almayı bilmiyorlar. Annelerinin kendi yaşadıkları sebebiyle çocuklarını özellikle erkek çocuklarını hayatlarının merkezi yapması bunun başlıca nedenlerinden. Baba olmayı çocukla iki oynamakla güldürmekle sofrada okul nasıldı sorusunu sormakla zannediyorlar. Örnek gösterilebilecek nedenlerden biri bu. Öbür yandan erkekler ağlamaz yüksek sesli gülmez gibi çoğaltılabilecek gereksiz kalıplamalara da maruz bırakılıyor. BU yazının bir benzeri türk kızı içinde yazılabilir. Artık kısa kesersem bu toplumsal bir mesele cinsiyet meselesi değil. Her birey keşke kendi eksiklerini düzeltmeye adasa kendini hayat daha çekilir olurdu zannımca.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

@ÜtopikJane Benim yorumumla hiç bir alakası yok söylediğin şeyin.

Yorumla
    • ÜtopikJane
      ÜtopikJane
      +1 yıl

Yabancı erkek tercih etmek istenmesinin nedenleri bunlar demek istemiştim. Sırf yakışıklı olduklarını düşündüğümüz için değil yani. Vaktini çaldıysam kusura bakma :)

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

@ÜtopikJane Ben kızların erkekler hakkında konuşurken duyduğum sadece dış görünüşü oluyor nedense herhalde yanlış duyuyorum veya yanlış zamanda denk geliyorum sürekli. Yakışıklı erkek oyuncuların altındaki "düştüm, çok yakışıklı , enişteniz olur , keşke benim olsa" tarzı yorumları da erkekler yapıyor. Kızların dış görünüşe baktıkları falan yok tabi Kıvanç Tatlıtuğ'u görünce Aras Bulut'u görünce çığlık atmaları falan tamamen iç güzelliklerini sevdiklerinden. Ayhan Taş'ı görünce çığlık atmamaları falan tamamen tesadüf. Kızların dış güzelliğe baktığı falan yok. Hatta Attım Tutarsa Üniversitesi'nde yapılan bir çalışmada " yeşil gözlü kadınlar ve yeşil gözlü olmayan kadınlar hariç bütün kadınların iç güzelliğe baktığı " kanıtlanmış.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

@ÜtopikJane Yabancı erkek istemelerinin sebebi yakışıklı olduklarını düşünmelerinden kaynaklanıyor. Başka hiç bir sebebi yok.

Yorumla
    • EuroYaKulum
      EuroYaKulum
      +1 yıl

@ÜtopikJane zaten soruyu soran da bir yanda biskolata erkeği bir yanda Türk erkeği demiş. Soruyu soran da yakışıklı olduklarını düşündüğü için yabancı erkek istiyor.

Yorumla
    • ÜtopikJane
      ÜtopikJane
      +1 yıl

Senin şu an bahsettiğin de benim dediğimle alakalı değil. Oyuncu , model , şarkıcı bunların yakışıklı bulunması mevzu değil. Kaldı ki bir Angelina Jolie , Adriana Lima ya da başka yeni nesil modellerin oyuncuların sayfalarına bakalım erkeklerin, türk erkeği de çok fazla , yazdıkları attıkları ateş emojileri falan bir sürü böyle mesaj dolu. Mevzu yabancı erkekle evlenilme nedenleri ne idi ben öyle algılayıp öyle cevap vermiştim. Ona bakarsak yakışıklı ya da normal ama bir karizması olduğunu düşünen erkeklerin bir çoğu da güzel kadın istiyor. Keza kadınlarda da bu şekilde. Bu sadece bizim ülkemize de has değil. Yani benim etrafımda da bende sırf yakışıklı oldukları için yabancı bir erkekle evlenmeyi düşünmem.

Yorumla
    • ÜtopikJane
      ÜtopikJane
      +1 yıl

Diğer mesada belirttiğim gibi yabancı erkekler küçük yaşlarda kendi sorumluluklarını almayı öğrenerek ev işleriine mutfağa temizliğe yardım ederek büyüyorlar haliyle evlendiklerinde de bir kaç istisna hariç bir çoğu eşlerini ev işlerinde kendi sorumluluklarının da olduğunu bilerek davranıyorlar. BUlaşıkta yıkıyor evi de süpürüyor mesela. Öbür yandan kendisinin bir birey olduğunun farkında yeni bir aile kurduğunun farkında kaynana gelin çatışması gibi sorunlar çok fazla veya bizdeki kadar yoğun yaşanmıyor. E bizde kaynanayı bırak eşinin tüm sülalesi amcası amcasının kuzeni onun şusu busu bile kendinde o evliliğe karışma hakkı görüyor. Baba olmak desen kaç tane kız babası gösterebilirsin bana çocuğunun her şeyini bilen evladının saklamadan etmeden hayatında olanları anlattığı. E işte ekonomik olarak yabancı bir ülkede rahatlıkta var diye düşünüyor insanlar. Sonra buradaki gibi toplumsal baskılar yok diye düşünülüyor. Etek giyip dışarı çıktığında bin tane yüz ona çevrilip taciz etmiyor mesela. Eşi öküzlük yapmıyor malı gibi davranmıyor ben ne dersem o denmiyor bir konuda karar alınılacaksa oturulup tartışılıyor ortak bir karar alınıyor. Boşandığı için öldürülen az insan var mesela. Yani yabancı bir erkekle evlenilmek istenme nedenleri sadece dış görünüşe indirgenemeyecek kadar daha derin ve çetrefillidir. Elbette yabancı erkekler çok iyi döveni hiç yok yardımcı olmayanı hiç yok demiyoruz elbette var ama bu konularda genele bakıldığında bizden daha gelişmiş oldukları kesin.

Yorumla
  • PiLLy_BheBek
    PiLLy_BheBek Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 31
    +1 yıl

Evlenilmez. Dün bir haber gördüm bir Rus bayan türk erkek arkadaşının yanına gelmiş kızdan bilmem kaç gündür haber alinamiyormuş... vah vah dedim kim bilir nereye gömüldü.

6
    0 Yorumla
  • marjinalgirl2367
    marjinalgirl2367 Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Ben evlenirim. Hiç bilmediğim birine bel bağlamaktansa bildiğim, gördüğüm insana sahip çıkmayı tercih ederim. Ona baksan dünyada milyonlarca erkek var, ırk var, millet var. Önce yanımızdakilere sahip çıkmalıyız. Ben türk erkeğiyle evlenirim. Ve bundan da hiç gocunmam.
    Ne olursa olsun yanımızdaki insanın kıymetini bilmeliyiz. Sahip çıkmalıyız. Bizim olmayanı istemek yerine 😄

2
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

Evlenilir ya Türkiye'de ki erkekler gibi zor değiller. Hani şimdi Türk erkekleri sahiplenici yabancı erkekler gevşektir algısı var ya tamamen yalan asla öyle değil gayet sahipleniciler ve inanılmaz sadıklar bakın gerçekten bu çok önemli Türk kızı evde çok iyi bu onları cezbediyor ve bir de bakireyseniz bakın ciddiyim inanılmaz değerli olursunuz hani burada çok var kültürümüzde olduğu için Türkiyedeki erkekler aşağılıyor bu durumu ama avrupada bile bi vaov oluyorlar aklınız varsa yabancı erkekle birlikte olun gerçek ilişkiyi o zaman anlarsınız ilişki size huzur veriyor ama kültür çatışması biraz olur takmayın

0
    42 Yorumla
    • Benidesevenolurmu
      Benidesevenolurmu
      +1 yıl

Türk erkekleri de bakire kız istiyor

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Hangi Türk erkeği üzdüyse ya da nasıl red yediyse artık nefret kusmus resmen 😂

Yorumla
    • Benidesevenolurmu
      Benidesevenolurmu
      +1 yıl

@snanekrds34 ayn. avrupada hangi ülkede yaşarsan yaşa bakire kıza bakmazlar. turkiyede tam tersi

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Olum bunlar aklını peynir ekmekle yemisler. Acıyorum lan ben bunlara, gariplerim diyorum valla bak. Yabancıları dört dörtlük sanıyorlar gariplerim ayy yazık lan valla 😂😂

Yorumla
    • Benidesevenolurmu
      Benidesevenolurmu
      +1 yıl

@snanekrds34 genelde karşı cinsler tarafından yüz bulamayanlar kendi ırkının tipini eleştirir bende aciyorum boylelerine

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Tabikide. Ben bunun gibileri çok red ettim. Sonra hep küfür ve hakaret işittim valla

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

öncelikle terbiyesizliğinizi ve ahlaksızlığınızı size iade ediyorum hiç aileniz eğitim vermemiş beni tanımadan yaptığınız iftiralari size iade ediyorum doruları söylemek nefret değildir ve söylediklerimin hepsi harfi harfine doğru.. ''Ben bunun gibileri çok red ettim.''derken neyi kastettiniz siz kimsiniz ki beni tanımıyorsunuz kaldı ki dengim bile değilsiniz ki reddedesiniz. ayrıca acıyacaksanız kendinize acıyın ve eğitim kültür seviyenizi düzeltin.( işte kızlar örnekte olduğu gibi görün sizi tanımadan iftira atıp karalama çalışırlar ama bunu aslaa ama asla bir avrupalıda göremezsiniz) Türk erkekeleri bakire kız istemiyor, bakire kızla evlenmek istiyor sadece bu ikisi farklı şey ayrıca yalan avrupalılar bakire kızlara çok kıymet gösterir onun için eşsiz bir şeysinizdir. türk erkekleri aşağalayıcı bir durum olarak görüyor bunu size elizabeth diye hakaret bile ederler. ilişkinizde inanılmaz saygı ve sevgi, anlayış görürsünüz burada tanımadığı bir kadına bile hakaret eden insanlar size ilişkide sadece huzursuzluk ve mutsuzluk bunun yanında sevgisizlik getirir kararınızı iyi verin avrupaya açılın olmadı mı avustralya israil kanada gibi ülkeleri ziyaret edin erkekler arasındaki farkı çok ciddi şekilde farkedeceksiniz. birilerinin size dediklerine inanmak yerine gidip bunu tecrube edinin.

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Ahh siz Türk kızları ahh siz az değilsiniz varya. Ama biz sizin bu ülkenin erkekleri olarak ruhunuzu, karakterinizi biliriz. Siz değil misiniz, annaniza babanıza saygısızlıklar yapan, siz değil misiniz, iki yüzlülük yapan, siz degil misiniz her yerde kendi kız arkadaşlarınızın bile arkasından konuşan, dedikosunu yapan, siz degil misiniz, para avcısı nafaka avcısı olan, siz degil misiniz, para uğruna karakterini satan, siz degilmisinjz, özentilik uğruna evlerinizden kaçan, siz degil misiniz, erkegi yürüyen cüzdan olarak gören. Siz değil misiniz, her pisliği yapıp, sonra kendinizi prenses gibi tanıtan. Daha sayayım mi ister misin? Ben bütün ülkeleri hemen hemen neredeyse gezdim, ama sizin gibi bir kadın ırkı ömrümde görmedim, duymadım anlatmadım. Siz çok mu iyisiniz? En büyük örneği.. biz sizin Almanya’da neler yaptığınızı biliyoruz, duyuyoruz hiç merak etmeyin. Önce siz kendinize ceki düzen verin. Ben sana iftira atmadım, hemen manipülasyon yapma, provakasyon yapma. Özgürlük adı altında her boku yapan siz değil misiniz? Dünyada sizin gibj özgürlüğü yanlış tanımlayan başka bir kadın ırkı yok göremezsin duyamazsin. Ben sana iftira atmadım, cunku burada ben “sen” dilinde konuşmadım. Genel olarak Türk kadınlarını biliyoruz tanıyoruz. Sana son 10 yıl içinde Türk erkeklerinin devrim atlayıp yabancı kadınların tercihinin ilk 5 in arasına girdiğini kanıtlamamı ister misin? Yiyor mu? o kadar dar düşüncelisiniz ki… mesela dunyada tecavuzun sadece Türk erkeklerine özgü bir olduğunu düşünen zavallı bir topluluksunuz, biz size zavallı diyoruz, çünkü dar düşüncelisiniz. Daha önce her pisliği yapmışsın, bozdurmuşsun Bu sebeple de Türk erkeklerinden red yiyince bilenmişsin. Tabiki anlıyorum sinirini, ama yapmasaydın, bozdurmasaydın kendini napabiliriz bakire isteyende var, istemeyende var bunu sorgulamak sana düşmez, ne istediğime, ya da isteyeceğimize siz karar veremezsiniz. Bunlari duyunca niye sinirleniyorsunuz ki? Yani bizler Türk erkekleri olarak. Sizin ne b*k olduğunuzu..

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Gayet iyi biliyoruz. Turk erkeklerini biz sizlerden değil, Slav, İtalyan, ve diger Avrupa kadınlarının dilinden dinliyoruz. Bunların hepsini sana kanıtlarım yeterki kanitlayabilir misin görmek istiyorum de. O yuzden sus ne b*k olduğunuzu bilmeden burada yalandan kalabalık yapma şimdi gidebilirsin.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Siz hastasınız tedavi görmeniz lazım çok çok kötü durumdasınız hatta öyle ki şizofreni düzeyine ulaşmış sizin söyledikleriniz ile benim hiç bir alakam yok olamazda sizinle Türk kadınını bırakın hiç bir ırktan kadın birlikte olmamalı işte Türk erkeği sensin hasta ruhlu eğitim almamış yobaz geri kafalı yanı aklına kötü gelecek ne varsa siz osunuz şu yurumunuzu yaparken hiç utanmadiginiz değil mi? Bırakın bunları asla normal bir terbiye ve ahlâkınız bile yok o kadar mutluyum ki sizin gibi insanlarla olmadığıma ve asla olmayacağıma hatta vahşilerle desem yeridir yok yer gezdim karşındaki kadını geçtim hiç bir canlıya saygı ve merhamet duyman bir millet daha görmedim ne diyeyim pisliğinizde boğulun kaldı ki boğuluyorsunuz da zaten ilahi adalet hakediyorsunuz sizi de engelliyorum iğrenç bir canlı türüsünüz çünkü miğdem kaldırmıyor.

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Yediremeyince hasta da olduk, şizofrende iyimi. Ee doğru söyleyeni dokuz köyden kovarlarmış. Benim nişanlım zaten Amerikalı kardeş sen ne diyorsun?😂

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Almanya da neler yaptığınızı duyuyoruz, kulagimiza geliyor merak etme. 😂 pes TC kızı pes 😂 hiç utanma yok mu sizde. Para uğruna neler yapıyorsunuz ac kpklr 😂

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Kendileri melek sanki. He bide bulanmaz hint kumaşıydınız dimi çok özür diliyorum hanım lütfen affedin yoksa birdaha nasıl buluruz biz sizi nasıl. 🥺 Tüm pslignz açığa çıktı mi nasıl kuduruyor deliriyorsunuz ama 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Yok estafurullah ben siz değilim Ahlaksız olayım yalanci olayım siz hakkıma girebilirsiniz iftira atabilirsiniz nasıl olsa ahirette yakanızdan alacağım hiç sorun değil ama söyledikleriniz saçma yanı hiç utanmanız yok ben buna şaşırıyorum ben de bilirim ağzıma geleni saymayı ama tercih etmem çünkü ben siz değilim terbiye adap görmüş medeniyetin beşiğinde yaşayan bir insanım siz ise bir lağımsiniz öyle ki saydığınız özelliklerin hepsi sizde mezcut yanı söylediklerinizi üzerinde taşıyan bir erkeksiniz Türk erkeği ve çevremde bir tane bile Türk erkeğinin olmaması o kadar güzel ki sizin yanınızdan bile geçmemek bile bir kadın için o kadar güvenli ki iyi ki gerçekten Türk erkekleri ile karşılaşmıyorum çalışmıyorum görmüyor bu bile şükretmek için o kadar harika bir sebep ki gerçekten ne kadar şükretsem az öyle ki okuyunca bile hayrete düşüyorum önceden Türk erkeğinin bir avrupalı erkeğin dengi olmadığını düşünürdüm şimdi ise sizden sonra Türk erkeğinin bir avrupalının tırnağı bile etmeyeceğini farkettim meğer avrupalı erkeklerle aynı yerde çalışmak muhabbet etmek alışveriş yapmak hiç olmadi caddede yanında geçmek hatta avrupalı erkekle aynı ortamda bulunmak bile bir nimetmis bir lüksmüş bir şansmış iyi ki bunu iyi bir şekilde değerlendiriyorum yoksa sonum ne olurdu sizin gibi ahmak insan müsveddeleri ile neyse ki olmamış ama psikopat hasta medeniyet denir bilemeyen bir topluluktan geliyor olmak üzüyor sadece o kadar Türkiye 2. Dünya ülkesi ama erkeleri 1. Dünya Ülkesi erkeleriyle denk valla hayret ediyorum yakında gerçi büyük bir ihtimal ona da geriler belli yani eğitimsizlik içinde yok olacaksınız gidişat belli tek temennim bunun daha hızlı olmasıdır.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 O kisi Arkadaşım degil bu birincisi ikincisi ise ben sizi engellemedim o kişiyi değil. Siz ben de engellediniz kaldı ki beyin olarak da engellediniz kendiniz çalışıp kendiniz söylüyorsunuz dedim ya hastasınız hatta bence şizofreni bile olabilirsiniz yani ne diyeyim tedavi olun olmuyorsanizda siz bilirdiniz nasıl olsa hayatta hiç görmediğim tanımadığım karşılaşmayacağım bir insansiniz engellediğin için de asla karşıma çıkamayacaksınız sosyal medyanın nimetleri sizinle aynı Ülkeyi geçtim aynı kıtada bile bulunmuyorum tabi bu huzur paha biçilemez o ayrı yanı kendi kendine eğlenmeye devam et ne diyeyim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Ben Türkiye'ye 1 defa geldim o da vatandaşlığımı sildirmek içindi ben Türkiye vatandaşı değilim hiç yaşamadım. Senin gibi insanların içinde asla da yaşamak istemem iğrenç. 2017 yılı falandı o da sanırım, sanirim diyorum çünkü hatırlamıyorum, tatile bile gelmiyorum kaldı ki niye geleyim medeniyetsiz insanlarin içinde ne işim var? Kaba, arbar insanlarla ne yapacağım özellikle de senin gibi Türk erkekleri ile ortam olarak bile aynı yerde bulunmak istemem ben avrupa da çok mutluyum buradaki insanlar ile çok mutluyum avrupalılar ile bir arada yaşamak çok güzel güvenli, mutlu, huzurlu güzel yer çok seviyorum ve buraya katkıda bulunuyorum ve bundan gayet memnunum.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Ayrıca diğer yazdiklarinizin hiç birini okumadım çok uzun size o kadar vakit ayırmam bakın ayıramam değil vakit ayırmam.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Okumadım? Sayfayı ileti gitmek yetti. Bakin sayın şizofren anlıyorum hani hastasınız ama yine de açıklamak isterim ki ben Türk degilim demedim. Yabi kendi kendinize konusmanizi gectim hani söylemediğim şeyleri de söylemiş gibi yapamaya başladiniz hani buradan sizofreni duzeyinizi siz de görebilirsiniz kaldı ki aynı şeyleride tekrar ediyorsunuz okuma anlama ve idrak yeteneğiniz bitmiş bu yuzden psikolojinin bozuk olduğunu, şizofren olduğunu düşünüyorum. Tedavi olmalısın.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Okumuyorum da demedim okumadım dedim. Yani okurken bunu bile ayristiramiyorsun beynin bitmiş. Ciddi anlamada fazla fazla tüm semptomlar sen de var bunun bile idraki sen de yok! Beynin gerilemeye başlamış şizofren kişi şizofrenler ruh ve sinir hastaliklari hastanesinee kalir yani sizin diliniz ile söyleyeyim (deli hastanesinde) kalir. Ve burada ki tek deli emin olun sizsiniz.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Bak hepsi bir kelime anladın mı? Hepsi ayrı ayrı ifadeler için kullanılan farklı anlamdaki kelime obekleri yanı cümleye göre bir kelimenin anlamını değiştiremezsiniz.

Yorumla
    • snanekrds34
      snanekrds34
      +1 yıl

Kelimenin anlamını değiştiremezsin zaten onu demeye çalışıyorum, ikisi de aynı şey. Ama sen okumadım diyorsun, sonrada hiç okumadım da degil diyorsun 😂😂😂😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 " Peki sen neden okumadım deyipte, hiç okumadım da demedim diyorsun?" Ben böyle de bir şey söylemedim şizofren

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 "neymis yabancı erkekler bakireyseniz daha çok sever. " bunu da demedim. Siz kim had kim had bilmek kim? ne kadar düşebilirsiniz diye merak ediyorum ben sadece

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Hasta beyniniz olmayan şeyleri uyduruyor.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Size son olarak sunlari söylemek istiyorum Hayatta her zaman en önemli şey dürüstlüktür şizofren!! Ben yalanlarınızı okumaktan yoruldum gerçekten öyle ki cevap verecek tek bir doğru bile bulamıyorum cevap vermek istiyorum ama doğru söylediğiniz hic bir sey yok! tedavi olmanız lazım bir gün bir yerde çok kötü patlak verecek bu durum (hataliginiz) umarım bu durum can vermeniz ile son bulur.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Sizden sonra Türk erkeklerinden bir defa tiksindim, iğrendim, öğürdüm Türk milletini böyle asagalik bilmezdim. 🤢🤢

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Sen çok rezil aşağalık bir milletin aşağılık bir çocuğusun seni doğran anaya yazıklar olsun ne ahlakın var ne terbiyem ne yüzün ne haysiyetin. Allahım beni seninle aynı coğrafyada koymadığı için çok mutluyum Allahım şükürler olsun ki avrupadayim böyle ezik ahlak nedir bilmeyen namussuz insanlar ile yüz göz olmuyorum ey rabbim şükürler olsun sana 🤗

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 iki kuruş haysiyetin bile yok verdiğim 1 € ile bile köpeğim olursun lakin ben seni sayın alacağıma köpeği almayı tercih ederim.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Türk erkeği namusunu satacak kadar bile düşmüş yakında anneni bile satılığa çıkaracağından o kadar eminim ki? Insanca konuşmadan nezaketten iyi niyetten alamayan şizofren bey size yoklukta yoksulluğa mutsuzlukta onursuz ve serefsizlikle yaşamakta hayatta başarısızlıklar dilerim. Refaranduma gidersek Türk mülteciler gelmesin diye karşıt oy atacağım sizi Ülkeme doldurmamak için elimden ne geliyorsa yapacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 hiç bir zaman siz kendiniz olamadınız özunuz çürümüş et kokunuz buraya kadar geliyor çünkü siz karaktersiniz. Karınızı kızınızı ananızı satacak karşılığında € alacak kadar şükür ki hiç birninizin ne anası ne kardeşiyim ne adaklar adasam az hayatımda karakteri vicdanı olmayan tek millet tanıdım o da sanırım Türk milleti kadınlara çocuklara tecavüz eden pis tecavüzcü Türk erkeği seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 1 € hatun görmezsiniz Çünkü avrupanın kadını değerlidir erkeği değerlidir biz medeni bir toplumuz ahlak ve terbiye genlerinizde yok tanımını bile bilmezsiniz 4 yasinda bir çocuğa tecavüz eden bir milletin erkeği tutup da ahlak vermesin zira siz de hiç yok belki de hiç bulunması kanınızda soysuzluk mevcut çünkü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Hahah hoşt hain kpk diye sana derler havla dur çok uzağım senin sesin bana gelmiyor kemik aydın sus diye bak önünde. Karakter onur yoksunu olunca böyle oluyor Tabi o kadar aptalsin ki? Kıtasına kadar söylememe rağmen hangi avrupa ülkesinde yaşadığı mi bile anlamadım o kadar zeka engelli bir şizofrenin beynin adeta küflenmiş pi türk seni

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Senin ülkende işim yok banane senin ucube ülkenden benim ülkeme gelmek için can atıyorsunuz karılarınızı bile satıyorsunuz ama yemezler benim Ülkemde çocuk tecavuzcusunun işi yok önceden Türklere yardım ederdim artık ermeyeceğim buna yemin ederim bir tane bile Turke yerdim ermeyeceğim hatta konsolosluğa yazı bile yazip bilgilendirecegim yarın Türk düşmanlığı ise sonuna kadar yapacağım meğersem hallediyormuşsunuz sizin gibi bir topluluğun özellikle senin gibi bir şizofreni hastasının bizim toplumumuza katılmaması lazım. Ne geliyorsa elimden hepsini yapacağım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Asagalik bir Türk erkegisiniz multeci almayacagiz sizi buna izin vermeyecegim hatta ulkeme Turk multeci istemiyoruz diye kampanya baslatacagim ve bunu bizzat yapacağım. Siz insan değilsiniz ve insanı bir yaşamı asla haketmoyorsunuz siz yerlerde sürünmeye mahkum zavallılarsınız. Size acımıyorum bile size

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Ayrıca aptal KS bir yabancı uygulama dili bile yabancı anlatabildim mi dağılacak bir kişi var o da sensin hırsız olan millet sizsiniz şimdi hesabını sil sonra olmayan bir Türk uygulamasını indir aa gerçi yok değil mi O zman bizim sayfamızda sitemizde ezik ezik dolaşmaya devam et...

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Dil bilecek bir şey yok size soy kırım yapmış bir milletin dilini niye biliyorsun sen o zaman kehbe evladı?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 yakında sizi araplar satın alacak arapların kölesi olursunuz artık çünkü siz buna layıksınız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Sen beter ol Allah da şahidimdir nerede bir Türk var ırkçılık yapacağım Bak Allah sahidim olsun diyorum ve bunun sebebi sensin ezanlar sahidim olsun hiç bir türkü burada rahat yaşarmayacağım asla ama asla o kadar söylüyorum nefret ettim sizden sizin gibi kabile topluluğundan olmaktan öğrenmiyorum öğrenciniz pis tecavüzcüler sizi 🤢 yarın gidip bizzat dilekçe vereceğim sizin bu topraklarda işiniz yok. Siz sürünmeye mahkum toplumunsunuz beter olun gidin de arap kıçı yalayın satılmış köleler sizi. beter ol hiç mi hiç acımıyorum her seyi fazla fazla hallediyormuşsunuz meğer sürüm sürüm sürün ben almanya da değilim ama size iyi yapıyorlar almanya gidince ben de yaoacagim küçük çocuklar bile pis Türk pis Türk diye bağırıyor sizin hakkınızdan ancak almanlar gelir umarım daha nefeslerini yaparlar naziler size siz avrupayı haketmiyorsunuz yaorlarsada almanları destekleyeceğim bunu da yazdım kenara ne kadar kötü olduğunuzu bu mesajları çevirerek anlatacağım belki oraya da bir dilekçe veririrm bakalım. Pis Türk senii

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 hadi bakalım ey mi yaman bey mi yaman nasi yapiyroum içi bir bacım ve * bu ülkeye girmeyecek nasi yapıyorum bak gör nasil yapıyorum izle ve gör ohh canıma değsin beter olun satılmış köpek kahbe evladı senin buraya girmeme asla izin vermeyeceğim hiç birinizin bak buraya yazıyorum siliyorum ırkımı ven Türk olamama ben Turk değilim senin gibi bir ucube değilim buraya gelip köpeğin olmayı çok beklersin izle ve gör yalandan gözünüzün onunu göremiyorsunuz Allah da sahidim tecavüzcü hırsız kancı Türkleri sokmayacağım. Ben seninle karşılaştım ya daha da Turk değilim ben asla Türk um demeyeceğim çünkü artık değilim. Asla ama asla bir turke bir daha yardım etmeyeceğim siz asagalik bir insansiniz her şeyin en beterini kötüsünü hakediyrosunuz. Kârı satıcıları tecavüzcü pislikler ne şerefiniz var ne haysiyetiniz pisnkpkler adi insalar o ülkede kalacaksınız.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Kudur ohhh kıskan beni ve arap kölesi olmaya devam et.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Dilekçeyi vereyim bekleyin sizi yaladiginiz arap kici ile siz pis Türkeri kabule etmiyrouz bir vatandaş neler yapıyormuş görürsünüz son dedikelrini almancaya çevirip almanlara da atacağım.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

@snanekrds34 Biz siz değiliz sizin gibi yalancı dolandırıcı yapacağız diyorsak yaparız. Sen avrupaya turist olarak bile göremedin zaman beni aklani getir. Ve bol boll ırkçılık yapacağım yiyorsa dövsünler avrupa dan bahsediyoruz dizin gibi soysuz nular karısını ona buna satsınlar biz değerleyiz biraz dövmeyi sesini bile yükselemez burayı türkiye ole karsitirma ayrıca avrupada en çok dayak yiyen türklerdir özellikle de almanlardan sen bilirsin. Şizofren kulaktan dolma bilgilerle yalanla ancak bu kadar oluyor işte soysuzluk geninizde var.

Yorumla
  • AçılınBenKs_ci
    AçılınBenKs_ci Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 49%
    +1 yıl

Rus diyen abazan Türk erkekleri şu yorumları görüp utansınlar mk. Onlara böyle bir soru sorulsa rus karısı diye yırtınırlar ama bizim kızlar kabalıklarını bildikleri halde halâ Türk erkeği diyor. Her zaman kıymet biliriz ama onlar halâ kafasızlıklarının peşinde..

1
    3 Yorumla
    • albydrop
      albydrop
      +1 yıl

Rus karılar benim pokumu yesin .. oldumu?

Yorumla
    • Tartışançocuk
      Tartışançocuk
      +1 yıl

Biz gayette sizin istediğiniz gibiyiz çünkü. Yabancı erkekler gibi rahat ga*at değiliz. Sevince kıskanırız koruruz

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

sen yukarıda ki bazı yorumları görmedin herhalde aşağılayan aşağılayana türkleri manyak ya bunlar kafayı sıyırmışlar nasıl bir popo yanığıysa artık kim yaktıysa

Yorumla
  • GHO5T
    GHO5T Takip Et
    Master Yaş: 33
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.

Sizi Afganlarla, Surilerle evlendirelim. Onlar da 'yabancı' erkek

Karılarını aldatan Brad Pittler, Dünyanın öteki ucunda grup yapan yabancılar Türk kızına bakacak nazını dırdırını çekecek sanıyorsanız yanılıyorsunuz.
    Bacak kadar boyunuzla tatava yapmayın 😂

2
    1 Yorumla
    • piranha85
      piranha85
      +1 yıl

Reis öldürmüşsün direk 😂😂😂

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Karakter meselesi ama anlatacak olursam. Erkek arkadaşım Belçikalı. Bir türk sormuş geçen evlenirseniz nerede yaşayacaksınız diye. O da bilmiyorum ortak bir yol bulmaya çalışacağız kendini başka yerde mutlu hissetmezse Türkiye de olur demiş. Türk adamımız da "yaw erkek olan sen değil misin sana ayak uydurması gerekiyor" demiş. Bana anlattı geçen çok ilginç geldi diyor. sen türklerle takılma şaka yapmıştır dedim

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    +1 yıl

yabancıdan kasıt avrupalıysa arap ve Türk kadınlarından hoşlanmıyorlar zaten.. latin amerikalı desen Türkiyenin haritada yerini bilmez.. asyalı desen yani kore filipin falan boyunuz zaten tam onlara göre ama onlarda genelde amrikalı kadınlara hasta ya da italyan kadınlarına ama o kadınlara da boyları yetmiyor :D afrikalı desen bak o olur onlarında derdi Türkiyeye yerleşmek amacı olur anca s.. ker atar siz... geriye kutuplardaki penguenler var belki onlar size bakar :D

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (36-45)
    +1 yıl

Yabaci bulunca zaten erkek de kadin da Turk’e bakmiyor. Kadin erkek iliskilerin de bile inanilmaz kutuplasmis durumdayiz. Anlasmamiz cok guc.

Daha once Turkmenistan, Iran ve simdide Yunanli sevgilisi olan biri olarak soyluyorum, yabanci ile iliskide olmak huzurlu ve mutlu edicidir :))

Iskandinav ulkelerinden biriyle tanistigimda, ciddi dusunmeye baslayacagim :))

0
    0 Yorumla
  • 126Pınar
    126Pınar Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenilir neden olmasın iyilerde var hem tipi kastediyorsanız bizde de çok yakışıklı erkekler var bir sürü hemde ama kime nasipse kısmetse karakteri iyi olsunda sevsin saygı güven olsunda nereden olursa olsun.

1
    0 Yorumla
  • aptalsaptalmevzular
    aptalsaptalmevzular Takip Et
    Xper 6 Yaş: 26 , eic 75%
    +1 yıl

Gerçekten seven ve kendini iyi geliştirmiş bir erkekle olmak önemli. Bu açıdan ırkı önemsemiyorum. Yalnızca kültürel özelliklerin benzemesi evliliğe uyumu kolaylaştırıyor. Bu açıdan benim gözümde Türk erkeğiyle evlenmek daha ağır basıyor.

1
    0 Yorumla
  • girl_said
    girl_said Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 99%
    +1 yıl

yabancı erkeklerden kastın afganlar hindular çinliler faslılar malezyalılar iranlılar ya da çinliler değildir umarım çünkü onlarda yabancı erkek 😀😀😀 iyi düzgün olduktan sonra hepsiylede evlenilir...

1
    0 Yorumla
  • mariposamonarca
    mariposamonarca Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Yakışıklılık falan önemli değil burada bence çünkü bizde de çok yakışıklı erkekler var ama aradaki kültür farkı kendini çok belli ediyor. Yabancı bir erkeğin kadına tavrı ile Türk erkeğinin tavrı arasında dağlar kadar fark oluşuyor.

0
    0 Yorumla
  • çarliabiniz
    çarliabiniz Takip Et
    Master Yaş: 33 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı.

Türk kızı ömrünün %65 ini evlilik hayali kurarak Kalan kısmı da yakışıklı sevgili bulmak için bekleyerek geçiriyor. Evlilik konusu artık fazlaca midemi bulandırmaya başladı. Ne gereği var.

1
    2 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Haklisin

Yorumla
    • çarliabiniz
      çarliabiniz
      +1 yıl

@simgee_yuuna sözüm evlilik meraklılarına idi bu arada.

Yorumla
  • Benit0Muss0lini
    Benit0Muss0lini Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    +1 yıl

Bir yandan egolu kendine beğenmiş türk kızıyla evlenmek istersin yoksa seni her zaman yanında olan seni seven yabancı kızla evlenmek istersin?
    Şahsen türk kızlarından imreniyorum ne zaman baksam egolu kendine beğenmiş küfürbazla karşılaşıyorum
    Ben şahsen yabancı kızla evlenirdim

0
    7 Yorumla
    • meloşş123
      meloşş123
      +1 yıl

Kim sizi beğensin be paraniz olmasa

Yorumla
    • Benit0Muss0lini
      Benit0Muss0lini
      +1 yıl

@meloşş123 Param olsa dahi sizler gibi bir kadinla asla yuz vermem sizin tek derdiniz PARA zaten gobekli cirkin ama bi o kadarda zengin insan buldunuzmu hemen para harcama derdinde oluyonuz
      En azindan PARA görunce hemen uzerine atlamiyorum cinsellik olmasa emin olun kimse sizi istemezdi param olsa dahi sizler gibi bi kadinla asla olmam

Yorumla
    • Benit0Muss0lini
      Benit0Muss0lini
      +1 yıl

@meloşş123 Seytandan betersiniz

Yorumla
    • meloşş123
      meloşş123
      +1 yıl

Oooo dolmussun bir kadından hangi kadın reddetti acaba seni ayrıca yazına bakacak olursak madem cinsellik için kullanıyorsunuz o zaman ikiyuzlusunuz demektir yani sizin de kötü ozellikleriniz var kendinle celistin türk erkeğin zekasının özeti yazdıkların 🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Yorumla
    • Benit0Muss0lini
      Benit0Muss0lini
      +1 yıl

@meloşş123 Reddedilmedim ama gorduklerim kadariyla daha dogrusu cevrem kízlar hayli bi egolu yanlarina bile yaklasilmaz kimileri erkekleri cüzdan olarak görende var bunu ne demeli😄
      Ayrıca kızlari cinsellikten ibaret olarak gormuyorum cogu erkek cinsellik icin bakanlarda var onlar gibi degilim

Yorumla
    • Benit0Muss0lini
      Benit0Muss0lini
      +1 yıl

Sunu bakacak olursak fiziginle degil zekasini severim en cok

Yorumla
    • Benit0Muss0lini
      Benit0Muss0lini
      +1 yıl

Not cikarmak gerekirse ne turk kadini ne de turk erkegi evlenilir

Yorumla
  • xxDeniz123
    xxDeniz123 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 25 , eic 100%
    +1 yıl

Bunun ülke ile alakalı olduğunu düşünmüyorum kafa dengi birini bulursun bu yurt dışı da olabilir Türkiye de. Ama anlasabilme durumu veya din ile alakalı da sorunlar yaşanabilir.

0
    0 Yorumla
  • Miyaff1
    Miyaff1 Takip Et
    Yoda Yaş: 27 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

Yaşın 26 birde , ırk ayrımı yapmaya yüzün kızarsın, her insanın kişiliği farklıdır ırka bağlama , karşınıza 2 3 abazan çıkıyor şişiriyor egonuzu kendinizi bişey zannediyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • ZodiacK
    ZodiacK Takip Et
    Master Yaş: 29 , eic 74%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 5,5b cevap paylaştı.

Elbette evlenilir.
    Sevip değer verdikten sonra, doğru insan olduğunu düşünürsen neden olmasın. Sevdikten sonra rengin, dilin bir önemi kalmıyor.

1
    0 Yorumla
  • ɯǝๅɐๅǝ
    ɯǝๅɐๅǝ Takip Et
    Bilge Yaş: 22 , eic 100%
    +1 yıl

Yabancıların hepsi biscolata erkeği mi😂
    Benim tercihim benzer kültürlere sahip olduğum insancıklar olurdu

1
    0 Yorumla
  • Ehlivukuf
    Ehlivukuf Takip Et
    Mentor Yaş: 34
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 36,2b cevap paylaştı.

Kızlar, bir yanda biscolata erkeği bir yanda türk erkeği
    Erkekler , bir yanda rus kızı bir yanda türk kızı
    Diyor. Ama yine birbirimize kalıyoruz. Hayal boşuna kurmayın ☺️

0
    1 Yorumla
    • Alisaofficial
      Alisaofficial
      +1 yıl

😂😂😂😂

Yorumla
  • HesapsızHayat
    HesapsızHayat Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 90%
    +1 yıl

ikiside insan kim hangisinden hoşlanıyorsa onunla evlensin.

2
    0 Yorumla
  • Lilith_me
    Lilith_me Takip Et
    Xper 7 Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Türk kadınlarını kötüleyip rus kadınları öven ayrımcı erkekleri şöyle alalım,

2
    0 Yorumla
  • Edameda06
    Edameda06 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 64%
    +1 yıl

Rus kadınları varken falan diyen erkeklere istinaden güzel soru olmuş :d

0
    3 Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

O erkeklere itafen*

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Evet de anlayana işte..😂

Yorumla
    • Edameda06
      Edameda06
      +1 yıl

😂 😂 Eksilemiş Rus sevicinin biri jsjsjsj

Yorumla
  • HissizProfil
    HissizProfil Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 99%
    +1 yıl

Yabancı kızlar varken Türk kızlarıyla evlenilir mi?
    Bi yanda Rus kızları bi yanda Türk kızları...
    Evlenilir mi hığğ?

0
    0 Yorumla
  • ÇapkınPrenss
    ÇapkınPrenss Takip Et
    Guru Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

Yabancı erkekler de sizi bekliyor zaten milletin ülkesinde koca yok Türkiye den koca alıyorlar siz ne istiyorsunuz

0
    0 Yorumla
  • mutluyaşamsırrı
    mutluyaşamsırrı Takip Et
    Bilge Yaş: 34 , eic 94%
    +1 yıl

hıhı aynen çoğu türk kızıda bir rus modeli ediyordu dimi zaten soru sorarken az kendinize bir bakın ya:P

0
    0 Yorumla
  • AgaogluBora
    AgaogluBora Takip Et
    Guru Yaş: 110 , eic 96%
    +1 yıl

aynısı bizim gızlar içinde geçerli bir ömür boyu isteksizlikleri nazları egoları boş güvenleri çekilmez cidden

0
    2 Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Senin bu dediğin ırk ile değil karakter ile alakalı bir şey bunu bile bilmiyorsun hele gız demeni saymıyorum bile... Türkçemizi bozmayın bari tanrının yobazları.

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Matmazellz tanrı değil ALLAH biz müslümanız ELHAMDULİLLAH

Yorumla
  • mesut3536
    mesut3536 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 26 , eic 93%
    +1 yıl

Ama. onlar tek kadinla. yetinmezler. aldatirlar. Bircok kadinla olmak isterlerr. Kadinlarla tanismak kolay onlarda cunku

0
    0 Yorumla
  • Alisaofficial
    Alisaofficial Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 93%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 453 cevap paylaştı.

Irkçı biri değilim kimi seversem ruh eşim gibi hiss edersem bana sadıksa ve seviyorsa evlenirim din falan bakmam böyle şeylere

0
    0 Yorumla
  • Fasofisobunlar97
    Fasofisobunlar97 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 94%
    +1 yıl

Türki kizlariyla da evlenilmez ki en ufak ilgi de ego tavan kasıntı hareketler. Bi tarafları kalkiveriyor.

0
    3 Yorumla
    • Aciltaktikveriinn
      Aciltaktikveriinn
      +1 yıl

Herkes aynı değil canım genelleme yapma ona bakarsanda kızlara göre erkeklerde değer verenlere değil de cinsel ilişki düşkünü kızlara gidiyor

Yorumla
    • Fasofisobunlar97
      Fasofisobunlar97
      +1 yıl

En son @Buuk-memeli-kadin bı insan mütevetteysiyle insan yerine koyup görüştüm. İlk başlarda nickinden dolayı millet k@sar, ilgi budalası diye onu yargilarken ben önyargılı olmadan onu tanimak istedim. Bak dedim flortuz nickini değiş yakışmıyor ben kaldıramıyorum. Sozde onunda niyeti ciddiydi. Bu hesabı benden önemli gördü hesabını kapatmadı. Sonra ben haliyle buna güvensizlik duymaya başladım, bıkac sorusunu gördüm güvenim orada kırıldı ilk bide bu saçma sapan k@sar gibi olan nickini değişmedi. Yani sanaldakilerin ve harbi gecinenlerin çoğu k@sar, ilgi gösterdim seviyorum ciddiyim dedim çok dil döktüm bı tarafı kalktı. Daha da kimseye ciddi ciddi yaklasmam.

Yorumla
    • Fasofisobunlar97
      Fasofisobunlar97
      +1 yıl

Bu sözde niyeti ciddi insanla biz iki günde sanalda biseyler yaşadık. Sozde herkes bana cinsellik için yaklaşıyor diyodu. Adam gibi biri yok mu diyordu. Deger verdim ilgi gösterdim kıskandım sevdim. Sonra değişti yani bu zamanda kimseye güven yok herkes sözde harbi, ciddi birini istiyor ama anca laf.

Yorumla
  • uncas71
    uncas71 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 42%
    +1 yıl

Ben de kızlar için diyorum bunu yabancı kızlar varken mayası kanı bozuk karakteri kisiligi olmayan adam insan olmadık türk kızlarıyla evlenilmez

0
    0 Yorumla
  • yusufyldz7
    yusufyldz7 Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 81%
    +1 yıl

Rus kadınları gibi akıllı kadınlar varken Türkiye deki işi gücü para olan kadınlarla evlenmekten daha iyidir

0
    1 Yorumla
    • oykum______88
      oykum______88
      +1 yıl

Akilli demeyelim de guzeller Allah var :D Yoksa Ruslar bizden daha paragoz emin ol

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    +1 yıl

Yabancı erkeklerde kollarını açmıs bekliyor zaten yabancı erkekler kız seçtiği için kızlara bakması için kriterleri kızda boy en az 1.80 açık sarı doğal kıvırcık saç bembeyaz ten kemikli yüz bunlar yoksa bakmıyorlar

0
    15 Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Amerika ve avrupa güzellik algısına tapmayı bırakalı yıllar oluyor knk günaydıınnn

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

@bosyapiomasko aynen doğru söylüyorsun onlar boya posa önem vermiyorlar pek fazla instagramda keşfetten görüyorum türk kizlari hep bir ingilizle veya korelilerle evlenmiş videolari var

Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Benim de çevremde bir sürü arkadaşım var normal güzellikte ler boylu poslu taş gibi yabancı çocuklarla çıkıyorlar ve çocuklar aşşırı ilgili sürekli hediyeler çiçekler alıyorlar ve bu durumu zoraki yapmıyorlar ya da eşitliğe bağlayıp yapmamak için bahene uydurmuyorlar

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Kendinizi bunla teselli etmeye devam edin ancak kendinizi inandirirsiniz boyu en az 1.80 olmayanda ne bileyim yani

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Ben hic 1.80 boyunda kiz görmedim yabancilardada o boylarda yok ki sallamayin

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Boy allahtan gelen birsey

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

burada seçiyorsunuz ya erkek orada seçilen olunca tabi benim dediklerim yalan hahaha ben çok gördüm turistler kızlar 1.80 gerçekler bunlardır hadi eyv

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Git işine ya zaten eşcinsellim ben

Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Asıl sen kendini öyle avutmaya devam et sana burada bunun için dil dökemem senin kimse Türk kızlarına bakmaz dediğin kızlar yabancı erkeklerle hayatını yaşıyor o yüzden bak işine kardeşim çene çalmayla olmaz bu işler git bulabiliyorsan kendine de bul bir tane yabancı kızlar bize hasta diyip saçma sapan sitelere yazarak kendini avutma

Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Ben yarı yunanistanlıyım 3 yıldır da yunanistanda yaşıyorum kendini bilen geliştirmiş olan her kıza isterse Brad Pitt kadar yakışıklı olsunlar yinede bakıyorlar Türk erkekleri gibi güzellik algılarına tapmayı bırakalı yıllar oldu Avrupa bunun en büyük örneği çoğu kız Türk kızları gibi makyaj yapıp süslü püslü giyinip kendine bile bakmıyor erkekler onlardan daha bakımlı

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Bende bulgaristan vatandaşiyim ve bulgarlarda öyle çok uzun boylu değil hepsi beyaz tenli ruslar gibi ama boylari uzun değil

Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Arkadaş kafadan sallıyor zaten kendisi 1.80 seviyor diye tüm erkeklerin aynı olduğunu ve Türk kızları dışındaki kızların 1.80 olduğunu filan hayal ediyor heralde benim erkek arkadaşım hollandalı hollanda da çok fazla uzun kız var ama 1.80 olan %30 luk kısımdır çoğu 1.70 %1.75 arası hollanda dünyanın en büyük boy ortalamasına sahipken öyle birde ve benim boyum da 1.68 erkek arkadaşıma hollandalı kızlara göre kısa olduğumu söylemiştim ve o bana boyun hollandalı erkekler için bir kriter olmadığını söyledi Türk erkekleri sanki 2 metreymiş gibi Türk kızlarının boyunu aşağılamaya devam etsin yabancılar onlardan bin kat daha iyi

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Okudukca güldüm hahaha siz olmasanız biz neye gülecez hadi eyv tekrar :D :D :D :D :D :D :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      +1 yıl

Allahta sizi güldürsün var ya moralim bozuktu okudukca güldüm yemin ederim :D kendime geldim yemin ederim:D

Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Benim arkadasim alman biriyle evlendi hatta instada karsima cikiyor bircok kadin koreliyle evlenmis neden olmasin ki

Yorumla
  • meraktan000
    meraktan000 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    +1 yıl

Evlenilir tabi ne buluyonuz şu yabancilarda be hem kızlar hem erkeklere sözüm Türk gibisi var mı

1
    0 Yorumla
  • met96
    met96 Takip Et
    Master Yaş: 30 , eic 96%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 4,5b cevap paylaştı.

İmkanı olan yabancı ile evlensin erkek için de kadın için de yabancı eş gayet mantıklı

1
    1 Yorumla
    • simgee_yuuna
      simgee_yuuna
      +1 yıl

Bencede ya da hiç evlenme daha iyi

Yorumla
  • Yusuf022
    Yusuf022 Takip Et
    Bilge Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Yabancı kız ile evlenilir ama yabancı erkek avrupalı ya da rus ise evlenilmez

1
    12 Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Niyeymiş?

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Yabancı erkekler paraya tapar korkak olur ve çok geniş olurlar

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Bu dediklerinin ırk ile alakası yok karakter ile alakası var.

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Demek ki oradakilerin çoğu karaktersiz

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Demek ki sen çok saçmalıyorsun.

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Soru sordun fikrimi yazdım lütfen saygılı ol o.. ç

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Yabancılara paraya tapan, korkak, geniş, karaktersiz dedin üstüne şimdi bana o * ç dedin ve saygımı bekliyorsun? 😂 hadi annene telefonu ver ve uyu yarin erken uyanacaksın okul var.

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Ben kim neyi hak ediyorsa onu söylerim o.. ç 😊

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Dikkatli ol bir bakmışsın sen mecazi değil gerçek anlamda o * ç olursun. Böylelerini ne yaparlar çok iyi biliyorum keşke anneni becerirlerken seni izleyebilseydim.

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Tamam kardeşim

Yorumla
    • Yusuf022
      Yusuf022
      +1 yıl

Tamam o.. ç

Yorumla
    • Eeecrin
      Eeecrin
      +1 yıl

@Matmazellz Sen buna pek bakma bos ver Yabancı erkek avrupalı ise hemen nikâhı bas asla onlarda yanlış olmuyor ama rus ise dediği gibi evlenilmez koşarak uzaklaş ayrıca avrupalı kızlar Türk erkeklerinden korkuyor alışkın değiller bir erkeğin onlara kaba davranmasına o yüzden Türkiyedeki insanlara barbar diyorlar

Yorumla
  • balık94
    balık94 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 98%
    +1 yıl

Pizzayı çok severim
    AMA LAHMACUNUN YERİNİ TUTMAZ

1
    3 Yorumla
    • Parçalayıcı
      Parçalayıcı
      +1 yıl

İşte budur , haddim olmayarak takdir ediyorum 😊🌷

Yorumla
    • balık94
      balık94
      +1 yıl

Eyvallah broooo

Yorumla
    • Parçalayıcı
      Parçalayıcı
      +1 yıl

Eyvallah 😊

Yorumla
  • __cmre
    __cmre Takip Et
    Yoda Yaş: 24 , eic 99%
    +1 yıl

Karşıdaki kişinin kişiliğine bağlı bunu Türklüğe veya yabancilaga baglayamayiz

1
    0 Yorumla
  • TheDarkSwan
    TheDarkSwan Takip Et
    Yoda Yaş: 42 , eic 100%
    +1 yıl

Ne olursa olsun Türk erkeğinin asaleti yeter... üç beş kişi yüzünden genelleme yapmaya gerek yok...

1
    0 Yorumla
  • oykum______88
    oykum______88 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 27 , eic 84%
    +1 yıl

Yabanci erkeklrin hepsini biscolata erkegi mi saniyorsun sen? :D

1
    0 Yorumla
  • baystar
    baystar Takip Et
    Xper 6 Yaş: 44 , eic 60%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 328 cevap paylaştı.

rus kızlar varken biz sizinle evleniyorsak şayet sizde hayli hayli türk erkeği ile evlenebilirsiniz.

1
    4 Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

İtalyan, hollandalı, İskandinavlı erkekler varken siz kimsiniz bee

Yorumla
    • baystar
      baystar
      +1 yıl

İleride evleneceğin erkekleriz canım

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Sanarsın tüm Türk erkekleri Türk kadınlar ile evlenmiş. Kanımıza yabancıları sokan sizsiniz be. Bir söz vardır "Türklerin kanına yabancı ırklar karışmasaydı onları kimse yıkamazdı" diye bir söz.

Yorumla
    • bosyapiomasko
      bosyapiomasko
      +1 yıl

Büyük konuşmak istemiyorum ama araplarla bile evlenirim ama bu saatten sonra türklerle çok zor sizin zihniyetinizde olmayan birisini bulursam anca öyle evlenebilirim zaten şu an hollandalı birisiyle çok güzel bir ilişkim var hiç birinize dönüpte bakmam

Yorumla
  • Abdurrahman00t
    Abdurrahman00t Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 70%
    +1 yıl

Evlenilmez mi 😮
    Olsun bizde yabancı kızlar ile evleniriz 😎

1
    0 Yorumla
  • majestetuncay
    majestetuncay Takip Et
    Mentor Yaş: 39
    +1 yıl

hala mı devam ediyorsun trolle :)
    acilen bırakman lazım..
    ayrıca gene bir Türk ile evleneceksin, tabi evde kalmazsan :)

0
    3 Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

Ben evde kalmamışımdır evlenmemeyi tercih etmişimdir : )

Yorumla
    • majestetuncay
      majestetuncay
      +1 yıl

hı hı bende bende :)

Yorumla
    • _ΛqresiF_
      _ΛqresiF_
      +1 yıl

😄

Yorumla
  • TamamHeİnandık
    TamamHeİnandık Takip Et
    Xper 5 Yaş: 29 , eic 90%
    +1 yıl

Sünnetsiz erkeklerde sizi bekliyor kızlar zaten bidaha düşünün 😂😬

0
    0 Yorumla
  • 7gunel
    7gunel Takip Et
    Bilge Yaş: 25 , eic 95%
    +1 yıl

Ne saçma soru sanki yabancılar gökten indiler Türkler yerden çıktı

0
    0 Yorumla
  • Piposs
    Piposs Takip Et
    Xper 7 Yaş: 25 , eic 98%
    +1 yıl

Asıl yabancı erkekle evlenmem
    Türk erkeği daha dürüst ve mert geliyor bana

0
    0 Yorumla
  • MotherCat
    MotherCat Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    +1 yıl

Doğru yahu onların Rus sevdası olursa bizim de İtalyan sevdamız olur

0
    0 Yorumla
  • S1GMA_
    S1GMA_ Takip Et
    Xper 6 Yaş: 32 , eic 93%
    +1 yıl

Türk kızıyla evlenilmeyeceği kesin de erkeğini bilmem.

0
    0 Yorumla
  • Janelski
    Janelski Takip Et
    Xper 6 Yaş: 23 , eic 99%
    +1 yıl

KS erkeklerinin elinde kalacaksınız bir gun 😂 Insan olan ile evlenilir de, yabanci tercihim

0
    0 Yorumla
  • visualsutdio
    visualsutdio Takip Et
    Yoda Yaş: 28 , eic 97%
    +1 yıl

Evlenilmeyecek sebepleri olan ona göre davranır uzatmayın abi

0
    0 Yorumla
  • MarstakiJupiter
    MarstakiJupiter Takip Et
    Guru Yaş: 30 , eic 72%
    +1 yıl
    Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.

Biscolata erkekleri de sizin kokmuşunuza kalmıştı zaten 😄 Öyle biri olsa size mi bakar

0
    4 Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Pardon kokmuş derken? Bu kadar küçük düşürmeyin kendinizi ya. Cidden migdemi bulandırıyorsunuz artık. Sizinle aynı evrende yaşadığım için tanrı belamı versin.

Yorumla
    • MarstakiJupiter
      MarstakiJupiter
      +1 yıl

Aynen aşağılayıcı bi tavırla Türk erkeğini ezen bi soruya cevap verim diye kötü oldum siz söyleyince bişi yok ama dimi? 😄 Amin umarım verir

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Matmazellz ya salağı sorduğun soru baştan aşağı ofsayt zaten laf eden olunca da '' mİĞdemİ MulanDIrıYOnuz yaa hüüüü MiZiNLE mayNI meVrenDe mAşamaSam KeŞkeeee hüüüü'' diye boş boş zırlama kodumun dengesizi seni

Yorumla
    • MarstakiJupiter
      MarstakiJupiter
      +1 yıl

Jyjkgujfjggfhjg

Yorumla
  • filinta1
    filinta1 Takip Et
    Guru Yaş: 32 , eic 100%
    +1 yıl

Doğru ondan evde kalıyorlar. Erkekler için hava hoş her yer turist gacı kaynıyor hıhıhı;)

0
    0 Yorumla
  • _КинГ
    _КинГ Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 99%
    +1 yıl

Danilo bile yapamadı, kimle yapcaksınız bilmiyorum..🤷

0
    0 Yorumla
  • AliEge01
    AliEge01 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 31 , eic 84%
    +1 yıl

Bi yanda taş Rus kızı bir yanda kör topal Türk kızı 😂🤦

0
    17 Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

Puahahhaha beynini skm annen de türk Ruslar estetik denen şeyi evlerinde bile yapıyorlar

Yorumla
    • AliEge01
      AliEge01
      +1 yıl

Puhaaaaa neden biliyon yarrr.. türk olduğunu 😂 embesilmdolu burası da amhoşafı seni 😂

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

Y@rram turizmin merkezinde yaşıyorum belli ki anadoluda yaşayan cahil maymun kılıklı bir şeysin. Türk kızı neler neler var sana bakmıyorlar diye mi bu kudurukluk 😂😂

Yorumla
    • AliEge01
      AliEge01
      +1 yıl

Merak etme senin o söylediğin cinsten karıları çok becerdim ben para diye ölen * tiplemeler sizi. Turizm merkezinde yaşayıp * dişletirsin sen paranın köpekleri😂 seni * lan sürtk😂

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

Paranın köpeği olan belli ki sensin bu konuyu açıp durduğuna göre. Yolda görsen ağzının suyu akar, bendeki mal varlığı senin sülalende yoktur vizyon meselesine girmiyorum bile yazık kafana 😂😂

Yorumla
    • AliEge01
      AliEge01
      +1 yıl

Madem tartışamayacaksın laf söyleyip engel atacaksın neden tartışmaya giriyorsun.

Yorumla
    • Matmazellz
      Matmazellz
      +1 yıl

Bir yandan biscolata erkekleri bir yandan çirkin, fakir, psikopat türk erkekleri.

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii adam parayı basıp çaktım diyor senin zırvalıklarına bak ya max türk kızı zekası asahdasdahsfjdsnfjaslfd

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

@burakbennnnn zaten paranın hatrına yüzünüze bakarlar maymunlar sizi sşwödlwl

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii yav dingil sen tanıyo musun bizi konuşuyosun kezban seni puhahahahahsdjas

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

@burakbennnnn ay yolda görsen köpek gibi ağzının suyu akar ya sanaldan kezban diye sallarsın

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii sen kimsin ya salağı ağzımın suyu aksın puhahahsdbasjbdjasndjas ulan egoya bak ne ayıp gümledim yav gerçekten güzel olsan bile şu karakterde ki bir mahlukata köpek çekerim suratına bakmam net (güzel olduğunu da düşünmüyorum yanlış anlama hee max tc kızı egosu şaşırmıyoruz artık)

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii sude egonu skm sude :)

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

@burakbennnnn 😂😘😘

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii attığın emojileri skym canım :)

Yorumla
    • Sudeediyebiriii
      Sudeediyebiriii
      +1 yıl

@burakbennnnn ahahah öpüyorum 😌😘😘

Yorumla
    • burakbennnnn
      burakbennnnn
      +1 yıl

@Sudeediyebiriii hadi lan oradan :))

Yorumla
  • Uzaklarda34
    Uzaklarda34 Takip Et
    Xper 7 Yaş: 39 , eic 94%
    +1 yıl

Sevmekle alakalı bir durum şahsen benim tercihim Türk olurdu..

0
    0 Yorumla
  • Bilirkişi_M_
    Bilirkişi_M_ Takip Et
    Bilge Yaş: 40 , eic 100%
    +1 yıl

Valla erkekler de kadınlar için aynısını söylüyor ama herkes yine kendi ülkesinden evleniyor.

0
    0 Yorumla
  • OwlBaby
    OwlBaby Takip Et
    Bilge Yaş: 30 , eic 99%
    +1 yıl

Ben yabancı erkekle anlaşamam kültür farkı olur uğraşamam hiç

0
    0 Yorumla
  • Devamını Gör (162)
Devamını Gör(207)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Yabancı erkekler varken Türk erkeğiyle evlenilir mi?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Yabancı erkekler dururken Türk erkeğiyle evlenilir mi? 184 cevap verildi
Türk erkeklerle mi yabancı erkeklerle mi evlenilmeli? 11 cevap verildi
Türk erkeğiyle evlenmek çoğunlukla hata mıdır? 53 cevap verildi
Türk erkeği ve evlilik? 8 cevap verildi
Türk erkekleriyle evlenilir mi? 24 cevap verildi
Turk erkekleri azeri bayanla cidden evlenir mi? 21 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • Sözünde durabilen biri misin•°?
  • Temas bagımlısı mısın?
  • Arkadaş olarak konuştuğun birini kıskanır mısın?
  • İlişki ciddileşene kadar birden fazla kişiyle konuşmak normal mi?
  • Saygı duymadığınız bir fikir var mı?
  • Anlaşamadığınız ama hayatınızdan da çıkaramayacağınız biriyle uzlaşır mısınız, zıtlaşır mı?
  • Erkekler mi çabasız, kadınlar mı aç gözlü?
  • Herkesin düşüncesine saygı duymak zorunda mıyız, yoksa bazı görüşler saygıyı hak etmiyor mu?
  • Mantık mı, duygu mu?
  • Lityum değerinize baktırdınız mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨