Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. İyisine denk gelirsen Türk erkeği diğer ülkenin erkeklerine bin basar. Kıskanır, sahiplenir, ailesini kimseye muhtaç etmez, korur, kollar. İyi aile babası olur.
11 Yorumla
Soran4 ayİyisi azınlıkta işte sorun da o sjxkshxjs
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(25-29)4 ayTürk birisiyle evlenmek istemiyorum. Açıkcası her yaptıgımız işe karışıyorlar. Giyinişine , oturuşuna , konuşmana herşeye karışıyorlar. Geçen gün biryere gittim tamam mı kızın birtanesi sevgilisiyle gelmişti. 2 saat kavga ettiler, bende dinledim djfjfjjf kavga sebepleri ne biliyor musun? Çocuk kız arkadaşına diyor ki senin kölen degilim, kendi çantanı kendin taşı yeter artık dedi 😂djjdjdjdjd sendende çantandan 'da makyaj malzemelerinden'de sıkıldım dedi. Hdjdjdjfj dinlemek çok güzeldi fjfjjf baya dinledim jdjfjfjfj bazı konuşmalarında çocuga haklısın demek istedim djfjfjf sorma öyle güzel kavga ettiler ki bilemezsin çocuk çantayı yere fırlattı yeter buse senden sıkıldım aynen böyle jfjcjf gülcem birde gülemedim jdjfjf
01 Yorumla
Soran4 ayReziller
Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı. Yabancı erkeklerde pek maharet yok. Çocuk alkol tüketiyor ve çok geniş. Muhafazakar biri iseniz Arap kesimi kalıyor elde. Onu da tavsiye etmem, dördüncü eş olabilirsiniz. Bu yüzden önce kabuğunuzu beğenin derim. İnsan bilmediği şeyi merak edip, özenir. Yanlış diyemem ama kültürler değiştikçe insanlarda çokça değişir. Misal ülkemizde bile doğusundaki insanla, batısındaki insan bile bambaşka...
04 Yorumla
Soran4 ayYahu en azından kadına saygıları var! Ataerkilin varolduğu ortadogu ülkesinden daha iyiler elbette.
Soran4 aySadece tipe odaklandığın için hayal kırıklığı normaldir hsjfjdjdjf ben zihniyete odaklanıyorum daha çok
Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı. Burada iş birazda kadında bitiyor ki. Kafasını çalıştırıp düzgün iyi biriyle normal denilecek saygılı , düzeyli bir yaşam sürmek varken. Gidip keko , serseri , suçlu tipleri seçiyor. Sonrada erkek geneline laf edip farklı bir algı yaratıyor beni etkiliyor. Benim ne suçum var misal ben ne yaptım?
011 Yorumla
Soran4 aySana en en ufak örnek vereyim
Sosyal medyada kadınları hedef alıp aşağılamış bir yoruma 20bin beğeni geliyor herhangi bir yorumda bile erkeklerin zihniyetini bu denli ortadayken belli oluyorken bir de ülke genelini düşünelim bi? Ulan sizin kadına saygınız yok yok- 4 ay
Keşke büyük bir örnek vereydin kadın cinayetleri , darp , taciz , tecavüz gibi. Çünkü ; Benim yaptığım imalar o yöndeydi. Senin bu örneğin baya anlamsız kaldı. Allah belanızı versin erkekler bune soğuk yazınca da 100 bin beğeni geliyor ee yani? İki konu aşırı alakasız. Hele hele bununla genelleme yapmak yargıya varmak tamamen boş zırvalıktır. Ha benim bahsettiklerime yani gerçek kadın sorunlarına gelecek olursak da ilk mesajım ve şu an yazdıklarım işte buna bakarak kadınların yaşadığı zorluklar ve maruz kaldıkları şiddet anlaşılabilir ancak.
Soran4 ayO gösterdiğin örnek tamamen trollük ve şaka amaçlı erkeklerde o tarz şeylere gülüyor fakat benim bahsettiğim konu hafife alınacak şeyler değil koca bir zihniyeti açığa vuran bir şey, dün kadın cinselliği ile alakalı bir gönderi gördüm erkeklerin yorumları esclar, o*ospular, p*tlaklar f@hişeler ve gelen beğeni sayısı yorumlardan daha da korkunç şimdi ben bunu normal mi göreyim? Bunun şakası bunun normal görülecek yanı mı var, bu basbayağı kadını obje ve değersiz görmektir senin verdiğin o büyük örnekler zaten ülkenin özeti bu küçük örneklerden doğuyor o büyük olaylar bunu da unutmayalım temel bozuk çünkü.
- 4 ay
Her şakanın altında bir gerçek var ve bunu Merve Boluğur gibi milyon takipçisi olan insanlar yapınca bu bir memes oluşuyor ve zamanla da böyle bir bilinçaltı ve algı oluşuyor. Prenses erkek gibi aşağılamalar hep bu saçmalıkların eseri işte. Gönderiyi kim ve ne amaçla paylaştığını bilmiyorum ve görmedim ondan dolayı onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Ha ama genel bir şey dememi istersen ; Ülke yobaz bir ülke zaten bir kaç saat önce oruç tutmuyorum diye muhatap almadığım bir adam gelip anama avradıma küfür etti. Kadını obje falan lan onu geç geç dini değerlere görüşe bakışa saygı yok daha obje kelimesinin anlamını bilmiyorlar. Sen neyden neyi bekliyorsun? :d Temelin de sebebini zaten daha ilk yorumum da mesajımda belirttim. Ve yine aynı şeyi söyledik bu yani.
Soran4 ayNeyse en azından anladığım kadarıyla sen öyle biri değilsin bi şükür edeyim şükürler olsun Allah'ım 🤲🏿
Orucun vs umurumda değil önemli olan insan olman.- 4 ay
Küfürlere sansür atmadığım için sorum kaldırılmasaydı görürdün eleman buradan etti zaten. Ki olayın saçmalığı şurada ; Ben onu dahi muhatap almadım. Farklı birine kahvaltı yapacağım dedim sadece ve alakasızca özelden bana küfür etti gitti. https://ibb.co/RGjxq8kJ şu şekilde ve cidden bu zihniyetle uğraşmak harbiden midemi bulandırıyor artık ya.
Soran4 ayRezillll 🤮 bir de tuttuğu orucun kabul olduğunu sanıyor yazık yazık bunun orucu kabul olacaksa zebaninin tuttuğu oruçta kabul olur demek ki ahahahdj bu şeylerden değil mi ya 11 ay her boku yapıp 1 ay müslümanlık taslayan 😂
- 4 ay
Yok bu 12 ay her b*ku yiyip kendini müslüman sanan kardeşim ahashasdhj Klavye delikanlısı ödleğin teki ya işte. Aynı dakika gördüm random atacaktım dalga geçecektim engellemiş beni saniyesinde ha yazdığı an adsjhsjh Yüzüme söylese ayağımı ağzına sokacağını biliyo tabi Allah'ın ödleği :D
Soran4 ayValla erkekler sıkıntı ya erkek diye diye eğitmezlerse böyle olur
Soran4 aySenin gibileri içe katmıyorum bir erkek olarak bana tc erkeklerini objektif şekilde yorumlar mısın? Ayrıca aklı olan feminist kadın ister erkek yalakası kadını istemez feministler birini sevdi mi gözü başkasını görmez zaten erkeklerin ne olduğunu bildiğimiz için pek hoşlanmayiz
Yapay Zeka Cevapladı
Bu soru biraz kırgınlık kokuyor gibi geldi bana 💔 19 yaşındasın ve böyle genelleme yapıyorsan muhtemelen bir şeyler canını sıkmış olabilir. Ama “Türk erkeği” diye tek kalıba koymak çok adil değil bence. İyisi de var, olgunu da var, emek veren de var vermeyen de 🤍 Mesele milliyet değil, karakter ve değerler uyumu. Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun peki? 🌸
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.
u 4 aykişiye göre değişir,
03 Yorumla
Soran4 ayDoğru barış ama senin gibiler çok az var.
- 4 ay
Teşekkür ederim. artık iyi insan kalmadı. kadın erkek fark etmiyor
Soran4 ayKadınlar var bu arada buradaki trol sorulara bakma sen hepsi sıkılıp bir anda 40-50 yorum gelmelerini eğlence olarak görüyor 😂 erkeklerin sorularına yorum dahi gelmiyor yani trol bile olamaz buna bile ihtimal veremeyiz jxjsjdkdjdj bir kız olarak erkekleri maalesef iyi tanıyorum senin gibiler azınlıkta keşke çok olsanız karaktersizler azınlıkta olsa ama işte ne beklersin ortadogu zihniyetinden.
Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı. Şu anda bizlerin düşüncesi de “Evliliğe layık Türk kızı var mıdır?” yönünde maalesef, geçmişte hata yapmayan insanlar çok azaldı, bunun erkeği veya kadını yok.
09 Yorumla
Soran4 ayBu çok mükemmel erkekler mi öyle düşünüyor? 😂 Tüm piyasayı dolaşıp sevgililik döneminde denk gelen bakireyle seks yapamadığı için terk edip yaş evliliğe gelince kızlara esc vs diyerek aşağılayıp bakire bulamayan bu çok mükemmel erkekler mi tc kızları için öyle diyor hmmmm
Soran4 ayYahu senin için demedim ki
Soran4 aySana niye diyim KS de gördüğüm kadarıyla bir sen bir de barış adamsınız seni hedef almadım
Soran4 aySorun değilllll
Soran4 ay😌🤍
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
4 ayTürk olmasıyla değil, nasıl biri olduğu önemli. Dünya'nın her yerinde kötü insanlar gibi iyiler de var. Herkesin kendine yakışan birilerini bulması dileğiyle.
03 Yorumla
Soran4 ayValla gayet alâkalı çoğu aynı zihniyetle aynı kültürle büyüyor hepsinin kafasını aç aynı cehalet
- 4 ay
Birçoğunda olabilir cehalet ama hepsi diyemeyiz. O cahil tipler de her kadın aynı, kullanıp aldatıyorlar diyor bakarsan. Ötekileştirme ve genellemenin bir faydası yok.
Soran4 ayTamam aşkım
Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Türkü, suriyelisi, almanı, rusu, ingilizi, amerikalısı, değil konu, hata olan bir şey varsa oda yanlış seçimdir, seçimini yanlış yaptıktan sonra nereli olduğu ve nasıl olduğu önemli değil, önemli olan bu seçimi senin yapmış olman
01 Yorumla- 4 ay
Seçimi karşı tarafta yanlış yapmış olabilir böyle bakamayız tüm mesele kişinin hazır olmaksızın sosyo kültürel maddi manevi her açıdan eksik yanınız var ise iyi insansan namaza yönlendirirler artık devir sadece temiz olmak temiz kalmakla bitmiyor başarı statü kazanç ortalaması refah seviyesi kira olan maaşı alınca 2 bine eskort sksn birazda sarılıp uyusun doyursun ayda bir yoksa hakkınız yok baak çoook acı buz gibi gerçek bu
Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı. evlenmek veya sevgili olmak her durumda hata olmaz dimi? insanın karakterine ve partnerine göre değişir bence. bazıları mutlu olurken bazıları da hayal kırıklığı yaşayabiliyor.
00 Yorumla
4 ayAradığınız erkek ayağınıza geldi halı kilim paspas kenarına halı fileks kenarına overlok çekilir 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir
02 Yorumla
Soran4 ayOmaygat hemen hemen hemen alıyorum
- 4 ay
Ara beni yoda tarifeli çok yazmasın 😊
4 ayYoo, evlen beğenmiyorsan boşan, al ömrünün sonuna kadar nafakayı.. Asıl Türk erkeğiyle evlenilir bu durumda..
08 Yorumla
Soran4 ayNafakaya sçym amaç para olsa öyle bir kullanırdık ki
- 4 ay
Nafakaya kadar zaten Türk erkeklerinin büyük bir kısmı, kadınlar tarafından kullanılmaya açık.. Onun dışında da zaten genel olarak evlenmek hata..
Soran4 ayPanda boş yapma abicim 😂 bir kızla yatmak için kıza cüzdan olan sizsiniz kendi isteğinizle bir gece yatmak için bile cüzdan oluyorsanız evlendiğiniz kadına mı harcama yapmak zorunuza gidiyor? Kadın hem siz kullanılmış bamyalarla evlensin hem de karşılığında bir şey almasın öyle mi, ayrıca nafaka olayı da 2-3 fazla escle yatamadığınız için o kadar dert etmeyin ahaha.
- 4 ay
Sen boş yapma ablacım. Git o kafa yapısındaki erkeklere yaz o zaman bu yazını, genelleme yapıp beni de o genellemeye tabii etme tanımadan, etmeden. "cüzdan olan biz mişiz" 2-3 fazla escle yatamadığınız için o kadar dert etmeyin " miş.
Soran4 ayYazıyorum zaaaattteeenennn
- 4 ay
Sen neden bu kadar gerginsin acaba? :D :D
Soran4 ayYapım bu benim
- 4 ay
Evlilik sözleşmesi diye bir haksız kazanc saglanmasının önüne geçen gayet sağlıklı avukat nezninde ortak payın süreci hesap edilmesi adına geçmiş mal varlıklarını korumak cok kolay üzülür kırılır gibi hiç düşnmem gereken şeylerden değil banada kendisi yapabilir ki benzerini yaşadım hak verdiğimi söyledim ama gurbetci olması üstten tavır sezdiğim an façasını çizdim evet vize olarak gören insancıklar var ama evlilik konusunu düşünmemiş bir insana seni getirmem evlenirsek dersen hak verip hakkını verir sonra 1 hafta özür dilesende kıymeti kalmaz
Kişiden kişiye değişir. Erkeklere göre de Türkiye kızı ile sevgili olmak, evlenmek hayatlarının hatası
01 Yorumla
Soran4 ayÜf yemeği tuzlu yapabiliyor bazen kadınlar evet 😢 so sad.. çok büyük hata of 😓
Gizli Üye(18-24)4 ayGenelleme yapmayın yeter artık ya. Ben genelleme yapmayın demekten dilimde tüy bitti ya. Kaç kere dicem genelleme yapmayın diye en nefret ettiğim şey. Herkes bir değil yapmayın şöyle ya.
14 Yorumla
Soran4 ayÜf ne genellemesi be bilerek "çoğunlukla" dedim genelleme olmasın diye, kadınları bu denli aşağılayan erkeklerle evleneceksen evlen tutan yok
Cevap sahibi4 ayAşağılamayan erkeklerde var
Cevap sahibi4 ayTürk erkeği diyerek genelleme yapıyorsun işte herkes bir değil evet türk erkeklerinin bazıları öldürüyor asagiliyor cahil ama hiç suçu günahı olmayanlar da var sen böyle soru sorarak hiç suçu günahı olmayanların da hakkına giriyosun çünkü ister istemez insanların aklında türk erkeklerine karşı olumsuz bir fikir oluyor
Soran4 ayTamam kankacim
Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı. Evet çoğunlukla hatadır seni köle olarak görür hem o hem ailesi
02 Yorumla
Soran4 ayBu yaşımızda farkında olmamız çok iyi bir şey
Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı. Turkten olma değil misin şimdi hata sonucu mu oldun sen
01 Yorumla
Soran4 ayMaalesef dhfjdhdjf
- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
4 ayyaşına veriyorum onun için neyse açıklama yapamayacak kadar yorgunum
01 Yorumla
Soran4 ayYap
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
4 ayDeğildir. Irk/ etnik farkı değil yetişme çevresi ve kşinln kendini ne kadar hangi yönde geliştirdiği önemlidir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayDoğru söylüyorsun maymunları kabul etmek zorunds değiliz
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.
4 ayEvlenmek hatadır. Kadın, erkek ya da ırkla alakası yok :D
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.
4 ayİnsandan insana değişir kendini yetiştirmiş insana denk gelmek lazım sadece
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.
4 ayYabancı kadınlar Türk kadınlarına göre daha dürüst ve mert
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)4 ayYabancılar sıraya girmiş kezo gelsinde çakalım diye 😀
04 Yorumla
Soran4 ayKart moruklar yorum yapmasın
Cevap sahibi4 ayKaç defa gördünde bu kanaate vardın soru sormuşsun yorum almak için işine gelmez ise silersin ergen ergen yazmasn
Soran4 ayBana göre kartsınn
Cevap sahibi4 ayTamam haklısın ama benim seni talep etmek gibi bir derdim yok abicim sen nasıl genel beyan ettiysen bende aynı şekilde
Hayır canım olur mu iyi insan kalmadı demisin içini karartma yani 1 kişi kazık atı diye herkesi öyle düşünme unutmaki aşk olgunlastirir değişir ve dönüştürür insani
01 Yorumla
Soran4 ayNe kazığı kızım tc erkeklerinin zihniyetini illa başıma bir şey gelince mi anlamak zorundayım
Bu nasıl soru la bu marka değil ki hepsi aynı kalitede olsun kiminle mutlu oluyorsan onunla ol sevgi aşk evrensel şeyler millet din falan fark etmiyor. Sadece huzur bulduğun kişiyle ol
02 Yorumla
Soran4 ayMalûm çoğunluk aynı olunca
Türk erkeği ile evlenip sonra boşanıp sonra türkiye dışından biri ile evlenmiş kaç kişi var acaba
00 YorumlaTürk kadını ve erkeği pek anlaşamıyor
110 Yorumla
Soran4 ayTürk erkekleri ne istediğini bilmiyor çünkü
Soran4 aySen de mi bilmiyorsun
Soran4 ayNe gibi biraz açsana söz kizmayacagim saygı çerçevesinde yorum yapalım
Soran4 ayYo ben ne para gözüm ne de şerefsiz erkekle çıktım yani yaram yok fakat ben de tc erkeklerinden tiksiniyorum sebebi de zinakar olmanız ve zinayı Allah'a şirk koşarak kendinize normal kılmanız ve yaptığınız hâlde kendiniz gibi kadınları aşağılamanız.
Soran4 ayTamam bekliyorum
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. En büyük hata bunu sorman
01 Yorumla
Soran4 ayAşkımsın seni çok sevdim HWJJDMSXJMDCBEMCNEMDJEJDJ
4 ayEvlenmeyin o zaman zorla mı.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı. Seninle evlenecek Türk erkeği hataöıu
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı. kiminle evlendigine bagli
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.
m 4 ayİnsan bulun yeter
01 Yorumla
Soran4 ayZaten
4 aySen git Avrupalı bul 😂
04 Yorumla
Soran4 ayÜf yine mi sen
- 4 ay
Kabusun olmaya devam ediyorum 😂
Soran4 ayAynen öyle
- 4 ay
😂😂😂
4 ayEvet sen evlenme
04 Yorumla
Soran4 ayEvlenicem
- 4 ay
Evlende gör gününü
Soran4 ayEvet göreyim günümü ya dolu dolu bir gece yaşayayım 😀
- 4 ay
Haydaaaaa. Sen iyi değilsin bugün. Sakin ol :)
4 ayHangi ırktan evlencen turksen turkle evlencen
07 Yorumla
Soran4 aySana ne bundaaaan
- 4 ay
Türk biri gidip suriyeliylemi evlensin :d
Soran4 ayDünya suri ve Türklerden ibaretti 😓
- 4 ay
En kotu ihtimalini söyledim
Soran4 ayEn kötü ihtimale neden kalıyorum?
- 4 ay
Tamam sen İtalyanla evlen en iyi ihtimalde kal
Soran4 ayHiç fark etmez Ortadoğu olmaması önemli
- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
4 ayNeden hata olsun ki
00 Yorumla Tabiki. Dünya vatandasiyim ama
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.
4 ayO hatayı yapma sakın
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
4 ayİbretlik olabilirler
00 Yorumla
4 ayTürk erkeğini tercih ederim ya gene
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.
4 ayBüyük hata
00 Yorumla
4 ayErkek erkektir kadın kadındır nokta
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.
4 ayne alakası var
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.
4 ayHatadir
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)4 ayEvet
02 Yorumla
Cevap sahibi4 ayBabam bile yabancı bul diyor
Soran4 ayHAJDJDJDJCMCMCMEMDKSJXJEJD
Gizli Üye(25-29)4 ayYabancılar çok mu iyi
011 Yorumla
Soran4 ayEn azından kadınlara saygıları varrrrr bu bir kadın için önemli olmamalı mı sence?
Cevap sahibi4 ayTamam da onlarda da örf adet farklı cinsel yönden daha rahatlar gerçi bizim türk erkekleri de geri kalmıyor da
Soran4 ayBizim türk erkekleri kendilerine geri kalmıyor Müslümanım diyip aynı zamanda biz erkeğiz diyerek zinayı kendilerine meşrulaştırıyorlar Allah'a şirk koşarak, seks yapmış kadına o*ospu esc diyorlar fakat kendilerinin zinası daha daha beter valla bu tür erkeği kocan yapmak istiyorsan tutan yok sonuçta kendi hayatını mahvedeceksin benim hayatımı değil
Cevap sahibi4 ayBen türk erkeklerini savunmuyorum
Cevap sahibi4 ayVe doğru çoğu erkek kendine zinayı normallestiriyor ben erkeğim yaparim ama kadın yapamaz diyerek tatlım çocuğu çok bu ülkede
Cevap sahibi4 ayAma diyorum ki hani yabancı erkeklerin çoğu da aynıdır
Cevap sahibi4 ayTabi farkiliklar var mı bilemem
Soran4 ayAşkım yabancı erkekler böyle değil tanıdım gördüm alakaları bile yok
Lgbtnin bile normal olduğu ülkelerde sokaklarda erkek erkekle öpüşülen ülkelerde kadının cinselliği mi sorun sence?
Hatta Rusya'da kadın ne kadar deneyimliyse o kadar değerli oluyor, Ortadoğu zihniyeti araplaşmış milletler ile kafası gelişmiş kadın erkek ayırt etmeyen yabancılar bir olamaz
Cevap sahibi4 aySen tanıdığın için biliyorsundur da hani ozmn erkekle de aldatabilir ya da o örf adete uyup rahat bir insan olursak sonuçta izlediklerimiznbile karakterimizi etkiliyor
Soran4 ayNe alaka hahahaa onlar gay oldu mu saklamazlar çünkü onlarda ötekileştirme yok yani sonradan aldatması çok çok az ihtimal 😂
Cevap sahibi4 ayNe bileyim abla
Gizli Üye(25-29)4 ayHatadır evlenmeyi bizim de başımızı yakmayın
03 Yorumla
Soran4 ayHaklısınız elbette yemeği tuzlu falan yaparız mazallah
Cevap sahibi4 ayYok komşudan çocuk falan yaparsınız malum her gün görüyoruz örneklerini
Soran4 ayÖrnek anenn mi
Evet
10 Yorumla
4 ayevet.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı. Evet
00 Yorumla
4 ayTürk insanı hatadır
07 Yorumla
Soran4 ayYani klâsik ortadogu bişi beklememek lazım fakat erkekler daha bi hata sanki nxkxcn
- 4 ay
bak Türk kadınları kocalarının sözünden çıkmayıp kendi hemcinsine yollu şöyle böyle der ama en beteri erkekleri haklısın keşke kökleri kurusa
- 4 ay
Baban da sabaha ölür umarım
Soran4 aybak Türk kadınları kocalarının sözünden çıkmayıp kendi hemcinsine yollu şöyle böyle der ama en beteri erkekleri haklısın keşke kökleri kurusa
Öylelerine ataerkil kuklası diyorum ben onlar zaten benim gözümde erkek snxmxmcndmc
Soran4 ayAşkım burada sinek mi vızıldadı yoksa bana mı öyle geldi? JSJDJSJDJDXJ
- 4 ay
oy çen beddua mı edicen kıyamam
- 4 ay
Bi kızdan red yemiş gelmiştir gitme üzerine ahahha
Kesinlikle)
00 Yorumla
4 ayNe alaka?
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?