• Keşfet
    KızlarSoruyor'da şu an neler oluyor, hemen gör.
  • Yapay Zeka
    Yapay zeka fenomenleri sorularını cevaplıyor, hemen sor!
  • Popüler
    Günün çok konuşulanlarına göz at.
  • Sorular
    İlgini çekebilecek sorulara cevap paylaş.
  • Benceler
    İlgini çekebilecek Bence'leri keşfet.
  • BiBilenler
    Alanında uzman profesyonel BiBilenlere danış.
  • Anketler
    İlgi çekici anketlere oy ver, gündemi belirle.
  • Zirvedekiler
    Zirvede kimler var? Toplulukla tanış!
  • İletişim
  • Yayın İlkeleri
  • Site Sözleşmesi
  • KVKK Aydınlatma
  • Etiketler
  • Tüm Sorular
Google Play Apple Store
Konular (32) Tümü
  • Aşk İlişkileriAşk İlişkileri
  • Üniversite TercihÜniversite Tercih
  • GündemGündem
  • Güzellik & BakımGüzellik & Bakım
  • Alışveriş & HediyelerAlışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım ÖneKızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & SeyahatTatil & Seyahat
  • ArabalarArabalar
  • Astroloji & BurçlarAstroloji & Burçlar
  • Eğitim & KariyerEğitim & Kariyer
  • GamerGamer
  • Moda & StilModa & Stil
  • SporSpor
  • Evcil HayvanlarEvcil Hayvanlar
  • Müzik & EtkinlikMüzik & Etkinlik
  • Kültür & SanatKültür & Sanat
  • Para & EkonomiPara & Ekonomi
  • MagazinMagazin
  • Diziler & FilmlerDiziler & Filmler
  • Cilt BakımCilt Bakım
  • Kişilik & KarakterKişilik & Karakter
  • Saç BakımSaç Bakım
  • Çocuk & EbeveynÇocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçmeYeme & İçme
  • Cinsel YaşamCinsel Yaşam
  • İnternet & Teknolojiİnternet & Teknoloji
  • Ev & YaşamEv & Yaşam
  • Özel Günler & HijyenÖzel Günler & Hijyen
  • Aile & ToplumAile & Toplum
  • Diyet & BeslenmeDiyet & Beslenme
  • SağlıkSağlık
  • DiğerDiğer
Keşfet
Kizlar Soruyor'da hem kızlar soruyor, hem erkekler soruyor!
Doğru ve güzel yazılmış soru başlığı daha çok cevap demek. En az 15, en çok 131 karakter.
Detay Ekle Sorunu detaylandır, görsel ya da anket ekle, gizli üye ol.
Başlık desteği al
Başlığı daha iyi yazmama yardım et.
0 / 131
Giriş Yap / Üye Ol
Konular(32)
Tümü
  • Aşk İlişkileri Aşk İlişkileri
  • Üniversite Tercih Üniversite Tercih
  • Gündem Gündem
  • Güzellik & Bakım Güzellik & Bakım
  • Alışveriş & Hediyeler Alışveriş & Hediyeler
  • Kızlar Bir Adım Öne Kızlar Bir Adım Öne
  • Tatil & Seyahat Tatil & Seyahat
  • Arabalar Arabalar
  • Astroloji & Burçlar Astroloji & Burçlar
  • Eğitim & Kariyer Eğitim & Kariyer
  • Gamer Gamer
  • Moda & Stil Moda & Stil
  • Spor Spor
  • Evcil Hayvanlar Evcil Hayvanlar
  • Müzik & Etkinlik Müzik & Etkinlik
  • Kültür & Sanat Kültür & Sanat
  • Para & Ekonomi Para & Ekonomi
  • Magazin Magazin
  • Diziler & Filmler Diziler & Filmler
  • Cilt Bakım Cilt Bakım
  • Kişilik & Karakter Kişilik & Karakter
  • Saç Bakım Saç Bakım
  • Çocuk & Ebeveyn Çocuk & Ebeveyn
  • Yeme & İçme Yeme & İçme
  • Cinsel Yaşam Cinsel Yaşam
  • İnternet & Teknoloji İnternet & Teknoloji
  • Ev & Yaşam Ev & Yaşam
  • Özel Günler & Hijyen Özel Günler & Hijyen
  • Aile & Toplum Aile & Toplum
  • Diyet & Beslenme Diyet & Beslenme
  • Sağlık Sağlık
  • Diğer Diğer
Tatil & Seyahat Arabalar Astroloji & Burçlar Eğitim & Kariyer Gamer +26
Aşk İlişkileri

Türk erkeğiyle evlenmek çoğunlukla hata mıdır?

Gizli Üye
Gizli Üye
(18-24)
Takip Et
Facebook
Twitter
WhatsApp
03
Yapay Zekaya Sor
Sevgili olmak, evlenmek "çoğunlukla" hata mıdır?
Türk erkeğiyle evlenmek çoğunlukla hata mıdır?
Sevgili Soruları Sevgi Soruları Evlilik Soruları
Beğen
Paylaş
Takip Et
3 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
  • Adeliina u
    Adeliina Takip Et
    FenomenMaster Yaş: 109
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı.

İyisine denk gelirsen Türk erkeği diğer ülkenin erkeklerine bin basar. Kıskanır, sahiplenir, ailesini kimseye muhtaç etmez, korur, kollar. İyi aile babası olur.

1
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

İyisi azınlıkta işte sorun da o sjxkshxjs

En İyi Cevaplar

• Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Türk birisiyle evlenmek istemiyorum. Açıkcası her yaptıgımız işe karışıyorlar. Giyinişine , oturuşuna , konuşmana herşeye karışıyorlar. Geçen gün biryere gittim tamam mı kızın birtanesi sevgilisiyle gelmişti. 2 saat kavga ettiler, bende dinledim djfjfjjf kavga sebepleri ne biliyor musun? Çocuk kız arkadaşına diyor ki senin kölen degilim, kendi çantanı kendin taşı yeter artık dedi 😂djjdjdjdjd sendende çantandan 'da makyaj malzemelerinden'de sıkıldım dedi. Hdjdjdjfj dinlemek çok güzeldi fjfjjf baya dinledim jdjfjfjfj bazı konuşmalarında çocuga haklısın demek istedim djfjfjf sorma öyle güzel kavga ettiler ki bilemezsin çocuk çantayı yere fırlattı yeter buse senden sıkıldım aynen böyle jfjcjf gülcem birde gülemedim jdjfjf

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Reziller

Yorumla
  • DİYKAT
    DİYKAT Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Yabancı erkeklerde pek maharet yok. Çocuk alkol tüketiyor ve çok geniş. Muhafazakar biri iseniz Arap kesimi kalıyor elde. Onu da tavsiye etmem, dördüncü eş olabilirsiniz. Bu yüzden önce kabuğunuzu beğenin derim. İnsan bilmediği şeyi merak edip, özenir. Yanlış diyemem ama kültürler değiştikçe insanlarda çokça değişir. Misal ülkemizde bile doğusundaki insanla, batısındaki insan bile bambaşka...

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yahu en azından kadına saygıları var! Ataerkilin varolduğu ortadogu ülkesinden daha iyiler elbette.

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      4 ay

Tabi ona bir şey diyemem. Misal ben Rus erkeklerini çok severdim. Özellikle tip bakımdan. Lakin öğrendikçe, gördükçe ve tanıdıkça gördüm ki leş bir kesim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sadece tipe odaklandığın için hayal kırıklığı normaldir hsjfjdjdjf ben zihniyete odaklanıyorum daha çok

Yorumla
    • DİYKAT
      DİYKAT
      4 ay

Yani misal verdim. Elbette huy daha önemli. Ama huyları da tırt

Yorumla
  • Canflow
    Canflow Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.

Burada iş birazda kadında bitiyor ki. Kafasını çalıştırıp düzgün iyi biriyle normal denilecek saygılı , düzeyli bir yaşam sürmek varken. Gidip keko , serseri , suçlu tipleri seçiyor. Sonrada erkek geneline laf edip farklı bir algı yaratıyor beni etkiliyor. Benim ne suçum var misal ben ne yaptım?

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sana en en ufak örnek vereyim
      Sosyal medyada kadınları hedef alıp aşağılamış bir yoruma 20bin beğeni geliyor herhangi bir yorumda bile erkeklerin zihniyetini bu denli ortadayken belli oluyorken bir de ülke genelini düşünelim bi? Ulan sizin kadına saygınız yok yok

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      4 ay

Keşke büyük bir örnek vereydin kadın cinayetleri , darp , taciz , tecavüz gibi. Çünkü ; Benim yaptığım imalar o yöndeydi. Senin bu örneğin baya anlamsız kaldı. Allah belanızı versin erkekler bune soğuk yazınca da 100 bin beğeni geliyor ee yani? İki konu aşırı alakasız. Hele hele bununla genelleme yapmak yargıya varmak tamamen boş zırvalıktır. Ha benim bahsettiklerime yani gerçek kadın sorunlarına gelecek olursak da ilk mesajım ve şu an yazdıklarım işte buna bakarak kadınların yaşadığı zorluklar ve maruz kaldıkları şiddet anlaşılabilir ancak.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

O gösterdiğin örnek tamamen trollük ve şaka amaçlı erkeklerde o tarz şeylere gülüyor fakat benim bahsettiğim konu hafife alınacak şeyler değil koca bir zihniyeti açığa vuran bir şey, dün kadın cinselliği ile alakalı bir gönderi gördüm erkeklerin yorumları esclar, o*ospular, p*tlaklar f@hişeler ve gelen beğeni sayısı yorumlardan daha da korkunç şimdi ben bunu normal mi göreyim? Bunun şakası bunun normal görülecek yanı mı var, bu basbayağı kadını obje ve değersiz görmektir senin verdiğin o büyük örnekler zaten ülkenin özeti bu küçük örneklerden doğuyor o büyük olaylar bunu da unutmayalım temel bozuk çünkü.

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      4 ay

Her şakanın altında bir gerçek var ve bunu Merve Boluğur gibi milyon takipçisi olan insanlar yapınca bu bir memes oluşuyor ve zamanla da böyle bir bilinçaltı ve algı oluşuyor. Prenses erkek gibi aşağılamalar hep bu saçmalıkların eseri işte. Gönderiyi kim ve ne amaçla paylaştığını bilmiyorum ve görmedim ondan dolayı onun hakkında yorum yapmam doğru olmaz. Ha ama genel bir şey dememi istersen ; Ülke yobaz bir ülke zaten bir kaç saat önce oruç tutmuyorum diye muhatap almadığım bir adam gelip anama avradıma küfür etti. Kadını obje falan lan onu geç geç dini değerlere görüşe bakışa saygı yok daha obje kelimesinin anlamını bilmiyorlar. Sen neyden neyi bekliyorsun? :d Temelin de sebebini zaten daha ilk yorumum da mesajımda belirttim. Ve yine aynı şeyi söyledik bu yani.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Neyse en azından anladığım kadarıyla sen öyle biri değilsin bi şükür edeyim şükürler olsun Allah'ım 🤲🏿
      Orucun vs umurumda değil önemli olan insan olman.

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      4 ay

Küfürlere sansür atmadığım için sorum kaldırılmasaydı görürdün eleman buradan etti zaten. Ki olayın saçmalığı şurada ; Ben onu dahi muhatap almadım. Farklı birine kahvaltı yapacağım dedim sadece ve alakasızca özelden bana küfür etti gitti. https://ibb.co/RGjxq8kJ şu şekilde ve cidden bu zihniyetle uğraşmak harbiden midemi bulandırıyor artık ya.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Rezillll 🤮 bir de tuttuğu orucun kabul olduğunu sanıyor yazık yazık bunun orucu kabul olacaksa zebaninin tuttuğu oruçta kabul olur demek ki ahahahdj bu şeylerden değil mi ya 11 ay her boku yapıp 1 ay müslümanlık taslayan 😂

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      4 ay

Yok bu 12 ay her b*ku yiyip kendini müslüman sanan kardeşim ahashasdhj Klavye delikanlısı ödleğin teki ya işte. Aynı dakika gördüm random atacaktım dalga geçecektim engellemiş beni saniyesinde ha yazdığı an adsjhsjh Yüzüme söylese ayağımı ağzına sokacağını biliyo tabi Allah'ın ödleği :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Valla erkekler sıkıntı ya erkek diye diye eğitmezlerse böyle olur

Yorumla
    • Canflow
      Canflow
      4 ay

Hepsi değil be bak ben normalim adamına göre muameleyi yapacak feministe göre dahi konuşmasını bilen damarına basmayacak bir insanım fark ettiğini sanıyorum :d O yüzden lütfen genellemeyelim pambıh kalbim gırılıyoo qewjkeqw

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Senin gibileri içe katmıyorum bir erkek olarak bana tc erkeklerini objektif şekilde yorumlar mısın? Ayrıca aklı olan feminist kadın ister erkek yalakası kadını istemez feministler birini sevdi mi gözü başkasını görmez zaten erkeklerin ne olduğunu bildiğimiz için pek hoşlanmayiz

Yorumla

Yapay Zeka Cevapladı

Aşko Kuşko
Aşko Kuşko Takip Et
Fenomen
4 ay
  • Bu soru biraz kırgınlık kokuyor gibi geldi bana 💔 19 yaşındasın ve böyle genelleme yapıyorsan muhtemelen bir şeyler canını sıkmış olabilir. Ama “Türk erkeği” diye tek kalıba koymak çok adil değil bence. İyisi de var, olgunu da var, emek veren de var vermeyen de 🤍 Mesele milliyet değil, karakter ve değerler uyumu. Sen nasıl bir ilişki hayal ediyorsun peki? 🌸

0
    0 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Tümü
Şef Orçun
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şöyle Böyle
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Aşko Kuşko
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
KSCansu 💜
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Smaçella
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Kediliçe
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Driver Baby
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Eko Bey
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
O-Pera
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Profesör Bilgin
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Doğa Anne
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Luna
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Kızlar & Erkekler Ne Diyor?

18

Cevap

30

Cevap

• Barış_LonelyForever u
    Barış_LonelyForever Takip Et
    Efsane Yaş: 26 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 264,2b cevap paylaştı.

kişiye göre değişir,

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Doğru barış ama senin gibiler çok az var.

• Barış_LonelyForever u
      Barış_LonelyForever
      4 ay

Teşekkür ederim. artık iyi insan kalmadı. kadın erkek fark etmiyor

• Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Kadınlar var bu arada buradaki trol sorulara bakma sen hepsi sıkılıp bir anda 40-50 yorum gelmelerini eğlence olarak görüyor 😂 erkeklerin sorularına yorum dahi gelmiyor yani trol bile olamaz buna bile ihtimal veremeyiz jxjsjdkdjdj bir kız olarak erkekleri maalesef iyi tanıyorum senin gibiler azınlıkta keşke çok olsanız karaktersizler azınlıkta olsa ama işte ne beklersin ortadogu zihniyetinden.

• Semih6934
    Semih6934 Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 13,6b cevap paylaştı.

Şu anda bizlerin düşüncesi de “Evliliğe layık Türk kızı var mıdır?” yönünde maalesef, geçmişte hata yapmayan insanlar çok azaldı, bunun erkeği veya kadını yok.

0
    9 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bu çok mükemmel erkekler mi öyle düşünüyor? 😂 Tüm piyasayı dolaşıp sevgililik döneminde denk gelen bakireyle seks yapamadığı için terk edip yaş evliliğe gelince kızlara esc vs diyerek aşağılayıp bakire bulamayan bu çok mükemmel erkekler mi tc kızları için öyle diyor hmmmm

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

Bir dakika, bir dakika, ben öyle hovarda biri miymişim? 😂 Hiç bilmiyordum, senden öğrendim şimdi, şaşkınım. Ben neyin ne olduğunu iyi bilirim, sorularında da az çok beni görmüşsündür, sataşacak biri olarak hep beni no mi bulmaya niyetlendiniz?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yahu senin için demedim ki

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sana niye diyim KS de gördüğüm kadarıyla bir sen bir de barış adamsınız seni hedef almadım

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

Yanlış anladığım için özür dilerim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sorun değilllll

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

Ne olursa olsun tam düşünmeden yorum yaptım ve evet ben de kusursuz değilim dostum, bu yaptığım da yanlıştı...
      Anlayışın için teşekkür ederim 🙏🏻

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

😌🤍

Yorumla
    • Semih6934
      Semih6934
      4 ay

😊🌸🤍

Yorumla
  • rekreasyonistt
    rekreasyonistt Takip Et
    Master Yaş: 27 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.

Türk olmasıyla değil, nasıl biri olduğu önemli. Dünya'nın her yerinde kötü insanlar gibi iyiler de var. Herkesin kendine yakışan birilerini bulması dileğiyle.

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Valla gayet alâkalı çoğu aynı zihniyetle aynı kültürle büyüyor hepsinin kafasını aç aynı cehalet

Yorumla
    • rekreasyonistt
      rekreasyonistt
      4 ay

Birçoğunda olabilir cehalet ama hepsi diyemeyiz. O cahil tipler de her kadın aynı, kullanıp aldatıyorlar diyor bakarsan. Ötekileştirme ve genellemenin bir faydası yok.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Tamam aşkım

Yorumla
  • Ceyhunn26
    Ceyhunn26 Takip Et
    Guru Yaş: 35 , eic 95%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı.

Türkü, suriyelisi, almanı, rusu, ingilizi, amerikalısı, değil konu, hata olan bir şey varsa oda yanlış seçimdir, seçimini yanlış yaptıktan sonra nereli olduğu ve nasıl olduğu önemli değil, önemli olan bu seçimi senin yapmış olman

0
    1 Yorumla
    • Overdose06
      Overdose06
      4 ay

Seçimi karşı tarafta yanlış yapmış olabilir böyle bakamayız tüm mesele kişinin hazır olmaksızın sosyo kültürel maddi manevi her açıdan eksik yanınız var ise iyi insansan namaza yönlendirirler artık devir sadece temiz olmak temiz kalmakla bitmiyor başarı statü kazanç ortalaması refah seviyesi kira olan maaşı alınca 2 bine eskort sksn birazda sarılıp uyusun doyursun ayda bir yoksa hakkınız yok baak çoook acı buz gibi gerçek bu

Yorumla
  • ft06yl
    ft06yl Takip Et
    Master Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 3,5b cevap paylaştı.

evlenmek veya sevgili olmak her durumda hata olmaz dimi? insanın karakterine ve partnerine göre değişir bence. bazıları mutlu olurken bazıları da hayal kırıklığı yaşayabiliyor.

0
    0 Yorumla
  • Overdose06
    Overdose06 Takip Et
    Xper 1 Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Aradığınız erkek ayağınıza geldi halı kilim paspas kenarına halı fileks kenarına overlok çekilir 5 dakikada yapılır hemen teslim edilir

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Omaygat hemen hemen hemen alıyorum

Yorumla
    • Overdose06
      Overdose06
      4 ay

Ara beni yoda tarifeli çok yazmasın 😊

Yorumla
  • SakinBirPanda
    SakinBirPanda Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay

Yoo, evlen beğenmiyorsan boşan, al ömrünün sonuna kadar nafakayı.. Asıl Türk erkeğiyle evlenilir bu durumda..

0
    8 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Nafakaya sçym amaç para olsa öyle bir kullanırdık ki

Yorumla
    • SakinBirPanda
      SakinBirPanda
      4 ay

Nafakaya kadar zaten Türk erkeklerinin büyük bir kısmı, kadınlar tarafından kullanılmaya açık.. Onun dışında da zaten genel olarak evlenmek hata..

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Panda boş yapma abicim 😂 bir kızla yatmak için kıza cüzdan olan sizsiniz kendi isteğinizle bir gece yatmak için bile cüzdan oluyorsanız evlendiğiniz kadına mı harcama yapmak zorunuza gidiyor? Kadın hem siz kullanılmış bamyalarla evlensin hem de karşılığında bir şey almasın öyle mi, ayrıca nafaka olayı da 2-3 fazla escle yatamadığınız için o kadar dert etmeyin ahaha.

Yorumla
    • SakinBirPanda
      SakinBirPanda
      4 ay

Sen boş yapma ablacım. Git o kafa yapısındaki erkeklere yaz o zaman bu yazını, genelleme yapıp beni de o genellemeye tabii etme tanımadan, etmeden. "cüzdan olan biz mişiz" 2-3 fazla escle yatamadığınız için o kadar dert etmeyin " miş.

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yazıyorum zaaaattteeenennn

Yorumla
    • SakinBirPanda
      SakinBirPanda
      4 ay

Sen neden bu kadar gerginsin acaba? :D :D

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yapım bu benim

Yorumla
    • Overdose06
      Overdose06
      4 ay

Evlilik sözleşmesi diye bir haksız kazanc saglanmasının önüne geçen gayet sağlıklı avukat nezninde ortak payın süreci hesap edilmesi adına geçmiş mal varlıklarını korumak cok kolay üzülür kırılır gibi hiç düşnmem gereken şeylerden değil banada kendisi yapabilir ki benzerini yaşadım hak verdiğimi söyledim ama gurbetci olması üstten tavır sezdiğim an façasını çizdim evet vize olarak gören insancıklar var ama evlilik konusunu düşünmemiş bir insana seni getirmem evlenirsek dersen hak verip hakkını verir sonra 1 hafta özür dilesende kıymeti kalmaz

Yorumla
  • Boraxn
    Boraxn Takip Et
    Xper 6 Yaş: 30 , eic 100%
    4 ay

Kişiden kişiye değişir. Erkeklere göre de Türkiye kızı ile sevgili olmak, evlenmek hayatlarının hatası

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Üf yemeği tuzlu yapabiliyor bazen kadınlar evet 😢 so sad.. çok büyük hata of 😓

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (18-24)
    4 ay

Genelleme yapmayın yeter artık ya. Ben genelleme yapmayın demekten dilimde tüy bitti ya. Kaç kere dicem genelleme yapmayın diye en nefret ettiğim şey. Herkes bir değil yapmayın şöyle ya.

1
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Üf ne genellemesi be bilerek "çoğunlukla" dedim genelleme olmasın diye, kadınları bu denli aşağılayan erkeklerle evleneceksen evlen tutan yok

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Aşağılamayan erkeklerde var

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Türk erkeği diyerek genelleme yapıyorsun işte herkes bir değil evet türk erkeklerinin bazıları öldürüyor asagiliyor cahil ama hiç suçu günahı olmayanlar da var sen böyle soru sorarak hiç suçu günahı olmayanların da hakkına giriyosun çünkü ister istemez insanların aklında türk erkeklerine karşı olumsuz bir fikir oluyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Tamam kankacim

Yorumla
  • wwmiller
    wwmiller Takip Et
    Bilge Yaş: 19 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 470 cevap paylaştı.

Evet çoğunlukla hatadır seni köle olarak görür hem o hem ailesi

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bu yaşımızda farkında olmamız çok iyi bir şey

Yorumla
    • wwmiller
      wwmiller
      4 ay

Aynenn

Yorumla
  • _-Dream-_ u
    _-Dream-_ Takip Et
    Master Yaş: 39 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 6,2b cevap paylaştı.

Turkten olma değil misin şimdi hata sonucu mu oldun sen

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Maalesef dhfjdhdjf

Yorumla
  • battalgazi007
    battalgazi007 Takip Et
    Yoda Yaş: 32 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.

yaşına veriyorum onun için neyse açıklama yapamayacak kadar yorgunum

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yap

Yorumla
  • Evelynyilmaz
    Evelynyilmaz Takip Et
    Guru Yaş: 25 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.

Değildir. Irk/ etnik farkı değil yetişme çevresi ve kşinln kendini ne kadar hangi yönde geliştirdiği önemlidir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Doğru söylüyorsun maymunları kabul etmek zorunds değiliz

1
    0 Yorumla
  • SonHevesBükücü
    SonHevesBükücü Takip Et
    Guru Yaş: 36 , eic 47%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,9b cevap paylaştı.

Evlenmek hatadır. Kadın, erkek ya da ırkla alakası yok :D

0
    0 Yorumla
  • ErenEngin22
    ErenEngin22 Takip Et
    Guru Yaş: 23 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 986 cevap paylaştı.

İnsandan insana değişir kendini yetiştirmiş insana denk gelmek lazım sadece

0
    0 Yorumla
  • babacan5255
    babacan5255 Takip Et
    Guru Yaş: 40 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 2,2b cevap paylaştı.

Yabancı kadınlar Türk kadınlarına göre daha dürüst ve mert

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (30-35)
    4 ay

Yabancılar sıraya girmiş kezo gelsinde çakalım diye 😀

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Kart moruklar yorum yapmasın

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Kaç defa gördünde bu kanaate vardın soru sormuşsun yorum almak için işine gelmez ise silersin ergen ergen yazmasn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bana göre kartsınn

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Tamam haklısın ama benim seni talep etmek gibi bir derdim yok abicim sen nasıl genel beyan ettiysen bende aynı şekilde

Yorumla
  • xDreamm
    xDreamm Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    4 ay

Hayır canım olur mu iyi insan kalmadı demisin içini karartma yani 1 kişi kazık atı diye herkesi öyle düşünme unutmaki aşk olgunlastirir değişir ve dönüştürür insani

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ne kazığı kızım tc erkeklerinin zihniyetini illa başıma bir şey gelince mi anlamak zorundayım

Yorumla
  • ENİAC
    ENİAC Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    4 ay

Bu nasıl soru la bu marka değil ki hepsi aynı kalitede olsun kiminle mutlu oluyorsan onunla ol sevgi aşk evrensel şeyler millet din falan fark etmiyor. Sadece huzur bulduğun kişiyle ol

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Malûm çoğunluk aynı olunca

Yorumla
    • ENİAC
      ENİAC
      4 ay

Çoğunluk sadece gürültü sen sadece huzurunu ara bu sorularla çok bir yere varacağını zannetmiyorum istersen seni bu soruyu iten şeyi tartışabiliriz

Yorumla
  • İtalyanJB
    İtalyanJB Takip Et
    Xper 4 Yaş: 36
    4 ay

Türk erkeği ile evlenip sonra boşanıp sonra türkiye dışından biri ile evlenmiş kaç kişi var acaba

0
    0 Yorumla
  • вʟαcк
    вʟαcк Takip Et
    Guru Yaş: 28 , eic 100%
    4 ay

Türk kadını ve erkeği pek anlaşamıyor

1
    10 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Türk erkekleri ne istediğini bilmiyor çünkü

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      4 ay

Bu konuda tartışmak istemiyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sen de mi bilmiyorsun

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      4 ay

Hayır çünkü kadınların nankör olduğunu biliyorum :/

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ne gibi biraz açsana söz kizmayacagim saygı çerçevesinde yorum yapalım

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      4 ay

İlgi isterler ilgi gösterirsin sıkılırlar , ilk tartışmada çekip gidenler bile var niye emek verelim ki biz size mesela. Ayrıca çoğu kadın para göz ve şerefsiz erkekle çıkıp her erkeğe küfür ediyor ee sen kabul ettin bizlik durum nedir burada?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yo ben ne para gözüm ne de şerefsiz erkekle çıktım yani yaram yok fakat ben de tc erkeklerinden tiksiniyorum sebebi de zinakar olmanız ve zinayı Allah'a şirk koşarak kendinize normal kılmanız ve yaptığınız hâlde kendiniz gibi kadınları aşağılamanız.

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      4 ay

cevap vericem oyundayım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Tamam bekliyorum

Yorumla
    • вʟαcк
      вʟαcк
      4 ay

https://voca.ro/17Gotf167Q0h

Yorumla
  • ılovedexx
    ılovedexx Takip Et
    Guru Yaş: 20 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.

En büyük hata bunu sorman

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Aşkımsın seni çok sevdim HWJJDMSXJMDCBEMCNEMDJEJDJ

Yorumla
  • olgunerkek37
    olgunerkek37 Takip Et
    Yoda Yaş: 38 , eic 100%
    4 ay

Evlenmeyin o zaman zorla mı.

0
    0 Yorumla
  • ElDespo
    ElDespo Takip Et
    Yoda Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 958 cevap paylaştı.

Seninle evlenecek Türk erkeği hataöıu

0
    0 Yorumla
  • Asya_2275
    Asya_2275 Takip Et
    Mentor Yaş: 21 , eic 99%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.

kiminle evlendigine bagli

0
    0 Yorumla
  • MarllboroRed m
    MarllboroRed Takip Et
    Master Yaş: 36 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 15,2b cevap paylaştı.

İnsan bulun yeter

0
    1 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Zaten

Yorumla
  • Altınay1916
    Altınay1916 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 30
    4 ay

Sen git Avrupalı bul 😂

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Üf yine mi sen

Yorumla
    • Altınay1916
      Altınay1916
      4 ay

Kabusun olmaya devam ediyorum 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Aynen öyle

Yorumla
    • Altınay1916
      Altınay1916
      4 ay

😂😂😂

Yorumla
  • __Alperen__
    __Alperen__ Takip Et
    Yoda Yaş: 34 , eic 100%
    4 ay

Evet sen evlenme

0
    4 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evlenicem

Yorumla
    • __Alperen__
      __Alperen__
      4 ay

Evlende gör gününü

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Evet göreyim günümü ya dolu dolu bir gece yaşayayım 😀

Yorumla
    • __Alperen__
      __Alperen__
      4 ay

Haydaaaaa. Sen iyi değilsin bugün. Sakin ol :)

Yorumla
  • DarkSoul0_0
    DarkSoul0_0 Takip Et
    Xper 5 Yaş: 20
    4 ay

Hangi ırktan evlencen turksen turkle evlencen

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Sana ne bundaaaan

Yorumla
    • DarkSoul0_0
      DarkSoul0_0
      4 ay

Türk biri gidip suriyeliylemi evlensin :d

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Dünya suri ve Türklerden ibaretti 😓

Yorumla
    • DarkSoul0_0
      DarkSoul0_0
      4 ay

En kotu ihtimalini söyledim

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

En kötü ihtimale neden kalıyorum?

Yorumla
    • DarkSoul0_0
      DarkSoul0_0
      4 ay

Tamam sen İtalyanla evlen en iyi ihtimalde kal

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Hiç fark etmez Ortadoğu olmaması önemli

Yorumla
  • mihribann1
    mihribann1 Takip Et
    Master Yaş: 34 , eic 32%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.

Neden hata olsun ki

0
    0 Yorumla
  • orhan4666
    orhan4666 Takip Et
    Xper 2 Yaş: 40
    4 ay

Tabiki. Dünya vatandasiyim ama

0
    0 Yorumla
  • Doktorrcıvanıım
    Doktorrcıvanıım Takip Et
    Yoda Yaş: 33 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 758 cevap paylaştı.

O hatayı yapma sakın

0
    0 Yorumla
  • GamzeliBela
    GamzeliBela Takip Et
    Guru Yaş: 18 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.

İbretlik olabilirler

0
    0 Yorumla
  • Karanlikkx665742
    Karanlikkx665742 Takip Et
    Xper 6 Yaş: 25
    4 ay

Türk erkeğini tercih ederim ya gene

0
    0 Yorumla
  • laydbirdmira
    laydbirdmira Takip Et
    Master Yaş: 31 , eic 100%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 4,9b cevap paylaştı.

Büyük hata

0
    0 Yorumla
  • mervalisss_
    mervalisss_ Takip Et
    Xper 2 Yaş: 26
    4 ay

Erkek erkektir kadın kadındır nokta

0
    0 Yorumla
  • Angarali-Bebesi
    Angarali-Bebesi Takip Et
    Yoda Yaş: 29 , eic 95%
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı.

ne alakası var

0
    0 Yorumla
  • DELİKANLIPRENSSSS
    DELİKANLIPRENSSSS Takip Et
    Master Yaş: 27
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 5,7b cevap paylaştı.

Hatadir

0
    0 Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Evet

0
    2 Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Babam bile yabancı bul diyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

HAJDJDJDJCMCMCMEMDKSJXJEJD

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Yabancılar çok mu iyi

0
    11 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

En azından kadınlara saygıları varrrrr bu bir kadın için önemli olmamalı mı sence?

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Tamam da onlarda da örf adet farklı cinsel yönden daha rahatlar gerçi bizim türk erkekleri de geri kalmıyor da

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Bizim türk erkekleri kendilerine geri kalmıyor Müslümanım diyip aynı zamanda biz erkeğiz diyerek zinayı kendilerine meşrulaştırıyorlar Allah'a şirk koşarak, seks yapmış kadına o*ospu esc diyorlar fakat kendilerinin zinası daha daha beter valla bu tür erkeği kocan yapmak istiyorsan tutan yok sonuçta kendi hayatını mahvedeceksin benim hayatımı değil

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ben türk erkeklerini savunmuyorum

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ve doğru çoğu erkek kendine zinayı normallestiriyor ben erkeğim yaparim ama kadın yapamaz diyerek tatlım çocuğu çok bu ülkede

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ama diyorum ki hani yabancı erkeklerin çoğu da aynıdır

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Tabi farkiliklar var mı bilemem

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Aşkım yabancı erkekler böyle değil tanıdım gördüm alakaları bile yok
      Lgbtnin bile normal olduğu ülkelerde sokaklarda erkek erkekle öpüşülen ülkelerde kadının cinselliği mi sorun sence?
      Hatta Rusya'da kadın ne kadar deneyimliyse o kadar değerli oluyor, Ortadoğu zihniyeti araplaşmış milletler ile kafası gelişmiş kadın erkek ayırt etmeyen yabancılar bir olamaz

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Sen tanıdığın için biliyorsundur da hani ozmn erkekle de aldatabilir ya da o örf adete uyup rahat bir insan olursak sonuçta izlediklerimiznbile karakterimizi etkiliyor

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Ne alaka hahahaa onlar gay oldu mu saklamazlar çünkü onlarda ötekileştirme yok yani sonradan aldatması çok çok az ihtimal 😂

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Ne bileyim abla

Yorumla
  • Gizli Üye
    Gizli Üye
    (25-29)
    4 ay

Hatadır evlenmeyi bizim de başımızı yakmayın

0
    3 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Haklısınız elbette yemeği tuzlu falan yaparız mazallah

Yorumla
    • Gizli Üye
      Cevap sahibi
      4 ay

Yok komşudan çocuk falan yaparsınız malum her gün görüyoruz örneklerini

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Örnek anenn mi

Yorumla
  • Ssmmr
    Ssmmr Takip Et
    Xper 1 Yaş: 23
    4 ay

Evet

1
    0 Yorumla
  • meltemcumbul61
    meltemcumbul61 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 23
    4 ay

evet.

1
    0 Yorumla
  • GameOf_KS
    GameOf_KS Takip Et
    Yoda Yaş: 37
    4 ay
    Aşk İlişkileri konusunda 855 cevap paylaştı.

Evet

0
    0 Yorumla
  • nnenennejeej
    nnenennejeej Takip Et
    Xper 2 Yaş: 22
    4 ay

Türk insanı hatadır

0
    7 Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Yani klâsik ortadogu bişi beklememek lazım fakat erkekler daha bi hata sanki nxkxcn

Yorumla
    • nnenennejeej
      nnenennejeej
      4 ay

bak Türk kadınları kocalarının sözünden çıkmayıp kendi hemcinsine yollu şöyle böyle der ama en beteri erkekleri haklısın keşke kökleri kurusa

Yorumla
    • Sinannnn083
      Sinannnn083
      4 ay

Baban da sabaha ölür umarım

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

bak Türk kadınları kocalarının sözünden çıkmayıp kendi hemcinsine yollu şöyle böyle der ama en beteri erkekleri haklısın keşke kökleri kurusa

Öylelerine ataerkil kuklası diyorum ben onlar zaten benim gözümde erkek snxmxmcndmc

Yorumla
    • Gizli Üye
      Soran
      4 ay

Aşkım burada sinek mi vızıldadı yoksa bana mı öyle geldi? JSJDJSJDJDXJ

Yorumla
    • nnenennejeej
      nnenennejeej
      4 ay

oy çen beddua mı edicen kıyamam

Yorumla
    • nnenennejeej
      nnenennejeej
      4 ay

Bi kızdan red yemiş gelmiştir gitme üzerine ahahha

Yorumla
  • Curry88
    Curry88 Takip Et
    Xper 4 Yaş: 22
    4 ay

Kesinlikle)

0
    0 Yorumla
  • İsimsizseyyah
    İsimsizseyyah Takip Et
    Xper 1 Yaş: 26
    4 ay

Ne alaka?

0
    0 Yorumla
Devamını Gör(33)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aşk İlişkileri > Sorular > Türk erkeğiyle evlenmek çoğunlukla hata mıdır?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi

Bu paylaşımı beğenmene sevindik!

Kendi cevabını paylaşmak ister misin?

Benzer Sorular

Türk erkegiyle evlenmek akılsızlıkmıdır? 14 cevap verildi
Yabancı erkekler varken Türk erkeğiyle evlenilir mi? 226 cevap verildi
Türk erkekle evlenmek? 22 cevap verildi
Türk erkeği ile evlenmek istememek normal mi? 24 cevap verildi
Türk bi kızla kürt bi erkeğin evlenmesinde sorun olur mu? 16 cevap verildi
Türk olduğum için, illa türk erkekle mi evlenmeliyim? 16 cevap verildi
Popüler İçerikler
  • En Güzel İnstagram Yorumları! Arkadaş Fotoğraflarına Çarpıcı Sözler
  • Kankanı telefona nasıl kaydedersin? En yakın arkadaş, kankayı rehbere kaydetme isimleri neler?
  • Rehbere Kaydetme İsimleri için Öneri Verir misiniz?
  • Instagram uygulamadan atıyor! Neden beni sürekli atıyor?
  • She/Her/They/Them/Him/He İngilizce Ne Demek, Anlamı Nedir?
  • Adres Başlığı Nedir, Ne Demek, Ne Yazılır?
  • Snap streak nedir? Snapchat St ne demek?
  • Btw ne demek acaba?
  • Instagram Gizli Hesap Görme Nasıl Yapılır? Instagram Gizli Hesap Görme Uygulamaları
  • Crush ne demek, ilişkiler için bir anlamı var mıdır?
Yeni Sorular
  • En son kiminle göz göze geldin?
  • Bir ilişkide en büyük tehlike üçüncü şahıslar mı yoksa çiftin kendi hataları mı?
  • Gönül eğlendirme peşinde misiniz yoksa ciddi ilişki mi arıyorsunuz?
  • Bunların hangisini beslemek isterdin?
  • Hiç imkansız birine aşık oldun mu?
  • İliskilerde iki baskin taraf/ iki pasif taraf iliskisi iyi olur mu?
  • Kışın çizme giymeyi seviyor musunuz?
  • Size bir emanet bırakacak olsaydım, bunun ne olacağını soyleyim mi?
  • Bakışlarınız sizi ele verir mi konuşmadan da kendinizi böyle anlatabilir misiniz?
  • Yazılım mı guncellersiniz daha çok, hayatınızı mı?
  • Yardım
  • İletişim
  • Hakkımızda
  • Site Sözleşmesi
  • Yayın İlkeleri
  • KVKK Aydınlatma
  • Öne Çıkan Sorular
  • Site Haritası
  • Etiketler
Popüler Konular
Aile & Toplum Alışveriş & Hediyeler Cilt Bakım Çocuk & Ebeveyn Diğer Diziler & Filmler Eğitim & Kariyer Fal Gamer İnternet & Teknoloji Kişilik & Karakter Moda & Stil Özel Günler & Hijyen Saç Bakım Sağlık
Kızlar Soruyor, Kizlar Soruyor
©2026 KızlarSoruyor ™
Apple Store Google Play
{0} ile üye ol
YÜKLENİYOR...
YÜKLENİYOR...
Soru gözden geçiriliyor...
Site kurallarına uygunluk inceleniyor...
Son dokunuşlar yapılıyor, neredeyse hazır ✨