AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
108Cevap
Evlenilmez gidin kurtarın kendinizi :) Varsa güzel kuzenleri bizide kurtarın.
İnsanlar bilip bilmeden konuşuyor. Allah buyuruyor ki Mümin bir erkek ve kadın Müslüman olmayan biriyle evlenemez dinden çıkar Allah muhafaza
Yalnız Müslüman olurlarsa Onlarla evlenebilirsiniz
Türk kızı özelliklerini tam anlamıyla taşımayan kızlar gayet doğal evlenebilir yabancilarla
bunu turk kizlari icin soyluceksin hicbisey gormemisler hayatinda
sizi tutan yok hatta bi tane bile almayın 3-5 tane alın 🤓
Kendini geliştirmiş kültürünü arttırmış biri olursa milliyeti önemsiz
yani yabancı kızlar duruken Türk kezolarıyla evlenilir mi :) hı :D
Yabancı erkekler de sıra olmuş kapıda nolur bizimle evlenin diyor çünkü. Bizde şans mı var?
evlenmeyin bizde çok meraklıydık 150 yer elması kızlara :d
Haayır tabikii
İtalyan erkekleri>>>>
Yabancı kadınlar da Türk erkeklerine hayran ama biz evleniyormuyuz😁
Merhaba en iyisi zengin koca bulmak türk ya da yabancı farketmez
Onlar da can atıyodu seninle evlenmek için silgdşlg
Peki onlar seninle evlenmek ister mi bi düşün bakalım.
Eger yabancilar seni begeniyorsa neden burada takılı kalasinki. Cik git yasa
Türk erkeği korumacı ve kıskanıyor bu çok iyi biraz kabaliklari var sadece
Pişman olup geri döndüğünüzde bizi bulamazsınız 😅
Yine ne varsa Türk erkeginde var. Yabancılar dış görünüşte iyi olabilirler ama çoğunun kişilik ve karaketerleri oturmamış maalesef.
Bacım kimseyi savunma baksana erkekler nasıl Türk kızlarını gömmüş sırf bu soruyu soran kişiyi bahane ederek... Kimse savunulmaya değmez
Gömsünler kardeşim hiçbir millet türk kadını gibi olamaz biz bunu biliyoruz bu bize yeter onların gereksiz düşünceleri inan hiç umrumda değil
Suriyeli ve Afganlar dışında şansın olmadığını herkes biliyor.
Elimi sallasam tüm AB ülkeleri jsjd
Kelepçeli mi elin, bileklerinden 😂
Başka ülkelerden Müslüman olanlar yakışıklı değil, yakışıklı olanlarsa Müslüman değil 😂 o yüzden tercihim Müslüman yakışıklı bir Türk erkeği 👀
Ruhen belkide dünyanın en dayanıklı milleti sizin trip ve egonuzu çekemezken, elin fransızı almanı mı çekecek😂
soruda da belirttiğin gibi yabancı erkekler durur Türk erkekleri her zaman yola devam :D
Yabancı erkek size 2 lokma vermez. 😂
Git evlen ya ne bize soruyon... bi bitmedi şu Rus kızı İtalyan erkeği muhabbetleri...😒
Ayrıca bu soruya kızartma Türk erkeğini savunarak yanıtlamış erkekler de sırf bu soruyu soran kişinin terbiyesizliği yüzünden bütün Türk kızlarını aşağılayarak karşılık vermiş... Gerçekten fikrimi değiştirdim siz savunulmaya da değmezsiniz
Kızartma değil kızlar olacak la ajkdakfjakfjks klavye düzeltmesinden nefret ediyorum ajkdajfoakfkac
Ben kürdüm ama irkici bir insan değilim artık kısmet
tabi döviz fiyatlarından sonra yabancı erkekler daha bi prim yaptı 😂😂
Çağımızda Türk kızları sünnetsiz şey düşkünüdür doğru...
Sizin nazınızı bizim abazanlardan başka çekecek adam mi var Allah aşkına ya :) komik olmayın.
Eşim yabancı, bebek bekliyoruz. Yabancı olması tek kriter olmamalı yine de ya
Görünüşleri güzel ama onlar kapçıklı ya, istemem ben yabancı falan
rus kızları dururken türk Kadını ile neden evleneyim?
Sana bakmadıklari için
ben Türk kızlarına bakmadım için senin gibilere mesela
Ben de bak diye bekliyorum seni
tipim değilsin
Tamam
Rus kızlar neden el üstünde tutuluyor anlayan anlıyor
Bu tipler yüzünden. Lakin, herkes aynı değil yinede..
Yabancılar ın türkülerden ne fazlalığı var ki hangi yabancı mesela Çinli mi japon mu koreliöi onları diyorsan malzemeleri nokta kadar
Türkiye'deki kızlar dururken yabancı kızlarlarla evlenirim onlar daha anlayışlı istekleri az yok derecede
Türk erkeğiyle evlenilir yabancı ile evlenilmez..
Neden bu yabancı merakı anlamıyorum Türk erkeklerin neyi var
Neden böyle bi soru soruyorsun ki , tabiki de yabancı erkekle evleneceksin
Yabancı erkekle de evlenilir illa türk olması gerekmiyor
Yabanci kadinlar dururken turk kizlariyla evlenilir mi heee
Arada aynanın karşısına da geçmek gerekiyor arkadaşlar
Kültürlü kızlar dururken Türkiyedeki (kültürsüz) kızla neden evlenelim? hiç evlenmem daha iyi
çok saçma bi yorum olmuş hadi o seviyesini düşürmüş sen niye kızları gömdün ki kendini bilen ne kadar seviyeli insanlar var genelleme yapma bence annen teyzen halan ve bacından yola çık öyle düşün ecdadını da unutma
Görüş saçmaysa soruda saçma. Demi feminist burcu
zaten soruya seviyesini düşürmüş diye söyledim ayrıca feminist değilim insanların genellenmesini sevmiyorum o zaman tüm türkiye erkekleri için de genelleme yapalım ne kadar etik olur
@burcuuuuus Genel bir sorun sanki bu her iki tarafta birbirini gömme derdinde
nasıl cevap verirse öyle karşılık alır kimseyi gömmedim 😊benim de bakış açım bu
Evet bu sebeple görüşe değil soruya görüş olarak yaz ki yazan kişi de seviyesini bilsin. Erkek görünce saldırıyorsunuz ya hani :(
tamam reis kırdıysam özür dilerim
@burcuuuuus kızları genellemedim öyleler ya da böyleler diye karalamadım da bunun aksini bile etmedim sadece kültürsüz kızla evlenmem dedim kültürlüysen neden üzerine alındın onu da anlamadım? genelleme de yapmadım siz ilk önce kendinize bakar mısınız? şair isteyip mühendis ile takılıp ağlamaya devam mi? daha çok ağlarsınız :P
@burcuuuuus öyle şair istiyoruz deyip mühendisi tercih edip erkekleri karalamaya benzemez bu iş Burcu maymun gözünü açti :)
sen niye böyle davrandın ki tartıştık bitti neyi kanıtlamaya çalışıyorsun yeter bence bu kadar gözünü açtıysan ne ala ama dikkat et biraz
@burcuuuuus dikkat edecek olan sizsiniz çünkü ağlayan sizsiniz siz dikkatli olun biz ağlamıyoruz münazaraya da gerek yok sen kendi kendine tartişirsin ben yokum
@burcuuuuus işim gücüm var daha ders çalişicam zaman kaybına gerek yok
Yabancı erkekler , taş gibi yabancı kızlar varken siz kezban çirkin türk kızının neyine baksınlar?
Yabancı erkekler pek evlilik düşünmüyor diye duydum
Yabancı kızlar duruken türk kızlar ile evlenilir mi? Hrm g*tleri de kalkık değil yabancılqrın
Mesut TV izleyin anlarsınız Tr kızları ego 99 lvl aslında yabancı kızlar dururken tr dekilerle evlenilir mi bunu sorgulamak lazım
Mesut TV izleyenin aklından şüphe ederim. Avrupadaki türk düşmanlarının çoğu bu tür adamlar yüzünden nefret ediyor türklerden zaten. Yanlış bilmiyorsam hem karısından boşanıp hem dayak yemiş. Twitterda görmüştüm. Suriyelilerden trde nasıl rahatsız oluyorsanız yabancı ülkelerde de bu tip adamlardan öyle nefret ediliyor.
Bir insanın karakteri tüm ırkı yansıtamaz içeriklerini beğeniyorum ve izlemediğiniz için bilgi vereyim herkese Türk olduğunu söylemiyor. Bir şey daha dikkatimi çekti `rahatsız oluyorsanız' demişsiniz demekki siz rahatsız olmuyorsunuz mülteci dediğimiz Suriyeli ve afganlardan rahatsız olmayanın ben aklından şüphe ederim. Her yer dilenci doldu 1000 TL ye çalışıp türk gençlerinin iş bakımından önünü kesen insanlar bunlar...
Olayı manipüle mi etmeye çalışıyorsun yoksa akıl tutulması mi yaşıyorsun. Suriyeliler insanları nasıl rahatsız ediyorsa mesut gibi adamlar da ediyor diyorum. Sen Suriyeliler'den rahatsız değilsin diyorsun bana. Gerçekten akıl tutulması yaşıyorsun. Ayrıca ne malum Mesut'un kurgu yapmadığı. Avrupalı bütün kızlar gerçekten öyle falan mi sanıyorsun? Ben kendim yurtdışında öğrenciyim ama daha fazla tartışmayacağım çünkü dediklerimden çıkardığın anlamlar çok komik. Bir tutulma yaşadığın aşikar. Ben adam toplumun düzenini bozduğu için dayak yedi, karısı da haline tavrına dayanamadı boşandı diyorum. Suriyeliler nasıl toplumda huzursuzluk çıkarıyorsa bu da orada çıkarıyor ve böyle davrandığı için sevilmiyor diyorum bana yaptığı yoruma bak :d
Tamam.
evlenir neden evleniesin
evlenilmesin*
İşte bu düşünceden dolayı evde kaldın 😀
Hayir yabancı erkek istiyorum İtalyan olsun
Türk erkekleriyle evlenirdim
Evlenilmez haklısınız 🙂
Herkes kendi yurduyla evlensin
yok evlenilmez bence hepiniz yabancıla evlenin
Erkekle Evlenilmez Bence ama sen bilirsin 😂😂
Aileler izin veriyorsa evlenirsiniz :)
Ben şu fotoğraftaki adamı nerden hatırlıyorum
Evlenilmezde napacan işte
Yabacidan kastın? Hangi bölgeden mesela :)
Kalan sağlar bizimdir 😂
Evlenilir neden evlenilmesin
Erkek zenginse evlenilir