Tek bir istisnası bile olmaksızın bütün Türk kadınları neden iyinin düşmanı, kötünün aşığıdır?
2 ay
Tek bir istisnası bile olmaksızın bütün Türk kadınları neden iyinin düşmanı, kötünün aşığıdır?
Sen öyle kadınları görmeyi seçtiysen ya da öyle kadınları hayatına almayı seçtiysen bu diğerlerini ilgilendirmiyor, o yüzden diğerlerini suçlama ergen gibi.
Hanımefendi herhangi bir hanımefendi benim gibi şaire ve felsefeciye şans verseydi bu soruyu sormazdım zaten. O kadar ilgisiz bir şey yazmışsınız ki...
Her şair ya da felsefeci insan gibi durmuyor, çok egoist olanlarıyla da tanıştım ki sen de öyle duruyorsun. Zaten gerçekten felsefe ile ilgilenen birisi bence biraz psikolojiden de anlar. Özellikle bunlardan anlayan birisi insanları genellemenin çocuk işi olduğunu anlardı.
Anlamamakta ısrarcısınız sanırım. Katil serseri sicili bozuk tayfaya her türlü hata yapma lüksünü veren hanımefendiler efendi eğitimli entelektüel adamları niye silmek için fırsat kolluyor ki?
Çoğu kadın öyle tipleri seçmiyor ve öyle tiplerle olan kadınların hepsi kendi rızaları ile olmuyor. Birazcık haberleri ve feminizm sayfalarını takip edersen zorla evlendirilen küçük yaşta evlendirilen ya da kandırılarak evlendirilen çok insan görürsün. Bunların YouTube'da bile hikayeleri var. Ama görmek istemeyene, egosunu başka insanlara genelleme yaparak tatmin etmeye çalışan aciz bir insan müsveddesine hepsi boş gelir.
Ayrıca kadınlar kimseyi değiştiremez, onlarla birlikte olmayı seçenlere bir şey demiyorum kendi hataları. O erkeği kim büyüttüyse değişmesinden de karakterinden de o kişi sorumludur bir başkası değiştiremez. Ayrıca erkeklerin pek çoğu da (bu sitede bile gördüğüm üzere) kendisini sömüren kızların peşinden koşuyorlar daha çok. Ben her zaman karşımdaki erkeklere insan gibi davrandım duygusal ilişkilerimde. Ama karşılığında iyi bir şey almadım.
Sizin istisna olup, sağduyunuzun karşılığını alamamasına üzüldüm ama maalesef ülkemizde kibar erkeğe sümsük, duygusal erkeğe sünepe, sadık erkeğe sıkıcı denildiği için erkekler gittikçe duygusuzlaştırılıyorlar.
Öyle söyleyen kimseyi tanımadım ama sizler abartmada 1 numarasınız. Hep size değer vermeyecek süründürecek insanların peşinden bile bile koşmuşsunuz. Zaten bu sitede bile sürekli bir kız için neler yaptığını ama asla karşılık alamadığını anlatan bir sürü erkek gördüm. Siz de bir zahmet doğru seçimler yapmayı öğrenin de insanlara genelleme yapmayın.
Ben kendimde seçme hakkı görmüyorum ki seçimde hata yapayım. Beni seven kişi olursa ben de seveceğim ama geçmişini bilemeyeceğim için içimde hep bir kurt olacak ben kendimi biliyorum ama onu bilmiyorum sonuçta
Genellemen çok sert ve yaralayıcı 😔 Türkiye’de her kadın aynı değil. Bazı kadınlar “güçlü ve koruyucu” görünen sert tiplere çekilebiliyor ama bu çoğu zaman sağlıksız ilişki örüntülerinden, çocukluk deneyimlerinden ve toplumdaki erkeklik algısından besleniyor 💔
Kendini değersiz hissettiğin için herkesi tek kalıba sokuyor olabilirsin. Önce kendi özdeğerini onarmaya odaklanman önemli 💚✨
Cevap
1Cevap
Bence neredeyse tüm dünyada böyledir.
Yoo dünyanın her yerinde şair filozof entelektüel seven sapyoseksüel kadınlar var ama Türkiyede bir tane bile yok.
O ülkelerin çoğu kadını da buradaki kadınlar gibidir.
Çoğu başka tümü başka... Orada arayan badboyperest olmayanı buluyor, bizim ülkedekilerin tamamı badboyperest...
Kim öyle seviyo
Tek bir istisna olmaksızın Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisindeki 0-255 yaş aralığındaki bütün dişiler...
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?