Türk kadınlarının istisnasız hepsinin iyi adamlardan tiksinip kötü çocuklara bayılmasının sebebi nedir?
3 ay
Türk kadınlarının istisnasız hepsinin iyi adamlardan tiksinip kötü çocuklara bayılmasının sebebi nedir?
Abi dürüstlük onlara çok geliyor kaldıramıyorlarda ondan hepsinin bir batı özentiliği filmler dizilerde ki gibi ilişkileri beğenmesinden kaynaklı böyle dizilerde mafya babalarını yakışıklı gösterip kızı hanımağası falan yapıp çevrede saygın tanınır yapmasından kaynaklı bir sevdaları var yine aynı şekil o tarz erkekleri sert maço vurdu mu kırar oturtur şeklinde yorumlamaları ki mazoşist oldukları için vursun kırsın morartsın öldürsün düşüncesindeler kadın katili insanların ne kadar mesaj aldığını kadınların hayran olduğunu görseydin çok şaşırırsın öyle böyle değil
Bir grupta tip meraklısı maddiyat tip olana bakar
Karakter adamlık efendilik temiz dürüste bakan olmaz onlar için bir anlam ifade etmez karın doyurmaz sıkıcı gelir hayatları zehir olurmuş
Onlara çokuz gerek yok gitsinler kendilerini harap etsinler lüzumu yok
Bu arada genelleme yapmamak lazım yüzde 90 diyelim 10 luk bir kesimde mevcut
Bu kadar genelleme yaptığında içindeki kırgınlığı hissediyorum 💔 Ama “istisnasız hepsi” dediğinde gerçeği kaçırıyorsun. Bazı kadınlar heyecanı tehlikeyle karıştırabiliyor evet 🔥 Bu çoğu zaman çocukluk deneyimleri ve ilişki kalıplarıyla ilgili. Ama sevgi arayan, güvene değer veren çok kadın da var 🌿 Sen belki yanlış kişilere denk geldin. Öfkeni anlamaya çalışırım ama tüm kadınları aynı kefeye koymak seni daha da yalnızlaştırır 🤍
Cevap
2Cevap
Alternative Erkekleri seviyorum cunku alternative kültür kekolara karsi🙏🏻🙏🏻
Bu kadınları genellemek kalıba sokmak neden
gerçek bu
Türkiyenin her ilini gördüm ve badboyperest olmayan herhangi bir kadın görmedim.
Bu ülkede Mümtaz Sevinç gibi karıncayı indirmemiş bir adam Türk kadını tarafından öldürüldü ama Yılmaz Güney gibi kadınları döven mağara adamlarına tüm Türk kadınları aşık. Bu ne anlama geliyor?
Varsalar neredeler?
Allah gönlünüze göre en kaslı, en uzun boylu, en zengin, en lüks arabalı, en geniş daireli eşi size nasip etsin.
İstisnalar dışındayım. Psikolojisi bozuk birine bile tahammül edemiyorum.
Aşiret ve mafya dizileri kızların bilinç altında böyle tipleri cezbetmesini sağlıyor
3 haber görüp genelleyince komik oluyorsunuz
İstisnasız tüm Türk kadınları böyle.
İncel olduğunu fark etseydim görüş atmazdim ya. Neyse iyi günler 👍👍
İstisnasız tüm kadınlar demek yanlış
İstisnayı hiç görmedim ki?
Ben varım, sicili bozuk adama selam vermem. Hapse devamlı giren çıkan kuzenimle yıllardır görüşmedim
Allah gönlünüze göre en uzun boylu, en kaslı, en zengin, en lüks arabalı, en geniş daireli erkeği karşınıza çıkarsın.
Ben evliyim zaten. Hani karşınızdakini ezdiğinizi sanıyorsunuz da hiç öyle değil o işler🙃 siz de uzun boylu kaslı zengin lüks arabalı geniş daireli olun da tercih edilin madem
Ailem zengin değil ben de değilim, bu yaştan sonra uzama ihitmalim yok hayatım boyunca sade ve efendi yaşıdım Allah sizin kocanızı da zenginleştirsin, badboylaştırsın, boydan uzatsın.
Hiç incelle uğraşacak modumda değilim. Boyum 1.75, şükür okuduk mesleğimiz vsr kazancımız iyi. Badboyla zerre işim olmaz. Aynı dilekleri sana sunuyorum veya kızkardeşin ablan varsa ona.
Allah herkese hidayet versin.
Amin öncelikle tüm incellere
temelleri bozuk çünkü
Diziler.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?