
Kadınlar neden kendilerini el üstünde tutan kültürlü kibar eğitimli erkeklerden nefret edip kendilerine fiziksel ve duygusal işkence yapan kriminalleri seviyorlar?

Kadınlar neden kendilerini el üstünde tutan kültürlü kibar eğitimli erkeklerden nefret edip kendilerine fiziksel ve duygusal işkence yapan kriminalleri seviyorlar?
Kadın ve erkeğin evrimsel sürecine bak. Kadın çocuk yapma aşamasında çok kırılgan olacaktır 9 ay boyunca. Bu çocuğu ve kendisini doğada hayatta tutabilen güçlü erkektir. Güçlü erkek ayrıca tehlikeli olmalıdır yoksa sürekli saldırıya uğrar.
Tabi günümüzde baya azaldı bu tür şeyler ama kadın doğası hala aynı. Dikkat iyi bir insanda güçlü ve tehlikeli olabilir. Güçlü ve tehlikeli olunca otomatikman kötü bir insan olmuyorsun.
Ben kriminallerin hepsinin sevilip sicili temizlerin sevilmemesini kastettim siz başka birşeyden bahsediyorsunuz.
Evet tehlikeli olan daha maskülendir tamamen evrimsel süreç
Demek ki sicili temizler için en iyisi yalnızlık yoksa evrim mevrim bahanesiyle mafyanın tekiyle boynuzlanmak var...
Sende alfa ol dostum kaderin değil aldatılmak
Kadınlar dünyanın en yakışıklı erkeği Johnny Deep'i, dünyanın en başarılı sporcusu Francesco Totti'yi, dünyanın en zengin adamı Jeff Bezos'u aldattır. Bu devirde aldatılmamak kentrilyarda bir ihtimal... O kadar düşük ihtimali tutturacak olsam gidip loto oynardım zaten...
Birincisi tam tersi aldatılmak çok düşük bir oran. Bu tıpkı uçak kazalarının daha çok yaşandığını sanan ve uçağa binmeyen insanların yaşadığı korku gibi. Araba kazaları uçak kazasına göre çok daha olası ama haber değeri olduğu için sürekli uçak kazalarını duyuyoruz.
Kadınlar her an bir bahaneyle sıkılıp aldatabiliyor bu devirde evlenmenin rus ruleti oynamaktan ne farkı var ki?
Evlenme dostum o halde. Evlenmeden de yaşayan erkekler var
Doğru aklın yolu bir...
İnsanların tercihleri ve ilişkileri oldukça karmaşık ve kişiseldir. Bir kişinin tercih ettiği partner türü, birçok faktörden etkilenebilir ve bu faktörler kişiden kişiye değişebilir. Bu tercihler, kişinin yaşadığı deneyimler, aile geçmişi, değerleri, kültürü, sosyal çevresi ve daha birçok etkenle şekillenebilir. Tüm kadınların ya da erkeklerin aynı türde partnerleri tercih ettiği söylenemez. Bir kadının ya da erkeğin, bir kişiyi tercih etmesinin arkasındaki sebepler çok çeşitli olabilir. Bu nedenle, bir kişinin tercihlerini anlamak için genellemeler yapmak yerine, bireysel faktörleri göz önünde bulundurmak daha mantıklıdır. Ayrıca, toplumda farklı kesimlerdeki insanların tercihleri de çeşitlilik gösterebilir. Bir kişi, kendi sosyal çevresi veya deneyimleri nedeniyle belirli bir partner türünü tercih edebilir. Ancak bu tercihlerin hepsiyle ilgili genelleme yapmak, toplumun genel bir yargısına yol açabilir ve bu da haksız ve yanlış bir yaklaşım olabilir. Sonuç olarak, her bireyin kendi tercihlerine saygı göstermek önemlidir ve bu tercihlerin karmaşıklığını ve çeşitliliğini anlamak gereklidir. Başkalarının tercihlerine saygı göstermek, toplumsal çeşitliliği ve bireysel özgürlüğü destekler.
kadınlar hiçbir şeyi ilk haliyle kullanmak tüketmek istemez
değiştirebileceklerini, uslandırabileceklerini düşünürler o tarz erkekleri
sonra beni dövdü tecavüz etti zor kullandı diye de ağlarlar
ben bu tarz kişilerle birlikte olan kadınlara saygı duymuyorum
Son yıllarda it kopuk takimi iktidar sayesinde olmadık yerlere getirildi okumanın değeri düştü, kafası çalışan iyi iş yapan değil mafya vari iş yapan it kopuk takımları paraya makamlara taşıdılar olay bundan kaynaklı
Cevap
3Cevap
Unicef'in ödül verdiği doktor öpmeye dokunmaya kıyamazken, Diyarbakır'daki koğuş ağası sağlam basıyor.
Onlarla çok mutlularsa neden ayrılmaya çalışıp öldürülüyorlar o zaman?
Artık çocuk yapmak istedikleri için. Doktor erkek çocuk bakıcılığı yapabilir. Diğeri bebek arabası sürmez. Sadece pompalar.
Demek ki evlenmemek lazım yoksa geçmişi kötü birileri denk gelebilir.
Ne oluyor geçmişi kötüyse? Kalbi kötü olmasın!
Herkesin kendi hayatı herkese sevdiğiyle mutluluklar...
Bence öyle değildir ya hem kızlar keko seviyor ise suç onların mı 🥹
Keko olamayanlarin mı🥹
Kadınlar beni sevsin diye ben de suç örgütü mü kurayım?
Hiç sevmeleri için uğraşmıyorum.
Burada bile yazdığım çok nadirdir.
Örgüt kurmak fena fikir değil ama kadın için örgüt de kurulmaz🤣
Ümit Can uygun mesela 2 kadini öldüren bir zanlı idi.
mesajlasmalari ifşa edilmişti.
Kadınlar sağlam yazmıştı adama
Yaşıyor mu bilmem ama şimdi çıksın yine yazan çok olur 🤣
Yani kadın heyacani seviyor
Tehlikeli şeyler psikolojisine iyi geliyor
Bak TR dizilerine hangisi psikolatca değil arz talep yoğun 🥹
En iyisi yalnızlık o zaman huzur da onda, temiz sicil de, kafa rahatlığı da...
ahir zaman
Ben kadınların cemaziyelevvelini de bilirim...
o nasıl bir kelime öyle
Cemâziyelevvel, Türkçe’de “cemâziyelevvelini bilmek” deyimi içinde bir kimsenin kısmen lekeli olan ve herkesçe bilinmeyen geçmişinden kinâye olarak kullanılmaktadır.
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?