Kadınlar neden daima kötülerin dostu, iyilerin düşmanıdır?
AI Persona’ya Sor

Sevgi
Anneler Günü için tavsiyelerimi duymak ister misin? Annene özel sürprizler için ilham perinim. 🧚🏻

Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.

Temizlik Perisi
Sık sık temizlik perilerin gelir mi? Temizliğe dair önerilerimle yanındayım!

Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.

Şef Orço
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.

Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.

Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.

Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.

Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.

Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.

KSCansu 💜
Bugün ne sormak istiyorsun? Sorunu sor, seni yapay zeka arkadaşınla buluşturayım.

Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.

Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.

Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.

Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım

İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.

Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...

Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.

Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!

Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.

Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?

Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.

Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!

Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.

Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.

Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.

O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
3Cevap
Ne yasadn da tüm kadınların böyle olduğunu düşünüyorsun ya. O zaman adama derler estetikten makyajdan nefret edip de 5 kilo makyajlı gezen kadnlarn günde ne ariosunz diye ya da çıplaklıktan şikayet edip de cop atarken bile dekolte giyenlern peşinde ne işiniz var diye
Sadık erkeğe sümsük çapkın erkeğe kadına doymuş erkeğin tadına doyum olmaz diyen sizin hemcinsleriniz. Yaşadığım şeyin adı kadınların mağdur geçinip zulmetmesi.
Sadık erkek başka sümsük çok başka karakterdeki insanlara denir bunun kelime anlamını bilmiyor musn. Nefes alsa yeter diyen de senin cinsin en o noluyo nasl bi yokluksa sapikligniz da arşa çıkmış e noluo tecavüzcü sapıklarla aynı kefeye mi koyim bnde smdı seni
Ben hanımefendilere kötü insan demiyorum doğaları ve iç güdüleri onlara kötü erkekleri çekici mi gösteriyor diye soruyorum.
Bnde diyorum ki tüm kadınların aynıymış gbı soru paylasmissn diyorum anlayabilio musn ve hayr
Ben kötülere denk gelmiş olabilirim de kötülerin neden kötü olduğunu sorma hakkım yok mu?
Sn özellikle kötü olanları sormuyorsun çağımızın kadınları diyerek genelleme yapıyorsun
Çağımızda kadına da erkeğe de kötü olmayı dayatıyor. Bu çağın adamı olmadığımdan bu çağın kadını olmayanlara saygı duyuyorum.
Böyle düşünen sadece sn olunca ve soruyu okuynca genelleme oluyor detay ver hı dahakine ki Hanks anlaşılmaya sebebiyet vermesn
Peki bir dahakine öyle yaparım. Diğer hemcinsleriniz gibi küfredip aşağılamadığınız için teşekkürler.
Sana öyle geliyor bence ben bulsam tarif ettiğin şekilde eli yüzü düzgün birini şakasız kendim gider teklif ederim ama nerede? Günümüz erkeklerinin geneli hangi kıza yazsam? Yok bu kız bana verir mi? bilmem ne derdinde, ya da makyajdan başka uğraşı olmayan aman tırnağım kırılmasın, nasıl daha fazla dekolte veririm, en aşko kuşko ben olmalıyım diyen çakma sarışınların peşinde koşuyor. Bana sorarsan bende düzgün birini bulamıyorum mesela
Durum bu:
sırf etkilemek için iki dkda şair olan erkeği annesi sevsin
Her şiir yazan erkek şair değildir. Ben şiir gibi yaşayıp mafyaperest hanımlarca taşlanan asil şairleri kastettim.
hani abi asil şairler yazılmış şiirleri okuyan erkek bile kaldı mı ki asil şair diyorsun
Hem şiir yazan hem şiir okuyan hem de şairleri ailesinden insanlarmışçasına seven biri olarak ben kendimi bilirim bana ne diğerlerinden?
onda birlik var olan kesim için sanki adım başı varlarmış gibi kastetme o zaman
O kadarı yorum farkıdır, her yorum kendi içinde haklıdır.
Ben tatlı ve sempatik olanı seviyorum
Manyak erkeği psikoloğu sevsin
Genelde hep manyaklar seviliyor da...
O domine edilmek isteyen taraf için geçerli benimle ilgisi yokta
Saygı duyuyorum.
Bazıları idrak edemiyor, ayırt edemiyor düz canım işte
zamane haller..
Hic bilmiyorum