Ailemle ilgili böyle iğrenç şeylere şahit olduysam bunu kime, nasıl anlatabilirim?

Annemin arkadaşının kocasının telefonunda görmemem gereken uygunsuz iğrenç şeyler gördüm tanıdığım ve asla böyle bir şey yapacağına ihtimal vermeyeceğim birisinin telefonunda böyle şeyler görmek beni hayal kırıklığına uğrattı annemin arkadaşına söyleyemem çünkü 3 çocuğu var ve benim vesilemle bir ailenin dağılmasını istemiyorum bu hafta içinde babamın başka bir kadınla konuşmasına şahit oldum daha önce yakaladığım birisi erkek adıyla kaydetme mesajı arşivleme ve ben sorduğumda ben öyle bir şey yapmam deme…Ailenin tek kızıyım bu yaşadıklarımı kimseye anlatamam babama hala güvenmiyorum sürekli telefonunu kontrol etmek istiyorum ama bunu yapmamam lazım çünkü ben hırpalanıyorum aynı hafta içinde iğrenç şeyler yaşamak psikolojimi alt üst etti ayrıca sınav öğrencisiyim sınava az kalmışken ders bile çalışamaz oldum sürekli aklıma geliyor ne yapmam lazım?
Ailemle ilgili böyle iğrenç şeylere şahit olduysam bunu kime, nasıl anlatabilirim?