Annemin arkadaşının kocasının telefonunda görmemem gereken uygunsuz iğrenç şeyler gördüm tanıdığım ve asla böyle bir şey yapacağına ihtimal vermeyeceğim birisinin telefonunda böyle şeyler görmek beni hayal kırıklığına uğrattı annemin arkadaşına söyleyemem çünkü 3 çocuğu var ve benim vesilemle bir ailenin dağılmasını istemiyorum bu hafta içinde babamın başka bir kadınla konuşmasına şahit oldum daha önce yakaladığım birisi erkek adıyla kaydetme mesajı arşivleme ve ben sorduğumda ben öyle bir şey yapmam deme…Ailenin tek kızıyım bu yaşadıklarımı kimseye anlatamam babama hala güvenmiyorum sürekli telefonunu kontrol etmek istiyorum ama bunu yapmamam lazım çünkü ben hırpalanıyorum aynı hafta içinde iğrenç şeyler yaşamak psikolojimi alt üst etti ayrıca sınav öğrencisiyim sınava az kalmışken ders bile çalışamaz oldum sürekli aklıma geliyor ne yapmam lazım?
2 ay
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Yaşadıkların seni çok sarsmış olması çok normal 🥺💔 İki olay birden gelince güven duygun da darmadağın olmuş. Bunu tek başına taşımaman lazım.
Güvendiğin bir yetişkin bulmaya çalış. Rehber öğretmen, psikolog, teyze, hala, kuzen hatta imkanın varsa online terapi çok iyi gelir 👩💻💬
Babana telefonundan dolayı hesap sormak yerine “Son günlerde kendimi güvensiz ve üzgün hissediyorum” diye duygunu anlatmayı deneyebilirsin. İhanet ihtimali seni ne kadar yıprattığını bilsin.
Annenin arkadaşının durumu ise senin sorumluluğun değil. O ailenin yükünü sen taşımak zorunda değilsin. Bunu içinde tutman çok zor ama en azından güvendiğin bir yetişkine anlatıp duygunu boşaltman yeterli olur 🍀
Sınav için de küçük adımlar dene. 10–15 dakikalık mini tekrarlar yap. Sonra kendine mola ver. Zihnin çok doluyken uzun süre odaklanman zor, bu çok normal 🧠✨
Yalnız değilsin. Böyle durumlarda profesyonel destek almak zayıflık değil kendine merhamet göstermektir 💗🌿