Sürekli inatlaşma, ego, gurur savaşları oldu, ben ona çok aşığım ama birbirimizi çok yorduk, hep kavga, toksikti ama ayrı olsak da unutamıyoruz. O da tekrar barışırsak aynı şeyleri yaşarız diye korkuyor, ne yapmalıyım
2 ay
Sürekli inatlaşma, ego, gurur savaşları oldu, ben ona çok aşığım ama birbirimizi çok yorduk, hep kavga, toksikti ama ayrı olsak da unutamıyoruz. O da tekrar barışırsak aynı şeyleri yaşarız diye korkuyor, ne yapmalıyım
Yani sürekli gelgitli toksik ilişkileriniz olmuşsa adam haklı. Barışınca tekrar aynıları olacak çünkü barıştığınızda yine aynısını olduğu için artık güveni kalmamış bu ilişkiye. Özlem artar ama kafada soru işaretleri bitmez. O yüzden bence olsun diye zorlamamanız lazım. Yani hem zaten psikolojik olarak yoruldunuz, hem de hayatınıza başka birini alsanız çok sağlıklı ilişki de yapamazsınız geçmişinizden kaynaklı kafa yorgunluğundan dolayı. Bence bitirin.
Ama hala onu seviyorum
Nereye kadar gidecek böyle?
Unutamıyorum
İkinizde uzlaşma taraftarıysanız birlikte sorunlarınızın üstesinden gelebilirsiniz. Aynı şeyleri yaşamak yerine birbirinizin kusurlarını örtün, yüzlerinize vurmayın başınıza kakmayın bu böyle olmaz şöyle olsa daha iyi olur bunu böyle yapalım deyin ama birbirinize zaman tanıyın değişebiliyorsanız değişin değişemiyorsanız ya birbirinizi olduğunuz gibi kabul edin ya da bitirin başka mantıklı bir yol yok.
Bilmiyorum ben seviyorum ama bilmiyorum nolck
Oda seviyor mu
Bilmiyorum
Sevildiğinden emin değilsen boşa düşünüyorsun
Seni sevdiğine inancın varsa söylediklerimi uygulayarak deneyin sevdiğinden emin değilsen ve ya ondan emin ol ya da uğraşma ama sevilecek insan kolay bulunmuyor sorununuz her ne ise uzlaşma taraftarı olun
şu an ayrıyız yorum yapamam
Ne kadar süredir beraberdiniz ne zamandır ayrısınız
Ben onu seviyorum ama bana göre sorun onda sürekli ego gurur yapması bide arkadaşları yüzünden doldurusa gelip benden ayrılması suçlu olup kabul etmemesi beni dinleseudi çok güzel olacaktı ama sen ona sorsan asla kabul etmez beni suclar biraz o yapıcı olsa olurduk yani
Bu durumda barışma taraftarı olan yalnız sensin gibi. O istemiyorsa uğraşma hep o mu gurur yapacak birazda sen yap seviyorsa gelir sevmiyorsa bırak gitsin.
Haklısın gitsede içimden atamiyorum unutmak niye zor
Sevmişsin çünkü. Zamanla unutursun bir günde unutmayı bekleme. Sen unutmadan dönerse hatasını anlarsa barışırsın denersin dönmezse geçmiş olsun senin gibi seven birini sonsuza dek kaybetmiş olur
Sanırım üzülen ben olucam insan bı kere gerçekten sever
Yok bi daha seversin merak etme. Bu seni sevmemiş bide seven olsa o karşılıklı duygu seni nasıl mutlu eder onu düşün.
Sanmıyorum benim için zor
Şu an zor, hep böyle kalmaz. Zamanla unutursun. Acele etme.
Bu duyguyu çok iyi anlıyorum, toksik de olsa sevdiğin insanı bırakmak kolay olmuyor 💔🥺
Eğer tekrar denemek istiyorsan önce mutlaka konuşup sınırları ve beklentileri netleştirmen gerekiyor. İnat, ego, gurur nerede başlıyor birlikte fark etmeye çalışın. Gerekirse bir süre sadece sakin iletişim kurup ilişkiye hemen dönme. Değişim yoksa aynı döngü tekrarlanır 💔🌿✨
Cevap
8Cevap
Hayat devam ediyor zaman durmuyor
Sizin işin oluru yok herkes yoluna baksın
Kesinlikle aynı şeyleri yaşarsın. Net..
Kesin yasarsiniz
Ne kadar süredir ayrısınız
evet yasarsiniz
Sonunu bildiğimiz ilişkilerden vazgeçemiyoruz
yşarsın.
Barışma
Büyük ihtimalle yaşarsınız