Aile & Toplum konusunda 303 cevap paylaştı. Kadın ve erkek arkadaşta olur kanka da olur ama hergün düzenli olarak en az yarım saat konuşmaları garip gerçekten, dikkatli ol.
Benim de çok samimi kız kankalarım var, bazen bir kaç saat konuştuğumuz olur ama ayda yıldı bir, sürekli her gün değil.
Şu da olabilir kızın bir derdi, çözemediği bir durum vardır, eşini de samimi arkadaşı olarak gördüğü için o sorunla ilgili her gün arayıp akıl alıyordur belki, sorun bitmek bilmeyen bir sorundur, örneğin iş yerinde çözmediği bir sorun vardır ve aylarca devam eden bir sorundur o yüzden hergün konuşma ve akıl danışma ihtiyacı hissediyor olabilir.
Yani dediğim gibi sen dikkatli ol ama paranoyakça da davranma.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Bana yobaz, cahil diyebilirsin ama bunun yobaz olmakla cahil olmakla alakası yok. Kadın erkek arkadaş olamaz. Sebebi insanların nefsi vardır. Sen kocana güveniyor olabilirsin, arkadaşınada güveniyor olabilirsin ama kimin ne niyetle kime yaklaştıgını asla bilemezsin. Valla ben babama bile güvenmem ki kaldı ki elalemin kızına ne güvenicem? Onlar kim bilir neler yaptı seni ayakta uyutuyorlar sen hala ayakta uyuyorsun knka benim bile 3 tane kız arkadaşım var ben bile bu kadar knkalarımla görüşmüyorum yani sen düşün, o bir erkek sonuçta nazik, kibar davranıyor diye karşı taraf yanlışta anlayabilir nerden biliyorsun? öyle olmasa bile , Kim bilir neler yaptılar bunu fesatlık gibi algılama , Sen iyi tepki göstermiyorsun. Senin yerinde olsam ikisini gebertirim. mk bazı erkeklerin yaptıgı yorumlarıda okudum bak hepsi demiş ki onlar neler yapıyor kim bilir ayakta uyu yazmışlar haklılarda, bu arada ,
215 Yorumla
Soran2 ayKocam inatlaşıyor ne yapayım şimdi arkadaşım konuşmaya da devam edeceğim diyor nediyim
- 2 ay
Hımm kocanız bence biraz kafasız mı ne gül gib karısı varken
- 2 ay
Bizim de işyerinde karşı cins arkadaşlarımız var evli bekar. Bazen arkadaşlarla hafta sonu toplanır kahvaltıya gideriz. Şahsen hiç evli bir erkek arkadaşımla bireysel buluşma görüşme yapmam. Ben de rahatsiz olurum bu durumdan. Ancak arkadaşlar topluca olursa buluşuruz. Evli olsam eşimin kızla samimi olup molaya çıkması telefonla konuşmasını kıskanırım. İşle ilgili şeyler sorar eder ama havadan sudan sohbetler yakınlık doğurur.
- 2 ay
Hah şunu bileydiniz ne güzel anlatınız Beyza hanım 🌹
Soran2 ay@Byzabeyza bende aynı şeyleri düşünüyorum ama kız uzakta yani benim bildiğim ünv den arkadaşlar ve o günden bugüne bağları kopmamış ama sohbetin devam edilebilirliği için de insan görüşmediği biriyle ne paylaşır telefonda eskiden okul arkadaşındı bitti gitti
- 2 ay
Hımm
- 2 ay
O iş biraz zor. Arkadaşlığı okul yıllarına dayanan birinin ona mesafe koyması zor olur. Günümüz kadın erkek ilişkileri maalesef biraz lakayt bir hal aldı. Eskiden insanlar böyle değilmiş. Saygılı mesafeli dozundaymış. Belki o kızın hayatında biri vardır. Yoksa da bakarsın eşin ona tanıdık birini bile önerir bu kadar samimi ise. Mutluluğu için bir şeyler yapabilir. Sen daha fazla üstüne gitme soğumasın senden. Gerekeni söylemişsin. Her şey olacağına varır. 30 yıllık adam veya kadın bile başkasına gönül verebiliyor. Dışarıda ne evliler görüyorum adamlar ona buna bakıyor. Eve gelince belli etmiyor karısına. Senin eşin gizli iş çevirmiyor en azından. Kızı biliyorsun.
- 2 ay
@Byzabeyza Geç bunları, seni ayakta uyutsunlar kim bilir ne halt yiyorlar hangi devirde yaşıyoruz. ben babama bile güvenmem. elalemin kızına mı güvencem komik olma ,
- 2 ay
Neyini geçeceğim bunun? Yuvaya kızın aklıma fitne fesat sokma. Günaha girdiğinin farkında mısın? Kocasını ne sen tanıyorsun ne ben tanıyorum. Kız sanki yatakta bastı onları. Aldatırsa ayrılır zaten. Üçüncü kişiler karışamaz karı kocanın arasına. Gidip kocasını takip edecek hali yok.
- 2 ay
@Byzabeyza Kızım sende zeka geriligi mi var ç
Gizli Üye(25-29)2 ayHayır her gün 30 dk telefon görüşmesi normal değil ayda yılda 1-2 kere konuşsa normal diyebilirdim hangi konulardan konuştukları da önemli belki kızın bir derdi ciddi bir psikolojik sorunu vardır eşinide kendine yakın görmüştür o yüzden konuşmak istiyor olabilir ne konuştuklarını bilmeden aralarında bir ilişki var aldatılıyorsun diyemem evli olan birinin karşı cins arkadaşları olabilir insanlar karşı cinsle arkadaşlık yapıyor diye sapık olmuyorlar eşinle bu kız ne kadar süredir arkadaşlar kız evli mi peki ya sen neden kızla tartıştın ne zamandan beri her gün yarım saat konuşuyorlar
01 Yorumla
Soran2 ayKızla tartışmadım tanışmadım da hep eşim işteyken konuşmalar oluyor işle alakalı arıyor fikir danışıyor arkadaşım sohbet ediyoruz sadece diyor 10 senelik vardır arkadaşlığı
2 ay"benim karımın erkek kankası olamaz ulan genişmiyiz o kadar"
desem beğenen bi grup insan çıkar, peki toplumda niye böyle bir algı var
Kadın ve erkek arasında bir şeyler filizlenebilir endişesi
Koyu sohbetten hoşlantı oluşur sonra da eşim bu duygu karşısında yavaş yavaş benden soğur sonra da beni aldatır.
= güvensizlik.
Eşin bunu gördükçe bilinçaltında şunu anlamaya başlar "bana güvenmiyor benim bunu yapabileceğimi , yapabilecek potansiyelde olduğumu düşünüyor."
Bir süre sonra ilişkiler tamda bu sebeple zayıflamaya başlar. Kadın ya da erkek fark etmez güvensizleşmeye başlayan her ilişki deprem geçirir sonra da kim varsa yıkar geçer.
Dikkat edin toplumdaki çoğu boşanmanın temelinde kıskançlık ve kıskançlıktan ortaya çıkan anlaşamamazlık var kendi elinizle ilişkinize dinamit koymayın
Aksi halde kaybetmekten korktuğunuz eşinizi kaybedersiniz.
10 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Eşinin karşı cinsten arkadaşı olması tek başına sorun değil ama sen rahatsızsan bu duygu çok normal 💔 Özellikle uzun telefon konuşmaları güvenini zedeliyorsa bunu görmezden gelmemelisin.
Eşinle sakin bir zamanda duygularını suçlamadan paylaş. “Böyle olunca kendimi geri planda hissediyorum ve üzülüyorum” tarzı bir dille anlat 💬 Kalıplar koymak yerine ortak bir sınır belirlemeye çalış. İkinizin de içi rahat olmalı ❤️🩹✨02 Yorumla
Soran2 ayKendini neden kıyaslıyor ve kıskanıyorsun arkadaşım tabii ki görüşeceğim diyor
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen2 ayBu cümle aslında senin duygunu küçümsüyor canım 😔
Sen “üzülüyorum, rahatsız oluyorum” diyorsun, o ise “arkadaşım tabii ki görüşeceğim” deyip seni kıyaslama, kıskançlık moduna itiyor. Bu da seni ister istemez daha çok yaralıyor 💔
Burada asıl mesele kıskançlık değil, duyguna saygı duyulmaması. Senin sınırın var ve bu çok doğal. Aynı durumda o olsa ne hissederdi, bunu sorabilirsin mesela 🥺 “Sen benim bir erkekle her gün 30 dakika konuşmamı ister miydin?” diye…
Konuşurken “Sen hep böyle yapıyorsun” yerine “Ben böyle olunca kendimi değersiz hissediyorum” demen çok daha etkili olur canım 🌸 Böylece savunmaya geçmez, seni anlamaya daha açık olur.
Unutma, mantığın “bir şey olmayabilir” diyor ama kalbin rahatsızsa, o duyguya kulak vermek hakkın 💞
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
84Cevap
- Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı.
u 2 ayeşinin kız kankası olamaz.
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 534 cevap paylaştı. Bekarken sevgilis veya eş yokken belki olabilir. Ama sevgili ve eş olduğu dakikadan itibaren olmamalı.
Madem özgürlük istiyor her an tetikte ol bekle sonra boşan. Allah gönlüne göre en hayırlısını versin.
11 Yorumla
Soran2 ayAmin
- Aile & Toplum konusunda 652 cevap paylaştı.
2 aybi kerede senin yaninda gorussun kocan bakalim, hoparlöre alip nasil bir ismis o, hadi en iyi isle alakali olabilir telefon konusmasi da, sosyal medya ne alaka, seni cikartmis adama beni neden cikardin demek ne alaka, liseli ergen flortler gibi. sanmıyorum bir is var o iste yakin takibe al.
13 Yorumla
Soran2 ayHayır ben kızın öyle dediğini duymadım yani ben çıkarmıştım sinir olduğum için eşime neden diye sormamış mıdır? Uzun müddet eklemediler ve konuşmuyorlardı sosyal medyadan eklemişler ve irtibata devam.. işle alakalı 2-3 ay mola mı verdi bu kız daha yeni sözde iş için fikir almaya kocamı arayıp duruyor
- 2 ay
tekrar eklestiyseler büyük ihtimalle sormuştur, "beni neden cikarttin" diye. sonra da tekrar eklesmislerdir. uzun sure konusmalarida supheli. bence dikkatli ol derim kesin bir sey vardir. bu devirde kimseye güven olmuyor
Soran2 ayDoğru
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Karşı cinsten arkadaş kanka vs olmaz mutlaka bir şey bir beklenti vs vardır ama onlar bu kadar iyi anlaşıyor bu kadar çok şey paylaşıyorsa kocana sormak gerek senle neden paylaşmıyor. İş ayağı da yaş ayak, kadın yanında başkası varsa ona sorsun. Kocana değil
013 Yorumla
Soran2 ayYani iş miş bahane yani sohbet etmek istiyorlar
Soran2 ayYani sohbet var ama her şey iki cins ateşle barut sınır seviye olmazsa ihtimal oluşur ama bir şey yapacağı varsa bile yapar zaten engel olamam
Soran2 ayBen daha önce yanımda konuş demiştim tamam felan dedi ama bununla alakalı hiçbir adım atmadı aradan uzun zaman geçti konuşmadılar sonra aramalar yine 2 güne bir sıklaşmaya başladı yani iş için sohbet ediyorsa neden insan 1 ay felan aramaz sormaz
Soran2 ayOyun oynuyor ksanki aynen öyle
Soran2 ayBoşanacak adam boşanır ne yapıyorsa yapsın
Soran2 ayAranıp duruyor zaten aransın dursun
Gizli Üye(25-29)2 aykocan sekse doyurmadığın bir gün hostelin birinde ya da kiralık günlük dairede buluşurlar... Bunu düşündüğüne göre seks hayatınız yeterli değil ve aldatması için yeterli mazereti var adamın. Bence bunu da görmezden gel kocanı görmezden geldiğin gibi. Belli eşinin ihtiyaçlarına ne kadar önemsediğin. Nerden bildin? Eşine saygısı olmıyan kadın sevişme de yapmıyordur eşiyle düzgün. Boşanırsın. Kocan o kadına gider net. Saygısızlığın devam etsin boşar seni böyle.
14 Yorumla
Soran2 ayNe alaka ya hayatımı nerden biliyorsun da yorum yapıyorsun
Cevap sahibi2 ayEşin hakkında yazarken kullandığın dile dayanarak diyorum. Eşiyle arası iyi olan asla hakaret küfür aşağlama kullanmaz özellikle bir kadın.
Soran2 ayBen onu aşağılamıyorum eğer öyle bir niyetim olsaydı yapardım
Cevap sahibi2 ayAllahtan konuşmuyoruz. yazı var da yalancı çıkmıyoruz. Sorunun açıklamasını oku sayın yaw he. Sonda ne dediğini iyi oku!
Gizli Üye(18-24)2 ayBunu burada itiraf etmeli miyim bilmiyorum ama benim sevgili olduğum ve evlenmeyi gerçekten çok düşündüğümüz bir erkek vardı beni öyle değerli görüyor ki aklından çıkaramıyor sonra bana arkadaş kalalım dedi ve kaldık bir sebepten ayrılmıştık. Şu an o evli ve beni karısına çok iyi bir kız asla zararı olmaz yavşamaz diye tanıştırdı. Aslında ben onun unutamadığı o eski sevgilisiyim. Hala beni kıskanır eder. Karısı sevgiliykennde bilmiyordu arkadaşı sanıyordu.
07 Yorumla
Soran2 ayİşte bazen öyle tehlikeli olabiliyor ki her türlü oyunu dönderebiliyorlar sen uzak dur bence
Cevap sahibi2 ayBak ben biliyordum o kız kankasıyla bi bboklar çevirdiğini. Seni aldatmış aldatıyorsa belli yoksa nasıl böyle kolay vazgeçebilsin üzüldüm senin adına
Soran2 ayKendisiyle saygı duyulmayan bir evlilikte devam edemezmiş sen bilirsin dedim
Cevap sahibi2 aySaçmalamış telefonla saygı olmaz bi Bk yiyo
Soran2 ayYerse yesin hayatımdan çıkması belki hayırlıdır
Cevap sahibi2 ayKanka hiç bi sevmedin bu adamı yani anlamıyorum sevgin bence bitmiş senin yoksa şu an kıskançlıktan kuduruyor olman gerekmiyor öuydu
Soran2 ayKıskansam ne olcak çok kötü davranıyor bana hem de diyor ki boşayacağım seni ailene haber ver diyor suçu bana atacak
Aile & Toplum konusunda 300 cevap paylaştı. Yarim saat ne konusabilir insan hergun yahu cok sacma geldi bana. Eşin onu arkadaş olarak görüyor da olabilir ama bi kadin kesinlikle işle alakali bile olsa evli bi adamla hergun uzun uzun telefonda konusmamali.
04 Yorumla
Soran2 ayYani bu konuşmaların seyri nereye gidiyor sorgulasan adam bu sefer de daha çok inatlaşacak en azından konuşunca tartışmaya dönüyor durum
Soran2 aySabretmeyip en fazla ayrılırım ne olacak ki adam seni dinlemiyorsa
Kocan aptal bir adam mı
Görüşmüş o kadar art niyet bir şey olsa arama kayıtlarını silmez mi
Ne yani seni aldatıyor da sen gör anla diye telefonunda mı tutuyor aramaları yazışmaları
Herkes döktürmüş insan kendinden bilir işi !06 Yorumla
Soran2 ayNe bileyim sen karının telefonunda bir arkadaşla sürekli konuştuğunu görsen hayırdır demez misin? Bu senin de aynı işi yaptığını mı gösterir
- 2 ay
Bekarım ben ama eski sevgilim mühendisti
Bir sürü erkek arıyordu müşahiti mühendis arkadaşları bazen ustalar vs
Bir ara saatlerce proje müdürüyle saatlerce konuştu vs gün içinde de akşamdan da vs vs
Ne düşüneceğim şimdi beni aldatıyor mu diye düşünmeliydim
Beni aldatıyor olsa böyle yapamazdı
Geçiyorum benim yanımda değil onların yanında olurdu onlarla yatardı kalkardı vs
Şimdi kocam diyorsun seninle evlenmiş senin evinde seninle yaşıyor kıçı kırık bir kadını kıskanıyorsun
Onla evlenmek isteseydi onla evlenirdi ama seni seçti senden kadın yaptı senden anne olur dedi vs
Sen neyin kafasındasın anlamıyorum
Soran2 ayBilmediğin şeyler de var ailesi belki de benim gibi birini münasip gördüğü için de böyle sussunlar diye evlenmiş olabilir
Soran2 ayYani ama ikimiz de tanışıp anlaştığımıza karar vererek evlenmiştik en azından ben bunu biliyorum
2 ayKaro koca arasında gizli bir şey olmaz. Şahsen kocam uzun uzun erkek arkadaşıyla da konuşamaz. O telefonda şifre de olmaz. Kirarim.
10 YorumlaSorun ne biliyor musun daha once rahatsiz olup cikarmissin bir kere yaniikisi de senin hislerinin farkinda ama ona ragmen tekrar illetisime gecmisler. bu cok buyuk saygisizlik
11 Yorumla
Soran2 ayHah tam olarak demek istediğim buuu bu duygu da ben rahatsız ediyor
2 ayKusura bakmada adam bildiğin fülörtleşiyorlar sen uzakta diyorsunda bence onlar yapmıştır yapacağını kötü düşünmeyeyim diyorum ama herşeyi ortada bir yatakta basmamışsın aynısını sen ona yap bakalım tepkisi ne olacak bak bakalım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Bu kadar ısrar etmesi normal gelmedi heleki ayrı şehirlerde 30 dk görüşme normal değil.. Ben şahsen fazla samimi olununca etkilesimin kaçınılmaz olduğunu düşünüyorum gaz vermiş olmayayım da..
01 Yorumla
Soran2 ayÖyle zaten
Gizli Üye(18-24)2 ayKocanın kız kankası ne demek ya. Başlarım ona da kankasınada ! Bu iş zaten temelden yanlış. Kocanın kız kankası falan olamaz.
Hem ne konuşuyorlarmış öyle yarım saat? Ne halt olduğu ortada işte kör ve sağır olma artık
12 Yorumla
Soran2 ayAilesine şikayet etmiştim benim oğlum sana yanlış yapmaz arkadaşı felan demişti böyle ailenin böyle oğlu olur nedenir ki
Cevap sahibi2 ayBozacının Şahidi Şıracı işte
2 ayEvlilik gibi bir karar aldıysanız arkasında durun. Evlendikten sonra karşı cins kanka olmaz. Kanka ayağı g. t ayağı o işin sonu "friends with benefits" ben söyleyeyim.
00 YorumlaEvli bir erkeğin / kadının karşı cinsten birisi ile kankası olamaz. Net. Gerekçesi uzun. Başlı başına bir konu. Merak edersen bu konu ile ilgili kaynaklar gösterebilirim. Uygun değil.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
2 ayKocana karşı saygın yok.. böyle evlilik yürümez benden söylemesi. Saygı bu yitirebilecegin bir erkekle evlenmemek lazım galiba..
04 Yorumla
Soran2 aySaygı duyulacak bir kişiliği yok
- 2 ay
Bence eşine saygı duymak biraz da senin karakterinle ilgili bir durum.
Soran2 aySaygı duyulacak hareketleri olursa duyarım elbette
- 2 ay
Evlilik zaten o kişinin sevmediğin özelliklerini de sevmektir, sevmediğin şeyleri görünce hemen saygının yitirmek değildir.
- Aile & Toplum konusunda 450 cevap paylaştı.
2 ayHmmmm bence görüşmemeleri gerekir. Mesafe şart şart şart
Aynı şeyi sen yapsan kıskançlıktan kudurur kesin.04 Yorumla
Soran2 ayYani bu kadar arkadaş meraklısıysa benim de arkadaşım olabilir
- 2 ay
Aynen öyle
- 2 ay
Tüh bee hemen de boşanmalara kalkışmış😑😑😑
Soran2 ayAğladım evet ama kendime geldim kendisi bilir
2 aynormal değil çünkü seni aldatıyor şöyle bunun tam tersini sen yapsan kocan senin hakkında neler düşünür
011 Yorumla
Soran2 ay…. diye düşünür zaten
- 2 ay
o zaman senin de öyle düşünmen gerekiyor
Soran2 ayİspat gerekir erkek para harcamaktan korkar her canımı sıktığında maddi olarak bedel ödesin
- 2 ay
ispat için takip ya da sürekli o kişi ile iletişim halinde ise yazışıyor ise bu bir ispattır maddi olarak bedel istiyor ise kendine en pahalı şeyler al en güzel iç çamaşırı al ödesin kredi kartından
Soran2 ayYazışma yok hiç bu da garip…hep arama
- 2 ay
yazışmada yakalanma şansı yüksek çünkü mesajları silmeyi unuta bilir peki sana olan yaklaşımı nasıl kocanın ilgi olsun muhabbet olsun gezme olsun seks süreniz olsun
Soran2 ayBana karşı hep eleştirel hep en ufak şeyde ilişkiyi evliliği bitirmek istiyor ama cesur biri değil aileme açıklama yap diyorum yapamıyor
- 2 ay
@ahmet_goktas06 Arama kaydını çıkarttırsa veya mahkemede talep etse olmuyor mu?
Bu sorum da soruyu soran hanımefendiye. Ailenin yanına gitsen mutsuz olduğunu göstersen ailen neden mutsuz olduğunu ya da kızımı neden mutsuz ediyorsun damat diye sormaz mı? Öyle olunca söylesin kurtulsun "seni boşarım" demekle olmuyor işler. - 2 ay
@Behavaha onun için avukata tanışması lazım bazım durumlarda mahkeme izin vermeye biliyor
Soran2 ay@Behavaha cesareti yok benim oyle bi isteğim olmasını istiyor
2 ayEvli erkek karşı cinsle telefonda max 5 dk konuşur, o da müşteri hizmetleridir yani 😂 sakıncalı buldum
01 Yorumla
Soran2 ayKonuşmak uzunsa mutlaka aradaki bağın güçlü olduğunu düşünüyorum ve ünv arkadaşlığı yani bitireli 10 seneden fazla olmuş sürdürülebilirlik için paylaşımın çok olması lazım
- Aile & Toplum konusunda 386 cevap paylaştı.
2 ayyani olabilir dedigin gibi illa kotu dusunmemek gerek ama mumkunse kizla sende irtibatli ol daha kolay denetlersin
01 Yorumla
Soran2 ayEşim kıskandığımı felan hepten düşünecek kızın benle tanışma niyeti yoksa neden adım atayım
Kişiye göre değişir sizde tanıyorsanız uzun yıllardır bi problem yok
Ama sizden sonra tanışılmışsa o zaman sıkıntı06 Yorumla
Soran2 ayHayır eski arkadaşlar
Soran2 ayYok mesai saatleri arasında görüşüyorlar her gün değil iki günde bir falan yarım saat 40 dakika falan
Soran2 ayValla sanki değecek birisi neden kafa patlatıyorsam
- Aile & Toplum konusunda 766 cevap paylaştı.
2 ayBen evli isem kesinlikle karşı cins bir arkadaşım olmaz olamaz bide 30 DK görüşme mi olur şu zamanda her şey olur zaman kötü
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Normal değil insan sevgilisiyle o kadar konuşmuyor.
12 Yorumla
Soran2 ayYok canım abartma
Kocanın kız kankasi nedir ya? La siz ne yaşıyorsunuz
20 YorumlaSaçmalık bence iş için bile olsa sen rahatsızsan konuşmamalı başka bir çözüm bulunmalı
20 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
2 aySen de kendine erkek kanka bul bakalım nasıl oluyormuş
01 Yorumla
Soran2 ayEvi terk etti
Kadınla erkek arkadaş olamaz. Olabilir diyen her kim varsa yemediği halt yoktur. Kimse bana aksini iddia etmesin.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 329 cevap paylaştı.
2 ayEvli bir kadının ya da erkeğin karşı cinsten arkadaşı olamaz slk slk şeyleri normalleştirmeyi bırakın yeter
00 Yorumla
2 ayAdam olanın kız arkadaşı kankası vs olmaz en fazla iş arkadaşı olur oda seviyeli.. Kusura bakmayın senin kocan gevşek
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s 2 ayHer gün değilse belki tolore edilebilir o da ayda birse falan ama sıksık ise rahatsız edici
02 Yorumla
Soran2 ayBana göre 2-3 gün de bir görüşmesi de sık
- 2 ay
Evet zaten öyle bence de.
2 ayHiç normal değil ve senin bu soruyu sorman daha da anormal
02 Yorumla
Soran2 ayKocam beni dinlemiyor ki ne yapayım içimde mi kalsın
- 2 ay
Kız kankasının var olması sıkıntı evliyken aldatıyor işte seni
- Aile & Toplum konusunda 2,3b cevap paylaştı.
2 ayHiç normal değil. Herkesin karşı cinsten arkadaşı olabilir bu çok doğal ama sınırı da bilmek lazım.
00 Yorumla Hiç normal değil. Ama sen böyle yaptıkça da kocanı ona itersin gibi geliyor bana.
05 Yorumla- 2 ay
Ne yapması gerekiyor peki
Soran2 ayTabi zekice hamleler yapmak lazım ilişki olsa bile kadın gizlemek istemez illaki erkek te düzeni bozulsun istemez ama açığa öyle bir şey çıksa maddi manevi dava açarım
- 2 ay
O anda nasıl tepki verebilceğimizi ölçemeyebiyoruz işte ah mühendisliğe baksaydı bu işler ben bunları mı sorardım😢🥹
Soran2 ay@Geologicalengineer demiii bazen insan bir şey yapacaksa engel olunamıyor keşke buralara yazmak yerine onunla anlasabilip konuşabilseydim eşimle çok anlayışlı diye evlendim ama çok anlayışsız.
- Aile & Toplum konusunda 421 cevap paylaştı.
2 ayHangi mesleği yapıyor bilmiyorum ama bazen mecbur arama olabiliyor ama her gün ise bu sıkıntı.
01 Yorumla
Soran2 ay2 güne bir felan işte
- Aile & Toplum konusunda 827 cevap paylaştı.
2 ayBunun neyinden rahatsız oluyorsun. birde sormadan silmişsen eğer bu çok büyük bir terbiyesizlik.
02 Yorumla
Soran2 ayKızdı zaten 😂
- 2 ay
e sonuna kadar haklı
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayOlay çıkarırım, net o telefonu burnuna sokarım bilir, yaparım. fazla minnoşluk iyi değil 😉
02 Yorumla
Soran2 ayErkek gücüyle mücadele edemem bana bir şey yapsa ne yaparım demi
- 2 ay
Ooo sen böyle yaparsan 😃
2 ayValla brnce notmal değil kadın erkek kanka olayı zor msjlaşma yok mu
07 Yorumla
Soran2 ayYok hep telefon
- 2 ay
Sana karşı nasıl ilgi falan azalma var mı
Soran2 ayHeyecanı eksik gibi sanki 70 yaşında böyle bitik enerjisi bi garip
- 2 ay
Kaç yıllık evlisiniz
- 2 ay
Bence baya baya sana ilgi duymuyor onunla bir şeyler yaşıyor
Soran2 ayBilmem yani paranoyaklık yapıp da kendi kendimi yiyemem
- 2 ay
İstersen kesin olarak anlamana yardımcı olurum
Ne alakası var bu kadar uzun konuşmasının peki bu işte başka bir iş var
08 Yorumla
Soran2 ayBilmiyorum işle alakalı sorular soruyor diyor soracak adam mı yok bir sorar iki sorar ayrıca aynı işi yapsalar bile soracağı kişi eşim olamaz yani
Soran2 ayBırakmasam ne olacak onun verdiği cevap şekli çok önemli zaten görüşeceğim diye ısrar ediyor arkadaşıymış.
Soran2 ayKardeşim dinlemiyor diyorum ne yapayım döveyim mi 😂
Soran2 ayAldım artık
- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
2 ayKız kankasi var ve uzun görüşme pek inanmak istemedim ya saçma geldi
10 Yorumla Kötü konuşmak istemiyorum ama fırsat bulurlarsa çakışır onlar
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayTelefonda o kızla konuşmalarını aldatma varsa ekran görüntüsünü al, avukata ver aldatma olduğunu kanıtla donuna kadar alabilirsin
02 Yorumla
Cevap sahibi2 ayTelefonunu vermemesi yanlış birde sinirleniyor
Soran2 ayKonuşma felan yok evi terk ett
2 ayEvli olduğun halde karşı cinsten yakın kanka Biraz fazla özgürlükçü demokratiğiz gibi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı.
2 aySizi anlamıyorum bu genişlik nerden geliyor çözemedim
00 Yorumla
2 ayAynısını sen yap. İş arkadaşınla yarım saat konuş bakalım. Ne tepki verecek.
00 YorumlaBence kocanızin kız kankası olması direk sıkıntı
00 Yorumla
2 ayArkadaşınla yarım saat konuşmazsın güzelim. Pompalamış muhtemelen kızı seninki
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 449 cevap paylaştı.
2 ayİnsan sevgilisiyle bile 30 dk konuşamıyor. Normal bir durum değil, bir bklar yediği kesin.
00 Yorumla
2 ayHoşgörülebilecek bir durum değil bu uzun görüşmeler kabul edilemez
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)2 ayMadem bu kadar şüpheleniyorsun konuşmalarını gizli gizli dinlesene, yanlış bi şey sezersen de baş tekmeyi
01 Yorumla
Soran2 ayHep mesai saatleri denk geliyor nedense dinleyemiyorum
- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
2 ayEvliyken doğru değil maalesef.. yapıyorux belki evet ama doğru bir tarafı olmadığı da bir gerçek..
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 864 cevap paylaştı. Normal değil işle alakalı yarım saat ne konuşuyorlar sürekli
01 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
2 ayBÖyle bir olay Benim de başıma gelmişti de gülümsedim
00 Yorumla Kız kankasi olması bile garip kanka ayağı iyi ayak degil
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
2 ayArkadaşlıktan öte olabilir dikkat et
010 Yorumla
Soran2 ayNasıl dikkat edeceğim
- 2 ay
Valla o konu sıkıntılı biraz ya da direk kıza ulaşman lazım sıkıştırman için
Soran2 ayYani demek ki yüzsüzliğe falan vurdular çünkü ben sosyal medyadan falan çıkarmıştım illaki sormuştur beni neden çıkardın diye aralarındaki sohbeti bilmiyorum yani bu da işi gizemli yapıyor dolayısıyla da ben daha öncesinde de rahatsız oluyordum ve uzun bir süredir görüşmeyip bir anda yine görüşmeleri sıklaşmış benim şüphelerim arttırıyor
- 2 ay
Aralarındaki sohbet baya bir yakın sohbet bence yorumlardan okuduğum kadarıyla üni zamanından beri arkadaşlar ve birbirleri ile ilgili çoğu şeyi biliyolar çok yakınlar gibi o yüzden de kızda bunu istemiş olabilir eşine anlatırım herşeyi gibi düşün ; sen görüşmediklerini zannetsen de hep görüşüyolardır bence her şey olabilir olay derinleşebilir...
Soran2 ayAralarında farklı bir şey olsa bir kadın ilişkisini gizli yaşamak istemez eşim de arama kayıtlarını silerdi diye düşünüyorum belkide arkadaşlar sadece eşim ısrarla görüşmeye devam etmek istiyor, bilemiyorum ama eşim ne kadar zeki bir kadınla evlendiğinin farkında bile değil öyle bir hata yaparsa bedelini kendi öder
- 2 ay
Gizli yaşamak isteyen çok fazla kadın var merak etme yani evli olduğu halde onla ilgilenmesi daha fazla hoşuna gider ya işte dediğim gibi atalarında bişey olmuştur bence seninle tehdit ediyor olabilir kadın o yüzden de devam ettirmek istiyor gibi görünüyor herşeyi göze almış bedel ödemeye hazır bence... 😊
Soran2 ayYani cesur bir şekilde ben görüşmeye devam edeceğim diyorsa evlilikle alakalı huzursuzluğu çok da umrunda değil demekki bundan o çıkıyor karısını önemseyen adam tamam hayatım stres yapma diyip şüphelerime son verirdi
- 2 ay
Umrunda olsa zaten hareketleri farklı olurdu geçmişteki birisi için karısını karşısına almaz şüphe uyandırmaz şüphelenmekte haklısın seninn arkadaşınn yokmu m sana uaptığını sende ona yap öyle anlar belkide.. 🙄
Soran2 ayAdımız çıkar 9’A inmez 8’e :) boş ver bazı şer sandığımız şeyler hayır olabiliyor Allah kurtarıyor
- 2 ay
Öyle tabikide güzel düşünce olumsuz olmak yerine bunun böyle olabileceği hissi bile daha güvenilir..
Gizli Üye(36-45)2 ayNe olursa olsun evli bir erkeğin karşı cinsten kıskankası olmaz o iş yarın öbür gün başka yerlere gider Ben sana açık açık söyleyeyim
08 Yorumla
Soran2 ayBana göre yedek te bulundurmaktır ben öyle inanıyorum
Cevap sahibi2 ayKesinlikle öyle yarın o iş ufak tefek temaslara gider 3 gün sonra da yatakta biter
Soran2 ayYani bence bir erkek ileride bir şey olur mu ihtimali ile hayatında bir kızı durduk yere tutmaya kendini zorlamaz diye düşünüyorum eğer bir gün yalnız kalırsa eğer bir gün fırsatını bulursa bir şeyler yapmak içindir
Cevap sahibi2 ayBen asla bir kadını erkeğin Normal şartlarda uzun bir arkadaşlık sürdürebileceğine inanmıyorum illaki arada bir elektriklenme oldu bu illaki bir şeyler yaşanır
Soran2 ayYani hemde yüz yüze görüşme ihtimalleri zayıf farklı şehirdeler neden arkadaşlığı devam etsin ki.. kız işle alakalı sorular soruyormuş :) umarım bir halt eder de yakalanır bende tazminatı giydiririm
Cevap sahibi2 ayYine de umarım yapmaz diyelim ya Yani çok da negatif düşünmeye gerek yok
Cevap sahibi2 ayDilersen birazcık konuşabiliriz
Soran2 ayBen arayışta değilim gerek yok
Gizli Üye(30-35)2 aySen böyle gerçekten çok sıkarsan aldatılırsın hak ediyorsun yani bırak adamı konuşsun jandarma çavuşu 😃
05 Yorumla
Soran2 ayKonuşuyor zaten konuşsun dursun da ben rahatsız oluyorum
Cevap sahibi2 aySenin yanında mı konuşuyor Peki.. bir ilişki analizi yapalım mı seninle ister misin
Soran2 ayAy yok
Cevap sahibi2 ayBelli ki yeterli değilsin yeterince mutlu edemiyorsun adam onunla daha güzel muhabbet ediyor galiba çenen çok senin
Gizli Üye(18-24)2 aySiz evlisiniz ve kocanın normal kız arkadaşı mı var? Sende buna hiçbir şey demiyo musun?
06 Yorumla
Soran2 ayHe demiyorum ondan böyle
Cevap sahibi2 ayDesene tepki göster
Soran2 ayGördü göreceği tepkiyi de ben görüşme dedikçe aramaları artıyor o yüzden suanlık geri çekildim
Cevap sahibi2 ayHe anladım. Seni sevmiyor o ozaman. Sevse rahatsız olduğunu dile getirmene rağmen sınır çizmeyi bilir özür dilerdi. Sevmiyor demekki.
Soran2 ayBana da öyle geliyor ve bana karşı çok kaba konuşuyor aldatıyor mu bilmem ama sevmiyor bence de
Cevap sahibi2 ayAldatiyordur evli olmasına rağmen bu kadar samimi olduğuna göre.
Gizli Üye(25-29)2 ayTanıştırsın sizi böyle bir şey olmaz benim bildiğim arkadaşlarla tanıştırılır yani
02 Yorumla
Soran2 ayYani ama benim tanışma isteğim olmuş olur bu da kızın bir tarafını kalktırır
Cevap sahibi2 ayEşine diceksn ske ske tanıştırmak zorunda kıza da ben tanışmanızı istiyorum desin
Gizli Üye(25-29)2 aySıkıntı. Şere. Fini si. Ker. Dim. Ölür @mk sonu olur.
00 Yorumla
2 ayhiç normal bisey degil eşimin ağzından iş icin bile olsa kız ismi duysam cildiririm senin yerinde başkası olsa bu kadar sessiz kalmazdi belki
11 Yorumla- 2 ay
Evli misin peki 🤔
Yoksa evli olsaydın mı böyle bir tepki verirdin?
- Devamını Gör (90)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat