Çok severek evlendik hala da çok seviyorum. Ama bir gün bilgisayarını karıştırınca hep başka kadınlara baktığını gördüm. Söyleyince ben erkeğim dedi. Her sabah telefon alıp yarım saat tuvalette. Sürekli mutsuz. Annesi babası sürekli ya bizde ya biz onlarda. Benim annemi babamı aramıyor bile. Ben çok gülen birisiydim artık çok ağlıyorum. Güzel bir söz duymak istiyorum. Kalbim acıyor susuyorum sadece
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılMerhaba.
Ne olursa olsun ne yaşarsan yaşa asla umutsuzluğa ümitsizliğe kapılmayın karamsar olmayın, ve şunu bilin ki siz kimsenin terapi merkezi değilsiniz evlilikler de sorunlar olur ama önemli olan ne kadar hızlı bir şekilde o sorunlara hakim olduğunuz, karşınıza alarak güzel yaklaşarak tatlı bir dil ile konuşun bu durumun sizi olumsuz yönde etkilediğini belirtin, sadece sevgiyle evlilik yürütülmez ancak idare edilir ve sizden daha değerli daha kıymetli kimse yok, kendinize sımsıkı sarılın en çok sizin size ihtiyacınız olacak bu dünyada dönüp arkanıza bakın nelerin hangi olayların üstesinden geldiniz bunun da gelirsiniz, sadece kendinizi üzerek yıpratmayın.
Şimdi kalkın gidin aynanın karşısına geçip gülümseyin, diyin ki ben bunun da üstesinden geleceğim ve gülümsemek eminim fazlasıyla yakışıyordur size. 🌸
Sağlıcakla kalın, sizi emanetleri kaybolmayan Allah’a emanet ediyorum.02 Yorumla
Soran+1 yılÇok güzel yazmışsınız teşekkür ederim size :) peki konuşmak istesem nee demeliyim karşıma alıp. Düşüncelerden uyuyamıyorum.
- +1 yıl
Rica ederim.
Güzel bakan güzel görür. 😊
Bu durumun ilişkinizi olumsuz yönde etkilediğini belirtin, içten içte üzüldüğünüzü söyleyin.
Ayrıca kendinizi de sırf bu sebepten ötürü yıpratmayın sizden bir tane daha yok bunu aklınızdan çıkarmayın, elinizden geleni yapın ama üzülerek ağlayarak kendinize eziyet etmiş olursunuz.
Şimdi bu da size ; 🌷
En İyi Cevaplar
+1 yılBen erkeğim demek nasıl bir zirvalamak, öyleyse sende kadınsın, sende por. no izle, kendini tatmin et,, tamam mastürbasyon yapması normal, ama bunu seni ihmal ederek yapması kabul edilemez
00 Yorumla
Aile & Toplum konusunda 994 cevap paylaştı. Susmamali, seni üzen şeyleri onunla paylaşmalısın. Eğer paylaşmaz, onu bu konuda aydinlatmazsan ondan daha da kopacaksın ve belki onun haberi bile olmayacak bundan.
02 Yorumla
Soran+1 yılBende istiyorum ama ne diyrceğimi bilmiyorum
Aile & Toplum konusunda 551 cevap paylaştı. sıkıntı burada işte: 'Söyleyince ben erkeğim dedi'. Üzgünüm böyle şeyler okumak üzüyor beni. Ama çağımızın vebası bu sanırım. Şu telefonları şu erkeklerin kafasında kıran bi güç olsaydı keşke...
01 Yorumla- +1 yıl
Yorumlara baktım. Erkeklerin çoğu cinsel sorundan bahsetmiş. Doğru. Ortada sorun var kesin. Ama onlar sizi suçlamış. Katılmıyorum. Gençlikten ekran başından karı kıza sulanan erkekler sonra evlenince gerçek kadınla ilişki yaşayamıyor ya da zevk alamıyor. Sanırım sizinki de böyle durumda. Bi terapiste gitmsi lazım. Yoksa düzelmez.
AI Persona’ya Sor
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
54Cevap
Aile & Toplum konusunda 17,9b cevap paylaştı. Yahu öyle bir yazdın ki evlilikten korktum. Zaten mutsuzum bir de evlenirsem yandım
43 Yorumla
+1 yılOnun ne aradığını neye ihtiyacı olduğunu bulman gerekiyor, onun için kafanı toparlayıp sakinleşip düşünmen gerekiyor.
Mesela bazıları işlerine müdahale etmezsen hiçbir şey yapmaz robot gibi devam eder hayatına, yönlendirmeye muhtaçtır. Bazıları da tam tersi müdahale etmeye çalışırsan ters teper, bundan hoşlanmaz ve soğuk davranır. Bazıları da buna benzer olarak sevgini çok belli edersen seni umursamamaya başlar ama sen soğuklaşmaya başlarsan sana daha da yaklaşır. Sen sevgini vermezsen, güçlü konuma geçersin ve güçlü duruşundan ötürü sana yönelmeye başlar. (ben öyleyim ordan biliyorum)
Yani durumu sakin kafayla düşünmek sana iyi gelecektir. Kendini çok üzme, bununla hiçbir sorunu çözemezsin, kendin yıpranırsın. Etkili olmak istiyorsan daha soğukkanlı olmaya çalışman lazım. Sen bu işi yapacaksın, inanıyorum 🙂 Hadi, şimdi sendeyiz!20 YorumlaBence eşin evliliği kaldıramamış. Yeni evlisiniz. Neşeli bir insan oldupunu söylüyorsun. Yani heyecan dolu bir evliliğiniz olması lazım. Ama o ergen gibi takılıyor. Daha oturmamış bazı şeyler. Sağlam markaja al. Etrafındaki şeylerden arındır. Zorda olsa artık sana dönecektir. Üzüldüm
13 Yorumla
Soran+1 yılMarkaja ne demek
Soran+1 yılTekrar okuyınc anladım uol ben sıkmam öyle boğuluyorum diyor.
Aile & Toplum konusunda 318 cevap paylaştı. Açıkça konustun mu bu durumdan rahatsız olduğunu ilettim mi kendisine? Evlilikte iletişim önemli onu suçlar şekilde değil de ondan beklentilerini neye ihtiyaç duyduğunu açıkça dile getirmeyi dene.
14 Yorumla
Soran+1 yılKonuştum tabi ama bi sürE sonra sınırleniyor
Soran+1 yılAklıma grlde söylerdim ama ondan öylr bir söz beklemiyorduım. İnsan sırf sana bakıyorum drmesini beklerkrn o söz gelince susakalıyor. Sanki kaşbime yumruk atılmış gibi oldum nefes alamayacak kadar ağladım. Sadece senin için endişeleniyorum bir doktota gidelim dedi. Olay kapandı
Gizli Üye(36-45)+1 yılEşinle seks hayatınız da sıkıntılar varsa buda onu etkiliyor olabilir başka şeylere bakması. Aileni arayıp sormaması da onun ayıbı ailesi sürekli size gelmesinin sebebi nedir yeni evlisiniz birde hiç mi medeniyet görmemişler
21 Yorumla
Soran+1 yılBilmiyorum ve şimdi bizim apartmana taşıdıklarını söylediler. İstemiyorım destem kötü olacam istiyorum desem daha çok sıkacaklar. Ne yapsam bilmiyorum
Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Erkeklerin çoğu yaşım geldi anlayışı ile evlenir. Zina eder eder evlenmeye gelince helal süt emmiş kız istiyorum der. Senin adına çok üzüldüm gerçekten. Kesinlikle bu evlilikten kurtulmalısın hiç sana göre değil uzun vadede psikolojik ve fizyolojik hastalıklar kapını çalabilir bile bu ortamda
10 Yorumla
+1 yılBiraz ona farklı yaklaş ilgisini çek birde öyle dene ordaki baktığı kızlardan farkın onun yanında olman olsun. Ordakilarden güzelsindir de bunu dene bence
10 Yorumla
+1 yılBir gün evlendiğimde buraya girip bunları yazarım diye korkumdan evlenmek istemiyorum. Ben erkeğim ne demek ya senin şerefin namusun yok mu yani erkek olunca ne oluyor ben bunları anlamıyorum
70 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılo nasıl bir cevap oyle hanımına ılgı sevgı gostermeyecek resımlerde başka kadınlara bakıcak sonra da ben erkeğim diyecek evlenmeden once erkek mı degıldı ne biçim bi cvp erkeksin diye başkalarına bakmabılırsın mı anlamına gelıyor bu konuşmasından anladığım eşine saygısı yok evlenmişsiniz onu adam yerıne koymuşsunuz gotu kalkmış bir tip çok değer verirsen peşinden koşarsan değersiz olursun sende ilgilenme yuz verme dık dur kadınlıgını koru her ıstedıgını yapma
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,4b cevap paylaştı. Pskolojikmen cokustesin ozguven sorunun var. Kendini sucluyorsun ipleri eline alman gerek
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen nasıl alıcam ipkeri. Ki ben psikoloji mezunuyum ona rağmen insan bazrm çözemiyor ne yapacağınj
+1 yılBu sitede o kadar mide bulandırıcı sorular görüyorum ki evli olsam cinayet islerim
20 Yorumla
+1 yılOff çok fena durum canım ya halin. umarım düzelir.
20 Yorumla
+1 yıltutkuların kadınlığın ve dişiliğini hissedemiyorsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. O zaman yatak performansından memnun değil. Tuvalette çok bekliyorsa.
10 YorumlaDemekki onu bastan çıkartacak ilgiyi üzerine toplayacak şeyler yapmiyorsun
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı. Senin için üzücü bir durum. Telefonunu alıp wc ye gidiyorsa gidişat kötü. Seninle yatakta nasııl peki
02 Yorumla
Soran+1 yılBenimle birlikte olmayı çok seviyor. Her gün sevişmek istiyorum harikasın diyor. Ama sadece sevişirken böyle. Onun dışında hep telefon
+1 yılİlişkiye nekadar sürede bir giriyorsunuz?
Bak bu konuyu hep onun yüzüne vurursan dahada büyük bir mesele haline gelir.
Ne yap biliyomusun o telefonlaysa sende telefonla oyna hatta başka odalara kaçki ilgisini çek nerede bu kadın desin anlıycağın ilgini kes.00 Yorumla
+1 yılAnlamıyorum ki? Kadının var ayakalrina kapan. İyi kötü avradin yani degil mi? Ne güzel birleş sev. is sev yataktan çıkarma. Allah bana niye kadın vermez ki? Allah Büşra koca bulama. Büşra erkek evladın doğsun benden daha kotu olsun. Ne acı hissediyorum kalbimde
00 YorumlaBiz böyle güzel kızlara denk gelemiyoruz, ama kusura bakma senin eşin senin gibi iyi bir insan bulmuş ve bunu yapıyor ne diyeyim bilmiyorum.
02 Yorumla
Soran+1 yılInsallah değer bilen güzel bir kalple karşılaşırsın
+1 yılp*rno bağımlısı bir koca olabilir. Ve bunu ben erkeğim diyip seni sindirmeye çalışıyor. Birçok evlilik bu cinsel yaşamın virüsü bağımlılık yüzünden bitiyor
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
s +1 yılBana muhtemelen kızacaksınız ama başka kadınlara bakan adam sizi sevmiyordur, ilgisi yoktur. Neden sustuğunun sebebi de bu, seni sevmemesi.
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 935 cevap paylaştı.
+1 yılKonuşmayı dene acaba senden mi kaynaklı ne bilim sadece soruyorum bakımsız mısın ilgi istiyorsun ama acaba sen ne kdr gosteriyorsun biz kadınlar hep erkekten bekliyoruz biseyleri bence yapıcı olun
00 Yorumla Evlenmeden önce ilgisi nasıldı. ? Bir anda mı böyle oldu? Yeni evlisiniz bir de bi anda ilgisi azalmamalı. Ben erkeğim ne demek bu o fotoğraflara bakmasını mı gerektiriyor. Nasıl bir cevap bu. Umarım mutlu olursun. Ne diyeceğimi bilemedim..
11 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. Ben erkeğim demiş. Doğru demiş erkek doğmuş ama ADAM olamamış.
20 YorumlaBoşansana kızım bildiğin aldatıyo seni evlilik sıkıntı dert değil huzur vermeli zaten huzur yoksa orada ne sevgi ne saygı olur sizinki çoktan bitmiş
00 Yorumla🙄 Evlilik buysa üstü kalsın...
Konuşun bence buraya gelip soru sormaktansa sorunlarınızı çözğmlendirin sen konuşmadıkça oda konuşmaz00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılBu durumu yüzyüze konuştunuz mu peki neden böyle yaptığını sordun mu senin odun ne cevap veriyor peki
02 Yorumla
Soran+1 yılSordum bi kere konuştuk sonra bi kerr daha konuştuk ve yanıma grlip beni sevdiğini söyledi bazı problemleri olduğunu söyledi. Sadece internetten baktığını be daha ötesinin asla olmayacağınj söyledi.
- +1 yıl
Bence seni geçiştiriyor ya sıkıldı senden ya da başka bişeyler var
+1 yılBen erkeğim derken? Erkek ama adam olamamıs o kisiyle bosanman en hayırlı olan olur sen baska erkege normal gozle baksan sana demedigi kalmaz
00 YorumlaNasıl böyle oldu henüz yeniyse, neden daha şimdiden gözü senden başka yerde
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılÜzüldüm ya yazıklar olsun valla ona senin de hayatını yakmış
10 Yorumla Aldatan kadın taktigi bunlar. Güven yoksa ben yokum der ise üstüne tüm şehir le yatmıştır
00 YorumlaGeçmiş olsun. Ayrılık için çalışmalara başlayın bence. Eh.. Eğri oturup, doğru konuşalım.
00 YorumlaCok uzuldum gecmis olsun. Evlilik umdugu gibi olmadi herhalde sorumluluklar agir gelmis olabilir
00 YorumlaSenin icin uzuldun elden ne gelir? Bu erkekler pislik
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 585 cevap paylaştı. Mutlu değilsen ayrıl ağlayacak ne var? Hatanın neresinden dönersen kardır.
00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılkocanın gözü dışarda olabilir veya stresli bi işi var
10 Yorumla
+1 yılNeden ilgilenmiyor seninle eşin bir şey mi yaptın yoksa yeni evlisiniz birde
02 Yorumla
Soran+1 yılFark etmeden bit şry yaptım belki ama o söylemiyor şöyle yaptın böylr yaptın diye
- +1 yıl
Demekki canını şıkmışsın fazla sıkma açılın birbirimize başbaşa
Cinsel problemleriniz var bence, eşiniz eline alışmış muhtemelen seksten zevk alamıyor alamadığı içinde sizden soğumuş. Profesyonel yardım almalısınız…
10 Yorumla
+1 yılBen erkeğim ne demek lan
34 Yorumla- +1 yıl
evlilik tam olark böyle bişey foxtaki dizilerdeki gibi degil
- +1 yıl
@radepaprica şimdi bişey derdim de sana KS onu canım cicim diye çevirecek
- +1 yıl
bana neden bir şey söylüyorsun hanımefendi ben realiteden bahsediyorum dürüst bir şekilde adam gibi kendimden degil ne minasabet senin ne haddine bana bir şey söylemek gel özelden söyle
- +1 yıl
cümlenin başına ne yazıkki koysam böyle olmayacaktı diymi? senin evliliginde muhtemelen böyle olcak diyelim olmadı bu gerçegi degiştirmez sosyolojik açıdan bakıyorum cahillerle işim yok
- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılEvlilik oyle sen ne sandin evliligi riyo karnavalimi sandin evliligi 😂😂😂
00 Yorumla Gidişat kötü evliliği kaldiramamis.. arkadaşım durumun zor cidden, susma ama konuşarak anlaşmaya çalış
00 Yorumla
+1 yılYol vermen lazim. Baska kadinlara bakiyorum ben erkegim dedigi anda kapinin kilidini degistir eve alma bekci iti gibi beklesin
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bunlar bana bi yerden tanıdık geliyo
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 426 cevap paylaştı.
+1 yılEşinizle bir aile terapisine lütfen gidiniz.
11 Yorumla- +1 yıl
Bu arada şu sözü sevdim. " Ben erkeğim ne demek lan " .
güzel bir şey duymak istiyorsan aynaya bak ve konuş
00 Yorumla
+1 yılSorunu re konuşmak istediğini durumun böyle yürümeyeceğini söyle
00 YorumlaKonuşmak ister misin biraz
13 Yorumla
Soran+1 yılNasıl konuşucaz. Mezaj atabiliyor musunuz
+1 yılSeks yapmıyor musunuz?
02 Yorumla
Soran+1 yılEvet hatta yapatken çok sevdiğini söylüuor. Sadecr sana aiyim diyor ama ben oyle hissedemiyorum
- +1 yıl
Konuş açık açık onunla bu mevzuyu.
- Aile & Toplum konusunda 478 cevap paylaştı.
+1 yılÖküze taparsanız olacağı bu
02 Yorumla
Soran+1 yılBaşta öküz değildi. Her zman romantik sürprizler yapardı. Evlenince bitti her şey. Sadece atada bir sevişme o kadar. Güzel karşılıklı sohbet edemiyorz. Ama ben düzeltmek istiyorum bazı şeyleri. Nasıl yapıcam bilmiyorum.
- +1 yıl
Nasıl yapıcaj iki taraflı bu tek başına yapamazsın. Ama sen iyi bi eline alman lazım onu
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSen gerçek misin yoksa troll mu bu?
21 Yorumla
Soran+1 yılYok gerçek keşke troll olsa
+1 yılBunu yenimi farkettin
00 Yorumla
+1 yılBen erkeğimden sonrasını okumadım
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 6,4b cevap paylaştı. Evlenmek için evlenmiş bir erkek daha..
00 Yorumla
+1 yılHangi ormandan aldın bu odunu
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı. Kadinligini kullan. Yatakta ateşli ol
00 YorumlaYatakta nasıl kaç posta atiyo
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok kilolu fazla sevişemiyorız. Bende çok zayıfım
Zor bi durum ne denir bilemedim
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 964 cevap paylaştı.
+1 yılhayaller ve hayatlar maalesef bir öküzle evlisin
12 Yorumla- +1 yıl
İnsan ya anlatınca ya da ağlayınca rahatlar istersen dinleyebilirim seni
- +1 yıl
Hemen çocuk yapma bekle ve izle
+1 yılNormal bu abartma.
10 Yorumladertleşebiliriz istersen paylasabilirsin
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Devamını Gör(64)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > Yeni evliyiz ama eşim eve gelince susuyor, hep telefonda. Neden böyle yapıyor?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler