Eşim neden gün içerisinde bana mesaj atmıyor? Beni aramıyor? Söyleyince de ee evdesin senle ne konuşayım diyor
2 ay
Eşim neden gün içerisinde bana mesaj atmıyor? Beni aramıyor? Söyleyince de ee evdesin senle ne konuşayım diyor
Merhaba böyle bir durum çoğu ilişkide zaman zaman yaşanabiliyor ama biraz mesafenin ya da iletişim tarzı farkının işareti gibi duruyor. Tek bir nedeni olmayabilir; birkaç olasılığı birlikte düşünmek daha sağlıklı olacaktır
İlişki rutine girdikçe bazı kişiler çaba göstermeyi azaltır. Bu her zaman sevgisizlik değildir ama ilgisiz hissettirebilir böyle bir durumda aranızda alışkanlık başlamış olduğunun göstergesi
Sana ilgisi yok o yüzden. Bütün gün koltukta uzanmış olsan bile ilgisi olan biri hangi tarafa daha çok uzandın gibi saçma bi soru dahi sorar sohbet olsun diye.
Bu cümle çok can acıtır, bunu duyduğunda kendini değersiz hissetmen çok normal 🥺💔
Bazı erkekler “aynı evdeyiz” diye gün içi ilgi göstermeyi gereksiz görüyor ama bu senin duygusal ihtiyacını yok etmiyor.
Onunla sakin bir anda konuşup “Gün içinde bir mesaj atman bana kendimi değerli hissettiriyor” diye duygunu anlat. Suçlamadan konuşursan savunmaya geçmez. Gerekirse küçük adımlar rica et, mesela günde bir tane kısa mesaj 💌✨
Cevap
22Cevap
seni sevmiyor ya da başkasına yazıyor
Başkasına yazmıyor da galiba beni sevmiyor olabilir belkide onun için ilgisi yok
umursamadığındaır özlemediğindendir evlilikte bi süre sonra bu oluyor ama olmaaması lazım kadın ilgi bekler
Burada "kadın çalışmaz" diye kendini yırtan adamların kısa özeti bu. Kadını çalıştırmaz ama evde oturunca da saygı duymaz.
Bir kez arayıp öğle arası konuşabilir ama iş yigunlugunu bilmek de gerek
Evden çık gez eğlen onsuz ds yaşa sonuçta onunla vaar olmadın
ne demek ne konusucaz napıyorsun de izledigim diziyi filmi anlatayım içtigim kahveyi anlatayım? bence biraz ilgisizlik var gibi ya
@minnospanda03 havalara gel
Evet hemde çok
İlgisizse ilgisini çek
Kaç yıllık evlisin.. çocuk var mı hangi konularda ilgisiz
?
Meşgüldür işten ama bahane değil tabi bence eve gelince güzel bi süpriz yap sonra ya da önce konuş onunla
Kıymet bilmeyene düşmek böyle bir sey
Evlenmişsiniz zaten adam flört gibi sürekli mesaj mı atsın zaten akşam birliktesiniz.
Yaptığı meslek nedir molada da mı aramiyor
Doktor
Olabilirde ama hep böyle ya
Yani ilgisiz birisimi
Evet
Belli mutsuzmusun bu durumdan
Çoğu erkek öyle , öyleyiz
cinsellik konuşalım de
Gün içinde de ilgi bekliyorsun sanırım
Ahaha 🤣 klasik evli modu, aldım işim bitti
Jartiyerli bir foto gönder sürekli arar. :)
evlilik kac. yillik yeni evlilikmi?
Haklı
Kova burcusmun sende?
Degilim ama erkeklerin geneli böyleyiz. Sevgili olsan ayrı ama evlilik tam da böyle bir şey erkekler için. Yani sizde ki ilgi bizde olmuyor. Kocan ilgisiz seni sevmiyor ben olsam seni sabah akşam ararım diye aşağıda cevap verenlerin hepsi de eşin gibi. Yani emin ol farklari yok.
Gerçektenmi?
Evet gerçekten. Dediğim gibi evlilik böyle bir şey. İlla ki eşine çok değer veren insanlar var ama sayıları çok azdır. Bence eşin gün içinde seni aramiyor diye kafaya takip kendini mutsuz etme. Yani bunu sorun etme. Eşin seni sevmiyorsa sorun et haklısın derim ama seni seviyor ama gün içinde aramıyor diye aranıza soğukluk girmesine izin verme. Yani onu sürekli bu tür sebeplerden dolayı darlayip kendine karşı soğutma derim.
Sonunda akıllı biri. Peki benim gerçekten sevip sevmediğini nasıl anlarım? Anlayamıyorum
Günlük hayatında ki her şeyden bunu cikarabilirsin. Hasta olunca ki tavrı , sana karşı kurduğu cümleler , seni dinleyip hak vermesi , konuşurken gözlerine bakması ve dikkatli bir şekilde dinlemesi , seni korur kollar , kıskanır , maddi olarak sana karşı cimri olmaz , hayal kurarken tek degil seninle birlikte hayal kurar , otururken yatarken fiziksel temas kurmaya çalışır , jestler yapar. Hediye alır vs. Uzatabilirsin bu örnekleri. Kimi de gerçekten ölesiye sever ama bunların hiçbirini yapmaz çünkü kişiliği oyledir , içine kapaniktir sevgisini belli edemez ya da gurur yapar vs. Ne bileyim otururken de ki ben ölürsem ne yaparsın mesela? Bunu sor ona. Cevapları az çok kendini ele verir zaten.
Sen arıyor musun
Hayır aramıyorum
Aaaaa niyekii
Enişte ne iş yapıyor
Acaba ben arasam mesaj atsam o da alışırmı buna? Doktor bu arada
Özelde mi. Devlette mi
Valla sen arasanda bu adam seni aramaz aankii
Öyle gibi duruyor😅
Yaşlar kaç sizin
Ne kadar yoğun da olsa seni sorması lazımm
Mesajlarına bakıyor mu
Mesajlara anında bakar