Kocam Tatildeyken bile o kızı arıyor?

Eşimle aynı isyerinde calisan bekar bi kiz var.. Kız hem de komşu oluyor tanimasam da kendisini.. Kızla ararındakı yakın samimi bağı kenetlenmiş gibi soylemeye gerek yok, ikisinin de en yakını bir birlerini goruyorlar.. 30yasında eşim..7yildir evliyiz ama cocuk yok.. aralarindan su sizmiyor hep yan yana.. 5gundur şehir dişindayiz 10kişilik geldik buraya, biraz uzaga gitmis o kızı aramış ya da sesli mesaj atmış sonra mesajlari siliyor ve seni cok istiyorum diyor, 1saat once de aramış sonra mesaj atmıs kıza"geri aramazsin her halde ben ariyicam seni bi turlu zaman bulamiyorum aramaya seni cok istiyorum" demis.. ama ben "kapatalim telefonlari tatilin keyfini cikaralim demiştim".. işyerinde kız kısa molaya gittiginde ortamdan 5-10 dakikalik uzaklaştiginda bile ondan ayrı kalamıyor sanki hemen yanına koşuyor sanki onunla nefes aliyormuş gibi.."bekar olsaydım seni coktan kapmıştım almıştım kimseye vermezdim seni cok istiyorum" diyor kıza.. sık sık birlikte cıkıp gidiyorlar eve ve de biyerde oturup konuşuyorlar hep kolundan opuyor kizin ellerini tutuyor yuzune dokunuyor falan koklaya koklaya kokusunu icine ceke ceke.. cok şuphelerim vardı artık burama kadar geldi boşanalım falan dedim 2gun uzadı bu mevzu.. ve hala gizli mesajlaşiyor o kızla hic değişmeyecek o kiza karsi düsünceleri cünki kızın ciğerini biliyor bence kızı istemeye geliyorlar sanki vermek istemiyor kaybetmek istemiyormuş gibi "sen boyle bekar da mutlu ola bilirsin" falan diyor... O kizla gorusursen bosanirim dememe ragmen bugün de isyerinden erken cıkmıs o kızla görusmek icin ve gorustuler hatta.. Bu bosanma sohbetinden sonra da kıza nasil sarılmıs nasil koklamış boynundan opmuş hem de işyerinde ama gizli yerinde.. Ruh ikizimsin diyor kiza. Gecen defa nasıl sarılmıs kıza ilk defa belinden tutmuş falan.. Ne yapa Bilirim?
Kocam Tatildeyken bile o kızı arıyor?