Sizce bir insan maksimum kaç kez evlenebilir? Ben bunun psikolojisini merak ediyorum çünkü. İnsanoğlu duygusal bir varlık neticede. Seda Sayan 7 kez evlenmiş, ünlülerde rekor ondaymış. Acaba bizim ülkede rekor kimde?

Sizce bir insan maksimum kaç kez evlenebilir? Ben bunun psikolojisini merak ediyorum çünkü. İnsanoğlu duygusal bir varlık neticede. Seda Sayan 7 kez evlenmiş, ünlülerde rekor ondaymış. Acaba bizim ülkede rekor kimde?
Çok sağlıksız bir durum bu , evlilik ise en fazla üç kere yapılmalı çünkü çocuk oyuncağı değil bu , böyle insanların piskolojik olarak sorunu var demekki evlilik bahane oluyor
Bu kısaca kadının k@ş@rlık derecesine bağlı bir şey kimi kadın vardır 1 kere sevmek ve 1 kere evlenmek ister bir başkasının bedenine dokunup bir başkasına utanmadan dokunamaz başka bir kadın ise bunun tam tersini yapar sayısız kez vuruşarak kendini mutlu hisseder olay bununla ilgili kısaca zaten bu kişiler ya zengin k@ş@dır ya da zengin erkek avcısıdır başka türlüsü olmaz sağlam namuslu kişiliği olan kimse böyle k@ş@rlar ile vakit harcamaz
Bu kadin seda sayani da gecmis yaa 😅 sanırım her flört ettiğiyle evleniyor ya da bir şeyler yaşarken günah olmasın diye mi evleniyor nedir anlamadim 😝
Bence kadın rekora koşuyor 😂 kızlar birinciyi bulamazken bu kadın bütün sitenin hakkını yemiş 😂😂😂
Hahaah, o zmn dikkat edin kendinize erkolar 😅😝
Şu kadından sonra erkoları masum görüyorum artık 😂
Ahaha 🙃
Masum erkolar sizi 😇😇
🫠🫠🫠
Eic icin tskler 🙃👍🏻
Bizim yerimize de evlenmiş sanırım.
Bence amacı düğünde takılan altınlar ile zengin olmak 😂
Bir insan kendini nasıl bu kadar düşürebilir aklım almıyor. 🤦
Hiç bir şeye şaşırma çünkü ardından mutlaka daha çok şaşıracağın bir şey çıkıyor 😂
Aynen büyük konuştuğumuz için oluyor bunlar belki de. 😬
Susup kenarda aaa diyip sadece okuyor ve izliyorum çünkü başıma gelmesinden korkuyorum 😂
Bence en çok siz konuştu ve konuşturdunuz. Artık çok geç 🥴
O zaman bir iki üç tıpppppp 😬😬😬
😂😂
İnsanın psikolojik sınırı evlilik sayısından çok her ayrılıktan sonra ruhunu ne kadar toparladığıyla ilgili 💔🧠 Bir kişi 2 evlilikte de darmadağın olabilir, bir başkası 5 evlilikten sonra bile ayakta kalabilir. Önemli olan her ilişkiden sonra yasını tutman, kendini tanıman ve aynı hataları tekrarlamaman. Rekorlar merak ettiriyor ama ruh sağlığın onlardan daha değerli 💫🥰
Cevap
13Cevap
Bir insan bir kez boşanınca ya da eşine bir şey olunca ikinci kez bu tarz şeylere heves etmez 17 kez ne demek fanteziye çevirdiler iyice bu işleri.
belli bir sınırı yok
Karıya bak yürüyen asitli veba awk 😂
Soruya gelecek olursak hiç evlenmedim, artık iyice mal mülk sahibiyim asla evlenmem.
😂😂😂
Kaos show'a bir adam katıldı 15 kez evlenmiş genelde imam nikahıyla... erkekler bu işte master yapıyor... Seda sayan acemi kalmış...
Adam ne yapsın aşkı bulamamış demekki aramak hakkı değil mi 😂
Ya bunun resmi bi sınırı yok tabi ki. Tamamen kendi karakteri bence benim midem kaldırmaz sjbjbbj
Sen kendine sınır koyabilirsin 3 gibi 😂
Allaha büyük söz dememek için 2 diyorum. Yoksa bir bile cok benim için söxsj
Var mı artıran 😂
Seda sayan ın evlenmesinin sebebi sevgili olarak takılmak istememesi hal böyle olunca da normal gibi
Seda Sayan’ın bir çok sevgiliside var. Hiç evlilik yapmadığı 😅
Açıklaması bu bilemem😅
En aklımda kalıcı olan Nihat doğan kraliçe böyle bir adamla nasıl sevgili olmuş anlamdım 😂😂😂
Tüm erkek tercihleri bi garip ya😅
Ahahaha çok bilgim yok ben nihat doğanda takılı kaldım sonrası bende yok 😂
Seda Sayan helal ilişki yaşamaya çalıştığı için evleniyomuş, öyle dediydi...
Onlarca manitasıda oldu en basitinden nihat doğan
Tabikide klasik eski kadın işte millet örnek almasın diye en iyisi en namuslusu onlar
Ahahaha şener şen gibi okudum :)
Bundan güzel günden sorusu olurdu 😅
Ne ara o kadar Evlenmiş boşanmış ya Tövbe Yarabbim 🤦🏻♀️😅
Ahaha gündemi yakından takip edemiyorsun demek ki :)
Sende bana ekonomi pasla :)
Süper o zaman bekliyorum :) :) :)
Ben bunları evlilik değil çıkar ilişkisi olarak olarak görmüyorum. Evlilik gerçekten severek olmalı, şayet sevgiyle olursa en fazla 2 defa olabilir ondan sonrası için psikolojik olarak güven kaldırmaz bence.
biz evlenmeye korkuyoruz millet rekora koşuyor
Ahaha senin hakkınıda yemiş 😂
nasıl buluyorlar peki bunun bir formulü var mı bilmek istiyorum , yani şey mi diyorlar hadi bugün evlenelim mi
Zekasız canım sulak adam bulmak ve nikah kıymak zor olmasa gerek. Sen bugün evlenelim yaz 10 tane adam kapına gelir ama hiçbirini seçmezsin o kadın seçmiş işte kalite farkı
Her gördüğün habere inanmamak lazım da bosanmasiz belgeli ne demek ya
Kaynak yok tek kaynak benim 😂
Bosanmasiz belgeli ne demek
Twitterda denk geldim belkide sahte bir haberdir
Ne demek olduğunu bilmiyorsun değil mi
Bilgim yok maalesef
Muhtemelen yalan haber
Evlilik kolayda boşanmak kolay değil olabilir 😂
Bence ikisi de zordur 😂
Bunların anası babası yok. Utanacaklari bir çevre de yok. Olsa bu kadar da şaşırmazlar. Babaları dedeleri yaşında adamlarla otel odalarında basılanların, her gün sevgili değiştirip para için yemediği halt kalmayanların başka açıklaması yok.
Bi insan 2 kez evlenirse aklından şüphe ederim 😅
Oooo çok sert gizemli hanım 😅😅😅
Bir kere boşanan bir daha hayatının evlilik kapılarını net kitlesin 😅
Büyük konuşuyorsun sanki 😅
Seviyorum öyle şeyleri 😂
Başından geçti mi pekş
görseldeki kadına kimse esc demeye kalkmasın, dini nikah üstüne resmi nikah kıymış bir namuslu bacımızdır!!!
Çüş yani gerçekten her biriyle 1 hafta falan evli kaldı herhalde korkunç gerçekten. Yani max 2 olabilir
Bi tane video geldi aklıma kadın Seda Sayan'a atıfta bulunarak ben kimleri kimleri boşadım diyordu shfjsf
evet evet biliyorum :) Sinan engini boşadı :) :)
Karakter beden ve ruh sağlığı mühim bu değişir her insanın farklı sonuçta
Hiç evlenmediğim için bilemiyorum, evlenip boşanmak normal bir durum, fakat hani fazlada yalama olmamak gerekiyor...
3 . kere evlendim 1 boşanma 2 vefat 4. olsun son olsun hayırla kolaylıkla gönlüme göre olsun (Dalga Geçmeyin)
Bunan inanacağımı düşünme
ister inan ister inanma neden sana yalan söyleyeyim ki
Gizliden sorduğun için söyledim bunu. troll yapıyor olabilirsin.
burada tanınmış aktif bilinen bir üyeyim bunun bilinmesini erkeklerin nasıl olsa dul kadın diye rahatsız etmesini istemiyorum
Burada dul olan açık açık ben dulum diyebiliyor kimse rahatsız etmiyor biraz fazla önyargılısınız gibi geldi.
Sen öyle san
Peki öyle olsun 😅
Benim mental 1 tane kaldırır heralde başkası 5-10 kez evleniyor
Her sene biriyle evlense bile sığmıyor 😂😂
Aynı sene 2/3 koca almış olabilir 😂
Ben 1 tanesini bile çekemem 😂😂
Günün sonunda herkes bir gün evlenecek 😂😂😂
Kim demiş 😂
Kuşlar 😂
Sen de evlen o zaman 😂
Daha çok ufağım evlilik için 😅
tabii canım bir bu kadar daha yaşaman lazım 😂
Ben kendimi 20 hissediyorum 😂
Geçen gün yaşlanmıştın ya ne oldu bir anda gençleştin mi 😂
Ay başında genç ayın sonuna doğru yaşlı hissediyorum 😂
Heee anladım, her şey paraya bağlı yani 😂
Sen çok zekisin 😂😂😂
Estağfurullah 😂
Yuh bu kadar nasıl evlenmiş kdhdjjsjs
Ne bilim abi 2 dir herhalde ya digerleri yaratik
Boşanmasiz evlendiyse aldatmaya kadar gider bu
Azı karar çoğu zarar👍
Defalarca evlenenler var
İstediği kadar evlenebilir. Sınırsız hakkı var.
mümkünse max 1 kez evlenin.🤦🏻♀️
Bence 3-4 max
Bence oda çok
En fazla iki kere olmalı bence
Bence 1 kere yapılan bişey
Yedi kocalı Hürmüz den daha beter
Bir kez ideal
Maks 3 tür ya
1 kez.
Sınır yok.
3-4 bence
Ben 3 kez evlenirim