Bir kez evlendim. Allah göstermesin evliliğim bitse ikinci kez asla evlenmem. Kimsenin hayatına ortak olmak istemem ve bu yaştan sonra erkek dırdırı çekemem...
maksimum 2, hadi ilki hayırsız çıtı e 2. de yürümediyse derim ki fıtratımda yokmuş, yok ziyanı yalnız da idare ederim herhalde ha eğer bide çocuk vardıysa mis çocuklarımla ilgilenirim paşa paşa, birde köpeklerimle, e dünyada yalnızda değilim hoş arkadaşlarımla, ailemle, akrabalarımla falan maksat zaten ömrü tüketmek zaman geçirmek.
Isterse 70 kez nikah masasina oturur, normal evlenip o kisiyle hayatini sürdürüyor. Olmayincada olmuyor ha evlenbde ha erkek arkadasi oldu onla bunla yatti. COgu kisi evlenmeden 10 kisiyle yataga giriyor onlar seda sayandan beter.
Yani evlenmenin özelliğini kutsallığını öldürüyor bence bu kadar evlenmek. Sevgili gibi takılmak istemiyor evliliği tercih ediyorlar diye düşünüyorum. Aile yapısının da kalitesi düşmüş oluyor ban göre.
19 yaşındayım ve 18 girer girmez 1 kere 30 gün sonra 1 kere daha sonra bikaç kere aldattım bikere lezbiyen yaptım 2 kere p*rno çekiminde s1kildim 5 kere gangbanga girdim toplam 15