Bazıları için bu sayı 1 bazıları için 7!
Peki sence bir insan, hayatında kaç defa evlenebilir? Kaçtan sonra anormal karşılarsın?

Bazıları için bu sayı 1 bazıları için 7!
Peki sence bir insan, hayatında kaç defa evlenebilir? Kaçtan sonra anormal karşılarsın?

Gönül Yazar'ın rekorunu kimse kıramaz herhalde 😄
Bir insan bir kez evlenip boşanır anlarım.
Fakat ikinci kez evlenip yeniden boşanıyorsa bence hatayı karşı tarafta değil biraz da kendin de aramalı insan.
Kadırgalı Seda ya sormalı.. 😃 zira7 kocalı hürmüz oldu.8. De hatta daha fazla performans bekliyorum ondan 😁
Evlilik bence akıllı insanın yapacağı bir iş değil. Haa çoluk çocuk için evlenirsin, orası ayrı. Bilmiyorum ama benlik değil. Benim gibi adamlara bir kere bile fazla..
Cevap
6Cevap
Ne bileyim Seda Sayan değilse en fazla 3 :D
😃 djdjd
@Manquer aklın yolu bir :D
Oluyor emin ol bunun bir sınırı yok ama bir insan bence iki kereden fazla evleniyorsa onun aşk duygusu yoktur tehlike yani onunla evlilik yapmak.
Bu herkese göre değişir. Şahsım adına, bir kez olsun ve o kişiyle de ömürlük olsun isterim.
Bir çok kez evlenebilir
Mesela? 🤔
Mesela derken?
Birçok kez derken 2,3 mü 9,10 mu mesela 🤓
Bir çok işte bu sayıyla belli olmaz ki kişi anlaşamazsa boşanır bazıları 2-3 kez evlenir vaz geçer bazıları 5 kez bile evlenebilir. tabi doğrusu aşık olduğun kişiyle bir ömürdür
Sen de bu ara taktın evliliğe 😂 evlilik masraflı bir kere yapalım ömür boyu gitsin.
En fazla 2, fazlasını istiyorsa bi durup düşünsün nerde hata yaptığını diğer ikisinin neden başarısız bittiğini
1-2-3- yetmez 4-5-6 olsun 😁
Kişinin karakterine bağlı olarak değişir evlenme meselesi.
Seda Sayan 7 defa evlendi. Ölmez sağ kalırsa 10 yapar bence
Kaç kere istiyosa o kadar evlensin banane ama 2 kereden sonrası bana saçma gelir.. Keyifli geceler..
Valla ben daha bir kez evlendim ikinciye cesaret edemedim. Üç beş defa evlenen var.
Herkesin kendi hayatı tabii ama 2'den sonra tuhaf geliyor.
Doğru insanı bulana kadar fmkgkg
Tercih meselesi
Ömürlük ve her zorluğa göğüs gerecek birini bulursa 1 sefer şayet 2'den sonrası anormal olabilir
1 kere yetti arttı bile bana
ama maşallah millet oyun haline getiriyor. Bence 10 defa falan evlenbilir
Kimse boşanmak için evlenmiyor sonuçta. En kötü 2. Kez evlenilir ama sonrasını uygun görmüyorum.
2 den sonra anormal karşılıyorum
Bilemem evlenmek sacma
4'ten sonra anormal karşılanabilir
1 kere
bence en fazla 3 kez
Bin kere
Huzuru bulana kadar
Bir tane yeter de artar 😂
ömürlük olsun bir kere olsun
iki oldu 2 daha olur gibi geliyor 😂😂
Ne kadar isterse o kadar
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?