Günümüz şartlarında, sizce ortalama bir insan kaç sevgili ile hayatını tamamlamalı sizce? İstatistik sormuyorum, olanı değil yani; sizin değerlerinize, görüşünüze göre olması gerektiğini düşündüğünüz sayıyı soruyorum.
VE neden?
VE neden?
ilişkiden anlamayan salakları, ilişkiyi veya sevgili olmayı evlilik trailer'ı sanan beyinleri, evliliğe kadar şart koşup ilişkiyi öldüren tipleri bir kenara bırakırsak..
ortalama bir insanın 20-40 yaş arasında duruma göre ortalama 4-5 ciddi ilişkisi olabilir kısa süreli birliktelikleri saymıyorum..
giriş cümlesi yerinde tespitlerle dolu. evet eğer erkenden evlenmemişse kişi, verdiğin rakam gayet normal.
Ya bir tane de olur, 10 tanede ama sana ne kattigi onemli. Bos iliskiler yasarsan bu fazla olmasini etkilemez. Sadece sayiyla kalir.
20 yaşlarında birinin 3 falan olmalı. Ama benim hic olmadığına gore ortalama bir insan değilim. Yoksa insan mı değilim lan ben? (Hakkımı kim çalıyorsa haram. olsun 😌)
seninki seçiciliktendir
1 tane olmalı istediği gibi olmalı ve evlenmeli ki aklında acısında hatıralarında sadece o bir tanesi olsun..
Cevap
4Cevap
1 tane olmalı bence
Kafa yapısına uygun gerçekten doğru kişiyse ve hayatını onunla devam ettirmeli
1 veya 2 olmalı
Hiç olmaması da bozar insanı çok olmasıda.
Bu yüzden bu sayilari verdim
Bence belli bir sayısı olmamalı. Sevgili saygılı düzeyli bir birliktelikse sayısı önemli değil.
Baya olmaliki erkekleri iyi tanisin
Hiç olmamalı bence boş iş bunları
2 olabilir
az ve öz olmalı
nasıl yaniii
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar