Bundan sonra eğer bir kez daha hem de ergenliğimdeki gibi yeniden aşık olursam kendime feci gülerim. Ruhum özgür, başım dik, munisliğimi aktive edecek erkek yeryüzünde yok bence..🍀🍀
OurangMedan | Aşk İlişkileri konusunda 1,7b görüş paylaştı.
Fenomen
4 gü
Günde 5 vakit aşık olabiliriz.
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
fairtail | Aşk İlişkileri konusunda 11,4b görüş paylaştı.
Master
4 gü
Bence bunun için bir sayı vermek veya bir kriter tutturmak zor bunun için en iyi düşünce kaç defa aşık olmaktan ziyade kaç kere o doğru insanı görebildiğin doğru ilişki yaşayabildiğindir sayı olmaz herkesin kaderi farklıdır karşına çıkan insanın doğru olması iyi olması sevgisi saygısı güvenilir olması özeldir herkese nasip olmaz biraz da bu şans meselesi olduğunu düşünüyorum fakat bir sayı vermek mümkün değil
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
1 Kişi
Eness1616 | Aşk İlişkileri konusunda 281 görüş paylaştı.
Xper 6
4 gü
Kaç defa olur bilemem ama birkez olmak en güzeli sonsuza kadar sevmek lazım
Benim bildiğim 3 aşk vardır çocukluk aşkı 16 yaş aşkı en acılı ve unutulmayan ve en sonunda gerçek aşk herseyij üstesinden karşısına çıkan buna inanıyorum böyle biliyorum
Emoji Ekle
Sevdim
Yardımcı
Eğlenceli
Katılmıyorum
2 Kişi
aykut030720 | Aşk İlişkileri konusunda 142 görüş paylaştı.
Xper 4
4 gü
Aşk bir defa olur gerisi sadece sevgi olur aşk herkezle olmaz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
917#SelamGençlik 🍀🍀
Bundan sonra eğer bir kez daha hem de ergenliğimdeki gibi yeniden aşık olursam kendime feci gülerim. Ruhum özgür, başım dik, munisliğimi aktive edecek erkek yeryüzünde yok bence..🍀🍀
#TubaSueda ✌️✌️🍀🍀
Günde 5 vakit aşık olabiliriz.
Bence bunun için bir sayı vermek veya bir kriter tutturmak zor bunun için en iyi düşünce kaç defa aşık olmaktan ziyade kaç kere o doğru insanı görebildiğin doğru ilişki yaşayabildiğindir sayı olmaz herkesin kaderi farklıdır karşına çıkan insanın doğru olması iyi olması sevgisi saygısı güvenilir olması özeldir herkese nasip olmaz biraz da bu şans meselesi olduğunu düşünüyorum fakat bir sayı vermek mümkün değil
Kaç defa olur bilemem ama birkez olmak en güzeli sonsuza kadar sevmek lazım
Bir kere ve ben geçmişte bu hakkımı kullandım sanırım..
Ben ilk defa hatta tek defa aşık oldum. Başka da olamadım. 😂
bir kaç kez olurlar heralde ama genelde aşk yanilticidir önemli olan sevgi ve guven
Benim bildiğim 3 aşk vardır çocukluk aşkı
16 yaş aşkı en acılı ve unutulmayan ve en sonunda gerçek aşk herseyij üstesinden karşısına çıkan buna inanıyorum böyle biliyorum
Aşk bir defa olur gerisi sadece sevgi olur aşk herkezle olmaz
Bir çok kez aşık olabilirler
1 keredir.
diğerleri ya kaçıştır ya aldanış
Hiç aşık olmadım aşık olmuş taklidi yapıyorum 😄
bence 1 ama değişebilir
Aynısı emin ol aynısı
3 defa olursunuz..
Yooo
Ondan sonraı eskileri gibi asla olmaz!
Akıllarınırız falan sjjs
Öyle oluyor..