Sevgilim hem şiddet uygulayıp sevmiyorum diyor hem de beni suçluyor, bu ilişkide haksız olan kim?

Ben bugün hastaydım, hastaneye gittim. Erkek arkadaşımı arayıp haber verdim ama bana bağırıp telefonu kapattı çünkü kuzeni yanındaymış. Ben çıkınca yine haber verdim ama geri aramadı. Taksikle gidip iğne oldum. Dönüş yolunda, taksideyken aramadı; tam taksiden inerken aradı. Ben de o sırada şoföre para veriyordum, ‘aşkım bekle, seni arayacağım’ dedim.
Sonra konuştuğumuzda bana durduk yere ‘sen bir şey karıştırıyordun’ diye suçlama yaptı. Halbuki ben hiçbir şey yapmadım. Madem şüphe etti, neden o an arayıp sormadı? Üstelik kavga çıkarıp ‘kapat konuyu’ diyor. Ben onun her şeyine katlanıyorum, bağımlı ona katlanıyorum, bana ş*det uyguluyor, susuyorum düzelir diyorum. Aldatan veya sevmeyen insan yapar mı, yanında durur mu? Bir de bana diyor ki ben sana diyor ilgimi kaybettim sevmiyorum artık ama sevgili kalalım boş kalmaktan iyidir diyor.
Sevgilim hem şiddet uygulayıp sevmiyorum diyor hem de beni suçluyor, bu ilişkide haksız olan kim?