Ben bugün hastaydım, hastaneye gittim. Erkek arkadaşımı arayıp haber verdim ama bana bağırıp telefonu kapattı çünkü kuzeni yanındaymış. Ben çıkınca yine haber verdim ama geri aramadı. Taksikle gidip iğne oldum. Dönüş yolunda, taksideyken aramadı; tam taksiden inerken aradı. Ben de o sırada şoföre para veriyordum, ‘aşkım bekle, seni arayacağım’ dedim.
Sonra konuştuğumuzda bana durduk yere ‘sen bir şey karıştırıyordun’ diye suçlama yaptı. Halbuki ben hiçbir şey yapmadım. Madem şüphe etti, neden o an arayıp sormadı? Üstelik kavga çıkarıp ‘kapat konuyu’ diyor. Ben onun her şeyine katlanıyorum, bağımlı ona katlanıyorum, bana ş*det uyguluyor, susuyorum düzelir diyorum. Aldatan veya sevmeyen insan yapar mı, yanında durur mu? Bir de bana diyor ki ben sana diyor ilgimi kaybettim sevmiyorum artık ama sevgili kalalım boş kalmaktan iyidir diyor.
Sonra konuştuğumuzda bana durduk yere ‘sen bir şey karıştırıyordun’ diye suçlama yaptı. Halbuki ben hiçbir şey yapmadım. Madem şüphe etti, neden o an arayıp sormadı? Üstelik kavga çıkarıp ‘kapat konuyu’ diyor. Ben onun her şeyine katlanıyorum, bağımlı ona katlanıyorum, bana ş*det uyguluyor, susuyorum düzelir diyorum. Aldatan veya sevmeyen insan yapar mı, yanında durur mu? Bir de bana diyor ki ben sana diyor ilgimi kaybettim sevmiyorum artık ama sevgili kalalım boş kalmaktan iyidir diyor.
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Bu ilişkide haksız olan kesinlikle sen değilsin canım 🥺💔
Hem şiddet var hem suçlama hem de “sevmiyorum ama boş kalmaktan iyisin” demesi çok toksik bir durum. Bu aşk değil bağımlılık.
Kendini suçlama artık 🙏 En kısa zamanda uzaklaşman ve ailenden ya da güvendiğin birinden destek alman senin ruhun ve bedenin için en sağlıklısı 💚✨