Çok sevdiğim halde, şiddete başvuran biriyle devam etmeli miyim?

Merhaba. 25 yaşındayım. Erkek arkadaşım 32 yaşında. 2 yıldır sevgiliyiz. İkimiz de devlet memuruyuz. Aileler tanıştı. Eşya, yüzükler, ev, çeyizler her şey hazır. Ancak son 1 yıldır çok sık kavga etmeye başladık. Benim A dediğimi o B anlıyor ve ne yaparsam yapayım o A yı anlamak istemiyor. Böyle anlaşmazlıklar, uyuşmazlıklar olur, tamam her ilişkide olur ama benim kafamı karıştıran şey, erkek arkadaşım sinirlenince ağzından çok kötü şeyler çıkıyor. Bana, aileme, sülaleme küfürler ediyor, beddualar ediyor, bana vurmaya çalışıyor. Evet benim de hatalarım olmuştur geçmişte ona karşı (küçük yalanlar gibi, kıskançlıklar gibi) ama ben hiçbir zaman onun ailesine küfür etmedim. Edepsizlik ya da bi saygısızlık yapmadım. Şimdi bu ağır sözleri benim zoruma gidiyor. Sizce ilerde düzelir mi, mutlu olabilir miyiz? Onu çok seviyorum. 2 seneyi 10 sene gibi geçirdik. Çok fazla ve çok güzel anılarımız da oldu. Ama bu tarz şeyler beni düşündürüyor ve korkutuyor. Sizce ne yapmalıyım?
Güncellemeler
+1 yıl
Bir de dediği şey şu. Evet ben bunları yapıyorum, hata hepsi, karaktersizlik hepsi ama bana bunları sen yaptırıyosun diyo. Birikmişlerin patlaması diyo
Güncellemeler
+1 yıl
Sokakta kalabalığın içinde de kavga ettik insanların ayırdığı da oldu ve hep küçücük saçma sebeplerdendi
Çok sevdiğim halde, şiddete başvuran biriyle devam etmeli miyim?