- Aşk İlişkileri konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa güzellik bu soruyu sorman bile hata hiç böyle bir adamla evlenilir mi bugün bunu yapan yarın neler yapar adamın öfke kontrolü yok saygısı yok hayatini bu korkular üzerine kurarsan gençliğine yazık edersin ben daha bunu okurken bile sinir oldum bırak yaşamayı Bergen misali bir hayatın içinde kaybolur gidersin böyle sevgi olmaz yol yakınken dön sonra çok pişman olursun
21 Yorumla
Soran+1 yılDedikleriniz çok doğru. Haklısınız
En İyi Cevaplar
- Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı.
+1 yılŞiddetin her türlüsü var ilişkinizde. Düzelir mi diye bir umut içerisinde olmanı sana yakıştıramadım, değişmeyeceğini biliyorsun bende söyleyeyim değişmez.
Ayrıl, şimdi dere olan sorunlarınız evlenince okyanus olacak. Hazırlıklar, aileler, alınıp satılanlar hiçbiri umurunda olmasın. Sen mutsuz bir evliliğin içindeyken onların faydası olmayacak aksine tek başına kalacaksın.
21 Yorumla- +1 yıl
Umarım bu yazım boşa gitmez... 🍀
Teşekkürler EİG için. 🌺
- Aşk İlişkileri konusunda 9,5b cevap paylaştı.
+1 yılHer ilişkide kavga olur ancak şiddete başvurması, kavga ederken kendini kaybedecek kadar küfürler hakaretler etmesi hiç normal değil. Bu senlik bir sıkıntı da değil. Bu adamın düpedüz öfke kontrol sorunu var.. tedavi olmasını destekle baktın bunu bir sorun olarak görmemeye devam ediyor ayrıl. Şimdi böyle yapan ileride canına dahi kast eder
10 Yorumla
+1 yılsaygı bitmiş..
sevgi de uzatmaları oynuyor gibi..
ve dahası yıpranmış gibime geliyor ilişkiniz
oturun ciddi bir şekilde rahaysız olduğunuz konuları dile getirin ve bunları tekrarlayacaksa bu işin olmayacağını bitireceğinizi de söyleyin
bakalım tavrı ne olacak02 Yorumla
Soran+1 yılKaç defa konuştum işe yaramıyor. Bidaha olmayacağına dair söz de veremiyor. Daha önceden de dudağımı patlatmıştı 10 gün dudağım şiş gezmiştim
- +1 yıl
o zaman bitir kopar gitsin..
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
37Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 5,6b cevap paylaştı. Hayır hayır asla devam etmemelisin. Den kimsenin kum torbası değilsin. Aklını başına devşir. Kimse sana her şeyde sana kızdığı için bile seni suçlayamaz. Bu ne kadar saçma bir şey farkında mısın? Her ilişkide olur diye bir şey yok! Olmaz! Kendini hiç mi sevmiyorsun? Böyle bir insanla olduğun zaman mutlu bir yuvanın olacağını düşünüyor musun gerçekten? Evlenmeden kendisinin ne olduğunu belli etmiş çok şükür! Hala geri adım atabilirsin istediğin zaman. Boşanmalarla falan da uğraşmazsın. Hele de çocuğun olduğu zamanı hiç düşünemiyorum. İkiniz birlikte dayak yersiniz artık. O da senin yüzünden yer. Tüm hayatı daha bebekken ilk algısının açıldığı zamanlarda alt üst olur. Aklını başına devşir!
32 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim bu güzel yorumunuz için. Sizin gibi hemcinslerim olduğu için gurur duyuyorum.
- +1 yıl
Alttaki yorumlarını da okudum. O olaylar öyle bir büyüyecek ki sevgi hiç kalmayacak. Zaten bu olayların olmasına hiç müsaade etmemen lazımdı. Böyle kişiler insan değiller, olamazlar da. Böyle erkekleri kendinize eş, çocuklarınıza baba yapmayın. Böyle insanlar herkesin hayatını mahvederler. Arada sırada verdiği sevgi kırıntılarıyla da avutmayın kendinizi. Mutlaka vazgeçin. Geri de dönmeyin. Çok daha iyileri mümkün. Yumuşak huylu, kadın ruhundan anlayan, gerçekten adam olan, kadına değer veren erkekler var. Onları eşiniz yapın, çocuklarınızın babası yapın. Bunları yaprsın hiçbir zaman değer görmezsiniz. Çocuklarınızı da , yaşayacağınız tüm hayatı da mahvedersiniz. Dünyaya geliyorsak hepimiz şöyle aklı yerinde, deli olmayan, yumuşak huylu, ne yapması gerektiğini bilen, kadına gereken değeri veren, başının tacı yapanları hakediyoruz. Bu tipleri hayatınızın hiçbir yerine koymayın. Ya da koyun. Sonuçta sizin hayatınız. Siz yaşayacaksınız. Yaşayın ve görün.
Bu nasil bi soru ablacim? Askin gozu kor de akli da mi yok? Her sey boyle basliyo zaten. Evlenip geri kalan hayatinda mutsuz mh ol. ak istiyosun? Hakaret kufur ediyo diyosun ustune sana vurmaya calisiyo buna nasil izin verebilirsin? Acilen o adamdan kurtul. Kimse senden onemli degil. Ailene durumu anlat. Desteklemeseler bile ayril. Onlar yasamayacak o hayati. Bugun haberlerde gordugumuz o kadinlardan biri olmayacagin ne malum? Kendini birazcik seviyorsan aklini basina topla
11 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim kardeşim Allah razı olsun
- Aşk İlişkileri konusunda 8,3b cevap paylaştı.
s +1 yılDüzelmez. Okumuşsun mesleğin var, bu adama mı kaldın gözünü seveyim. şu an sevgilisin istediğin zaman ayrılırsın ama onu bile bile küfürler eden, şiddete başvuran adam evlenince o kadar kolay ayrılamayacağını bildiğinden daha fazlasını yapar. Azıcık mantık nolur, daha iyilerini hak ediyorsunuz yapmayın bunu kendinize.
11 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız noktasına virgülüne kadar hemde
+1 yılDerhal. hayatından çıkart bir avukatla savcılığa başvur. Sakın taviz verme. Aileler tanıstı millet neder falan diye sakın düşünme bundan cesaret alıp şiddetini artarak devam edecektir. Kesinlikle af etme dünyada en değerli kişi kendinsin sakın taviz verme. Allah korusun, bir çok örneğini görüyoruz kadına şiddet ve maalesef daha kötüsü kadın cinayetleri. Sakın kendini ezdirme
10 YorumlaLütfen yapmayın bu gerçekten normal değil tamam seviyorsunuz ama ölmüş varsayın Allah korusun ileride bu kişinin siz olmaması için lütfen sadece varsayın bilmiyorum size yazılanları ne kadar kaale alacaksınız ama lütfen azıcık kendinize değeriniz varsa bunu göze almayın lütfen
01 Yorumla
Soran+1 yılYorumların hepsini tek tek okuyorum ve hepsinin gerçek hepsinin mantıklı, doğru olduğunu aslında çok iyi biliyorum. İçten içe biliyorum yani farkındayım
Gizli Üye(30-35)+1 yılŞiddet uyguluyorsa arada saygı yok demektir. Devam ederde evlilik gibi bir hataya düşersen çocuk sahibi olmak için acele etme. Ne zaman ki çocuk ister kendi isteği ile çocuk gelişimi ve eğitimi ile ilgili kurslara gider seni çocuk sahibi olmak konusunda ikna ederse o çocuk düşün derim 👍 en önemlisi ise fazla değer verirsen senin değerin düşer. Ona göre değer ver.
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 304 cevap paylaştı.
+1 yılAltını çiziyorum baksadım arırmak değil doğru konuşmayı severim bir kıza sidet uygulanmaz uzun zaman geçirip evlilik hakkında samimiyeti ciddiliği ne durumda insan sendiğine kıyamaz nasıl gönü razı olur kız arkadaşına şiddet göstermesi aileden gelen bir durum ne görürse onu papar yansıtır dediğim gini bayanlar bir çiçek çiçeğe zarar verilmez
00 Yorumla Hanım efendi bu yaşta bir adam bunu yapıyorsa düzelmez. Kaldıki bu adam; şizofren olabilir, narsist olabilir, şiddete hep eğilimi olan biri olabilir. İnanın aileniz bilse bitirmenizi söyler. şu an böyle ise ileri de neler yapabileceğini bilemezsiniz. Sizinle bir aile danışmanına veya bir psikoloğa gelmesini isteyin hatasının fakrında ise bu durum düzelir aka reddeder sizi suçlarsa kesinlikle devam etmeyin. Bakın KS de yüzlerce insan böyle konulardan muzdarip.
00 Yorumla
+1 yılCanim seni üzmek istemem ama ayrilmak istedigini yapamadigini onunlan yanliz konusma ayrilmak istemiyorsanda hala seviyorsan Ailenlen konus tehlikeli olabilir gibi eger dövecek şekilde küfür ediyorsa sizin ilişkinizde saygı denen birsey kalmamiş Ailene küfür eden saygısı olmayanin sana da kendisinede saygisi olmaz ve bunu hep yapar Adam 32 yasinda ergen degil Okumuş ama Adam olamamiş
00 Yorumla
+1 yılAdam dolmuş belli, sana küçük gelen şeyler aslında bardağın taştığı kısım, bende eşimden bu sebeple boşandım başta büyük anlaşmazlıklar yalanlar insanı dolduruyor sonrası toz tanesi bile olsa çok büyük tepki veriyorsun. Ailene aranızda olan herşeyi anlatıyorsan muhtemelen ailene hakaret etmesi bundan. Bence ikinizede yazık etmeyin ayrılın başlamadan. ya da denemek için 1ay birlikte yaşayın evlenmeden her şey sonuçlanır zaten
00 Yorumla
+1 yılKendine saygın varsa bitirmen gerektiğine çoktan karar verebilirdin. : )
18 Yorumla
Soran+1 yılÇok sevince affetmek istiyorsun işte.. affetmek için sebepler arıyorsun
Soran+1 yılKıyamıyorsun bide...
- +1 yıl
O size kıyıyor ama seven sevdiğini üzmeye kıyabilir mi? Kıyamaz elbette. O yüzden ya bir psikoloğa görünmesini teklif edin ya da uzak durun çok daha fazla canınızı yakabilir.
- +1 yıl
Narsistliğe bakar mısınız? Adam ruh hastası mıdır nedir? Bir de sana vurmasını normal olarak görüp seni suçluyor. Allah'ım yaratıyorsun bari sahip çık.
Soran+1 yılŞey. 15 yıl öncesinde bipolar teşhisi konulmuş zaten. Ama yıllar öncesinde kaldı iyileştim demişti ilaç falan kullanmıyor şu an
- +1 yıl
Ne iyileşmesi seni de kandırıyor kendini de bu adamdan derhal uzak durman gerekiyor bir kardeş tavsiyesi benden önüne bak seni mutlu edebilecek pırlanta gibi gençler var etrafına iyi bak : )
Soran+1 yılTeşekkür ederim değerli yorumlarınız için
- +1 yıl
Rica ederimm yolunuz ve bahtınız açık olsun : )
+1 yılLütfən psikopat insanlardan uzak durun. Vurmaya çalıştı ve hala düşünüyor musunuz? Ailemiz bile bize vurmuyorken, ki ailelerimiz birileri bize elini kaldırsın, sövsün diye yetiştirmiyor bizi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sizden olmaz, boşuna beklenti içine girip birbirinizi yakmayın. Yol yakınken ayrılın. Bir hata yapıp evlenirseniz, zaten bosanirsiniz. Siz saygıyı milletin içinde dahi kaybetmişsiniz, toparlanmaz maalesef.
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet saygının s si kalmadı
Aşk İlişkileri konusunda 701 cevap paylaştı. Kizcem 25 yasundasin gencsin guzelsin citirsin evlenip ayrilmaktansa simdi ayril Şu an boyle olan evlendikten sonra daha cok. Siddet attririr sunu unutma kimsenin sna bunu yapmaya hakki yok iyice dusun ve karar ver
11 Yorumla
Soran+1 yılEvet haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 444 cevap paylaştı. Tabii.. Gazetelerin 3. sayfalarinda haber olmak istiyorsan günün birinde elbette devam etmelisin 🤦🏻♀️
10 Yorumla
+1 yılİlişkide saygı olmazsa er ya da geç kopar ve görüyorumki sizin ilişkinizdede saygı kakmamış Ne demek vurmaya kalktı yok aileme küfür etti muhtaçmısın ona kuzum ilerde evlenince sanmaki düzelir 5 katı artar her şey iyiside kötüsüde
iyice düşün bunları hak ediyor musun? Ve ona muhtaç mısın?05 Yorumla
Soran+1 yılBunları hak etmiyorum. Ve tabiki de ona muhtaç değilim. Ama keşke onu bu kadar çok sevmeseydim. Ben değil de içimdeki sevgi ve verdiğimiz emekler onu bırakmamı istemiyo aslında.
- +1 yıl
O zaman biraz kendini geri çek düzeleceğini sanmıyorumda boşa vakit kaybı bu adam herşeyin gönlünce olmasını dilerim 🌸
- +1 yıl
Kısmen benzer bir ilişkim vardı başta kendini çok farklı tanıttı çok düşkündü bana vaadlderi filan aradığımı buldum dedim sonra evlilik teklifi edince bende kabul ettim ama nasıl mutluyum havalara uçuyorum sevinçten evlilik tekliğini kabul edince pat diye değişti gerçek yüzünü gördüm hatta ayrılma sebebinde bana el kaldırmasıdır sonra deli divane oldu döndü yazdı aradı ne cevap verdim ne konuştum anında engelledim pidkolojisi bozuk bir insanla uğramak istemiyorum ben pidkolog değilim gitsin tedavi olsun dimi?
Soran+1 yılNe kadar sürelik bi ilişkiydi? Bir de nasıl unutabildiniz güzel anıları, mutlu zamanları, kokusunu mesela?
- +1 yıl
1 yıllık bir ilişkiydi
Zamanla unutuyor insan
Şiddete meilli bir insan istemiyorum ben hayatımımda yanımda yöremde bulundurmam. Bazı konularda keskinim bu hata yapılacak bir konu değil
Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Asla, anında bırak. Lakin o senin gibi salağı bulmuşken bırakmak istemeyecektir. Bu konuda bir aile büyüğün ile birlikte hareket etmelisin. Yoksa istenmeyen sonuçlar ortaya çıkabilir.
00 Yorumla
+1 yılBende eski sevgilimle aynı durumdaydım erkekte normal bı bayanda öfke kontrolünün olmamasi şimdi çok mutluyum ama kesin bi çözüm buldum
02 Yorumla
Soran+1 yılNedir o çözüm? Çözüm ne olursa olsun erkekte normal diye bişey yok. Nasıl normalleştirebilirsiniz şiddeti
- +1 yıl
Yoruma açık bir durum dm atarsa atarsan
- Aşk İlişkileri konusunda 2,8b cevap paylaştı.
+1 yılAranızda şiddetli geçimsizlik var ve sevgilinin öfke kontrol problemleri var. Senin bileceğin bir şey ama gelecek çok aydınlık değil anlattığın kadarıyla
00 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 1,6b cevap paylaştı.
+1 yılYa bunu sorman bile saçma. Hala devam edeyim mi diye soruyorsun. Ben olsam birde şikayet ederim onu
110 Yorumla
Soran+1 yılAma işte çok seviyorum.. çok güzek şeyler de yaşattı bana. Ben ilk defa birini ailemin karşısına çıkardım. İyiyken dünyanın en iyi en hanımcı erkeği ama kavgalarımızda onu tanıyamıyorum
- +1 yıl
İyide çok saçma. O zaman canımız istediğimizde çok sevelim canımız istediğimizde sayıp sövelim sonra dövelim. Ben 10 yıllık evliyim daha eşime bırak el kaldırmayı argo kelime bile söylemedim tartışmalarımızda. Bence çok iyi düşünün sonrası çok geç oluyor
Soran+1 yılNe güzel maşallah. Eşiniz çok şanslı. Sizi çok takdir ettim. Saygılı ve beyefendi biriymişsiniz Allah bozmasın. Söylediklerinizi unutmicam
- +1 yıl
Bende çok şanslıyım oda hiçbir zaman bana kötü söz söylemedi kötü davranmadı. Ama inanın evlilikte en ufak huzursuzluk çok mutsuz ediyor. O yüzden sizinki daha evlenmeden evliliğin kaldıramayacağı boyuta geçmiş
Soran+1 yılEvet daha evlenmeden bizi sokakta insanların ayırdığı kavgalarımız oldu...
- +1 yıl
Ama kardeşim gerçekten yazık etme kendine. Neler görüyoruz haberlerde Allah göstermesin bir gün o haberde sen olursun. Kendinede yazık ailenede. Bir ömür geçireceksin o adamla
Soran+1 yılHaklısınız ama bitiremiyorum. Çok üzülüyorum. Bitirmeye neden cesaret edemez ki bi insan? Bitirsem öyle takıntılı psikopat biri değil peşimi bırakır yani ama ben bitiremiyorum işte. Kopamıyorum ondan. Özlüyorum ama iyi şeylerini özlüyorum iyi davranışlarını
- +1 yıl
Valla seçim senin. İyi düşün sağlıklı karar ver. Yarın öbürgün bunları çocuklarının önünde yaptığını düşün. Kendi ailesinin yanında veya Bi arkadaş ortamında. Rezilliği geçtim senin düşeceğin durumu düşün
Soran+1 yılÇocuklarımın önünde yaptığını düşününce çok kötü oldum çok kötü hissettim. Biliyor musunuz ondan ayrılırsam bu sözünüz beni soğutmuş ve düşüncelerimi değiştirmiş olacak. Allah razı olsun
- +1 yıl
Ben açık söylemek gerekirse hayatımda kimseyi ayırmak için Bi söz söylemem. Yuva yıkanın yuvası olmazmış hep korkarım. Ama bazen sizin gibi olan durumları biz dışarıdan daha iyi gözlemleyebiliyoruz. Evliyim çocuğum var kendimi sizin yerinize koyduğumda o an dünyam kararır. Kendim biterim çocuğum psikolojisi biter. Sonra cam kenarında gülen oynayan çocuk görsem kendi çocuğumun korkmuş hali gelir gözüme. Ee sen mutsuz çocuğun mutsuz bu halini gören ailen mutsuz. Peki 2 güzel söz söylese veya 2 güzel yere götürse bunları unutturabilir mi
+1 yılGazetelerin 3. sayfa haberlerine çıkana kadar devam et gözüm
20 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,8b cevap paylaştı. Sevgiliyken böyleyse evlilikte bunları 2 katını düşün
02 Yorumla
Soran+1 yılAma iyiyken çok iyi. Beni mutlu da ediyor, cennetimsin sen benim diyip saçımı da okşuyor.. kafam o kadar karışık ki nolur yardımcı olun bana
- Aşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenince daha kötüleri olur yol yakınken ayrıl bi ömür bu kahır çekilirmi
02 Yorumla
Soran+1 yılDaha da kötüye gider mi diyorsunuz? :(
- +1 yıl
Daha evlenmeden yapılanlara bak sence?
+1 yılAsıl film başlamadan önceki fragman bu sadece.. ateşle oynuyorsun..
11 Yorumla- +1 yıl
👍👍👍👏👏👏
Aşk İlişkileri konusunda 697 cevap paylaştı. Dayak yeme fetişistliğin varsa tabi ki devam et
00 Yorumla
+1 yılsenin daha baskın olman lazım öyle şeyler yap ki sana karşı gelmeye cüret edemesin
00 Yorumla
+1 yılaklini kacirdiysan hayatini bok etmek istiyosan devam et evet
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Et tabi daha hastanelik edecek. Çocuğun kucağında sokağa atacak.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı. Küfür neyse de aile ve vurma işi kötü haklılık payı ne
00 YorumlaDaha sevgiliyken böyle evlenince neler yapar Allah bilir. Arkana bile bakma..
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBu ilişkiden bu insandan bir bok olmaz
Çocuk olduktan sonra ayrılmak daha zor olabilir. Yol yakınken bırak bu kişiyi derim00 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılSize ve ailenize saygısı olmayan birisi ile zor ama bence katlanmayın
00 Yorumla
+1 yılBundan sana yar olmaz. bir an önce ayrıl... zaman kaybı... hangi şehirde yasiyorsun sen
01 Yorumla
Soran+1 yılİstanbul
+1 yılEtmemelisin çünkü sen aslında bir anne adayısın ve bebeklerininde bu duruma maruz kalacağı çok açık
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 448 cevap paylaştı. daha evlenmeden sisddet varsa evlenince cok daha sert olur omur boyu cekerim diyosan evlen
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Evlen de gör gününü
02 Yorumla
Soran+1 yılLütfen öyle söylemeyin, öyle demek yerine ve kızmak yerine bi yol gösterip, düşüncelerinizi söyleyip fikir verebilirsiniz
Gizli Üye(36-45)+1 yılsevgisi bitmis saygida yok sana hukmettigi kadar hukmeder
00 Yorumla
+1 yılŞiddet varsa alttan alma
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9b cevap paylaştı. ayrılman senin için daha iyi olacak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılİlerde çok sorun yaşarsın iyi düşün bence
00 Yorumla
+1 yılAklın var ise etme ama eminim devam edeceksin
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBaşka pipili adam mi yok, isine gucune bak
00 Yorumla
+1 yılEtme
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı. Ayril
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 2,6b cevap paylaştı. Yol yakınken diyorum
00 Yorumla
+1 yılHayır yolları ayır
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 16,3b cevap paylaştı.
+1 yılgeleceğin kararıyor
00 Yorumla
+1 yılAsla hayır
00 Yorumla
+1 yılEtmemelisin tbikide
00 Yorumla
+1 yılS a la KS sin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 581 cevap paylaştı. Ayrıl bence
00 YorumlaAyrılık görüyorum hocam
00 YorumlaAyrıl hemen
00 YorumlaOooo kizlarin en sevdiği erkek tipi :)
05 Yorumla- +1 yıl
kendi adına konuş
- +1 yıl
bu kız daha olmamış kız dediğin vurdun mu oturtacak yerine
- +1 yıl
benim gibisine denk gelmemiş
- +1 yıl
ağzını yüzünü kaydırırdım onun
Gizli Üye(25-29)+1 yılcanım devam et kalan omurunde sürünerek geçir
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 8,2b cevap paylaştı. Şimdi böyleyse
00 Yorumla
+1 yılhayır tabi