Zamanında okuyamadık. Bu yaşa geldik. Ama sevgilim okudu ve üniversiteye gidiyor. 3 yıllık çok şahane (Allah bozmasın) ilişkimiz var ve inşallah evlenicez bikaçyıl sonra. Benim korktuğum üniversitedeki ortamlar. Anlatılanlar hiç içimi rahat ettirmedi. O bununla birlikte bu bunun la yatıyor falan. Yani sevgilime %100 güveniyorum ama elin adamına güvenemiyorum işte. Arkadaşlar lütfen dürüstçe cevaplar atsanız. Gerçekten ortamlar nasıl ?yani bi kıza yan gözle bakanlar çok mu ? yoksa ben mi yanlış duydum ? bi yardım edin şimdiden çok teşekkürler..
Cevabın nedir?
+1 yılÜniversitede ortamlar okuduğun okul ve arkadaşlarına göre çok değişir. Öncelikle kafanda duyduklarına göre birşey yaratma. Üniversitede ki erkekler senin benim gibi insanlar. Çok uçuk olan tiplerde var farklı ortamları olan da , kızlar kimle zaman geçirmek isterse onlara takılıyor. Arkadaşları kimlerse onlara uyarak yaşıyor yada onların yaptığı şeyler başta uygunsuz da gelse bir süre sonra normal gelmeye başlıyor. Elin adamına güvenmemek diye birşey yok senin kız arkadaşın kendi istemeden bir şey yapmaz.
00 Yorumla
Ben 5 Sene Çıktım Ailemle Bile Tanıştı. Üni 3 De Beni 9 Ay Aldatmış Ki Birde Bana Okul Bitince Evlenelim Diyordu. İhanetini Arkadaşımdan Öğrenmiştim... Ama İnş Siz Mutlu Olursunuz.
00 Yorumla
herşey olacağına varır. aradığı herşeyi sende bulmuşsa başkasına yönelmez. şimdiden bu kadar düşünme bence.. eğer aradıklarını sende bulmadıysa evlensenizde bişi değişmez bozulcaksa bozulur.. ilişkimiz şahane diyorsun. öyleyse eğer fazla telaş etme. kıskançlık yaparak canını sıkma kızın yeter bence.. çok güvensiz görünür kaybedersin çünkü..bir an önce yüzük tak o işe yarayabilir:)
00 Yorumla
+1 yılsen sevgiline tam guvenmiorsun. elin adami baksa ne olcak sevgilin karsilik vermedikten sonra. ha verir die korkuosan orasini bilemem. unide yatanda var yatmayanda o ozel hayattalarinda oluor uni icinde olmuo yani. ama ilerde kultur farkligi olur die seni almazsa bilemem orayi. benim sevgilim bole dusunseydi ona yol verirdim oda sana vermeli bence.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
3
Cevap
6Cevap
+1 yıldişi mahluk kuyruk sallamadıkça erkek yanaşmazmış kardeşim. ben bunu bilir bunu söylerim. sevgiline tam anlamıyla güveniyorsan (ki bunları düşünüyosan çok güvendiğini düşünmüyorum) aklına kötü şeyler getirme. bizde çok güven sorunu vardı, çözdük. şimdi sevgilim elleriyle kurdu üniversitedeki evimi
32 Yorumla
Soran+1 yılbizde çözeriz ozaman :O)
- +1 yıl
umarım kardeşim. aklı sende kalmasın derslerine yoğunlaşsın
Gizli Üye(36-45)+1 yılsen üniversiteyi Nuri Alço mekanı mı sanıyorsun? Ne yani, sevgiline gazoz mu içirecekler? Bak dobra yazıyorum, sen resmen saçmalıyorsun dostum. 3 yıldır ne güzel ilişkiniz varmış, kıza güveniyorsun da elin adamı ne alaka şimdi?
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılerkeklerin genel özellikleri okuyamama. benim gibi. benimde sevdiğim üni yi kazandı ve gidiyor. bende okuldan atıldım. sevgiline güveniyosan sorun yok. eğer yan gözle bakan olursa icabına bak. sanayi çocuğusun:) dışarısı içeriye benzemez
01 Yorumla
Soran+1 yılevvela icabına en iyi şekilde bakarım hiç sorun olmaz kardeş :)
kanka içine korku tohumlerı ekmek istemem ama, ortadki ortamlar gerçekten çok başka oluyor..
okula bu sene mi başladı kız ?02 Yorumla
Soran+1 yılevet bu sene başladı. nasıl ya ortamlar bi anlatsan ?
- +1 yıl
ya dostum bu şimdi herşeyle alakalı.. okuduğu yerden, kızın aile yapısına, aranızdaki aşka falan herşey işte... kızın ordaki herhangi bi arkadaşı bile senin kaderini değiştirebilir...
birkere kız kesinlikle gittiği gibi dönmeyecek, fazlasıyla değişecektir.
şimdi tutup anlatsam oraları sonuçta herşey göreceli, herkesin sınırı başkadır.
ama özellikle sormak istediğin bişey varsa sor
+1 yılBaşkasıyla birşey yaşamaz belki ama sizin işte olmaz kardeş dengin olacaktı o kız başkalarını görür özenir
00 Yorumlakaybetmek ıstemıon gircen YGS LYS ye kazancan onun üniversitesine rafıkkkkkkkkkkkkkkkk
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)1 ayKardeşim aynı sorun şu an bende de var paylaşımı yapalı ne kadar olmuş bilmiyorum ama eğer görürsen söyler misin ne oldu nasıl oldu anlatır mısın
00 Yorumla
+1 yılSevişir mi bilmem de, değişeceği muhakkak.
01 Yorumla
Soran+1 yılnasıl bi değişme bu ?
+1 yılniye özgüven sorunun muu var
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Kızlar Bir Adım Öne > Sorular > Sevgilim üniversiteye gidiyor çok korkuyorum ne yapmalıyım?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat