Allah neden ateist birine saglik, para, piyango cikarip bana hic yardim etmiyor?

Yurtdışında yaşıyorum çok zorluklar var burada Allah'a devamlı dua ettim hiçbir duam kabul olmadı. Allah bana doğuştan obez vücut ve bel fıtığı verdi.. ve. obez (166 kg.) ve fakir ailede doğdum.. Ama hep Allah'a dua ettim.. ve tanıdığım ateist birisi 1- Çok sağlıklı ve yakışıklı (öyle doğmuş. Allah vermiş) aileden gelen zenginlik var2- Tüm. bayanlar onunla olmak istiyor. çünkü yakışıklı ve atletik vücudu var... var da var bu günahkârda. kıskançlığımdan kendimi yiyorum aynaya bakamıyorum vücuduma elbise bulmak zor. Allah inanmayan bu neden vermiş de vermiş.. ve bu Allah'a inanmayan adam piyango bileti aldı en yüksek ikramiyeyi buldu..( bu beni tamamen kopardı. yav bu adam inançsız? ama. piyangodan en büyük ikramiyeyi aldı ve bana. senin Allah'ın sana vermedi diye beni aşağıladı bu konuyu o yüzden açtım.) şu an. inanılmaz zengin.. Türkiye'de aldığı villaya taşınacak.. Allah yok diyen bu günahkâr.! şu an zengin? tüm gazeteler ondan bahsediyor.

Allah neden ateist birine saglik, para, piyango cikarip bana hic yardim etmiyor?