Allah var mi varsa neden yardim etmiyor?

Sizce Allah var mi varsa kaniti ne simdi gelip yoktan nasil var olcaktik gibi seyler soylemeyin. Yaklasik uc yildir hicbir isim yolunda gitmiyor o kadar sanssizim ki sanssizliklarim buraya yazsam ne kelimeler yeter anlatmaya ne de okumaya zamaniniz. Anlatsam roman olur derler ya oyle birsey. Sanssiz oldugumu ben uydurmuyorum etrafimdaki herkeste bunu soyluyo bahtsiz olarak gelmisim dunyaya bildiginiz. Bu uc yil boyuncaysa surekli direndim mucadele ettim birseyleri degistirmek icin ama degistirmek istedigim seyler degisincede tam iyi oldu derken hersey yine sarpasariyor namaz kilmaya Allah a daha cok yonelmeye cok daha iyi bir insan olmaya gunah islememeye elimden geldigi kadar surekli yapici olup iyilik yapmaya ozen gosterdim ama bunlarin hicbiri hicbir sekilde ise yaramadi aksine hayatim daha da altust olmaya basladi. Bazen o kadar kalpten inanarak dua ediyorumki Allah a belki kabul eder diye ama tik yok. Gercekten artik delirmek uzereyim neye elimi atsam kuruyup kaliyo lutfen sizden rica ediyorim bilgili olan biri beni bilgilendirsin acinak haldeyim artik dayanamiyorum en sonunda dayanamayip kendimi oldurmekten korkuyorum. Artik Allah in varligindan suphe etmeye basladim dua ederken sanki kendi kendime konusyomusum gibi salak hissetmeye basladim. Hani Allah a kalpten ve inanarak dua edersek kabul olurdu?
Allah var mi varsa neden yardim etmiyor?