Allah bir insana neden hiçbir şey vermez ki?

25 yaşındayım, şu ana kadar hiç sevgilim olmadı, bırakın sevgiliyi, hayatım boyunca benden hoşlanan tek bir kız dahi olmadı. Hiç doğru düzgün kız ortamım olmadı.

Küçükken şişmandım, beni mahalle maçlarında en fazla kaleci yaparlardı, insanlar kilolu oluşumla dalga geçiyordu. Üniversitede sözde kilo verdim ama yine biçimli bir vücudum olmadı, eskiden şişmandım çünkü.

Üniversitede fazla arkadaşım olmadı, yıllarca kızlarla muhabbetim bile olmadı. Resmen bir hayalet gibiydim, kimse varlığımdan haberdar değildi. Bunları çok kafaya taktığım için derslerim de kötüye gitti. Halbuki üniversiteye kadar başarılı bir öğrenciydim, okuduğum bölüm de iyi bir bölümdü.

Üniversiteden daha yeni mezun olabildim, 25 gibi çok geç bir yaşta. Not ortalamam kötü olduğu için eskiden hayalim olan master artık benim için imkansız.

Bu olanlar dini inancımı da sarstı. Eskiden son derece inançlı olan ben artık dinden imandan iyice uzaklaşmış durumdayım.

Bu yaştan sonra bir şeylerin değişmesi de umrumda değil artık. Benim istediğim şeyler gençliğim gitmeden gerçekleşecekti.

Allah neden bir insana hiçbir şey vermez? Madem hiçbir şey vermeyecek, neden yaratıyor o zaman?
Allah bir insana neden hiçbir şey vermez ki?