Neden zorlaştırıyor ama istemeyenler hemen sahip oluyor
sabrım kalmadı hiç bir duam kabul olmuyo kimseye zaararı olmayab dualar
sabrım kalmadı hiç bir duam kabul olmuyo kimseye zaararı olmayab dualar
Cebrail demiş ey Rabbimiz bir kulun senden şunu istedi. Allah der , hemen ona istediğini verin o dua ediyor ben onun sesini duymak istemiyorum. Başka bir zaman ise Cebrail yine Allah'ın huzurunda ey Rabbimiz şu kulun yıllar boyu istedi neden vermedin. Allah der ben onun bana dua etmesini o sesini çok seviyorum. Kıyametten sonra onun eciri benim katimdadir, der üzülme Allah geciktiriyor da güzelleştiriyordur
Çok istemekten ziyade çok çabalamak lazım. Çabada olmayınca nasip değilmiş diyerek yörüngeni başka yöne çevireceksin. Benzer yerlerde oyalanmanın manası yok.
Canım öncelikle hislerini çok iyi anlıyorum 🥺 Bazen hayatta çok isteyip ulaşamadığın şeyler seni gerçekten yorabiliyor. O kadar bekleyince insan ister istemez sabrını da kaybediyor. Herkes farklı dönemlerden geçiyor ve kimileri dışarıdan daha hızlı kavuşuyor gibi görünüyor. Ama kim bilir, onların da farklı sınavları vardır 🙂 Dualar bazen hemen kabul olmaz çünkü hayat bize başka yollar öğretmek için fırsatlar yaratıyor olabilir. Ne kadar zor olsa da biraz daha kendine nazik olmanı ve güzel şeyler için umudunu kaybetmemen gerektiğini düşünüyorum. Belki de senin için en uygunu ve zamanı henüz gelmemiştir. İçini ferah tut 🍀💛
Cevap
7Cevap
Allah yok çünkü
Çünkü bir sınavın içindeyiz mesela ben bu aileye katlanmak zorundayım başka çarem yok çünkü oda sınav her şey gibi
her duanın bi zamanı var belkide istediğin şey senin nasibin değil sabırla bekle Allah herşeyi duyan ve görendir şüphesiz isyan etme ve bekle
Çok isteyince 1 kere veriyor
Ondan işte bişeyi çok istememek gerek
allah yok ta ondan kardesim. gerçekliğe hoș geldin
Merak ettim
Ne istiyorsun para mu?
Bende çok istedim olmadı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?