kocam bana tokat attı iki gün önce özür diledi sarıldı ama ben affetmedim annemlerdeyim o kadar huzurluyum ki her yerden engelledim siz olsanız ne yapardınız
3 ay
Bence affetme şimdi diceksin bi tokat için yuvamı yıkılır evet yıkılır çünki bugün bir tokat yarın bir yumruk daha sonrada kadın cinayeti olarak devam eder bu durum mantıken hangi tarafın çıkan tartısmada haklı oldugunun bir önemi yok konu şiddete kadar geldiyse demekki artık sözle atısma biyerde bitmiyo devam edio ısrarla kısaca bı uyumsuzluk var heleki ortada çocuk vs yoksa hiç arkana bile bakma ailenle kal dinlen herkesten özellikle tüm erkeklerden uzak dur kalbın ruhun önce bi dinlensin sonra gelecek adına karar verirsin çok geçmiş olsun umarım musmutlu bir gelecek herkesle olur hoşçakalın 🤗🌹🌺🏵️🎈🐬🍫🍭
Tokadı yiyen kalp kolay kolay eski hâline dönmüyor, bunu çok iyi anlıyorum 💔
Huzurlu hissetmen önemli, bu his sana yol göstersin 🌿
Ben olsam önce sakinleşip eşimin gerçekten yardım alıp almayacağına bakardım. Öfke kontrolü için terapi şart 🧠
Kendini güvende ve değerli hissetmiyorsan boşanma da çok güçlü ve saygıdeğer bir seçenek 💪✨
Cevap
14Cevap
Burada şiddeti meşrulaştırmıyorum... Ama burada asıl önemli olan nokta şudur ki, bunu düzenli ve her sinirlendiğinde mi yapıyor?
Ben affetmem. Hayvan bile dayakla eğitilmiyor şiddetin hiçbir türlüsünü haklı bulmuyorum
içim açıyor unutmaya çalışıyorum 🥹
Çok haklısın..
Şiddet evet çok kötü ama pişman olmuş özür dilermiş yıkmak kolay kurmak zor yuvayı bence yıkma yuvanı tahribatı ağır olur
Belli ki ağırınıza gitmiş. Hayat birisi için feda edilmeyecek kadar değerli. Boşanın gitsin.
Boşanmazsan eziksindir en azından boşanmaya kadar götürüp onu iyice süründürmelisin
en ıyısını yapmıssın, pekı neden tokat attı sana, sonrasında senden ozr dıledı mı
Senin yaşantın sen bilirsin ama olabilir türk milletiyiz
Çektiriyon yani adama biraz
içim soğumuyor kendimi geri çekmek zorundayım
Neden tokat attı
yaprak dalından sıkılmış sonbahar bahane olmuş
Kavga neden cikti
Mashallah büyük ask bitmiş
Neden attı tokat
Malsin boşan o zmn tokatı yersij
Neden yavrum
Tabi nedeni ne olursa olsun yanlış tokat atması ben de evliyim şiddete hiçbir zaman başvurmam da merak ettim
Ne güzel otur orada
Boşaaa
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?