Güncellemeler
1 yıl
Evet pişman olup geldi. Ama bu defa ben gitmiştim. Haklıydı sevdiğin insanı üzüyorsan gitmek zorundasın. Ben seni mutlu edemem benden kurtul dedim ve bitirdim. Eğer birisini gerçekten seviyorsanız onun iyiliği için ondan vazgeçmek zorundasınız. Büyümek böyle bir şeymiş.
Mela Bedel: Ben Sana Gelemem.
bu şarkı tüm severek vazgeçenlere gelsin
Mela Bedel: Ben Sana Gelemem.
bu şarkı tüm severek vazgeçenlere gelsin
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
YKS2026
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
7Cevap
Aldığı karardan pişman olan insandan bir bok olmaz. O seni boşamazsa, sen onu boşa yavrum
Keşke öyle kolay olsa
İstrmeyeni bırak gitsin tutmak sana zulm olur
Beni sevdiğine eminim bende çok seviyorum ama tartışmalarımız yüzünden boşanmak istiyor ben yıpranıyorum diye
Sevmek yetmez. Ben sana dostça söyliyim. Madem seviyorsunuzda o halde neden birbirinizi kırıp duruyorsunuz
Hani filmlerde olur ya bazı çiftler aşırı tutkuludur kavgaları da mutlulukları da öyle büyük olur. Bizimki o hesap işte
Sanmıyorum ! O dediğin gibi filmlerde olur. Ben neden birbirinizi kırıyorsunuz diye sordum neden kavga ediyorsunuz diye değil.
İşte bende öyle sanıyordum yaşayana kadar. Sudan sebepler işte iki inatçı bir araya geldik
Saygısızlık var mı aranızda
Yok o bağırmaz kolay kolay hakarette etmez ama benim arada saygısızlık yaptığım oluyordu. Ama bu defa olmadı hiç bana seni üzüyorum sen üzülünce ben dayanamıyorum lütfen benden vazgeç kendine iyilik edersin dedi
Bırak adamı madem saygısızlık yaptın ! Eğer böyle bir adamsa ! Sana tavisyem zamanla daha da kötü olacak ! Hem saygısızlık yaptıysan en büyük hata bu sonuçları kötü oluyor söyliyeyim
Şimdi nerede kocan
Ablasında
Niye gitti
Ben kovdum bi tartışmamızda
İlk defa mı
Hayır valla bizim iş yalama gibi oldu ilişki dinamiğimiz bu oldu gibi ilk kez bana bitsin dedi onun şokundayım yoksa ben senden vazgeçmem deyip hep hiçbir şey olmamış gibi mutlu oluyordu
Değişik biriymiş
Bende ondan aşağı kalır değilim valla
Sem ne yaptın
Bende bağırıp çağırıyorum işte
Delilik
boşan kurtul faydasızdan
Keşke kolay olsa
valla kolay. sen azap çekeceğine🤷♂️seviyorum, ya da seviyor işi yalan. sahip çıkanın yoktur o yüzden korkun
Üzdüğü içinse vazgeçer açma dava bekle
Evet bekliyorum. Beni çok sevdiğini ama böyle devam ederse birbirimize düşman olacağımızı bu yüzden uzaklaşmamız gerektiğini söyledi. Kararımın arkasındayım dedi. Belki zamanla özler bensiz yapamayacağını anlar
Çocuk var mı peki
Hayır 7 aylık evliyiz henüz
İstersen detaylı konuşalım burdan değil
Seviyorsa vazgeçer kaç yıllık evlisiniz
7 aylık evliyiz. Sevdiğini söyledi ve ben sevdiğine inanıyorum
İlişkiniz flan nasıl peki çok şey etkendir sevebilir ama huydan dolayı istemeyebilir
Beni çok seviyor zaten o çok istediği için evlendik normalde erkekler korkar bizde de ben evlilikten korkuyordum. Tutkulu bir ilişkimiz var ama toksik.
Tutkulu ama toksik derken gizli olmasaydın ya da ben açsam gizliliği olur mu
Yani birbirimizi hem çok seviyoruz hem çok tartışıyoruz. Bütün duygularımız uçlarda anlayacağın
Anladımda sorum başkaydı işte erkek o bazı şeyleri anlayamayabilirsin ondan dedim
Valla ne gibi aldatma falan diyorsan yok yapmaz hiç yapmadıda
Yok aldatma değilde gizliliği açayım mı oradan sorarım anlatırsan eğer
Sorun ne tam olarak
Çok tartışıyoruz ama ufak sebeplerden ve konu büyüyor. Ama anlaştığımızda da muazzam anlaşıyoruz.
Büyük sorun değil barisirsiniz
Ama o ümidi kesmiş gibi benden. Erkekler zamanla özler geri döner mi
Değişir dueuma göre ve ayrıntılı bir soru detay bilmeden yorum yapmak yanlıs olur