- Aşk İlişkileri konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıl
Boşan ayrıl gitsinkurtar kendiniBirak peşini ayrıl
Unut herşeyi kendi hayatına bak yoluna devam et Olmuyor sana zorlama ayrıl kurtar kendini
Üzme tatlı canını kıymetini bil unut gitsinZor durum herşeyin çözümü vardır Üzme tatlı canını sen dünyalar güzeli güzel kızsın en yolunda dosdoğru yürü de
Peşinden gelmeyenler utansın,
Değişme hiç kimse için,
Seni olduğun gibi sevmeyenler utansın.
Elinden gelenin en iyisini yap
Yüreğinden kavra bütün sevdiklerini,
Sonrasını hiç düşünme arkadaş,
Bırak kıymetini bilmeyenler utansın dünyalar güzeli güzel hanım efendi kızsın00 Yorumla
En İyi Cevaplar
hayati önem arz eden bir konuya insanların fikirleri ile karar verme pek sağlıklı olmaz. 27 gün ailende kalacaksan bunu evlenirken tartman ddüşünmen gerekiyordu, evet hep onun ailesinde kalmak ta saçma bana göre. (kendi fikrim her iki tarafada uzak olurdu) ama ortada bir zaruriyet var sanırım. onunla kavga ederek değilde konuşarak anlaşarak yuvana önem verdiğini hissettirerek. iki tarafada ortak bir konumda oturmanız gerektiğini anlatabilirsin.
00 Yorumla
Muhtemelen bir saygısızlık yapmıştır size karşı. Annen neden kestirip atsın yoksa. O da aptal neden annene yazıyor. Çok saçma. Sen fedakârlık yapar durursan o hep üste çıkar bırak burnu sürtsün, seni hak etmiyor gibi
01 Yorumla
Soran+1 yılBirde ben sağlık sorunlarımla ilgileniyorum bacağım yandı durumum iyi değil o anneme yazıyor ilk bana değil anneme demiş gelme diye şaka gibi o kayınvaldem hep dolduruyor bunu eminim
+1 yılArtık düzelmez çocuk olsaydı belki vesile olurdu ama annenize gelmesin demesi çok ağır olmuş. Sana gelme deseydi sıkıntı değildi blöf tarzı birşey diye düşünülebilir ama annene öyle dedikten sonra.
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
50Cevap
Aşk İlişkileri konusunda 26,3b cevap paylaştı. Annene attığı o mesajdan sonra affedebileceksen affet..
20 Yorumla
+1 yılböyle bir konuyu sanal aleminde tartismak yerine bence oturup esinle konusmalisin. esinin annesi tarafindan doldurusa geldigini yazmissin fakat sende tanimadigin insanlarin fikirleriyle hareket edeceksen evliliginizin zaten bir anlami kalmamis. zaten hata yi kayinvalidenle ayni binada oturarak yapmissin bence. her iki tarafa uzak olmak daha mantikli bence. üstelik evlilik cocuk oyuncagi degil arkadaslar. bugün bosanalim diyen yarin bosanmaktan vaz geciyorsa ve yine arkasina bosanalim diyorsa, kararsizlik bitirmistir zaten bu evliligi.
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 9,3b cevap paylaştı. Çocuk yokken ayrıl ya da barışmak için şart koy başka yere taşının ben huzursuz bir yaşam annesinin ağzına bakarak iş yapan bir koca istemiyorum sen koca olmanın anlamını soeumluluğunu bilmeden çocuk gibi resti çektin ailemi işin içine kattın kendi aramızda hallederdik ama aileyi için işine karıştırdığın an bittin de
40 YorumlaKusura bakma eşin çok saygısız. Kayınvalidesine kızın gelmesin istemiyorum diye mesaj atmak nedir. Ben olsam barışmayı düşünmezdim, Çocuk da yok diyorsun bırak o terbiyesizi
41 Yorumla
Soran+1 yılEvet aklım çok karışık zamana bıraktım pişman oldugunu özür dinleyeceğini söyledi
+1 yılYani burda sizde de kusur çok. 27 gün eş ihmal edilir mi. Adam taşmış en son. Burda alttan alıp yalvarması gereken taraf sizsiniz. Eşinizi kendinize küstürmüşsünüz. Yani evli kadının 1 ay baba evinde işi ne ki eşi dururken?
04 Yorumla
Soran+1 yılNiye onun ailesi ile altlı üstlü oturduk o her dakika beni evde tek bırakıp ailesinin yanına giderken iyi de ben ayda yılda bir geldim diye mi sorun oldu haydi sorun oldu ben zaten konuştum onunla iyiydik gün sayıyorduk ne oldu da birden fikri değişti
- +1 yıl
Yani bir birikmişlik seziyorum. Bunun altında mutlaka bir şeyler olmalı. Ama siz de eşiniz ihmal ettiğinizi kabul edin lütfen efendim.
Soran+1 yılYa ben zaten ona dedim evimi özledim bir daha bu kadar uzun kalmam diye zaten tatlıya bağlamıştık bu ailesinin dolduruşuna geliyor
- +1 yıl
Tamam yani kestirip atıp araya gurur sokmayın. Yapıcı olmaya çalışın biriniz diğerine gelme diyorsa öbürünüzde ona zaten gelmem demesin. Bence bir an önce yuvanıza dönüp eşinizle hukukunuzu iyileştirmelisiniz.
+1 yılSüründür ağırlığını koy ki bir daha böyle aptallik yapanasin bir de kendi anasıyla altlı üstlü oturuyorsun bunu kabul etmişsin ayda yılda bir ailenin yanına gitmişsin yol uzun diye kalmissin fazlaca bunda ne var evlenince kadını satın mı alsigini zannediyor acaba dingil.
15 Yorumla
Soran+1 yılHay ağzına sağlık hep fedakar olan bendim bunlardan altın bile istemedim ya hep sakin görüp ezmeye kalktılar
- +1 yıl
Bir de şunu farkettim sadece senin yaşadığın bir şey değil ne zaman ki kadın kocasının ailesiyle veya aparmanda altlı üstlü yaşamayı kabul etse iki gün kendi ailesinin yanına kalmaya gitse kıyametler kopuyor. Onu ailesiyle birlikte kabul eden kadınlar hep bunu yaşıyor. Onun ailesini kabul ettin bu yüceliği gösterdin ya yücelik diyorum çünkü bu devirde kaynanasiyla altlı üstlü bile yaşamayı çoğu kadın kabul etmez her neyse bunu kabul ettin ya senin ailen bir an da öcü oluyor onların gözünde böyle bir kafa var. bu çok denk geldiğim bir mevzu burda olsun reelde olsun.
Bu yüzden nasıl büyük bir fedakarlık yaptığının bilncinde ol ve kndini ezdirme senin gibi ailesini kabul eden kadını o zaten kaybetmek istemez bu yüzden süründür boşaniyiruz hadi de sakın altta kalma ciddi olduğunu göster göster ki adam olsun yola gelsin dangalaklik yapmasın saba saygı duymayi bilsin. sen şimdi nolur bosanmayalim gibi bi laf etsen o lafın üstüne daha sana asla saygı duymaz aksini yapıp ne kadar kararlı olduğunu göstereceksin ona kaybetme duygusunu yasatacaksin. Blöfünu yer bosaniriz diye korkma kesinlikle bosanamaz ailesini kabul eden kadını bulmuş hiç boşanır mı senin gibisini bulamayacağını çok iyi biliyor bu yüzden korkma.
Soran+1 yılYa ben çok fedakarlıklar yaptım düğün bile yapmadık sadece kına gecesi ve altın bile takmadım sahte bilezik taktım ki durumu iyiydi balayına bile gitmedim hersey içimde kaldı sözlerini tutmadı bana ama onun gözünde ben fedakarlık yapmadım 😊
- +1 yıl
E iyi o zaman bosanalim sıkıntı yok de. Ben sana ne dedim alttan alma dedim kararli ol dedim o senden asla vazgeçmez seni süründürüp o ya egosunu okşamaya çalışıyor. Kulu köpeği yapmaya çalışıyor seni ayık ol.
Soran+1 yılYok çok kararlıyım zaten ailesinde iki boşanma olmuş bunlar çocuklarının her dediğini yapsınlar cinsinden cinsinden
Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı. Aranizda sevgi ve saygi bağları olmalı. En ufak birseyde boşanma olmaz. sakince seni aramasini bekle. numarasini engelleme seni ararsa. anneni arayip özür dilesin. Böyle birseyi kendi aranizda cozmeniz gerekli annene söylemesi cirkin.
Boşanma ya o koşsun peşinden. Hem boşanınca ailende üzülür.03 Yorumla
Soran+1 yılAilemden herkes onun bana layık olmadığını düşünüyor birde ailesi bana çok çektirdi düşün bacağım yandı geçmiş olsun bile demediler
1 hafta daha bekle yazmazsa da barışma. İyice pişman olduğunu anladığın anda barış derim tam pişman olmadığını düşünürsen de sakın barışma. Ama benim şahsi görüşüme bakarsan böyleleri değişmez. Evet aile hayatı olmalı evliyken de ama her akşam saatlerce oturacak kadar da değil. İleride belkide çocukların olacak aileniz büyüyecek o zaman da böyle davranırsa ohooo o çocuğun bozulan psikolojisini taaa burdan görüyorum.
49 Yorumla
Soran+1 yılYa kendisi beni evde tek bırakıyordu hep benim zoruma gidiyordu ben ayrılmadım o ayrılıyor şaka gibi annesine durumu anlatmış sen bilirsin oğlum demiş şaka gibi ya üstelik oğlunun bu 2. Evliliği
- +1 yıl
Önceki evliliğinden çocuğu var mı? Birde kavga ediyor muydunuz öncesinde. Yoksa durduk yere mi gidik duruyordu. Kavga etse de gidip durması yanlış zaten de sebepsiz yere annesine gidip duruyorsa ayrık derim. Veya başka bir eve taşınmayı düşünebilirsiniz. Alt üst olduğu için sen ne dersen de gidip durur zaten.
Soran+1 yılHayır cocuk yok hayır canım ne kavgası gayet iyidik karıma aşığım diyip duruyordu
- +1 yıl
Aradı mı seni hiç veya konuştunuz mu? Bence konuşun bi devam edecekseniz de taşınmak istediğini söyle. Mesela örnek İstanbul'da yaşıyorsanız İnternete İstanbul Satılık/kiralık daire yaz. Sahibindende birsürü ilan var. Ordan filtreleden istediğin kriterleri yap. Sonra arat. Güzel bir ev bul onun da çok beğeneceği. Sonra beğendiğin evleri göster buraya taşınalım mı diye. İkna et taşının başka yere. Çünkü ne yaparsan yap istediği kadar dil döksün ev alt üst olduğu sürece ne kavgalar biter ne de kocan eve gelir. Reddederse bunları da ayrılırsın. Böyle erkekle ömür geçmez.
Soran+1 yılTaşınmayı kabul etti ama birikimimzin babasının hesabında olmasını istemiyorum bunu kabul etmedi ve davanı aç dedi
Soran+1 yılEşimin ailesi ile altlı üstlü oturuyorum
Soran+1 yılOnların evi eski bir ev
+1 yılAna kuzusu adamlardan uzak durmak lazim. Umarim böylesinde denk gelmem. Bu ikiliyle ömür geçer mi iyi düşün. Evlenmek kolay değil bekara koca boşamak kolay derler 😊
42 Yorumla
Soran+1 yılSadece düzenimi bozmak istemiyorum ama gerçekten benim kalitemi hak etmiyorlar üstelik bu onun 2. evliliği benim ailem üniversite mezunu onlar geri insanlar
- +1 yıl
Durduk yere öyle seyler demesi normal degil zaten. At onu evden durduk yere bosanmak isteyen o
Gizli Üye(36-45)+1 yılEğer sana belli bir süre verildiyse bunu geçmen hiç olmamıştır. Bundan dolayı aile yuvana zarar vermekten kacinmalisin. Evet dinimiz kadın içinde haklar vermsitir ama şerefini namusunu, güç kuvvet fiziken ve imanen erkek tamamladığı için bir yanlışı olmadığı sürece ayrılığa sebeb şeylerden uzak durmalisin
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3,2b cevap paylaştı.
+1 yılEvlenen kişilerin ergen beyinlerini incelemek istiyorum. Evliliği kaldıracak 2 beyin görüyorum birde engellemişler ergenler gibi pardon ergenlere hakaret olur gidin intihar edinde sizin gibi embesillerin düşünceleri yorumlarını görmeyelim lütfen
11 Yorumla
Soran+1 yılNe engellemesi ya anneme saygısızlık yaptı annemde numarasını sildi ne yapsaydı
+1 yılEşinin rızasıyla annende kalman gerekir kafana göre değil kacgun kalacgnı esinle aranzda kararlastirmaliydiniz onun ya da senin ailen bu işe karismamali ama anneni arayip kızın gelmesin demesi terbiyesizlik
02 Yorumla
Soran+1 yılZaten kendi izin verdi kafama göre gelmedim ben üstelik yakın zamanda bir bebek kaybettim
- +1 yıl
Hadi ya üzüldüm onunda seninde psikolojiniz normal değildir ozaman birbirinize destek olun bence
ayrılmakta cıddıysen evet. ama ayrılmak ıstemıyosan ders vermekse amcın yansın tutussun.
annenden ozur dılesın hem mesaj atmakta neymıs ataymıs pıc. bosa sıktıret boyle pıslerı01 Yorumla
Soran+1 yılSadece kurulu düzenimi özlüyorum o kadar 😞 evet yaptığı çok ayıp annem de sen bilirsin oğlum demiş ve numarasını silmiş
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Bu nasıl bir evlilik böyle ya... Kayınvalidesine "kızını istemiyorum gelmesin " yazacak sonra da sana gelip seni alayımmı yazacak. Bu tipleri çok mu arıyorsunuz gerçekten. Çok dengesiz. Böyle insana nasıl güvenilebilir ki...
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,1b cevap paylaştı.
+1 yılKimse ayrılmak için evlenmez ama
Birilerin dolduruşuna gelip - yuva yıkan çok olur
Eşine Sabah su mesajı at yarın ben evimi toplamaya gelecem
evde ol lütfen de
ve eşin biraz haklı04 Yorumla
Soran+1 yılŞu an sağlık sorunm var iyileşmem en az bir hafta mı alır Allah aşkına neresi haklı tartışma nedeni olablir boşanma nedeni asla ki ben kendisine evet biraz fazla kaldım evimi özledim bundan sonra bu kadar kalmam zaten demiştim
- +1 yıl
Arkadaşım buranın taşlananı ben oldum
Kendini eşinin yerine koy
Sen evde kaldın eşin uzaktaki akrabasının evine gitti hem uzun kaldı hemde hastalandı.
ne demesini bekliyorsun
aa geçmiş olsun canım mı
bu adamın sana ihtiyacı var
sevişmeye ihtiyacı var
kadına ihtiyacı var
eşe ihtiyacı var
ha ihtiyacı olmadığını düşünüyosan aldatılıyorsun
Soran+1 yılİzin vermeseydi o zaman
- +1 yıl
Gelip aldı mı
- Aşk İlişkileri konusunda 1b cevap paylaştı.
+1 yılBu nasıl mantıksız bir hareket arkadaş. Kızını istemiyorum demek nedir? Böyle bir insana karşı dikkatli olman gerekiyor, boşanmak için saçma bir sebep olur gibi geliyor bana. Ama karar yine de senin.
09 Yorumla
Soran+1 yılSadece düzenimi bozmak istemiyorum ama gerçekten benim kalitemi hak etmiyorlar üstelik bu onun 2. evliliği benim ailem üniversite mezunu onlar geri insanlar ve annesi kız kardeşleri beni çok kıskandı alttan alan hep ben oldum
- +1 yıl
Kaçıncı evlilik, eğitim durumu falan bunlar hikaye. Kendine sorman gereken şey, seviyor musun, aşık mısın? Bunlara cevabın evetse ve bu arkadaştan da seni yarın bir gün yarı yolda bırakmayacağı konusunda eminsen bir yol bulur çözersiniz. Otur artı ve eksileri yaz sonra kararını ver. Pişman olur demişsin, o zaman da ne yapacağına şimdiden karar ver. Ama en başta cezalandırma yoluna git, bir süre daha yanına dönme bakalım boşanma davası açacak kadar yürekli bir arkadaş mı görelim. 🙂
Soran+1 yılDavayı sen aç diyor 😁
- +1 yıl
Neden, memnun olmayan kimse gitsin davayı o açsın. Kafaya takma çok. Bekle ve doğru bir karar verecek süreyi kendine sağla, o da belki bu arada kendi düşüncesi ile hareket edecek kadar beynini kullanmayı öğrenir. 🤣🤣
Soran+1 yılÇok kibirli biri mutluluğunu egosuna değişiyor salak işte
- +1 yıl
Sal gitsin bir süre daha beklemek lazım, boşanma konusuna gelince evlilik kararı vermek nasıl zor ise, boşanma kararı vermekte bir o kadar zor olmalı. Böyle boş şeylerden boşanma kararı alan arkadaşa pek güven olmaz, yine de karar aşaması onun için başkalarının aklıyla olsa da sen biraz daha seyredip senin için doğru olan kararı ver.
Soran+1 yılBende öyle düşünüyorum çok tesekkür ederm 🙏
- +1 yıl
Rica ederim. 🙂
- +1 yıl
Bazen insana verilecek en büyük ve en güzel ceza istediğini vermektir.
- Aşk İlişkileri konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılayrıl annene yaptigi seyle hem sana hem annene cok buyuk terbiyesizlik etmiş oldu
33 Yorumla
Soran+1 yılYa kendisi beni evde tek bırakıyordu hep benim zoruma gidiyordu ben ayrılmadım o ayrılıyor şaka gibi annesine durumu anlatmış sen bilirsin oğlum demiş şaka gibi ya üstelik oğlunun bu 2. Evliliği
- +1 yıl
haklısın valla annesinin de sadece sen bilirsin oğlum dediğini sanmıyorum ama neyse sen ne yapmak istiyorsun?
Soran+1 yılDeğil mi çok haklısın ben evimi düzenimi seviyorum eşimi de seviyordum ama çok soğuttu beni çünkü hep ailesi ön planda kardeşleri bana saygısızlık yapardı hep susardı hiç arkamda hissetmedim
Kocanız kendini Osmanlı hanedanı falan sanıyor galiba. Diriliş Ertuğrul'u izlemeyin hemen bıraksın bence.
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılYürü be kim tutar seni iyi ki çocuk yapmamissiniz IQ testi şart olsun evlilikte. Sen gibi eşin gibi mallardan çocuk olmasın. İncir çekirdeğini doldurmiycak konuda bosanalim. Bu ne saçma boşanma sebebi. Alt yapı varsa onu anlat
14 Yorumla
Soran+1 yılArkadaşım burada iki satır yazı ile mi beni yargılıyorsun benim başıma neler geldi bu sadece son damla oldu
Cevap sahibi+1 yılSon kelimem ne okurmusun. Varsa yaz dedim iyi oku yorumumu öyle anlat
Soran+1 yılYa biz iyidik ta ki eşimin ailesi herseye karışana kadar birimimiz bile babasının hesabında herseyi onlara danışıyor
Cevap sahibi+1 yılO evde huzur olmaz, artık en önemli ailesi sen olmaliydin. Kendi ailesini seçtiği sürüce, o evlilik yürümez. Kendini duzeltirse, dünyanın merkezine , sen ve olacak çocuğunu koymalı. Yapamıyorsa , onunla ömür geçmez, kavgalarınız bitmez, huzurunuz olmaz
Gizli Üye(25-29)+1 yılayril bence kayinvalinde kocanda gerizekalilar sanirim zorlami evlendi senle
411 Yorumla
Soran+1 yılYa ben üniversite mezunuyum ayrı evde yaşayan özgür biriydim onlar bağnaz
Cevap sahibi+1 yıl2 salak beraber yasasin ne diye evlendin yaa sende kizacam sana ofd
Cevap sahibi+1 yıl@mymymy85 cok guzel mantik. ben seni engelleyim anneme yaz artik gelme. ergen e bak liseli ergen. kaldiramiyorsunuz demi zeki kadinlari adam salaj gormuyonmu
Soran+1 yıl@mymymy85 ailem de istemiyor boşa diyor sana layık değil
Musitmısın bu konuyu senle konuşmak isterim bos konuşup kafanı karıştırmak İstemem ve bu konu burda konuşulacak sey deyıl
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 302 cevap paylaştı. yav sen bilinde annene mesaj atması ne dir anasını satim😂
02 Yorumla
Soran+1 yılErgence değil mi
+1 yılAileler işin içine girmemeli. Annene neden mwsqj atıyo?
02 Yorumla
Soran+1 yılBende şaşırdım Ben bilmeden annemden öğrendim
- +1 yıl
Garip. Bunu şart koş barışmak için. :)
Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı. Tavrını köy. Aileni görmek en doğal hakkın ve buna asla müdahale edemeyeceğini öğrensin. Bir dshs böyle bir densizlik etmesin.
00 Yorumla
+1 yılBu kadar kolay olmamali boşanma anlayışlı göstermeli esin sana
06 Yorumla
- +1 yıl
Karektersizlik sen 2c9 esimisin neden kabul ettin ki
Soran+1 yılEvet ben 2. Eşiym benim ilk evliliğim ya o dönem sığınacak limanımdi öyle diyeyim
- +1 yıl
Anladim Şu an terk edilecek gemin mi oldu yani🙄🙄
Soran+1 yılAynen öyle söyle diyeyim o zaman ailevi sorunlarım vardı şimdi ailem dağ gibi arkamda
- +1 yıl
Umarim hakinda hayırlısı olur arkadaş olalim mi yandan sohbet ederiz
Aşk İlişkileri konusunda 777 cevap paylaştı. Başıboş bırakma adamı, sonra böyle saçma sapan şeyler söyler.
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye beyni yok mu
Soran+1 yılÇok haklısın
Aşk İlişkileri konusunda 1,8b cevap paylaştı. Bu kadar kolay vazgeçebilirken nasıl evlenip aile kuruyorsunuz anlamıyorum
00 Yorumla
+1 yılSeviyorsan kocanı düzenini bozma ayrılmada kimsenin söylediğini takma çünkü yuva kolay kurulmuyor
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılsorununu sizle halletseydi keşke kayınvalidesi ile değil çok saçma davranmış ama seviyorsanız ilerde ayrlınca pişman olabilirsiniz bence biraz daha sakin yaklaşın olaya
00 Yorumla
+1 yılBu ciddi bir şey senin karar vermen daha doğru olur
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılO adam yaramaz sana kollu kuvetlı koca bul boşa onu 🙂🙂
00 Yorumla
+1 yılHehe kesin mesaj atmıştır, sorumluluğunu bilen Bi kadın erkeğini 1 ay yalnız bırakmaz
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu düşünce yapısına sahip bir adam seni hep üzer , boşan bence veya iyice pişman olana kadar süründür , kızın gelmesin nedir ya
10 YorumlaHoş yakınken kurtul o gidebilir sen gidemezsin diye bir şey yok
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen boşandım önceden sezdim bazı şeyleri. Kurtar kendini.
011 Yorumla
Soran+1 yılBende boşanaym gel evlenelim ha ha
Cevap sahibi+1 yılOlur evlenelim eşlerimizide birbiri ile evlendirelim. :D
Mıymıymıy85 bilmeden ne yorum yapıyorsun aramızda ne geçtiğini?
Soran+1 yılHa ha
Cevap sahibi+1 yıl@mymymy85 Oda zaten benim lafımla boşanacaktı. şu an ne yaşıyorsa bunu en iyi kendisi biliyordur. Neyin ne olduğunu, boşanırsa hayatına ne gibi sorunlar olacağını, iyiye mi kötüye mi gideceğini bunları bir teraziye koyar tartar, ölçüp biçer karar verir. Ben kimsenin lafı ile hareket etmedim. Her şeyi düşündüm, planladım bu şekilde hareket ettim. Zaten bu arkadaş fikir alışverişi yapıyor. Benimde fikrim bu yönde. Anlaşamayan insanlar birbirini zorlamamalı ve engel olmamalı. Tartıştığın ya da anlaşamadığın bir arkadaşı ile insan nasıl görüşmez ve görüşmek istemezse buda aynı kapıya çıkıyor.
Cevap sahibi+1 yıl@mymymy85 Biliyorum haklı olduğumu. İyi akşamlar.
Cevap sahibi+1 yılBoşanalım mı diyor?
Gizli Üye(25-29)+1 yılGereksiz bir insana benziyor eşin, sana ne katti da evlendin bunla 😂
01 Yorumla
Soran+1 yılOf of hiç sorma evlenelim dedi durdu
Aşk İlişkileri konusunda 918 cevap paylaştı. Ne kadar süredir evlisiniz? Bu durumda çocuk yapma sakın
02 Yorumla
Soran+1 yıl1.5sene oldu bir ölü doğum yaptım ki cocuk istemiyordum
- +1 yıl
Geçmiş olsun 😔 bende sorunlu bir evlilik geçirdim 1.5 yılın sonunda boşandım. Eşim ve ailesi sürekli çocuk yapma konusunda ısrarcı davranmıştı iyiki de istememisim. Tavsiyem evliliğiniz oturana kadar çocuk yapmamanız çünkü çocuk olduğu zaman bosanmaniz problemli oluyor ve hayatınız boyunca muhatap olmaya devam ediyorsunuz
Gizli Üye(36-45)+1 yılya bisi sorucam. siz evlenmeden once ne kadar cikmistiniz bu adamla. temeliniz cok saglam degil sanirim aceleye geldi
04 Yorumla
Soran+1 yılEvet çok sağlam değildi evlenmek isteyende oydu
Cevap sahibi+1 yılyenimi evlisiniz siz
Soran+1 yılBir yılı geçti
Cevap sahibi+1 yılya bu adam senınle dalga gecıyor . ya da sen bizimle dalga geciyorsun trol olsa gerek
+1 yılYa bu ne boktan bi evlilik siz buna evlilik mi diyorsunuz hiç bir ağırlığı yok, anneler ne alaka, bi şartta barış o binadan taşının yoksa daha çok sorarsın bu soruyu
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılAdam sana sövüp sayıyorsun hala barışmayı düşünüyorsun boşanmak bu kadar gözünüzde büyümesin villa boşanma niçin şiddet görmen ya da aldatılma mı gerekiyor
10 Yorumla
+1 yılBöyle dengesizleri çokmu arıyorsunuz
12 Yorumla
Soran+1 yılAnnem dedi evlenme bu bir evlilik yapmış davul bile dengi dengine diye haklı çıktı annem
- +1 yıl
Boşan gitsin hiç arkana dönüp bakma bile
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖmrünü yerler bunlar bosanmalisin bence
43 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılSenin hatan bence neden bosanmis biriule evlendin ki. Bosanmis erkekler genelde sıkıntılı oluyor. Ama cocuk yokken bence ayrilip kurtul sen bundan
Cevap sahibi+1 yılAnnemde aynı şekilde bir ortamda büyüttü bizi hic önermedigim olgu bunu bu sekilde devam ettirmen
+1 yılBu hikaye tanidik geldi
20 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence ayrıl ben senin atanım ne ya köle ile mi evlenmiş boşan ne hali varsa görsün
Zaten ortada çocukta yok hemen boşan00 Yorumla
+1 yılBırak gitsin anasının aklına uysun
01 Yorumla
Soran+1 yılYa annesini anlamıyorum bir kızı boşandı ona gelince yuvası yıkılmasındi bana gelince sen bilirsin oğlum oluyor şaka gibi ya
Sacma sapan boşanma olurmu kızım ya
04 Yorumla
Soran+1 yılAh anlayamıyorum ki karıma aşık bir insanım diyip duruyordu
Sakin dusun seviyorsan yuvani yikma
04 Yorumla
Soran+1 yılSadece düzenimi bozmak istemiyorum ama gerçekten benim kalitemi hak etmiyorlar üstelik bu onun 2. evliliği benim ailem üniversite mezunu onlar geri insanlar
Soran+1 yılEvet
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. 1 ay evden uzak mı kalınır
10 YorumlaEvlilik ilişkiniz kalmamış. Yol yakınken ayrılın
00 Yorumla
+1 yılolay kapanmıştır dagilin😂😂
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılEşini yola getir. Yoksa onunla uğraşır durursun.
00 Yorumla
+1 yılDün gerekli açıklamayı yapmıştım size ben
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBoşanmak oyunmu bu nasıl kafa
04 Yorumla
Cevap sahibi+1 yılBende 2 defa evlendim. Bak adam seni alacakmış, olayları büyütmeyin
Soran+1 yılLiseli ergen değiliz 30 yaşındayız
Cevap sahibi+1 yılLiseli ergen değilsiniz ama onun gibi dacranıyorsunuz. İnatlaşma bu başka birşey değil. Evlilikte ne kadar ciddi olduğunu karşı tarafa hissettirmek için boşanma lafı kullanılır ki en yanlış tercih bu olur
Gizli Üye(30-35)+1 yılseni çok yorar bu anakuzusu
40 Yorumla
+1 yılSen bi yaramazlık yap bence
00 YorumlaBoşan alsın
00 Yorumla
+1 yılDengesiz
00 YorumlaAyrıl gitsin
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılboşan
00 Yorumla Bosan
00 Yorumla- Devamını Gör (8)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler