Aşk İlişkileri konusunda 2,4b cevap paylaştı. Bana kalırsa hayatına birini almış bir cesaretle de sana bunu demiş karşı taraftan tekmeyi yiyip sana dönmediyse bende bir şey bilmiyorum. İçine vesvese vermek istemem ama kesinlikle güvenme şu saatten sonrada bir hesap aç çocuklarının adına para biriktir, ne koysan kenara karına olur. Kendine her zamankinden daha fazla özen göster, hep bir aktiviten hobin olsun ama kendin için yapıyorsun bunları onun için değil aklını başka şeylerle meşgul et.
06 Yorumla
Soran+1 yılAldatma söz konusu değil
Soran+1 yılBilmiyorum adam evden işe işten eve evde yanımdan ayrılmaz. Bensiz bir here gitmez telefonu ortada. İş yerinde abimle çalışıyor
Soran+1 yılYahu ben eminim diyorum. Eminim. Adam tüm gün yanımda zaten boşanıyoruz sen nasıl bu kadar eminsin sen le öi aldatıyor Allah'ım yarabbim
En İyi Cevaplar
Aşk İlişkileri konusunda 338 cevap paylaştı. Ortada çocuklar varsa çok iyi düşünmelisiniz. Madem ortada bişey yok affetmeniz daha doğru gibi. Ama açıkça konuşun tabi oyun oynamıyosunuz, evlilik bu. Kafaya göre davranılamaz. Heyecan her an dorukta olamaz. her şey her zaman mükemmel olamaz. Aksini beklemek gerçekten fazlasıyla ergence. Aklı başında insanlar hayatın inişli çıkışlı olduğunu bilir ve bunun için sabırlı davranır.
07 Yorumla- +1 yıl
hiç hoş değil bu durum, benimkilerde çocuklar var diyip psikolojimizi bozdu.
- +1 yıl
çocuklar derken ben ve kardeşmden bahsettim evli değilim :))
Soran+1 yıl1.) Kendi elinde mi insanların anlaşmak ya da anlaşmamak. O kadar saçma bir yorum ki !
2.) İkincisi evlenmek kadar ayrılmakta normal bir olay şunu kafaya sokun çocuklar sevgisiz bir ailede büyümek yerine ayrı büyümesi daha iyi
Kimse anlaşamayacağını bilerek çoçuk yapmıyor. Bilseler zaten yapmazlar. Üsten konışmak bu kadar kolay mı? Tövbe et kınadığın herşeyi tek tek yapacaksın- +1 yıl
Şaka mısınız ya. Dehşetle okudum yorumunuzu. İşte sizin gibi düşünme organını kullanmayı seçmeyen ve başka yerleri ile hüküm verenler sayesinde bu dünya bu halde.
Ne demek kendi ellerinde mi anlaşmak? Pardon kimin elinde ya? Gökten zembille inmiyo anlaşanlara mutluluk, ya da anlaşamayanın arasını gidip birileri bozmuyor. Aklınızı kullanın azıcık valla. Kullanmaya kullanmaya işlevini yitirmiş cidden. her şey insanın kendi elinde!!! Dinimizde bile "kaderi insanın kendi çabasına bağlıdır" diyor. Ay nolur sen bu kafayla evlenme de çocuk da yapma. Ne zaman o beynini kullanmayı öğrenirsin o zaman naparsan yap.
Soran+1 yılDehşete giredeğin bir şey yok kudurma bu kadar. Aklımı sorgulayacak adam değislin sen. Bok sineği. Ben iki diploma sahibiyim üç yabancı dilim var. De defol git kuduruk mal
+1 yılİki çocuğunuz var ve o bencilce sana " heyecanımı kaybettim" mi diyor?😅 Komik... Bana daha çok başkasıyla yoluna devam edecekmiş de o da beklediği gibi çıkmamış diye kürkcü dükkanına geri gelmiş gibi geliyor. Etraflıca düşünüp sen karar ver bir şansı hak ediyor mu yoksa hak etmiyor mu?
714 Yorumla- +1 yıl
acaba ben mi paranoyağım diye düşündüm sende aynen benım gibi düşünmüşsün. eğer heyecanını kaybettiğinden bitirseydi bu kadar çabuk geri dönmezdi. başka heyecan bulmuş bence o, ben bir erkeğin evde çok buyuk kavgalar yoksa heyecanımı kaybettim diyip boşanmak isteyeceğini sanmıyorum.
- +1 yıl
Bende bunu diyecektim?
- +1 yıl
Üzülerek itiraf ediyorum..
bende aynisini düsündüm
Soran+1 yılYanıt vermem gereken bir konu var " eşim kendisi evden işe işten eve giden birisidir gizlisi saklısı yoktur telefonu hep ortada şifreleri hep bendedir. " Aldatma sözkonusu değildir
Kendisinin bu denli bir haraketi yoktur. İş yerinde abimle çalışmaktadır.- +1 yıl
O zaman iş ile ilgili ya da yaşamıyla ilgili bir sıkıntıdan kaçma istediği için evliliği sonlandırarak o sorunu tetikleyen her şeyi geride bırakacağını düşünüyor. Ortada bir sorun olduğunu düşünüyorum ya hayatta istediği gibi yaşayamadığını fark etti ( bu aldatmanın dışında sürekli aile babası, evden işe işten eve ve iyi bir eş olması gerektiği yönündeki iç güdü yahut toplum baskısı) ya da bu spontane hayat onu sıktı.
Soran+1 yılİlk sıkılmada benden vazgeçmiş olduğunu hiç bir gerçek değiştiremez.
- +1 yıl
Tamam bu gerçeği hafife alman gerektiğini söylemiyorum zaten. Hata bana kalırsa aklının hep bir köşesinde her şeyi geride bırakıp gitme fikri de olacaktır.
- +1 yıl
Keşke insanlar kendilerini yeterince tanıyıp ona göre hayatlarını kursalar. Yeterince kendini taniyamamis biri kendini ve çevresindekileri hayal kırıklığına uğratma konusunda oldukça başarılı maalesef...
Soran+1 yılBiz 3 ıl sevgili kaldık. 6 yıldır da güzel giden bir evliliğimiz var. Bunun tanımakla ilgisi yok. İnsanlar değişir bu olan bir gerçek
- +1 yıl
İnsanlar sürekli değişiyor diyerek hayatlarında bir düzene oturttukları ve başkalarının yaşamlarını da bu denli etkileyen rutinleri bir anda değiştirebilme haklarına mı sahipler? İnsan değişkendir de bana kalırsa bu kadar değişken değildir.
- +1 yıl
Arkasında bir sorunun yattığını düşünüyorum sizin düşüncenize de saygı duyuyorum ama bana kalırsa bu böyle. İyi günler diliyorum.
Soran+1 yılBen zaten bunu doğru bulmuyorum ama sadece kabul ediyorum herkes yalancı çıkabilir herkes değişebilir bir gün seni seviyorum diyen yarın sevmeyebilir seni bırakmam diyen gidebilir Yani kendimi insanların değişimine hazırladım bundan bahsetmiştim
- +1 yıl
Anladım bu konuda evet haklısınız
Aşk İlişkileri konusunda 2,7b cevap paylaştı. Emin ol yarın yine aynı duruma geleceksin. O yalnız kaldığı için geldi yarın ilk fırsatta yine terk edeceği kişi sensin.
20 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
96Cevap
- Aşk İlişkileri konusunda 43b cevap paylaştı.
+1 yılBoşan ne hali varsa görsün gadası
10 Yorumla - Aşk İlişkileri konusunda 261,9b cevap paylaştı.
u +1 yılAyrılın o zaman
00 Yorumla Affet bence. belliki bir hata yapmış ve değerini anlamış. bu hataları yaparken de kıcı konuşmayıda ihmal etmemiş. ancak iki oğlunun babası bunu göz ardı etmemek gerek. ayrıca bir sorunu varsa da oturun konuşun, senden heyecanını kaybettiren şey neydi bu konuşun. Ayrıca Allah dualarını kabul etmiş demekki temiz kalplisin bak bir anda olmuş. Dilerim ki Allah'tan benim de dualarım kabul olur inşallah. tüm dua edenlerin rabbim kimsenin duasını geri çevirmesin. sen rabbine sığın yeter o herşeyi gören bilendir. Gerisi hallolur inşallah bundan sonra aklı başına gelir.
40 Yorumla
+1 yılMerhaba
İyi akşamlar
Şimdi sana şöyle söyleyim toplumda 2 yönlü var çocuklarınız için bir olun ayrılmayın çocuklar hatırına diye ama eşler arasında sevgi ve saygı bittiyse uzatmanın anlamı yok çünkü bu sefer eşler mutsuz olacak ama şunu söyleyim ister kız ister onay ver verme çocuklarınızı birbirinize karşı doldurmayın o aynı zamanda çocuklarınızın babası sizde annesi boşanan sadece eş ve sen çocuklarınıza iyi davranın benim annem babam boşandı ben annem kardeşim anneannem dedem teyzelerim ve kuzenlerimle görüşmüyorum 6 yıldır çünkü annem beni boşanma gerekçesi olarak sundu annemi artık aramıyorum sizde çocuklarınız arasında adil olun10 Yorumla
+1 yılSana tavsiyem burdakilere kurban etme evliliğini. Kendin karar ver. Eminim kafan karışıktır. Burdaki abaza dayıların daha fazla karıştırmasına izin verme. Vicdanını dinle. Evliliğini ve evlatlarını düşün. Al kocanı karşına, konuş. Ciddi konuş. Ona göre karar verirsin.
30 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 6,8b cevap paylaştı. Sebep her ne olursa olsun bir kez affedilmeyi hak eden davranış sergilemiş. Ancak eriyip bitecek şekilde kabul etme. Önce konuşalım bir daha bu tür olaylar olmasın filan diye ultimatom ver ki kuyruğunu iyice kıstırsın. Kolay kazanırsa yine kolay kaybeder. Biraz oyun oynamanın zararı yok ki burnu sürtülsün. Zaten çocuklarının da ailesinin dağılmaması mantıklı, senin de niyetin devam yönünde. burada ayrıl diyenlerin lafına kulak asma, bekara kadın boşamak kolaydır.
30 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılSana tavsiyem burdaki kötü yorumlara (boşan, şans verme sakın gibi) bakma sakın. Kendin karar ver. Eminim kafan karışıktır. Vicdanını dinle. Evliliğini ve evlatlarını düşün. Al kocanı karşına, konuş. Ciddi konuş. Ona göre karar verirsin. Yolun açık olsun.
10 Yorumla Geçmiş olsun. Aklı başına geldiğine sevindim, umarım seni aldatmadı çünkü karşı taraftan red yiyip sana dönüp kıymetini anladı. ama her ne olursa olsun yine de affede biliyorsan affet affet ama biraz süründür. hatasını anlasın kıymetini bilsin. bazen ali cengiz oyunu oynamak iyidir. al çocukları iki gün filan annenlerde kal. sonra özledim seni diye mesaj at evine don ve barışın. umarım hep mutlu olursunuz. güzelce büyür çocuklar..
10 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 17,8b cevap paylaştı. İki çocuk olunca en çok olan çocuklara oluyor eşin bu durumu anlamış ondan dolayıda çark etmiş. Bencede en doğrusu odur çocuklar üniversiteyi kazanana kadar sabredin kazanıp mezun olunca tekrar değerlendirebilirsiniz. Bu ayrılıklara en çok darbeyi çocuklar yiyor onların başarılarını etkiliyor buda onları ömür boyu etkileyecek kötü durumdur
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBi psikoloğa gitsn o zmn ve sende bakara suresini sesli indir evde dinle her gün faydası olur ya da yasin kitabında 4.444 tane okunan sure var 1 hafta boyunca okunuyor bir kav kısıyede dagıt yardım iste ole bitirilir aksam oku ve yat direk konusma kmseyle Allahım mutlulugunuzu daim etsn
16 Yorumla
Soran+1 yılBen onu affedicem mi kesin değil bu nedenle bunlara gerek yok
Cevap sahibi+1 yılBaşka hatası var mı peki bi an bı psikolojik bişi yaşıo olabilir bı uzmana gitmek lazım ıkınız gidin herseyi dene olmazsa ole boşancaksan ole boşan hemen boşanma bnce çabala düzekirse amenna düzelmezse ayrıl ama denemedn bilemezsn
Soran+1 yılBen bunlara gelemiyorum. Boşanmak ne ya? Benim ona güvenim yok
Cevap sahibi+1 yılAma Aldattı mı şiddetmi var yalan mı soyledide güvenemıyon bi psikoloğa götür sende dğnden razıymıssn boşanmaya
Soran+1 yılBeni ilgilendirmiyor beni ilgilendirmiyor Ben ilk olayda beni aradan çıkarıp beni boşamayı göze alan bir adamla hayatımı sürdürmek zorunda değilim ailemle de konuştum bu konuyu onlar da devam edebileceğimi düşünmüyorlar
Cevap sahibi+1 yılEee sen bılırsn ne diyim
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖzrünü böyle laflar ederek başlamışsa kesin başka biri vardır benim de kocam bu gibi bir sürü yalanlar soyleyiip boşanmak istemişti benim gibi okumamış ekominik özgürlüğü olmayaj birine bide bilmiyorum çöktüm bittim zaten üç çocuğum var ve su an sevgilisi var biliyorum ama sadece bilmiyormuş gibu yapıp yuttum her şeyde bitti zaten ama ilk başlarda heyecanımı kaybettim bir şey hissetmiyorum gibi yalanlar çok söylerdi olayın iç yüzünü bildim halde ben çaresizlikten yuttum
03 Yorumla- +1 yıl
... Umarım bir şekilde ekonomik özgürlüğünü elde edersin.. çok güçlüsün <3
Soran+1 yılBaşkası yok eminşm
Cevap sahibi+1 yılİnşallah yine de kendin kadar güvenme kimseye kendine dayan hep
Aşk İlişkileri konusunda 696 cevap paylaştı. Bu tarz önemli konuları bu gibi rezil siteye insan neden sorar ve kafasını karıştırır.
burası çok boş bir site kimsenin aklını karıştırmasına izin verme
kim neyi neden yaptı bilinmez karşıdaki kişiyi anlamaya çalış
Burada ezbere konuşanları bırak
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılHer kul. Bir şansı hak eder. Affet ki, büyüklük sende kalsın. Oda utandığıyla kalsın. Böyle söyleyerek gurunu kırdığını söyle. Seni çok incittiğini söyle ki. İlerde aynısı tekrarlanmasın.
14 Yorumla
Soran+1 yılHer kul bir şansı hak etmez eğer aldattıysa ya da dövdüyse
- +1 yıl
O durumda tabi ki hakketmez. Senin durumda böyle bir mesele yok.
- +1 yıl
Öyle bir şeye kul şansı hak eder denilmez.
Soran+1 yılBeni iki çoçukla boşuyordu nerdeyse güvenim kalmado
+1 yılAllah'a 'yuvamı bana bağışla' diye dua ediyorsun Rabbim dualarını kabul ediyor, eşin pişman oluyor ama affetmiyorsun.
anlam veremiyorum..
buradaki saçma sapan görüşlere aldırış etme derim.01 Yorumla
Soran+1 yıl1.) Ben kocam bana dönsün diye dua etmedim.
Ben Allah'tan oğullarımla mutlu olacağım bir yuva bir ev bir hayat istedim.
Bu kocamsız da gerçekleşebilir.
Aşk İlişkileri konusunda 1,3b cevap paylaştı. Görünürde alenen bişey yok oyüzdne bir şans dahahakediyor nice aldatan şiddet görenler barışıyorki snein öyle bişeyin yok şükür bence gelenigeri gönderme tekrar olursa ozamandğşün
03 Yorumla
Soran+1 yılAllah Allah. Yani illaha boşabmam için dövmesi aldatması lazım beni hiçe sayması önemsiz öyle mi
Soran+1 yılÇokta var ben korkuyoeum artık ilk beni gözden çıkaracak diye mesala. Benim güvenim kalmadı ona
- Aşk İlişkileri konusunda 391 cevap paylaştı.
+1 yılYa lütfen yanlış anlaşma ama sanki başkasına gitmiştir yol verilmiş gibi geliyor bence iyi düşün derim çocukların için bile evli kalmak istesen önemli olan evliyken çocuklarına nasıl
01 Yorumla
Soran+1 yılYanlış qnlamıyorum. Ana öyle birşeyler yok eminim
Affet tabi adam pişman olmuş sen de dua etmişsin Allah kabul etmiş daha ne istiyorsun çocukların da var yuvanı yıkma ortada dişe dokunur bir sebep yok 🙂
03 Yorumla
Soran+1 yılBen milletin gazına gelmedim kendim düşündüm güvennebilir miyim mutlu olur muyum hayır dedimn
+1 yılDiktir edince kıymete bindin işte klasik erkek yarın Bir gün gene bı halt yiyip affettigine pişman edecek seni ama gene de affetme demem son bı şans ver ilerde keşke verseydim bı şans dememek için ama bu defa saf olma biraz kurnaz ol
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 9,7b cevap paylaştı.
+1 yılMuhtemelen hayatında başka bir kadın vardı ancak hatasını anlayıp geldi diye düşünüyorum. Açık açık sor neden gittin neden geri geliyorsun diye. Yalnız kalma korkusuyla hemen affetme sorgula
02 Yorumla
Soran+1 yılHayatında baika bir kadın yoktu. Evden işe işten eve. Telefonu hep ortadadır bunu asla düşünmüyorum
- +1 yıl
Olabilir, ben bir ihtimal olarak düşündüm. Siz yine de gitmesinin ve dönmesinşn arkasındaki asıl sebebi öğrenin
Şimdi neden gittiği çok önemli? Heyecanını kaybettiği için mi gitti yoksa başka heyecanladığı bir durum oluştu da ondan dönüş alamayınca geri mi geldi? Heyecan ne lan
04 Yorumla
Soran+1 yılHeycanımı kaybettim sevgimi yitirdim dedi. Aldatma düşünmüyorum. Evden işe işten eve giderdi. Telefonu ortada olurdj şüpheli bir harakeri yoktu
Soran+1 yılEvet çok canım yandı
Gizli Üye(25-29)+1 yılCanım kalbin ne istiyorsa onu yap ama gerçekten çok pişman olduğunu hissettiysen bence ona bir sana ver kendin icin ve evlatların icin, Allah bir daha yaşatmasin kötü şeyler❤
10 YorumlaTekrar şans ver ama dikkatli ol. Kendini de sorgula. Muhtemelen bir şeyler oluşmaya başlamış adamda. Uzun süredir düşünüyordur bunu. Al karşına konuş derim
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2b cevap paylaştı.
+1 yılAffet kardeşim bi saatten sonra çocuklarını düşünmelisin. Yani eşin size bi kötülük etmiyorsa son bi şans tanıyabilirsin
14 Yorumla
Soran+1 yılAma çok kırdı
- +1 yıl
Öyle ama bazen sen olgunluk göstercen bazen o göstercek bi şekilde birbirinizi idare edeceksiniz.
Soran+1 yılBilmiyorum adam beni resmen boşuyordu iki çocuğa rağmen güvenim kalmadı
- +1 yıl
Bak bu olay dışında eşinden memnun değilsen bişiy diyemem ama her insan hata yapabilir.
Aşk İlişkileri konusunda 5,4b cevap paylaştı. Bence şans verilebilir, ama kilim altına süpürerek değil. Bu üzerine ciddi, açık ve samimi bir konuşma yapılması gereken bir durum.
11 Yorumla
Soran+1 yılÖyle olıe ancak
- Aşk İlişkileri konusunda 4,7b cevap paylaştı.
+1 yılSiz de bir acayipsiniz hem dua ediyorsun bizi yalnız bırakma diye hem de affetsem mi diye düşünüyorsun...
02 Yorumla
Soran+1 yılBej bizi yalnız bırakma dedim. Kocam geri dönsün demedim
- +1 yıl
He tamam
Her insan gaflete düşer gurur ve inatlaşma insana birsey kazandırmıyor bunu ben yaşadım sen yaşama affet ama kendini ezdirme
02 Yorumla
Soran+1 yılAffetmedim
Aşk İlişkileri konusunda 1,2b cevap paylaştı. Özgür ya da köle durumu yok...
Ne kimse özgür ne de kimse köle...
3-5 kişinin 300-500 kişinin demesiyle değişecek bir durum kadında erkekte eşit değerlerde00 Yorumlaaçık açık söyle hemen eskisi gibi olamam sana de seni kaybedebileceğini öğrensin ki bir daha yapmasın aynı hatayı. bişeyler yapmış gelmiş belliki. elisa testi yaptırmadan aynı yataga bile girme
00 Yorumla
+1 yılBence burnunu sürtmelisin. Her gittiğinde yasa bir daha böyle bişeu yapmaya kalktığında geri dönüşü olmasın. O olmadanda olabileceğini her döndüğünde olduğu gibi sizi bulamayacağını bilsin.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 844 cevap paylaştı. Aklıma gelen ilk soru acaba biri vardı da onda yeterli ilgiyi görünce sana gelmesi mi bosansan çocuklar var ortwda ama inan hiçbir şey eskisi gibi olmuyor güven kaybediliyor.
00 Yorumla
+1 yılaffetme. çünkü o gaflet bence başka bir kadın. bir şekilde o hayatrından çıkmış ve tilki dükkana geri dönmek istiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılYok başka kadın yok. Evden işe işlten eve gider asla telefonu hep ortada şüphem yok
+1 yılSiz kendinizi dinleyin lütfen ilişkinizde bir sıkıntınız var mıydı bunları göz önünde bulundurun düşünün eşiniz sizi neden boşamak istedi birden düşünerek hareket edin.
00 YorumlaÖnce bir bedeli olmalı bu yaptığının hemen kabul ederseniz yine gider belli bi süre düşüneceğinizi söyleyin.
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılbence aldatılma olayı olmuş olabilir aldattıgı kadında buna tekmeyi koymuşsa senin kapına gelmiştir tavsiyem şans verebilrsin ilk kez yaşandıysa ama dikkatli ol
14 Yorumla
Soran+1 yılAldatma olayı olmadığına eminim.
Cevap sahibi+1 yılsana göre başka ne olabilir yani ona göre tavsiye verecegim yardımcı olabilmek icin
Soran+1 yılBüyü yapıldı bence eşime. Çünkü çok kısa sürede değişti
Cevap sahibi+1 yıletrafında büyü yapabilecek kapasitede insanlar var mı akraba olabilir eşinin yakından uzaktan arkadaşları olabilir kocanı en iyi sen tanırsın ondan soruyorum eğer cidden büyü diye düşünüyorsan da al eşini karşına neden böyle yaptın isteyerek mi oldu istemeyerek mi diye sor hani istemeyereksr ve dediğin gibi kısa sürede değişmişse büyü olabilir bu konu hakkında konuşun hiç olmazsa hocaya falan gidersiniz
hanımefendi bu soru burada sorulur mu? sanki buradaki insanlarla evlisiniz sadece sizi ilgilendiren bir meseledir
00 Yorumla
+1 yılBosan diyemem..
ama tavrini koy!!!
cocuk oyuncagimi bu heycanini kaybetmis!!
Heycanini canli tutsun ozaman !!!00 Yorumla
+1 yılBence tek seferlik affet ama hemen yumuşama yaptığınin normal olmadığını ve tekrarının olmaması gerektiğini hissettir
00 Yorumla
+1 yılbiraz durumu izle. Gerçekten samimi ise affet. Bişeylerin farkında olmuş olabilir. Ve durum öyle ise bir daha aynı yanlışa asla düşmez.
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 3,4b cevap paylaştı. Çok isitikrarlı bir adam değil belliki yarın bir gün yine ayrılmak isterse yine üzülürsünüz şahsi fikrim. Aldatma alıskanlığı var ise düzelmez.
01 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 1,7b cevap paylaştı. Burnu sürtülmüş. Heyecan dediği şeyin yuvasından daha kıymetli olmadığını anlamış ve geri dönmüş. Eğer hak ettiğini düşünüyorsan affet..
00 YorumlaOğğğ kızım. Sende hergün dua etmişsin. Şimdi de afsetmi diyorsun? Ne kafadasın
06 Yorumla
Soran+1 yılOnun için dua etmedim oğullarına hayırlı bir yuva istedim
- +1 yıl
Kanka bak erkekler özgür ruhludur. Ama elindekini kaybedene kadar değerini bilemez. Al eşini karşına. Güzel güzel konuş. Sende kendini biraz geliştir. Gül gibi geçinip gidin. Yuva yıkmak çok basit. Ama iki tane evladınız var. Onlar arada yuvarlanacak. Sen yorulacaksın. Eşin yorulacak. Lütfen kbl et. Güzel bir yuvanız olsun
Soran+1 yılÖzgür ruhlu ne ya ! Soçtırma ruhuna erkekletin
- +1 yıl
erkek özgür ruhlu da kadın köle ruhlu mu özgürlük istiyorsa baştan evlenmicek herkesin harcı değil bu işler
- +1 yıl
şu çocuk konusunuda abartmayın
+1 yılŞimdi insanın aklına bir şeyler geliyor ama hakkınızda hayırlısı olsun
03 Yorumla- +1 yıl
Ne yapacaksın şimdi var mı hayatini düzen edecek bir şey
Soran+1 yılOğullarım ile hayatıma devam edilcem
- +1 yıl
Kaç yaslarindalar
+1 yılmerhaba bir şans verin bence eşinizin aklını şeytan almış siz şeytana uymayın şu masum çocukların hatrına şans verin
00 YorumlaAşk İlişkileri konusunda 16,1b cevap paylaştı. Affet ama biraz kivrandir kiymetini anlasin. o bosanalim dediginde aglayip sizlasaydin Şu an bosanmistiniz
00 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılMutluysan devam etutsuzsan ayrıl eğer kötü bir evlilikte çocuk daha çok etkilenir bazen babasızlık dhaa iyi
00 Yorumla Aşk İlişkileri konusunda 2,5b cevap paylaştı. Hayır affetme. Şimdi affedersen iki gün sonra aynısını yaptığında yine affedeceğini bilir.
06 Yorumla
Soran+1 yılAma seviyorum.
Soran+1 yılEvet. Ama pişman
Soran+1 yılTekrarı olunca affetmem
Gizli Üye(36-45)+1 yılboşanma bence..
Boşansan ne olacak ki? Hayat günlük gülistanlık olmayacak emın ol.
115 Yorumla
Soran+1 yılBöyle seni istemeyen seni boşamata kalkma korkusu ile mi daha iyi olur hatat
Cevap sahibi+1 yıl@Ecinaa Adam zaten benı boşama demiş yola gelmiş.
Eğer bundan sonra olmazsa boşanır.. O kadar beklemiş biraz daha sabır etse ne kaybeder?
Soran+1 yılYa o zaman senin karın ilerdr senden boşanıcam diyip evi terk edip pişman olup gelse sen kabul edersin sanırım
Cevap sahibi+1 yılBen kabul etmem. O yüzden boşanma diyorum.
Cevap sahibi+1 yıl@Ecinaa Amacın kızı dul bırakmak sanırım.
Boşanırsa kına yakmayı unutma.
Cevap sahibi+1 yıl@Ecinaa Çok yapıcısın.. Emin ol çok iyisin.
+1 yılDuan kabul olmuş neyi düşünüyorsun ❓️
10 YorumlaYapıcı olmak gerekir yuva kurmak çok zordur ancak o süreçte neler oldu ya bunu şu an öğren ya da daha hiç sorma karar yine senin
10 Yorumla
+1 yıldiğer manitası şutu vurunca sana dönmüş top anlayacağın. d
10 Yorumla- Aşk İlişkileri konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılAman ciddi bir durum yoksa seviyorsan devam et
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunun kesin sevgilisi vardı, karşı taraf evli olduğunu öğrendiği an buna tekmeyi bastı, bu da soluğu senin kapında aldı. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
02 Yorumla
Soran+1 yılAldatma söz konusu değil
Cevap sahibi+1 yılUmarım öyledir. Hakkında hayırlısı olsun kardeşim. 🙏
- Aşk İlişkileri konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılHayatında birimi vardı'da böyle yaptın. diye sorgula.
00 Yorumla boşanmaya sebep olduğu şey elinden kaymıştır bence affetmeyin derimm.
00 Yorumla
+1 yılAbartmamalisin bence olabilir böyle şeyler demek şeytana uymuş ağzından öyle çıkmış önemli olan güzel giden Bir evliliği yıkmamak şimdi sen onun sözüne bakıp bahaneyle sen boşanacaksan suç sende olur onda olmaz
06 Yorumla- +1 yıl
Kimsenin ağzına laf verme asla millet bahaneye bakıyor zaten mutlu giden evlilikleri yıkmaya çalışıyor sen de affedeyim mi diyorsun bahaneye bakıyorsun
Soran+1 yılBirincisi onun sözüne bakıp boşanacaksan suç sende olur öyle mi. Bana bak bana iyi dinle. Ben ona güveniyorum artık o da onun sayesinde boşanmak için bahaneye ihtiyacom yok güvenimi o zedeledi. Hiçte suç bende olmaz. Onda olur yine..
Soran+1 yılHa bu arada mutlu giden evlilik derken mutlu giden bir evlilik olsaydı sevgim bitti heyecanım bitti deyip kimse benim kapıma boşanmakla gelmezse demek ki mutlu gitmeyen bir şeyler varmış
- +1 yıl
Haklı olabilirsin ne yaşadığını bilemem ama öyle bir yorum yaptım sadece hakkından hayırlısı olsun mutlu değilsen ayrılman doğru olur tabiiki
- +1 yıl
Sadece sen mutluluğunu düşün diye dedim tabiri aranızdaki olanları bilemem
Soran+1 yılBilmiyorum. Kararsızım biraz zaman vericem kendime
+1 yılİçtenliğine inanıyorsanız siz karar verin. Ne de olsa affetmek büyüklüktür...
00 Yorumla
+1 yılbi kere baştan bunu göze almış gene olsa gene göze alır heyecan bitti diyorsa vardır bi b0klar
00 YorumlaGerisi dönüşü olmayan yola girmemek gerek aynı şeyi tekrar yapabilir
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)+1 yılBence başka bir kadın yol vermiş ona o da geri gelmiş. 2. Telefonu bile olan insanlar vardır sen görmedin diye kesin yok mu oluyor
06 Yorumla
Soran+1 yılİkinci telefon diyorsun da adam sürekli dibinde sürekli evde inan bu mümkün değil. Yalnız odaya girmez. Hep benimle evde işte zaten abimle çalışıyor. Yani öyle
Cevap sahibi+1 yılNeden ayrılmak istiyormuş o zaman sordun mu hiç
Soran+1 yılSevgisi bitmiş
Cevap sahibi+1 yılSevgi biter mi öyle ya. Ne olmuş da sevgisi artmış o zaman birden
Soran+1 yılPişman olmuş
Cevap sahibi+1 yılNeyse iyi aksamlar
+1 yılSana karşı kötü bir durumu olmadıysa bir şans daha ver derim
00 Yorumla- Devamını Gör (105)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım