AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
97Cevap
Sorunlarınızı karşılıklı olarak ele alın. ondan sonra verin bunun kararını.
bence affet bir şans ver gerçekten de hatasının farkına varmış olabilir
Allah ım ya bu kadınlar gerçekten bi garip kız günlerde dua etmişsin gelmiş işte affet gitsin arada olur öyle 😂
Ben onun için dua etmedim. Ben oğullarım la ortada kalmamak bir yuva sahibi olmak için dua ettim
Aldatma yoksa şiddet vs biraz süründür sonra affet kıymetini bilsin
Aldatılmadığından eminmisin
Sebepsiz neden boşanmak istemiş nedeni var mı?
Sebebi var sevgisi bitmiş
Ozaman her şey biter
Kocişin önce birini buldu, sonra ondan hayır görmeyip yine sana geldi.
Hayır. Aldatma yok ama kocisim değil
Affetme bence çünkü bir süre sonra aynisi olacak
başkası varıdr ona yanladı baktı ki red cevabı aldı sana geri döndü belki de
Affet. eheceksen neden Allah'tan böyle bişey istedin
*affetmeyeceksen
Ben kocam bana dönsün diye dua etmedim oğullarkmla kendime yuva diledim.
Hanımefendi yuvamı bana bağışla ne demek?
Ogullarimla yalnız bırakma beni ne demek?
Yeni koca diledin o zaman kocan geri geldi😂
Beni yalnız bırakmadan kaçtın illa kucamla olmak değil mesela babamın bu durumu öğrenince bizim arkamızda durması mesela oğullarımla kalacak bir yer bulmak ortada kalmamak yoksa ben ona yolun açık olsun kapıyı suratına kapattım pişman olacağını
Sen benim eşim misin yoksa çok benzer bir durum pek şüphelendim şimdi.
Benim kocam 30 . 35 yaş aralarında değil. Bu bir ikincisi kendisi bu saatte işte olur ve yoğun olur. Telefona girmez kızlar soruyora ghiç girmez
Hah işte buydu cevap. Seviyosun ve güveniyosun. Ayrılma
Yo güvenmiyorum adam beni boşuyordu iki çocukla ben artık ona hiç güvenim yok
Yazdıklarımız başka içimiz başka söylüyor demek.
Yo ben onun. Günlük işini söyledim ne alaka güven anlamadım.
KS ye hiç girmezden.
Kullanmıyor bilmiyor diye dedim
Bundan emin olamazsınız fakat konu bu değil tabi. Ortadaki sorun bir anda neden böyle bir şey söylediği sorunun temeline inip sıkıştırırdım ben olsam. Gerisi sizde
gerekli dersler almışsa affetmek ya da affetmemek senin biliceen bişi
Evet bazı arkadaşların dediği gibi. Bir başka kadın umut vermiş arkadaş gaza gelmiş. Sonra unut gitmiş gaz çıkmış. Eldeki kadına geri dönmeye çalışıyor.
Bence bir şansı daha hakediyor iki çocuğun için bir şans daha vermelisin bazen boşluğa düşer insan hatalar yapar ama sonra anlar umarım tekrarı olmaz yuvanıza huzur ve mutluluk diliyorum❣️
Affetme tabiki ne munasebt gururunu incitti cezasini ceksin hayatinin sonuna kaddr pismanlik ceksin herseyin bedeli olmali.
Biraz çeksin sonra affetsen çok seviyorum
Boyle demesinin nedeni var bence 1 sene ssurundur kiymetini anlasin baskasi var istedigi etkilesimi almayinca sana geldi hicbir erkek sirtini garantiye dayamadan bunlari soylemez heyecani bitmis miş babbaabaaa hhaaha sinirlendim inanma inanacaksan da disetlerine cekirdek kabugu batir okadr aci cektir yani
Başkası yok. Buna eminim
Can çıkar ama hıy çıkmaz işler yolunda gitmesi ve geri döndü ilk fırsatta aynısını yine yapar 2. Şansa hayır
Sizden Neden bir anda böyle soğudu pek anlamaya çalışabildiniz mi
Banane. Banane ben soğumadum mı hiç bu kadar yılda ben niye boşanmadıö
Bahaneleri bitmiyorsa Demek ki artık bitirmenin en doğru yolu
Bence affetmemelisin çünkü bir kere yapan tekrar yapacaktır ve her defasında sen üzeleceksin gidip gidip gelecek
Her ilsikide bazı hatalar olabilir ama bu hatalara çocukları kurban etmeyin. sideetli geçimsizlik yoksa herse gelip geçicidir yuvayı yikmayin
Böyle önemli bi kararı buradakilerin gelişi güzel yorumu için harcama olabilir böyle şeyler çocuklar var yuvana sahip çık
demek ki karşı taraftaki kadın ile de cinsel yönden heyecanın kaybetmiş ya da ayrılmış ki en azından elimdekine sahip olayım diye düşünmüş senin ki
Bence başkasıyla görüşüyordu baktı ondan bir cacık olmuyor, sana geri döndü. Ben olsam işin aslını tam anlamıyla öğrenmeden affetmem.
Yok başkası emibim
Çocuklar büyükse güzelce anlat onlara boşanın iş işten gectikten sonra yalvarsa ne fark eder
Bensiz kalmayı göze alan birini affetmem.
Eğer kendi kendine yetiyorsan hiç girme bidaha o topa
Kocanı en iyi sen tanırsın, bu yüzden derin bi şekilde düşün ama mantıklı düşün.
Bazen insanlar boşlukta olabilirler bikac gun onlari yalniz birakmak gerekir
Sen simdi affedin birdaha aynisi yaparsa affetme bence
Şiddet aldatma vb yoksa al karsina herşeyi konuş kendi kararını kendin ver bence
Boşanmak istemesinin sebebi yatak odasındaki sorunlar olabilir mi?
Demek ki diğer kadın da kapının önüne koymuş Onu
Diğer kadın yok. Eşim evdeb işe işten eve giden bir adamdı. Telefonu gizli değildi hep ortadaydı büyü olduğunu düşünüyorum
Anladım
duaların kabul olmuş işte)
Ben kocam bana dönsün diyr dua etmedim. Oğullarımla ortada kalmiyim bir yuvamız olsun diye ettim
Bence onu affet
Bilmiyorum güvenim kalmadı
Bence biraz zaman ver. Bak bakalım nasıl davranıyor. Belki problemleriniz vardır sıkılmıştır. Vazgeçtikten sonrada pişmanlık gelmiştir
Ya vir problem olunca hemen boşanmak mı lazım. Ben güvenmiyorum asla ona
Probleme bağlı. Bazen insanın kafası atıyor
İyi benden boşanmak istemesini söylemesi de benim tepemi attıran bir problemdi
Zaman ver😊
Yani zaman vermek zorunda değilim boşanabilirim Bu benim hakkım bilmiyorum yani ben de bu problemi büyük buldum şimdi tepem attı Ben de boşanayım diyorum hadi sana göre büyük problemlerde zamana ihtiyaç yok ya boşanabiliyoruz ya öyle dedin ya az önce
Ben senin maddi durumunun nasıl olduğunu bilmiyorum. Dua ettim Allah'ım beni çocuklaırımla bir başıma bırama diye yazdığın için ben senin çalışmayan ve kendi ihtiyaçlarını karşılayamayan bir kadln olduğunu düşündüm ve bu yüzden yapıcı olmaya çalış dedim. Yoksa isterseniz şimdi boşanın beni ne ilgilendirir)
Kendi param olmasa ne olur yasaya göre yaşadığımız ev benim. Malların yarısını iki çocuk nafakası var. Ki bunların yanında benim dairelerin var arabam var
O zaman tamamen hisslerinle hareket edebilirsin. Yani sevmiyorsan
Nafaka gözünü korkutmuş herhalde
Adam zengin
Sevgilisi tekmeyi basmış
Eşimin bir sevgilisi yok. Evden işe işten eve. Telefonu hep ortadaydı. Evden ayrıldığı dönem boyunca da annesinde kalmış annesi bana haber verdi bu konuda ondan şüphem yok büyü olduğundan şüphe ediyorum
Sevgilisi yoksa kim niye büyü yapsın
Belalı bir seveni vardı bizi ayırmsk için çok çabalıyordu
Yine de çok güvenmemek lazım
Affet tabii :) unutun hatta
Ama boşanmak istiyorum dedi
Eşiniz bir insan ve hata yapabilir, yanlış kararlar alabilir, bu kararlardan geri dönebilir ve evet insanlar bazen söylediklerinden pişman olabilirler.
afedersin ama kocanın galiba tahtaları eksik !!!
bu iş oyuncak değil derdim
işte kadın gibi kadın
Çok doğru bir karar vermişsiniz tebrik ediyorum
Bana dense geri dönmem sanırım
Dua Ettiniz Duaniz Kabul Oldu
bence ayrıl. bi kere yapan ikinci kere de yapar
Ben olsam kabul etmem saygısızlık bu
Kaç yıllık evlisiniz yaşlarınız kaç
sen asıkmısın ona
Siz Türk kadınları yüzsüz oluyorsunuz canım suratına tükürse elhamdülillah dersiniz
Başkasına gitmiş olmamış sana dönmüş
İçinden ne geliyorsa ne hissediyorsan kendin karar ver
Allah cezasını vermiş iyi olmuş doğru yolu bulmuş
Bence bir şans ver ona
Başta boşanmak istemiş ayrıl bence
Yapan bir daha yapar affetme
Affet unutursun…
Fakbadi yapmalısın
Nafaka tazminatı duyunca boşanmaz tabi
Yani aldatma falan yoksa neden olmasın.
Sen ne yapmak istiyorsun
vicdan yapıyor acaba kiminle aldattı seni
hem dua ediyosun hemde kabul olunca soruyorsun
Ben oğullarımla beni yalnız bırakma çaresiz bıraköa dedim kocam bana geri dönsün demedim. Oğullarım ile nerede kaljcaz ne olacak diye
yuvamı bağışla demişsin ama sende istiyon barışmak
Yuvamı bağışla dedim oğullarımla bir yuva dan bahsettim yoksa ben o dönsün diye niye dua edeyim onun kaybı olur.
o zaman barışma
İyi düşün affedebilirsin belki
Sen bilirsin senin hayatın