Evliliğin 6. ayında kaynana ve kayınpeder bakımı, eşimle ilgisizlik derken psikolojik olarak tükendim ne yapmalıyım?

6 ay oldu evleneli, kaynanam merdivenlerden düştü 1 ay ona baktım.. Altlı üstlü oturduğumuz için. Kendi evlatları çalışıyor. Gelen gideni ağırlı derken, evin işleri derken çok bunaldım, yoruldum, psikolojik olarak da iyi hissetmedim kendimi. Eşime söyledim, kendi annemlerin yanında kalmak istiyorum biraz diye, o sırada kayınpederimi bronşitten hastaneye yatırdılar, ona rağmen gittim ailemin yanına. Hasta kayınpederime bakmadım, kendi ailemin yanına gittim diye hepsi surat astı, benden kötüsü olmadı.. Bugün eşimle altıncı ayımız, eşim izinli dedim, bir şeyler yapalım dedim, tamam dedi, abisinin arabasına vurmuşlar araba pert olmuş, eşim gitti ilgilenmeye. Ben artık bitirmek istiyorum ve cidden tahammülüm kalmadı bir şeylere… Adam akıllı kocamın yüzünü göremiyorum, işi dolayısıyla haftalık izinlerinde anca gelebiliyor eve, asker kendisi.. Eve geldiği gün de ya anası ya babası ya da abisi bir şey oluyor, karısıyla adam zaman bile geçiremiyor, ben surat asıyorum, tavır alıyorum kocama, dayanacak gücüm de kalmadı

Evliliğin 6. ayında kaynana ve kayınpeder bakımı, eşimle ilgisizlik derken psikolojik olarak tükendim ne yapmalıyım?