5 aylık evliyim, kayınvalide ve kayınpeder bakımı yüzünden tükendim, uzaklaşmam yanlış mı?

Arkadaşlarım günaydın 5 aylık evliliğimde kaynanam ve kayınpederim ile altlı üstlü oturuyoruz eşim işi dolayısıyla bazen 1 hafta eve gelemiyor kaynanam 1 ay önce merdivenlerden düştü kırıkları vardı 1 ay boyunca ben baktım çamaşır bulaşık evin işi geleni gideni ağırlama derken çok yoruldum ve çok yıprandım eşimle geçen konuştum dedim mi birkaç gün kendi annemlerde kalmak istiyorum diye tamam canım kalırsın demişti en azından birkaç gün uzaklaşmak bana iyi gelecek derken kayınpederimi bronşitten hastaneye yatırdılar bir de kayınpederim kendi evlatlarına siz işinizden geri kalmayın bana gelinim bakar o başımda kalır deyince iyice dellendim ve sakin bir alana geçip hıçkıra hıçkıra ağladım iç çeke çeke.. çünkü çok bunaldım psikolojik olarak kendimi iyi hissetmiyorum 5 aylık evliyim balayına gidemedim evde hasta bakıcı gibiyim oraya koş bunu yap falan derken tükendim.. kocamı göremiyorum evden çıkmıyorum. Sanki kocam beni kendine değil de anne babasına almış.. söylediğim cümlenin arkasında durarak eşimle konuştum ve ailemin yanında kalmak istediğimi belirttim tekrar.. kayınpederimin yanında 2'şer gün evlatları kalacak 2 gün eşim kaldı 2 gün görümcem 2 gün de kaynım. Ben kendi annemlerin evindeyim şu an kafa olarak o kadar iyi geldi ki.. ama iki gün sonra bunun da lafı olacak bana eminim… biz hastayken yanımızda durmak yerine uzaklaştı gitti diyecekler her gün bakınca iyi olursun da 1 gün bakmayınca kötü olursun kaynanam zaten biraz annemlerde kalıcam lafını duyduğundan beri suratı sirke satıyor şu an kendi iyi kalkıp kendi yürüyor işini gücünü yemeğini yapıyor benim sayemde en zor günlerini atlattı kayınpederim yatar hasta değil hastanede kalkıp tuvalete kendi gidiyor yemeğini kendi yiyor sigarasını içmeye çıkıyor ama ben kötü olurum direkt şundan şu kadar eminim ki gidince bütün tavırlar değişecek bana karşı

5 aylık evliyim, kayınvalide ve kayınpeder bakımı yüzünden tükendim, uzaklaşmam yanlış mı?