Nişanlımın ailesi her şeyi biz alıyoruz deyip arkamdan konuşunca ilişkimi nasıl koruyabilirim?

Merhaba arkadaşlar 2 yıllık bir ilişkim var, sevgilim babası ile çalışıyor, kendi işleri durumları çok iyi değil ama normal yani. Benimse ailevi durumum iyi değil, babam yatalak, zor geçiniyoruz, evimiz kira değil. Nişanımız var 2 ay sonra, her şeyi onlar aldı, biz bir şey almadık. Fakat ben başta söylemiştim sevgilimin ailesine de, durumumuz yok, babam sağlıklı olsaydı o da yapardı dedim. Her şeyi erkek tarafı alıyor, isteme, salonu, yaylısı, şusu busu, her şeyi aldılar. Ben de ailesine ne alırsanız kabulüm dedim. Altınları almaya gittik, ben de yüzüğümü, küpelerimi, alyansımı, 22 ayar istedim, aldılar. Fakat laflanmış ailesi, hani bir şey istemiyordu ne alırsanız kabulüm diyordu, kuyumcuya gidince 22 ayar aldı hepsini demişler. Bunu bir tanıdıklarından duydum. Ailesi de sevgilime demiş ki o kadar mı durumları yok, sana bir alyans bile alamadılar demiş. Kaç kardeşler demiş, her şeyi biz almıyoruz, biz yapıyoruz demişler. Ben sadece saat alabildim nişan için, çeyiz eşyalarını 2 sene içinde birçoğunu aldım

Güncellemeler
3 ay
Haklilar mı
Nişanlımın ailesi her şeyi biz alıyoruz deyip arkamdan konuşunca ilişkimi nasıl koruyabilirim?