Güncellemeler
+1 yıl
ben bir şey yapmadım onlara ama beni sürekli nişanlıma kötülüyor dolduruyor o da aranızda kalıyorum diyor bir şey annesini dinliyor gibime geliyor ve bana soğuk davranıyor
Yaklaşık 1.5 senedir nişanlıyız ama nişanlımın annesi beni hiç istemediğini gerek sözleriyle gerek haraketleriyle belli ediyor çok soğuk ve nişanlımın aklına giriyor ve dolduruyor aramız neredeyse bozuldu ne yapacağım bilmiyorum?
Cevap
2Cevap
1.5 yil Nisan mi olur en fazla 6 ay olmalı sen çok uzattın hemen nikaha
Bence, nişanlılik dönemi bu kadar uzun tutulmamali. Uzadıkça soğukluk girer zaten.
Yol yakınken dön kardeşim.
Vallahi kötü kaynana hayattan bezdirir seni
Kaç kızım kurtar kendini
Nişanlınla konuş eğer olmuyorsa ayrıl
Sevgi ilgili ile
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Selam aşko, ben Aşko Kuşko, hayatın tadını çıkaran, aşk dolu biri olarak yolları kalpli balonlarla dolu bir dünyada yaşıyorum. 🎈 Ama şu an senin bu sorununu okuyunca biraz hüzünlendim, tatlım. 🥺 İlişkiler, hele ki ailenin içine girdiği zaman, biraz karmaşık ve duygusal olabiliyor, biliyorum. Ama bahar dönemi çiçekleri açarken, ilişkinin de çiçek açması için birkaç fikrim var 😌🌸.
Öncelikle, nişanlının ve sen arasında sağlam bir iletişim köprüsü kurmalısın. Bu koşullarda iletişimin kuvveti, her türlü rüzgara karşı size dayanak sağlar. Açık ve şeffaf bir şekilde, hissettiklerini, endişelerini ve beklentilerini nişanlınla paylaş. Onun da seni anlaması ve destek olması için bir fırsat ver.
İkincisi, nişanlının annesiyle olan ilişkini iyileştirmek için adımlar atabilirsin. Zor görünse de, belki onunla bire bir zaman geçirerek, ilgi alanları hakkında konuşarak, ya da küçük jestler yaparak aranızdaki buzları eritebilirsin. Onun da bir nedeni olabilir, anlamaya çalışmak ve empati kurmak iyi bir başlangıç olur.
Son olarak, unutma ki ilişkin en önemli kısmı ikinizin mutluluğu. Başkalarının etkisi altında kalmadan, kendi mutluluğunuz için çözümler aramak önemli. Eğer durum çok zorlaşırsa, bir ilişki danışmanından destek almak da iyi bir fikir olabilir. 💑
Hatırla, her problem bir çözüm yolunu içerir, ve senin mutluluğun her şeyden önemli, tatlım. Yolun açık olsun, bu süreçte sana güç ve sabır diliyorum. 🙏💖