Sevgilim ailemi umursama diyiyor fakat gerçekten görmek bile istemiyorum tavırları hep ben biliyorum kafaları hoşuma gitmiyor onlara göre hep ben hatalıyım. Sevgilim haklı olduğunu biliyorum diyip üstünü kapatıyor fakat ailesinden soğumam ilişkimizede yansıyor. Sürekli eleştiriyorlar niye çalışmıyorum niye işe girmiyorum niye yavaşım niye çok açıksözlüyüm. Bu benim hayatım. Ailesinin tavırları yüzünden nişandanda soğudum
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Ailesiyle evlenmeyeceksin, onlar dış kapının dış mandalı olacaklar inan bana ama benim eşimde öyleydi dur şimdi hatırladım. Bana farklı konuşurdu ailesine farklı. Bu çok sinirimi bozardi kavga ederdik. Gitmezdim evlerine, benim adımı çıkardı kaynanam görümcem neymiş kaynanasina yardım etmiyor diye. abi niye arkamdan konuşanlara yardım edeceğim. Yani bilmiyorum. şu an kaynanam da kaynatamda vefat etti, evleriniz yakin olacaksa onlarla Allah yardımcın olsun kardeşim
Ama benim ailemde her zaman aileylede evleniyorsun kızım iyi düşün diyorlar. Sevgilim gelip benim söylediklerimi anlatmaz ama kavgalarımızı çok anlatırdı ailesine, ailesininde bana benim duymamam gereken şeyleri anlatıyordu aslında bunların hiçbirisini benim yüzüme söylemediler arkamdan konuştular. Sevgilimi satmak da istemiyorum ama tiksiniyorum.
Valla ben kaynanamdan gorumcenden çok çektim gorumcemden hala çekiyorum. Adımı her yere yaydilar kocam buna hiç sesini dahi çıkarmadı. Çok hakaret küfürler ettiler kocam hiç beni savunmadi çok agldim üzüldüm. Dikkat etmeni tavsiye ederim
Hala nefret ediyorum kaynanamdan vefat ettiği halde o kadar çektim ki. Allah rahmet eylesin o ayrida unutamıyor insan bazı syleri
Allah var beni savunuyor fakat arada kalınca lanetler okuyor bu adamın arada kalmasınıda istemiyorum
Benim görümcem okumuş öğretmen olmuş ama insan olmayı becerememis ben öyle saygısız bir insan görmedim ömrümde Allah onun kocasına sabır versin
Ne olacak biliyor musu evlenince seni iyi olduğunu koçanın parasını yedikçe kaynanan vs. Kuduracak çatlayacak
Benimkide ablam canım bitanem diye konuşuyor arkamdan beklenmediğim şeyler duyuyorum bu sefer de güvenim kırılıyor. Aynı şekilde anneside sözde beni seviyor ama böyle sevgiye tüküreyim. Hep, ben senayı seviyorum ama bu ama şu...
O amalar bitmiyor
O yüzden sana çalış diyorlar cekemiyorlar oğlunun parasını yemeni
Valla gormceler her zaman maske takar guvenme derim
Kocan ne iş yapıyor
Nişanlın yani
Ben çalışkan birisi değilim baba evinde babamın parasıyla geçindim param kadar hareket etmesini biliyorum. Kendi işim olduğunda seve seve hızlı hızlı yapıyorum işime gelmeyeni de yapmıyorum. Kimseye kendimi beğendirmek istemiyorum. Erkek tarafı kendilerini Hürrem Sultanlarda şehzade doğurmuş gibi hissediyor
Nisanlinin parası iyiyse pimpirik eli kisnik değilse çalışma ama diğer türlü calismani tavsiye ederim her istediğini alamazsın evlendiginde
Asker mesleği bak 3senedir bekliyorum senede bir ay görüyorum 15+15 diyim bi kere bana helal olsun kızım sabrediyorsun dediklerini duymadım. Sadece kavgalarımıza odaklandılar kolaymı anasını satayım asker beklemek benimde sinir seviyem düşüyor
Aynen hep öyle olur en ufak hatanda da seni kötü bilirler arkandan konuşurlar onlara yaranamzsin
Parasi iyi evi varsa kira derdi cekmezsin kolay olur her istediğinde de para verirse çalışma derim
Ya aklımda çalışmak var ama kendimi geliştirmek istediğim şeyler var ben grafikerim Allah var yetenekliyim gerçekçi portreler çizebiliyorum daha iyisini yapmak istiyorum. Grafikerlilten mezun oldum ama verimsiz bir üniversite yine gayretim gerekiyor
Şimdi işe girsem herşeyi salıcam iş ev iş ev olacak ve ben vasıfsız işlerde çalışınca modum düşüyor satış danışmanı konfeksiyon bunlarda çalıştım mutsuz oluyorum napiyim herkesin kendini rahat ettiği bir iş vardır
Himm sana kalmış evet doğru hem çalışmak hem ev. Ama eşin anlayışla karşılık verecektir. Para biriktirirsiniz bu daha iyi olur. Çalışabiliyorsan çalış. Ben evliliğimin ilk senesi çocuk yaptım çok pişmanım keşke calissaydim dedim. Çünkü kocamın maaşı çok düşük her istediğimizi alamıyoruz sana kalmış artık
Üniversite okudunmu
Yok lise mezunuyum
Benim kız arkadaşım var onun kocası da asker. Şu an iş ariyor çünkü kiradalar ve çok borçları var kocasının ailesi düğünlerinde hiç maddi destek vermediler.
Ne işinde çalışmak isterdin lise mezunu olarak şuanda pek üniversite lise mezunu olmak iş bulmakta farketmeyecek seviyede. Mesleğin var mı diye üniversiteyi sordum
Mesleğim yok meslek lisesiydi hatırlamıyorum bölümünü. Şu an zaten iki çocuğum var
Benimkininde durumu iyi değil zaten askerliği bırakacak bir sene sonra meslek yok ortada. Çalışmak istiyorum ama kasiyerlik falan değil ömür boyu çalışabileceğim bir iş
Buraya yazdıklarını sevgiline de şöyle uygun bir dille bence böyle olmaz
Söyledim, umursamam gerektiğini söylüyor. Ben alırım eşimi giderim başka yerde yaşarım ama illaki anası babası ablası gelecekler kovamam evden
Önemli olan esin bence eşinle aran iyiyse knlar eve gelse bile sonsuza kadar kalacak degiller giderler illa sabredersin. Önemli olan esin esin onlar gibi dusunmuylrsa ve gervekten iyiyse sıkıntı yok onların lafına kanmiyorsa falan. iyi dusun derim
Ben bi insanı sevmediğimde görüşmem şimdi silemiyorum ya hayatımdan deliriyorum
Evet iste ya maalesef işte her şey istediğimiz gibi olmuyor ki bu sadece bu durum için değil diğer durumlar için de geçerli her sey tam istediğimiz gibi dört dörtlük olmuyor
Hüğğğ
Sksnowldlf ee nabcan
Bilmiyorum ki içimde mi tutsam yüzlerine mi konuşsam hiç bilmiyorum
Yüzlerine konussan kavga çıkar kafa yapillari değişir mi emin değilim eşine danış yüzlerine söyleyeyim mi diye sen daha iyi bilirsn
Kavga çıkar kesin bencede. O erkek olduğu için amaan takma kafasında biz kadınlar öyle değiliz. Ben bunu düşünmekten sevgilime yaklaşasım gelmiyor. Evlendikten sonra değişir diye korkuyorum
Iste çok kritik hassas konular bunlar insallah pişman olacağın bir şey yapmazsın. Çok korkunç evlilikten sonra degisiyorlar falan tabi esin de böyle olur diyemeyiz veya olmaz da diyemeyiz de böyle olanlar var yanu
Şimdi tanimiyom ne yorum yapsam yanlış
7yılda ben tanıyamadım kardeş senin tanımaman normal
Haydaaaa 😂