Eşimin ailesi ile yaşadığımız için aramız bozuk ne yapmalıyız?

Eşimle evlenmeden önce bana söz verdi 6-7 ay ailesi ile yaşayacak sonra başka eve çıkacaktık şimdi de olay çıkarıyor yok hasta yok karşılayamam öyle böyle. Ben bu hareketlerine çok sinir oluyorum başkasının evinde yaşıyorum diken üstündeyim rahat rahat oturamıyorum eşime sırnaşamıyorum istediğimiz izleyemiyorum canımın istediğini Bile yiyemiyorum ben çok sinirliyim eşimden nefret etme aşamasına geldim artık. Dün gece bana sırnaştı ben de karşılık vereyim dedim yok aman ses olmasın yok şu belli olmasın zaten canım çıkıyor sessiz olacağım diye yemin ediyorum gram zevk alamıyorum. Benim sinirlerim çok bozuldu o an ağlamaya başladım lanet olsun seninle evlendiğim güne evli hayatı bile yaşayamıyoruz zevk değip dert defolup gidicem buradan dedim arkamı dönüp yattım o da bana bağırmaya başladı ben yapmazsam başkası yaparmış ben de ne bk yiyorsan ye dışarda anasının memesinden kopmuş milyonlarca erkek var kendini bir halt sanma oğlan çocuğu dedim. Öyle kavga ettik uyuduk benim artık kaldıracak gücüm kalmadı mahkeme bunu boşanma sebebi olarak kabul eder mi?
Eşimin ailesi ile yaşadığımız için aramız bozuk ne yapmalıyız?