Hep benim sorunlarımı söyledi ona yaptığım hatalar oldu o bunları içinde tuttu gece gündüz konuşuyorduk neyse yakınlaşma da oldu önceden özünde kötü biri değildi ama kıyaslama yargılama yaptı geçmişime 2 buçuk yıldır konuştuk neyse benim annemle de onunla konuştu bir kere ben onun annesiyle konuşmadım sadece instada takip ediyor beni neyse mesele bu çocuk benimle konuştu şimdi bana soğuk yapıyor sadece reels atıyor mesajları geç yazıyor son zamanlarda bir kere kavga ettik bana yürü git demişti neymiş yoğunmuş neyse mi o çalışıyormuş ben oturuyormuşum diye yorgunmuş sürekli kendi çevresiyle ilgileniyor zaten neyse yoluma bakmalı mıyım çünkü ilerisi yok geçen kardeşi sözlenmişti sonradan söyledi zaten yeri geliyor onunla kıyaslama yaptı neyse oyunda tanışmıştık hep beni kıskandı onu çıkar bunu çıkar 1 bir yıl sonra buraya gelmişti bu o gün döndüğü gün akşamı yine kavga ettik bunla kavgalarımız eksik olmuyor dün kavga ettim beddua ettim bağırdım okadar yordu pskolojim bozuk şu an benim resmen benle oynamış sonra da ben seni sevdim ama sen benim istediğim gibi biri olmadın uyardım dedi küfür ettim ben ona neyse kardeşi bayramda nişanlandı ama bunu beni isteyeceği yok vazgeçicem bende sevdim onu o olsun istedim ama sevmek yetmiyor kuzenlerim bile uyardı geçen niye ciddi değilse konuşms yeni birini bulmak istiyorum artık yoruldum bende mutlu olmak istiyorum beni oyalayan insanlar çıkıyor hep sonra da ben seni seviyorum dedi ama
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer