Eşimin geçmişi çok kabarık, gittiğimiz her yerde eski ilişkilerine denk geliyoruz, siz olsanız ne hissederdiniz ne yapardınız?

Alıntıdır.

- Benim eşimin geçmişi biraz kabarık, ben bunu bilerek kabul ettim neticede geçmiş değil gelecek önemli ama şöyle bir sorunum var; kocamla nereye gitsek orada geçmişinden birileriyle karşılaşıyoruz ve bu artık canımı sıkmaya başladı. Daha geçen gün her yaz gittiğimiz ailesinin yazlığındaki komşunun eskiden eşimin ilkini yaşadığı kişi olduğunu öğrendim. Gittiğimiz aile hekimiyle, çocuk için çağırdığımız öğretmenle herkesle geçmişten birkaç yaşanmışlığı çıkıyor. Eşime başka şehre taşınmayı önerdim ama ne alakası var, geçmiş geçmişte kaldı diyor ama ben içimde bir rahatsızlık hissediyorum, sizce bencillik mi ediyorum?

Eşimin geçmişi çok kabarık, gittiğimiz her yerde eski ilişkilerine denk geliyoruz, siz olsanız ne hissederdiniz ne yapardınız?