Komşuya gitseniz kahve içseniz sonra onları yıkasanız sonra yıkadığınız komşunuz görse tekrar onları bulaşık makinesine koysa ne anlardınız
3 ay
Ben de öyleyim. Önce elde yıkanacak sonra bulaşık makinesine atılacak. Elde yıka kenara koy süzülsün veya kurula kaldır asla sevmiyorum. Eve gelip yardım etmek isteyen misafir de huyumu biliyor öğrendi artık. Geçen gün kuzenim bu bardağı sen mi yıkadın dedi sen yıkadıysan alacağım yoksa temiz olduğuna inanmam anlamında konuştu. Ben yıkasam o orada öyle durur mu makineye gider mutlaka dedim.
Büyük tencereleri bile elde yıkar kenara koyarım ama mutlaka makineye gider.
Çelik sevmem teflon tarzı tercih ederim ( sağlık ayrı konu ) onu bile makineye atarım düşünün.
Mesela birine tabakla bir şey gönderdik onlar da bize temiz tabak olarak getirdi diyelim o da doğru makineye gider
Asla alınmam yani. Asıl makineye atmazsa ben derim elde sağlam yıkadım ama yine de makine şart diye.
Hele hele elde bardak yıkanıp rafa konuyorsa acayip ayar oluyorum.
Çatal kaşık bıçak onları bile tek tek yıkıyorum. Bardağın dudağa değen kısımlarını da ayrıca yıkıyorum iyice.
Sudan geçir veya olduğu gibi makineye at o da olmaz. Sırf bu yüzden huylandığım için bizimkilere bırakmayıp ben giriyorum bulaşığa. Eldivene rağmen güzelim ellerim mahvoldu bu süreçte.
İtiş sıkış dolu dolu da olmayacak. Sirkülasyon için alan olmalı. İşte tüm bu nedenlerdendir ki mutfağa girdiysem makine en az 2 tur çalışır.
Huylandıysam, yıkanmış bulaşığı da tekrar çalıştırırım deterjanla
Yani komşunuz çok haklı.
Bulaşık makinesi çalışırken durdurup veya açıp da bulaşık koymayı da asla sevmem. Anlıyorum o kişiyi bu yüzden.
Bu durumda alınmak zorunda hissetmen çok normal 🙂 Bazı insanlar hijyen takıntılı olur ya da bardakların makinede yıkanmış olmasını sever ☕🧼
Bunu sana karşı saygısızlık olarak düşünme. Daha önce de böyle yaptığını söylediysen alışkanlığı olabilir. İçine dert oluyorsa şaka yollu sorabilirsin ama bence büyütmeye hiç değmez 😊💕
Cevap
3Cevap
Alım alım alınırım. Bi daha da elimde kahvemle giderim💅
Hayır alınmam… Bende öyle yapıyorum çünkü…
Yikamayacaksin, iyilik yaramıyor herkese...
Deplasmanda ev sahibine uyacaksın.
Elbette alınırım
LoL.
Belli olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?