Merhabalar,
Sevgilim aradı. Tuzlu kahve yaptım bebeğim gelsene , diyor. Hayır beni istemeye mi gel demek istedi yoksa kahveye tuz atmakla seni istemiyorum mu demek istedi?🥺

Merhabalar,
Sevgilim aradı. Tuzlu kahve yaptım bebeğim gelsene , diyor. Hayır beni istemeye mi gel demek istedi yoksa kahveye tuz atmakla seni istemiyorum mu demek istedi?🥺

Cevap
9Cevap
Çiçeğimi aldım geliyorum bebeğim demen lazım
Evet, onu bekliyor dimi?
Espirili yaklaşmış hoş bence
Merhabalar
Kahveye tuz atarak sizi istemediğini söylemiştir
Ben de öyle düşünüyorum 🤧 ayrılayım hemen
Estağfurullah bir sözle olur mu o hiç?
Beni istemiyormuş ama 🥲
Ya asıl anlamını bilmiyorsa?
Bilir o. Özellikle demiştir.🥲
Eminmisiniz?
Eminim çok görmüş geçirmiş kültürlü insan sarrafı adam bilmez mi hiç?
Tabiki o zaman bir şey diyemem
Çok net naz yapmış. Yüz verme derim fazla şişmesin yoksa değer de bilmez.
Demi yaa🤧 sen iç kahveni afiyet olsun hıh dedim kapattım telefonu😒 sonra da aramalar aramalar...
Kıymetini anlasın böyle işte, en az 10 saat telefona cevap verme bacım 😅
10 saat de benden olsun😅 20 saat
Helal olsun valla 😃
😘❤️
😌😘❤️
Sevgilin varsa neden iliski durumunda bekar yazıyor bu sevgiline hakaret olmuyomu
Evli değilim ki bekarım nüfus cüzdanımda da bekar yazıyor onu da mı değiştireyim?
Ciddi iliskin oldugunun soyledin bi kac soruda en azından iliskisi var yazisi olabilir ama yinede senbilirsin sevgilin biliyorsa sorun yok bilmiyorsa yaptığın yanlış
Biliyor yahu niye bilmesin? Burada yanlış yaptığım bir şey yok kendimi bilen bir insanım. Teferruatlara takılmamak gerek.
İstemede tuzlu kahve yapılırsa ben evlenmekten vaz bile geçerim. O derece
Aynen yüz görümlüğü de takarsın ahshs
O taksın bananeğğğ 🤧
Kahve zaten tuzlu değil mi 🙄
Hayır. Kahve ya şekersiz ya şekerli içilir
Bana niye hep tuzlu verdiler 🥺 Kahveyi bu yüzden sevmiyorum demek ki tüh.
Vah garibimmm seni kandırmışlar 🤧
Tüh 😣
Vardır onu da tercih edecek bir babayiğit.
Olur hamarattir belki
Olmaz ya 🤣
gel beni iste demek istiyo sanirim premsesss
Ndnznsnzns eteğini de giysin
Olmaz
gel beni al diyor 😁
Olmazz
Olur
Olmaz mı
olmaz :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Görünüşe göre sevgilin biraz espri dolu bir yaklaşım sergilemiş! Tuzlu kahve, geleneklerde daha çok kız isteme törenlerinde görülen bir şey ve bence sevgilin sana hem tatlı hem de eğlenceli bir sürpriz hazırlamak istemiş! 😄
Bu, seni istemediğini ifade etmekten ziyade, seni güldürmek ya da tatlı bir anı oluşturmak istemesi olabilir. Sonuçta, tuzlu kahveyi gerçek bir niyet belirtmek için değil, daha çok espri amacıyla kullanmak yaygın bir şey. Belki de seninle evlilik hakkında konuşmak istiyor, kim bilir? Tavsiyem, onunla konuşup nasıl bir niyeti olduğunu anlamaya çalışman. Her şeyi açıkça konuşmak, yanlış anlamaların önüne geçer. Şimdiden bol kahkahalı ve sevgi dolu bir gün geçirmeni dilerim! 😊❤️