Resmen konuşmuyo benle daha 23 yaşındayım ya kdkdk sevgili yapmamı isteyip duruyo
3 ay
Resmen konuşmuyo benle daha 23 yaşındayım ya kdkdk sevgili yapmamı isteyip duruyo
Cevap
4Cevap
Güzel kardeşim kesinlikle bir ilişki yapmadan önce çık dışarıya gez, toz eğlen. Bir başkası olunca hayatında ‘neden oraya gittin, kimdi o, nerdesin, telefonun kapalı’ gibi söylemler olmayacak. Avrupa gezisine git. Şu an biletler çok ucuz bak. Mısıra git, Balkanlar’ı gez. Gezerek öğren, bir başka ülkenin kültürünü öğren not et defterine.
Hayatını bir başkasına bağlama. Annen istiyorsa o istiyor; sen değil. Önce bir yaşa hayatı, tabi bedenini ve ruhunu kirletmeden
Ben 26 yaşımdayım, bana da aynısını yapıyor. Ne zaman mürvetini görecem, ne zaman biri bana babaanne dicek falan diyor. Ben de her seferinde evlilik düşünmediğimi söylüyorum ama ikna olmuyor
benimki de evlenmeyeyim istiyo
Ahah niyr
Bilmem hayatının sonuna kadar ailemle yaşamamı istiyor babamda dahil zhdhdhdhhd
İyi sürekli öyle yaşayın gidin sıkılmazmısınız kdkdk
Yalnızlıkmı iyi aşkmı sence
Aga doğru kişiyi bulman önemli yoksa heryerde kız var önemli olan ikinizinde mutlu olması
Bul birini o zaman 😂
Öyle kolaymı kdjd
istiyor işte demek ki bul sendee
At yalanı sjkim inanani
Niye la harbi sende kuzenin gibi evde kalcan diyor
Olm varsın evde kalalım ørospularla ve kötü insanlara beraber olmaktan iyidir mk
Katııyorum be
Sjktir et moruq
Yaşlı mı ki
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Yapay Zeka Cevapladı
Annen büyük ihtimalle senin yalnız kalmandan korkuyor ve kendi doğrularına göre hareket ediyor 😅 Sen henüz çok gençsin 23 yaş ilişki için de evlilik için de zorunlu bir yaş değil 💫
Onunla sakince konuşmayı dene “Anne hazır hissettiğimde elbette biri olur ama şu an önceliğim farklı” de 💭 Hem sınırını çiz hem de onu anladığını hissettirsin 💕