Sonucta bir davet bekledim yeni gelin olarak. Fakat davet edilmedim. Sonucta kaynanalar gelini yaninda olsun ister? Alindim... nisanlimda aramadi sende gel yanimda ol istiyorum felan demedi... ? Kaynanam demedi nisanlimda demedi?
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Bende 10 aydır nişanlıyım benide öyle bi oturmaya çağırmadı kayınvalidem sadece nişanlımın teyzeleri bize geldi hatta nişanlımın babaannesiyle hiç tanışmadım mesela hasta diyolar hiç getirip tanıştırmadılar
Bende aynisini hissediyorum. Abileri var 1 kere olsun yemege cagirmadi beni. Kaynanamin ablasi felan gelir beni cagirmaz. Nisanlim yinede beni iclerine cekmeye calisir ama ben o saygiyi ailesinden bekliyorum, fakat goremiyorum...
Nişanlısınız diye çağırmak zorunda değil. Alinilcak şeyler değil bunlar. Anneniz hata yapıyor çağırmadılar mı falan. Yüz göz olmayı seven insanlar değil demek ki..
Kendi annem sordu evet seni cagirmadilar mi diye bende ister istemez annem oyle deyince kizdim onlara kendimce. Hakli annem insan gelinini cagirmaz mi
Çağırmaz nişanlısınız evlenince bol bol gidersin
Derdim katilmak degil nisanlimin ailesi tarafindan saygi gormek. Insan yalandan da olsa soyle davet eder... 2 yildir nisanliyiz artik yeni gelinde degilim.
Diyorum ya yüz göz olmayı sevmiyolardır, çekindikleri bişey vardır dedikodu çıkar diye hani nişanlı kızı ikide bir çağırıyolar diye.
Sorunda o ya... hic cagirmazlar aile toplaninca... isleri dusunce beni ariyorlar ama aile bir araya gelince cagirmazlar... normal mi bu yani
O zaman İşleri düştüğünde sende gitme her defasında senin ağırlığını koy
Bu saatten sonra oyle zaten. Dinsizin hakkindan imansiz gelir hodri meydan
Ezdirme kendini
Nisanlim yanimda olsun kimse ezemez beni. Nisanlim annesine düskün. Orasini nasil halledecem bilmiyorum
İşte orası zor..
Evet... sonumuz hayir olsun. Bide su var... ben aleviyim onlar sunni... beni katmak istemediklerini dusunuyorum yani sirf ogullarin hatrina kabul ediyorlar
Zaten rizalari yoktu nisanlim istedi diye oldu bende de oyle zor olur dediler
Hee olabilir yinede istemişler.
Üzme kendini hayırlısı olsun herşeyin
Haftaya eltimin yanina gidecektik basin sag olsuna gitmiyecegim ciksin kendi gitsin o cok sevdigi gelinin yanina
İçinden nasıl geliyorsa öyle davran
Diger 2 eltime bayiliyor onlar burada olsaydi kesin cagirirdi ama. Nisanlima belli etmemeye calisiyorum ama sinirlerime hakim olamiyorum bazen
Senide sever evlenince yanlış düşünüyorsun onları tanıyor kadın şimdi iç içeler
Tamam ic iceler ama isleri dusunce beni aramasini biliyorlar ama? Ozmn biz de ic ice degilmiyiz? Ha ama aile toplaninca biz daha o gelinle ic ice degiliz diyor yani?
Evli olmadığı için saha dışındasın
Orasini anladim. Fakat bir insanin gururu vardir. Sonuc olarak neden dusunmuyorlar isimiz oldugunda gelini ariyoruz sag olsun hallediyor ama aile toplaninca cagirmazsak kizar diye?
Onların sorunu belli etseydin sende sen hatayı işleri düştüğünde koşmakta yapmışsın
Yo artik kosmicam. Hatta 4 gün önce isleri dustu bana bende kabul etmedim calisiyorum ilgilenemem dedim. Iste nisanlimda seni kizi gibi gordukleri icin dedi kendi ailemde yanlis yapmissin dediler. Bugunde beni cagirmadilar al onlara cevap iste daha oncede boyle yaptilar yine yaptilar. Goruyorum herseyin farkindayim ben
Kaynanam yazmisti bana kayinbaban kirildi diye. Ama sonra normal konustu tekrar kaynanam iyi. Sanirim kayinbabam dedi boş ver cagirma diye
Ama sonucta kaynanamda istese yine cagirirdi...
Alınma ama bu aileden sana fayda gelmeyecek gibi nişanlında seni kızı gibi görüyolar dediğine göre her işi düştüklerinde nişanlında ne bileyim bence sen en iyisi düşün evlenme konusunda
Evet nisanlim oyle dedi kendi ailemde oyle dedi ama seni kizi gibi gordukleri icin oyle demistir dedi. Ya benim gormedigim birseyler mi var ya? Eeee aileden gorseler niye davet etmiyorlar ozaman?
Dedinya mezhep farklılığı var diye ya da maddi durummu söz konusu bişey var aranızda ya seni hiç sevemediler ya da bi taraftan birisi üstün görüyor kendini
Benim tahminim güvenleri yok henuz. Dedigin dogru nisanliyim ya iclerine girmedigim icin. Fakat yanlis yapiyorlar eger boyle yapacaklarsa beni karsina alirlar. Ozmn benden hicbir konuda yardim istemeyecekler ki bende kizmayim onlara. Madem oyle ozmn mesafeli olmayi tercih ediyorlar aile konusunda ozmn beni aramicaklar kizim benim bunu yaparmisin diye. Insan ister istemez geriliyor kendimi enayi gibi hissediyorum resmen
Belkide senin gelmeyeceğini düşünmüşlerdir
Neden gitmeyim ki sonucta nisanlim sevdigim adamin yaninda olmak isterim nisanlisi olarak...
Ya tabi öyle de belki ailenin senin rahatsız olacağını düşünmüşlerdir
Eğer bir art niyet aramak istersen de çok fazla aile içine girmeni istemiyorlardır
Kendi annem sordu bana seni davet etmediler mi diye bende yok dedim. Annem sessiz kaldi. Kafam karisti...
Bende oyle dusundum. Annem sessiz kalinca benimde aklima bu geldi yani fazla aile icine almak istemiyorlar...
Büyük ihtimal nişanlı olduğun içindir Evlendiğinizde böyle yapmazlar diye düşünüyorum
Nisanliyim beni davet etmezler ama isleri dusunce beni ararlar ama... yapmacik geliyor. Beni kullanmak istiyorlar
Değilsin yeni gelin